4 99 Lei
LivrareComandă min.
Este preparată dintr-un blat de cacao și cremă de cacao în multe straturi, totul în glazură de ciocolată delicioasă 120 g
15 00 9 00Este preparată din foi Doboș și cremă de ciocolată. Este glasată în ciocolată delicioasă 120 g
15 00 9 00Este savuroasa si aromata, preparata din aluat special de cozonac, cu multa branza proaspata de vaci, oua, lapte si stafide. Gramaj: 700 grame/buc.
59 00Este pregătit după o rețeta tradiționala, bine aromat si savuros, cu nuca, stafide si cacao Gramaj: 900 grame/buc.
69 00Preparata din aluat special pentru pasca, cu multa branza proaspata de vaci, oua si stafide. Gramaj: 1 kg./buc.
69 00Este pregătit după o rețeta tradiționala, bine aromat si savuros, cu aluat insiropat, nuca, stafide si cacao Gramaj: 1,2 kg./buc.
69 00Pachetul contine: - 2 Pască tradițională (1 kg./buc.) - 1 Cozonac tradițional cu nucă, cacao și stafide (900 grame/buc.)
207 00Pachetul contine: - 2 Pască tradițională (1 kg./buc.) - 2 Cozonaci tradiționali cu nuca, cacao și stafide (900 grame/buc.) - 1 Cozonac Trandafir (1 kg./buc.)
345 00Macarons – Produs de cofetărie de origine franceză, realizat din pudra de migdale, având la mijloc o cremă deosebită. 9 bucăți de macarons /cutiuța - selecție mix
65 00Proaspăt copt în foietaj, umplut cu stafide și scorțișoară. Un deliciu tradițional! 350 g
10 00Pavlova este un desert pe bază de bezea, cu o crustă crocantă, completată cu mousse de ciocolată albă și fructe proaspete. Este o prăjitura ce poartă numele celebrei balerine din Rusia – Anna Pavlova. Un deliciu! ~ 110 gr.
19 00Fursecuri – specialitate Casandra! Prăjitură făcută cu albuș de ou, zahăr și nuci. Aprox. 20 bucăți de pricomigdale/cutiuța (~ 200 grame) – selecție mix
35 00Plăcinta este un preparat de patiserie, făcut din foi–foițe fragede de aluat, cu umplutură de brânză sărată Plăcintă tradiţională românească!
19 00Prăjitura Pavlova cu mousse de căpșune – din bezea, cu un delicios mousse de căpșune, mousse de ciocolata si fructe proaspete. Este o prăjitură denumita după o celebra balerina din Rusia – Anna Pavlova. 110 g
19 00Este o prajitură denumită după o celebră balerină din Rusia – Anna Pavlova. 110 g
19 00Regina prăjiturilor – este preparată din aluat dospit (bine însiropat) și avelină din frișcă bătută. Ornarea se completează cu jeleu din fructe. Frișcă naturală – din smântână pentru frișcă 200 g
13 00Tort preparat cu trei tipuri de mousse de ciocolată belgiană (trio chocolate) – mousse de ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă ~ 500 g. (pentru aprox. 4-5 persoane)
79 00Este o prăjitură realizată dintr-un blat însiropată de cacao, cu cremă fină ganache realizată din frișcă naturală din smântână și ciocolată fină. Este finisată cu fondant de cacao și avelină de frișcă naturală din smântână 200 g
15 00Este preparată din foi de cacao și cremă de ciocolată. Este glazurată cu ciocolată neagră. *cu îndulcitor, pe bază de ștevia – Extractul de ștevia este un îndulcitor natural, extras din frunzele plantei cu același nume. Are foarte puține calorii spre deloc. * Ciocolată neagră fără zahăr
17 00Este o combinație savuroasă de bezea, mousse de ciocolată și fructe proaspete. A fost special creată în onoarea celebrei balerine Ana Pavlova. ~ 500 g. (pentru aprox. 4-5 persoane)
79 00Este preparată dintr-un blat însiropat de cacao, cu cremă de ciocolată și fructe confiate. Este decorată cu fondant 120 g
15 00Sunt preparate din făină, ouă, zahăr și stafide. Preferatele copiilor. Un deliciu tradițional! ~ 500 grame
49 00Un aperitiv cu un nume mai aparte, preparat pe bază de aluat foietaj, originar din Franța, în traducere liberă înseamnă “zbor-în-vânt”, denumirea fiind dată de faptul că, coșulețele obținute sunt foarte ușoare. Sunt preparați cu brânză, smântână și mărar. ~ 500 grame (12 buc.)
