Glyko
Florentine & more
Ciocolatopita cu gust de biscuit și înveliș de ciocolată cu lapte
Și pentru că am dorit să aducem la viață blaturile dulciurilor mamei, acesta prinde cu adevărat contur când îl asociem cu crema din biscuit și învelișul din ciocolată cu lapte, pentru un gust bine cumpănit între dulce, sărat și vanilat, toate într-o combinație unică ce poartă amprenta GLYKO. 45g
7,40Ciocolatopita cu gust de caramel și înveliș de ciocolată cu lapte
Aveți în minte sau vă e dor de blatul pufos care trimite cu gândul la prăjiturile făurite de mâinile mamei? Atunci noi vă îndreptăm atenția către așa numită ciocolatopită, care, având blatul pufos copt manual, cremă din caramel și unt sub învelișul de ciocolată cu lapte, vor fi cu siguranță...
7,40Florentine cu gust de banană și înveliș de ciocolată cu lapte
Banana este unul dintre fructele răcoritoare, pe care le putem mânca oricând, în orice timp al zilei și în orice perioadă a anului, fără a-și pierde din gust. Iar noi ne-am gândit la acest lucru și am transformat-o într-o cremă răcoritoare, pe care am potrivit-o cu un ambient din vanilie și am...
7,40Florentine cu gust de banană și înveliș de ciocolată neagră
Dintre fructe am ales și bananele pentru a ne însoți în povestea noastră dulce. Și, prefăcându-le într-o cremă de deliciu, le așezăm pe blatul crocant, fără însă a le lipsi de ingredientul cheie al bomboanelor GLYKO - ciocolată. Iar pentru iubitorii de ciocolată neagră, am pregătit un înveliș...
7,40Florentine cu gust de biscuit și înveliș de ciocolată cu lapte
Biscuitul, snack-ul atât de prezent în viețile noastre, încă de mici copii, îl veți redescoperi într-o formă care vă va schimba percepția despre el. Biscuitul poartă cu pufoșenie aluatul din lapte cremos, ciocolată gianduja, totul învelit în ciocolată cu lapte și pregătit pentru reîntâlnirea cu...
7,40Florentine cu gust de caramel și înveliș de ciocolată albă
Caramelul este ingredientul ideal în obținerea oricărui desert sau bomboană, utilizat în întreaga lume în combinațîi dintre cele mai diverse. Noi am ales să îl punem într-un bulb de poveste, care aduce împreună crema de unt din lapte, ușor aromată cu vanilie, blatul crocant și caramelizat și...
7,40Florentine cu gust de caramel și înveliș de ciocolată neagră
Atunci când vrei să te ridici la înălțimea confiseriei, să te dedici cu totul bomboanelor, să îți pui toată imaginația la lucru și să începi să creezi, atunci faci de fapt artă. Astfel am creat întâlnirea dintre caramelul intens, crema cu vanilie, blatul din fructe uscate și învelișul din ciocolată...
7,40Florentine cu gust de caramel untos și înveliș de ciocolată cu lapte
Cum ar fi să aducem împreună untul și laptele în forme diferite? Am ales untul din laptele cel mai curat, obținut fără vreun procedeu chimic, direct de la producător. L-am așezat în crema din lapte și l-am statornicit pe un blat crocant, așa cum este pentru majoritatea bomboanelor noastre. Acest mic clopoțel este învelit în ciocolată cu lapte preparată de artiștii noștri, fapt ce îi conferă plinătatea gustului. 45g
7,40Florentine cu gust de mure și înveliș de ciocolată cu lapte
Murele reprezintă preferința oricui, pentru care gustul acrișor este de preferat. Și pentru că ele trebuie câtuși de puțîn îndulcite, am ales că umplutura de mure, făcută de artiștii noștri, crema untoasă și blatul crocant să fie învelite în bine cumpănita ciocolată cu lapte, care o îndulcește...
7,40Florentine cu gust de mure și înveliș de ciocolată neagră
Aici am ales să combinăm gustul murelor cu cel de ciocolată neagră, pentru a pune în valoare și mai mult fructul, gustul acrișor și aroma intensă. Toate acestea așezate pe un blat crocant, care, combinat cu crema din interior, constituie încântarea dorită, pentru cei ce preferă ciocolată...
