Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Preparate la grătar cu jar Preparate prăjite Garnituri și sosuri
Grătărie cover image
Grătărie logo

Grătărie

Detalii Detalii Vezi detalii

10 00 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă minimă 100 lei
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 12:00
Costul și livrarea sunt stabilite de restaurant Comanda plasată de la acest restaurant nu va putea fi urmărită pe hartă.
Grătărie este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Preparate la grătar cu jar

MIC Perpelit

Dacă ești un iubitor de mâncare delicioasă și cauți mereu un aliment rapid și gustos, atunci trebuie să încerci MICUL Perpelit. Acesta este specialitatea culinară românească preferată de mulți și este preparatul perfect pentru o masă rapidă sau pentru o petrecere cu prietenii.

5 00 
MIC Perpelit image
PASTRAMĂ Jăruită

PASTRAMA Jăruită la grătar este preparată din carne de oaie tânără, maturată cu condimente speciale pentru a obține un gust unic și intens. Apoi, este jăruită cu grijă la grătar pentru a crea o crustă crocantă la exterior și o carne suculentă și moale la interior.

25 00 
PASTRAMĂ Jăruită image
CEAFĂ Sfârâită

Ceafa la grătar, un preparat pe cât de comun, pe atât de pretențios la gătire. Suntem mândri să vă prezentăm CEAFA Sfârâită, marca noastră proprie, aspectuoasă și suculentă, care se diferențiază printr-un gust unic și o fragezime deosebită!

19 00 
CEAFĂ Sfârâită image
SCĂRICICĂ Friptă

Folosind cele mai bune ingrediente și tehnici culinare tradiționale, preparăm SCĂRICICA Friptă astfel încât să fie suculentă, moale și plină de savoare. Adăugăm mirodenii și ierburi pentru a îmbunătăți gustul și pentru a face din această experiență culinară una de neuitat.

19 00 
SCĂRICICĂ Friptă image
COTLET Rumenit

Descoperă gustul autentic al cărnii de porc în COTLETUL Rumenit pe jar! Această friptură delicioasă este rumenită perfect prin tehnica iscusită de gătire, până la punctul unde stratul subțire de grăsime de la exterior pătrunde în fibra cărnii și îi aduce textura la perfecțiune.

19 00 
COTLET Rumenit image
ȚAMBAL Forjat

Bucură-te de un deliciu fără egal cu ȚAMBALUL Forjat pe jar de cărbuni! Acest savuros preparat, gătit la perfecțiune, pezintă după gătire o crustă crocantă și o textură suculentă care îți va face cu siguranță plăcere.

50 00 
ȚAMBAL Forjat image
PULPĂ Înflăcărată

Încercați pulpa de pui rumenită la grătar pentru o experiență de savoare incredibilă! Carnea noastră de pui proaspătă este gătită la perfecțiune, astfel încât să aveți parte de o textură suculentă și o aromă bogată.

19 00 
PULPĂ Înflăcărată image
PIEPT Înfocat

Noi în numim PIEPT Înfocat. De la banalul piept de pui care era o bucată de carne fadă, noi l-am dus la un nivel de gust senzațional. Încearcă pieptul preparat după rețeta noastră proprie și vei fi plăcut surprins!

19 00 
PIEPT Înfocat image
LEGUME Pârjolite

Pentru cei care nu consumă carne, avem soluția perfectă pentru a se bucura de gustul de fum al grătarului: ciuperci, vinete, dovlecei și ceapă, asezonate cu ulei de măsline extravirgin, sare și piper, apoi pârjolite atât cât să devine fragede, dar crocante.

15 00 
LEGUME Pârjolite image

Preparate prăjite

ARIPI Focoase

Cine nu adoră aripioarele picante de pui cu sos de usturoi? Vă răsfățăm cu acest preparat rapid și gustos, preparat după rețeta proprie și servite fierbinți!

22 00 
ARIPI Focoase image
FÂȘII Flambate

Fâșii din mușchiuleț de pui, partea cea mai frageda a pieptului de pui, cu un înveliș crocant, picant sau nu. Nu ai cum să le reziști, mai ales când sunt combinate cu CARTOFI Auriți și învelite cu sos de usturoi.

23 00 
FÂȘII Flambate image
ȘNIȚEL Aprins

Un preparat clasic, dar care mereu face plăcere, mai ales copiilor. Șnițelul nostru este pregătit cu file din piept proaspăt de pui, apoi este “aprins”! Este absolut delicios și îl putem asocia cu o porție de cartofi “auriți” și niște “murături autohtone”, iar satisfacția unei mese copioase va fi garantată!

19 00 
ȘNIȚEL Aprins image

Garnituri și sosuri

CARTOFI Auriți

10 00 
CARTOFI Auriți image
MURĂTURI Asortate

8 00 
MUȘTAR Veritabil

3 00 
MUȘTAR Veritabil image
SOS Usturoi

3 00 
SOS Usturoi image
MUJDEI Autentic

3 00 
MUJDEI Autentic image
BARBEQUE Afumat

3 00 
BARBEQUE Afumat image
KETCHUP Dulceag

3 00 
KETCHUP Dulceag image
PÂINE Bronzată

2 00 
PÂINE Bronzată image
BRÂNZĂ Mărunțită

5 00 
BRÂNZĂ Mărunțită image