44 00Este preparată* din foi de cacao și cremă de ciocolată. Este glazurată cu ciocolată cu lapte* cu îndulcitor, pe bază de ștevia – Extractul de ștevia este un îndulcitor natural, extras din frunzele plantei cu același nume. *Ciocolată albă & neagră fără zahăr
17 00Mini pateurile cu brânza sunt preparate din foietaj franțuzesc, umplute cu brânză telemea, brânză de vaci și ouă; Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere. ~ 500 g (15 buc.)
44 00Aveți poftă de un produs delicios și de post? Mini ștrudelele sunt alegerea potrivită, având în compoziție mere proaspete și aromate ~ 500 grame (16 buc)
44 00Proaspăt copt în foietaj, umplut cu stafide și scorțișoară. Un deliciu tradițional! 350 g
10 00Un desert sănătos cu mere, este întotdeauna binevenit! ~ 140 grame/buc. O minunăție de mic dejun/gustare/desert ! Produs de post. Info: aluatul fraged este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere - realizam produsul cu mere proaspăte!
10 00O minunăție de mic dejun/gustare/desert ! Produs de post. ~ 140 grame/buc. Este bogat în antioxidanți și vitamine, sărac în calorii și conține vitamina A, flavonoizi polifenolici și caroten din abundență. În plus, conținutul bogat în fibre asigură buna funcționare a digestiei și previne apariția bolilor cardiovasculare și a asteniei. Info: aluatul fraged este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere - realizam produsul cu dovleac proaspăt!
10 00Un desert crocant, pufos și delicios, cu miere naturală ~ 180 grame/buc.
10 00Plăcinta este un preparat de patiserie, făcut din foi–foite fragede de aluat, cu umplutura de spanac. Plăcintă tradiţională românească, de post. ~ 300 grame/buc.
25 00Plăcinta este un preparat de patiserie, făcut din foi–foite fragede de aluat, cu umplutura de ciuperci. Plăcintă tradiţională românească, de post. ~ 300 grame/buc.
25 00Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere ~ 200 grame (22 buc.)
19 00Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere ~ 200 g (16 buc.)
19 00Bune, hrănitoare și umplute cu ciuperci. Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere ~ 500 grame (15 buc)
44 00Aveți pofta de un produs delicios si de post? Este bogat în antioxidanți și vitamine, sărac în calorii și conține vitamina A, flavonoizi polifenolici și caroten din abundență. În plus, conținutul bogat în fibre asigură buna funcționare a digestiei și previne apariția bolilor cardiovasculare si a asteniei. ~ 500 grame (16 buc.) *foietajul este realizat integral in laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere *realizam mini ștrudele cu dovleac proaspăt
44 00Aveți poftă de un produs delicios și de post? Sunt alegerea potrivită, având în compoziție mere proaspete și aromate Strudelul face parte din bucătăria austriacă, dar este comun și în celelalte bucătării din Europa Centrală ~ 500 grame (16 buc)
44 00Cele mai iubite fursecuri de post ~ 500 grame (30 buc)
49 00Preparate din foi de tomate, crema de ciocolata si crema de lămâie, finisate cu gem ~ 500 grame (12 buc)
49 00Sunt preparate dintr-un blat de negresa cu nuca, crema de lămâie si nucă de cocos ~ 500 grame (12 buc)
49 00Sunt preparate dintr-un blat de negresa cu nuca, crema de ciocolata si nuca ~ 500 grame (12 buc)
49 00Un produs de post, fraged și aromat, preparat din aluat cu nucă din plin ~ 500 grame (38 buc.)