7,40Tartaki cu înveliș de ciocolată cu lapte
Aici avem ceva pufos, care se adresează iubitorilor de pandișpan. Dar și aici venim cu o propunere cu totul nouă. Este vorba de așa numita TARTAKI, două blaturi de pandișpan, care au la mijloc ciocolată facută în casă, întrepătrunzând delicat cele două straturi. Nici de aici nu lipsește învelișul...
7,40Florentine cu gust de cireșe amare și înveliș de ciocolată neagră
Ne-am întrebat ce s-ar potrivi cel mai bine cu gustul amărui al ciocolatei negre? Și am considerat că întâlnirea dintre cireșele amare și ciocolata amăruie este una foarte fericită. Pe blatul Glyko, în interiorul cremei pufoase, am așezat crema de cireșe amare și am învelit totul în ciocolată...
7,40Florentine cu gust de lămâie și înveliș de ciocolată cu lapte
Lămâie într-o bomboană? Da, pentru că nu este orice bomboană, ci una care poartă amprenta GLYKO. Am îndrăznit să aducem împreună lămâia și ciocolata cu lapte, după rețeta clasică a florentinelor noastre, pentru că lămâile sunt culese în sezonul lor, fiind bine cunoscut faptul că lămâile grecești...
7,40Florentine cu gust de lămâie și înveliș de ciocolată neagră
Lămâie într-o bomboană? Da, pentru că nu este orice bomboană, ci una care poartă amprenta GLYKO. Am îndrăznit să aducem împreună lămâia și ciocolata neagră, după rețeta clasică a florentinelor noastre, pentru că lămâile sunt culese în sezonul lor, fiind bine cunoscut faptul că lămâile grecești sunt...
7,40Florentine cu gust de fistic și înveliș de ciocolată cu lapte
Cum ar fi că în florentina Glyko să regăsești aceeași ciocolatăfină albă și, în plus, aroma fisticului grecesc, care să îmbogățească și mai mult explozia de arome din mușcătura pe care tocmai ai luat-o? Ei bine, fă cunoșțință cu florentina cu aromă de fistic și înveliș de ciocolată cu lapte. 45g
7,40Florentine cu gust de fistic și înveliș de ciocolată neagră
Parfumul de fistic te recheamă în vacanțele din insulele grecești? Te anunțăm că nu vă mai trebui să mergi până acolo, pentru că am pregătit pentru tine una dintre cele mai echilibrate rețete, cu miez cremos cu aromă de fistic și înveliș de ciocolată neagră. 45g
7,40Florentine cu fructul pasiunii și înveliș de ciocolată cu lapte
Pasiunea pentru bun ne definește, așa că fructul pasiunii învelit de cea mai fină ciocolată cu lapte au devenit împreună o bomboană dulce, de poveste. Apoi am așezat totul pe un blat crocant din fulgi de migdale pentru că întreaga experiență să fie și mai intensă. 45g
7,40Florentine cu afine și inveliș de ciocolată neagră
Experiențele pentru suflet arată altfel acum: blat de migdale, jeleu parfumat de afine așezat chiar în sufletul florentinei, cremă de lapte și vanilie. Totul învelit cu mare atenție în ciocolată neagră, ingredientul care face fiecare clipă mai frumoasă. 45g
7,40Florentine cu piure de portocală și ciocolată cu lapte
Cu multă dragoste și bucurie, am creat cea mai dulce poveste dintre piureul de portocală, untul de cacao și blatul din fulgi de migdale. Și, pentru că orice poveste are nevoie de un personaj principal, am modelat totul într-un bulb pe care l-am învelit în ciocolată cu lapte seducătoare, că tu să...