49 00Este realizat din: Mini prajituri de post cu gem Mini prajituri de post cu nuca de cocos Mini prajituri de post cu nuca ~ 1 kg. (24 buc) / pachet
98 00Dacă este o sărbătoare, dar este post, acest tort delicios este perfect. Este preparat dintr-un blat de negresă cu nucă și cremă de ciocolată. Este finisat cu fructe de sezon. ~ 500 grame
69 00Este preparată din foaie Doboș, șarlota, frișcă naturală din smântână și fructe din compot. Este decorată cu frișcă naturală și fructe proaspete. Un deliciu tradițional 150 g
19 00Pavlova este un desert pe bază de bezea, cu o crustă crocantă, completată cu mousse de ciocolată albă și fructe proaspete. Este o prăjitura ce poartă numele celebrei balerine din Rusia – Anna Pavlova. Un deliciu! ~ 110 gr.
19 00Este preparată pe un blat de cacao însiropat și cremă ganache de ciocolată belgiană delicioasă 150 g
23 00Prăjitura Pavlova cu mousse de căpșune – din bezea, cu un delicios mousse de căpșune, mousse de ciocolata si fructe proaspete. Este o prăjitură denumita după o celebra balerina din Rusia – Anna Pavlova. 110 g
19 00Savarină - Regina prăjiturilor – este preparată din aluat dospit (bine însiropat) și avelina. Ornarea se completează cu jeleu din fructe, frișca bătută, f rișcă naturală Conține: 2 buc. 200g/ buc
26 00Este o prajitură denumită după o celebră balerină din Rusia – Anna Pavlova. 110 g
19 00Regina prăjiturilor – este preparată din aluat dospit (bine însiropat) și avelină din frișcă bătută. Ornarea se completează cu jeleu din fructe. Frișcă naturală – din smântână pentru frișcă 200 g
13 00Este o prăjitură realizată dintr-un blat însiropată de cacao, cu cremă fină ganache realizată din frișcă naturală din smântână și ciocolată fină. Este finisată cu fondant de cacao și avelină de frișcă naturală din smântână 200 g
15 00Este preparată dintr-un blat însiropat de cacao, cu cremă de ciocolată și fructe confiate. Este decorată cu fondant 120 g
15 00O prăjitură cu multă frișcă, dulceață de fructe și fidea însiropată.
15 00Baclavaua este un desert turcesc (una dintre cele mai cunoscute prăjituri ale Orientului)Este considerată prăjitura națională în Grecia, Turcia, Bulgaria, dar se regăsește în toate bucătăriile din Balcani, în Orientul Mijlociu, fiind în egală măsură și un desert al armenilor, al ciprioților și afganilor.O realizam din foi de plăcinta, miez de nuca, sirop de zahar si esența.
13 00Este realizată dintr-un blat trampat cu sirop de rom și cremă de ciocolată. Fiecare bucată se glasează pe porțiunea superioară prin scufundare în fondant. Una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată și foarte pufoasă! ~ 110 grame
13 00Este preparată dintr-un blat de cacao și cremă de cacao în multe straturi, totul în glazură de ciocolată delicioasă 120 g
15 00Este preparată din foi Doboș și cremă de ciocolată. Este glasată în ciocolată delicioasă 120 g
15 00Este preparată pe un blat de cacao însiropat cu trei tipuri de mousse de ciocolată belgiană (trio chocolate) – mousse de ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă 150 g
19 00Este preparată din foi Doboș, cremă de ciocolată, cremă de vanilie și lămâie, mousse de ciocolată albă. Este decorată cu frișcă naturală și alune griate 150 g
19 00Este preparată din foi Doboș și cremă de ciocolată. Un deliciu tradițional! 150 g
19 00Pădurea Neagră este preparată pe un blat pufos de cacao, mousse de ciocolată, mousse de ciocolată albă și vișine. Este decorat cu frișcă naturală. Deliciosa! 150 g
19 00Este preparată pe un blat însiropat de cacao și duo mousse de ciocolată 150 g
19 00Este preparată pe un blat însiropat de cacao și mousse de ciocolată 150 g
19 00Este preparată pe un blat însiropată de cacao, cu cremă fină de ciocolată albă, cremă de ciocolată cu alune griate și decorat cu alune griate 150 g
19 00Delicios si racoritor!Este preparat cu inghetata, choux-uri cu crema de vanilie si frisca naturala din smantana.
21 00Prăjitură Cremșnit sau Kremschnitte este o prajitură delicioasă, foarte cunoscută, cu cremă de vanilie și foi sfărâmicioase de aluat franțuzesc. Cremşnitul (foietajul şi crema de vanilie) este preparat integral în laboratorul nostru! Specialitate Casandra! Un deliciu tradițional!
IndisponibilFursecuri – specialitate Casandra! Prăjitură făcută cu albuș de ou, zahăr și nuci. Aprox. 20 bucăți de pricomigdale/cutiuța (~ 200 grame) – selecție mix
35 00Sunt preparate cu cremă Ganaș (se obține prin încorporarea de ciocolată în frișcă), fiind glazurate cu ciocolată și finisate cu fulgi din nucă de cocos. Preferatele copiilor. Un deliciu tradițional! ~ 500 grame
49 00Sunt presărate cu nucă măcinată și glazurate cu ciocolată delicioasă ~ 500 grame
49 00Sunt preparate cu cremă Ganaș (se obține prin încorporarea de ciocolată în frișcă), fiind glazurate cu ciocolată și finisate cu zahăr. Fursecuri delicioase realizate tradițional si de calitate! ~ 500 grame
49 00Fursecuri delicioase realizate tradițional și de calitate! ~ 500 grame
49 00Sunt preparate din făină, ouă, zahăr și stafide. Preferatele copiilor. Un deliciu tradițional! ~ 500 grame
49 00Sunt glazurate în ciocolată delicioasă. Fursecuri delicioase realizate tradițional și de calitate! ~ 500 grame
49 00Cele mai bune pricomigdale (picromigdale). Fursecuri – specialitate Casandra!~ 200 grame (20 buc. duble)
33 00Cele mai iubite fursecuri sunt fără doar și poate nucile umplute cu cremă de ciocolată. Fursecuri delicioase realizate tradițional si de calitate! ~ 500 grame (30 buc.)
49 00Folosind poșul cu șpriț, sunt glazurate și finisate cu fulgi din nucă de cocos. Fursecuri delicioase realizate tradițional si de calitate! ~ 500 grame
49 00Sunt preparate cu cremă Ganaș (se obține prin încorporarea de ciocolată în frișcă), fiind glazurate cu ciocolată. Paleuri delicioase realizate tradițional si de calitate! ~ 500 grame
49 00Produs de cofetărie de origine franceză, realizat din pudra de migdale, având la mijloc o cremă deosebită. Aprox. 20 bucăți de macarons/cutiuța (~ 300 grame) – selecție mix
85 00Sunt preparate din fondant pentru bombonerie, miez de nucă, esențe și culori diferite. Specialitate bombonerie Casandra - Un deliciu tradițional! ~ 200 grame (15 buc.)
36 00Sunt preparate din diferite tipuri de ciocolată. Sunt potrivite pentru orice ocazie festivă – poartă denumirea după generalul francez Joseph Jacques Césaire Joffre. Specialitate bombonerie Casandra – Un deliciu tradițional! ~ 200 grame (8 buc.)
36 00Sunt preparate din ciocolată pentru bombonerie, cremă de ciocolată și cafea. Specialitate bombonerie Casandra - Un deliciu tradițional! ~ 200 grame (16 buc.)
36 00Sunt preparate din ciocolată pentru bombonerie, coji confiate de portocale, stafide și miez de nucă. Specialitate bombonerie Casandra - Un deliciu tradițional! ~ 200 grame (9 buc.)
36 00Sunt preparate din ciocolată pentru bombonerie, cremă de ciocolată, fructe confiate și esență de rom. Specialitate bombonerie Casandra - Un deliciu tradițional! ~ 200 grame (8 buc.)
36 00Sunt preparate din ciocolată pentru bombonerie și cremă de ciocolată. Specialitate bombonerie Casandra - Un deliciu tradițional! ~ 200 grame (8 buc.)