7,40Florentine cu unt de fistic și înveliș de ciocolată cu lapte
Fisticul este vedeta acestui sezon, iar noi am îndrăznit să-l transformăm, alături de untul de cacao și aroma de vanilie, într-o bomboană care poartă amprenta Glyko. Gustul? Fericire absolută. 45g
7,40Florentine cu unt de coacăze și înveliș de ciocolată neagră
Florentine cu gust de coacăze sau, mai pe scurt, florentinele cu gust de iubire. Pe un blat crocant din arahide, am adus împreună untul de coacăze și crema pufoasă de lapte și, pentru că bogăția gustului să fie deplină, am învelit totul în ciocolată neagră, că într-un glob de cristal. 45g
7,40Cutie de 5 buc
Atât de multe sortimente și atât de multe experiențe de trăit. Gustă și tu experiențe pentru suflet învelite în ciocolată! 225g
40,00Cutie 9 buc
Dulcele tău preferat ce poveste spune? ”mulțumesc”, ”te iubesc”, ”te prețuiesc” ? Florentinele sunt create de mâna omului cu dragoste și bucurie. De aceea, fiecare bomboană din cutie are povestea ei de spus. Gustă și bucură-te de fiecare clipă. 405g
66,00Ciocofretină cu înveliș de ciocolată neagră
Napolitană? Desigur! Gustul napolitanei dus la cu totul alte cote. Foaia de napolitană, coaptă manual de artiștii GLYKO, peste care a fost așezată renumita ciocolată belgiană în straturi generoase, totul într-un înveliș de ciocolată, care nu face altceva decât să împlinească gustul a ceea ce se...
IndisponibilPortocală cu înveliș de ciocolată neagră
Ce portocale pot fi mai gustoase decât cele crescute pe tărâm grecesc? Iar atunci când ele se regăsesc împreună cu o cremă ușor vanilată și învelite în faimoasa ciocolată belgiană, atunci devin nici mai mult, nici mai puțin decât gustul cumpănit și cuminte al fructelor coapte la ele acasă, culese...
IndisponibilPouraki cu înveliș de ciocolată cu lapte
Cei care doriți să degustați alunele de pădure într-un baton crocant din foaie de Finetti marca GLYKO, opriți-vă aici. Este și umplut cu ciocolată cu lapte și toată această fericită întâlnire este învelită în ciocolată cu lapte. Faceți cunoșțință cu al nostru pouraki cu înveliș de ciocolată cu...
IndisponibilPouraki cu înveliș de ciocolată neagră
Iată că ne-am gândit și la cei pentru care, atunci când vine vorba de desert, ciocolata reprezintă alegerea numărul unu. Am făurit, în atelierele noastre, un înveliș rotund din foaie de ciocolată, pe care l-am umplut cu o cremă rafinată de ciocolată, marca GLYKO, iar pe exterior l-am îmbăiat în...
IndisponibilCiocofretină cu înveliș de ciocolată cu lapte
În dulciurile noastre, foaia de napolitană rămâne la fel de crocantă, indiferent de ciocolata cu care este învelită. Între foile crocante de napolitană, am adăugat crema catifelată de ciocolată, iar învelișul l-am compus din ciocolată cu lapte belgiană, pentru a desăvârși gustul de napolitană. 45g
IndisponibilDeserturi cu Istorie
Melomakarona cu miere și nucă – glazurați
Un desert tradițional grecesc, Melomakarona este pregătită atent de gospodine în sezonul rece al sărbătorilor, din ingrediente simple precum făină, ulei de măsline sau nucă. Și pentru că ne plac mirosurile îmbietoare care contribuie la atmosfera sărbătorilor, am adăugat în compoziție scorțișoară,...
30,00Melomakarona cu miere și nucă
Un desert tradițional grecesc, Melomakarona este pregătită atent de gospodine în sezonul rece al sărbătorilor, din ingrediente simple precum făină, ulei de măsline sau nucă. Și pentru că ne plac mirosurile îmbietoare care contribuie la atmosfera sărbătorilor, am adăugat în compoziție scorțișoară,...
IndisponibilPortocalopita (cu ou și iaurt) - monoporție
După cum ne spune numele, acest minunat desert are la bază delicioasa portocala. Este un desert care iubește cafeaua. Vara, siropul rece îi dă o savoare răcoroasă aparte și poate fi alăturat perfect unei înghețate. Iarna, portocalele sunt la „modă”, deci și portocalopita este un desert râvnit de...
Indisponibil