36 00Sunt preparate din fondant de bombonerie și vișine. Bomboanele sunt glasate în ciocolată. Specialitate bombonerie Casandra - Un deliciu tradițional! ~ 200 grame (18 buc.)
36 00Plăcinta este un preparat de patiserie, făcut din foi–foițe fragede de aluat, cu umplutură de brânză sărată Plăcintă tradiţională românească!
19 00Plăcinta este un preparat de patiserie, făcut din foi–foite fragede de aluat, cu umplutură de carne. Plăcintă tradiţională românească!
19 00Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere ~ 200 grame (22 buc.) *foietajul este realizat integral in laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere (
19 00Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere ~ 200 g (16 buc.) *foietajul este realizat integral in laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere
19 00Crocante, dar fragede, perfecte lângă un pahar cu bere sau la o șuetă cu prietenii. ~ 500 grame (50 buc.)
44 00Un aperitiv cu un nume mai aparte, preparat pe bază de aluat foietaj, originar din Franța, în traducere liberă înseamnă “zbor-în-vânt”, denumirea fiind dată de faptul că, coșulețele obținute sunt foarte ușoare. Sunt preparați cu brânză, smântână și mărar. ~ 500 grame (12 buc.)
44 00Un aperitiv cu un nume mai aparte, preparat pe bază de aluat foietaj, originar din Franța, în traducere liberă înseamnă “zbor-în-vânt”, denumirea fiind dată de faptul că, coșulețele obținute sunt foarte ușoare. Sunt preparați cu legume, ciuperci și cașcaval. Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere. ~ 500 grame (12 buc.)
44 00Mini pateurile cu brânza sunt preparate din foietaj franțuzesc, umplute cu brânză telemea, brânză de vaci și ouă; Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere. ~ 500 g (15 buc.)
44 00Bune, hrănitoare și umplute cu ciuperci. Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere. ~ 500 grame (15 buc.)
44 00Aveți poftă de un produs delicios și de post? Mini ștrudelele sunt alegerea potrivită, având în compoziție mere proaspete și aromate ~ 500 grame (16 buc)
44 00Un produs de post, fraged și aromat, preparat din aluat cu nucă din plin ~ 500 grame (38 buc.)
49 00~ 200 grame (...buc.)
19 00Un produs* de patiserie aromat, cu o umplutura delicata si cremoasa de dovleac. *Fara zahar adaugat (cu indulcitor, pe baza de stevia – Extractul de stevia este un indulcitor natural, extras din frunzele plantei cu acelasi nume. Are foarte putine calorii spre deloc) Realizam produsul cu dovleac proaspăt!
10 00Un desert cu mere este întotdeauna binevenit **Fara zahar adaugat (cu indulcitor, pe baza de stevia – Extractul de stevia este un îndulcitor natural, extras din frunzele plantei cu același nume. Are foarte puține calorii spre deloc) Realizăm produsul cu mere proaspete!
10 00Este preparata* din foi Doboș si mousse de ciocolata* Special pentru tine avem o prajitura care te va ajuta să îți astâmperi pofta de dulce, dar fara zahar adaugat . *pe baza de Stevia/Maltitol Extractul de Stevia este un îndulcitor natural , extras din frunzele plantei cu același nume. Are foarte puține calorii spre deloc. Maltitol – este un alcool zahăr folosit ca înlocuitor de zahăr. Are 75–90% din dulceața zaharozei și proprietăți aproape identice, cu excepția brunului. Este folosit pentru a înlocui zahărul de masă, deoarece este pe jumătate mai energic, nu favorizează cariile dinților și are un efect ceva mai mic asupra glicemiei. Gramaj: 170 gr.
15 00Este preparată din foi Doboș, șarlota, ciocolată, frișcă naturală și fructe proaspete. Special pentru tine avem o prajitura care te va ajuta să îți astâmperi pofta de dulce, dar fara zahar adaugat . *pe baza de Stevia/Maltitol Extractul de Stevia este un îndulcitor natural , extras din frunzele plantei cu același nume. Are foarte puține calorii spre deloc. Maltitol – este un alcool zahăr folosit ca înlocuitor de zahăr. Are 75–90% din dulceața zaharozei și proprietăți aproape identice, cu excepția brunului. Este folosit pentru a înlocui zahărul de masă, deoarece este pe jumătate mai energic, nu favorizează cariile dinților și are un efect ceva mai mic asupra glicemiei. Gramaj: 170 gr.
15 00Este preparată din foi de cacao și cremă de ciocolată. Este glazurată cu ciocolată neagră. *cu îndulcitor, pe bază de ștevia – Extractul de ștevia este un îndulcitor natural, extras din frunzele plantei cu același nume. Are foarte puține calorii spre deloc. * Ciocolată neagră fără zahăr
17 00Este preparată* din foi de cacao și cremă de ciocolată. Este glazurată cu ciocolată cu lapte* cu îndulcitor, pe bază de ștevia – Extractul de ștevia este un îndulcitor natural, extras din frunzele plantei cu același nume. *Ciocolată albă & neagră fără zahăr
17 00Fără zahăr adăugat, această ciocolată își obține dulceața plăcută din substitutul maltitol* de zahăr, rotunjit cu vanilie naturală Bourbon. Gustul și textura sa se apropie foarte mult de gustul ciocolatei tradiționale. Acelasi gust, aceeasi textură, aceeasi culoare și strălucire frumoasă. *Maltitol – este un alcool zahăr folosit ca înlocuitor de zahăr. Are 75–90% din dulceața zaharozei și proprietăți aproape identice, cu excepția brunului. Este folosit pentru a înlocui zahărul de masă, deoarece este pe jumătate mai energic, nu favorizează cariile dinților și are un efect ceva mai mic asupra glicemiei. Specialitate bombonerie Casandra! ~ 200 grame (10 buc.)
36 00Fără zahăr adăugat, această ciocolată își obține dulceața plăcută din substitutul maltitol* de zahăr, rotunjit cu vanilie naturală Bourbon. Gustul și textura sa se apropie foarte mult de gustul ciocolatei tradiționale. Acelasi gust, aceeasi textură, aceeasi culoare și strălucire frumoasă. *Maltitol – este un alcool zahăr folosit ca înlocuitor de zahăr. Are 75–90% din dulceața zaharozei și proprietăți aproape identice, cu excepția brunului. Este folosit pentru a înlocui zahărul de masă, deoarece este pe jumătate mai energic, nu favorizează cariile dinților și are un efect ceva mai mic asupra glicemiei. Specialitate bombonerie Casandra! ~ 200 grame (10 buc.)
36 00Fără zahăr adăugat, această ciocolată își obține dulceața plăcută din substitutul maltitol* de zahăr, rotunjit cu vanilie naturală Bourbon. Gustul și textura sa se apropie foarte mult de gustul ciocolatei tradiționale. Acelasi gust, aceeasi textură, aceeasi culoare și strălucire frumoasă. *Maltitol – este un alcool zahăr folosit ca înlocuitor de zahăr. Are 75–90% din dulceața zaharozei și proprietăți aproape identice, cu excepția brunului. Este folosit pentru a înlocui zahărul de masă, deoarece este pe jumătate mai energic, nu favorizează cariile dinților și are un efect ceva mai mic asupra glicemiei. Specialitate bombonerie Casandra! ~ 200 grame (10 buc.)
36 00Este preparat cu fructe proaspete – rețetă clasică, cu frișcă naturală. Cel mai iubit și mai pregătit tort, nelipsit pe mesele de sărbătoare. ~ 500 g (pentru aprox. 4-5 persoane)
69 00Tortul este deosebit de fin si de elegant, fiind prezentat cu o glazură crocantă de zahăr ars și alune. Este un tort perfect pentru o zi de naștere sau o zi onomastică. Cu acest tort veți obține un rezultat savuros și toată lumea va mai cere o porție. Un deliciu tradițional! ~ 500 g (pentru aprox. 4-5 persoane)
69 00Dacă îți este poftă de ceva dulce, însă nu ai voie să consumi produse lactate sau ouă, pentru ca ții post, încearcă acest tort de post delicios. Este preparat dintr-un blat de negresa, nuca si crema de ciocolata, fiind finisat cu fructe de sezon. ~ 500 g (pentru aprox. 4-5 persoane)
69 00Este preparat din foi Doboș, fructe și mousse de ciocolată, cu îndulcitor pe bază de ștevia. Extractul de ștevia este un îndulcitor natural, extras din frunzele plantei cu același nume. Ciocolată albă & neagră fără zahăr. ~ 500 g (pentru aprox. 4-5 persoane)
79 00Tort preparat cu trei tipuri de mousse de ciocolată belgiană (trio chocolate) – mousse de ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă ~ 500 g. (pentru aprox. 4-5 persoane)
79 00Este o combinație savuroasă de bezea, mousse de ciocolată și fructe proaspete. A fost special creată în onoarea celebrei balerine Ana Pavlova. ~ 500 g. (pentru aprox. 4-5 persoane)
79 00Sunt preparate din fondant pentru bombonerie, miez de nucă, esențe si culori diferite. Specialitate bombonerie Casandra - Un deliciu tradițional! Aprox. 28 bucăți de bomboane/cutiuța ~ 400 grame
69 00Un produs de post, fraged și aromat, preparat din aluat cu nucă din plin. Aprox. 30 bucăți de cornulețe/cutiuța 250 g
25 00Produs de cofetărie de origine franceză, realizat din pudra de migdale, având la mijloc o cremă deosebită. Aprox. 20 bucăți de macarons/cutiuța (~ 300 grame) – selecție mix
85 00Pachetul conține 5 prăjituri: savarină, boema, cabana, excelent, violeta 1 Savarină - Regina prăjiturilor – este preparată din aluat dospit (bine însiropat) și avelină din frișcă bătută. Ornarea se completează cu jeleu din fructe; 1 Boema - Este o prăjitură realizată dintr-un blat însiropat de cacao, cu cremă fină ganaș realizată din frișcă naturală din smântână și ciocolată fină. Este finisată cu fondant de cacao și avelină de frișcă naturală din smântână; 1 Cabana - Este preparată din foi Doboș și cremă de ciocolată. Este glasată în ciocolată delicioasă; 1 Excelent - Este preparată dintr-un blat de cacao și cremă de cacao în multe straturi, totul în glazură de ciocolată delicioasă; 1 Violeta - Este preparată dintr-un blat însiropat de cacao, cu cremă de ciocolată și fructe confiate. Este decorată cu fondant;
62 00Pachetul conține: prăjituri de casă Casandra cu ciocolată și cafea prăjituri de casă Casandra cu foi de miere prăjituri de casă Casandra cu alune și caramel prăjituri de casă Casandra cu lămâie 1 kg
89 00Pachetul conține: Fursecuri cu stafideFursecuri ciupercuțeFursecuri BucureștiPaleuri cu ciocolatăFursecuri delicioase realizate tradițional șI de calitate!1 kg
89 00Pachetul conține: Mini tarte cu fructe - Sunt prăjituri delicioase și hrănitoare, preparate după o rețetă tradițională, umplute cu multă cremă de vanilie și finisate cu fructe proaspete Mini amandine - Prăjituri delicioase preparate pe blat de cacao, bine însiropat, având un strat de cremă de frișcă naturală și ciocolată, decorate cu fondant de cacao – 1 kg
89 00Pachetul conține: Prăjituri Cabana - preparate din foi Doboș și cremă de ciocolată. Sunt glasate în ciocolată delicioasă Mini prăjituri Krantz – preparate pe un blat de cacao însiropat, cu cremă de frișcă naturală din smântână. Sunt glazurate cu alune griate Mini prăjituri Doboș - Preparate din foi Doboș și cremă de ciocolată– 1,2 kg
107 00Este compus din: Fundițe cu susan Spirale Sărațele crocante Mini pateuri cu ciuperci Mini ștrudele cu mere Cornulețe cu nucă Produse delicioase realizate tradițional și de calitate ! Foietajul proaspăt franțuzesc este realizat integral în laboratorul nostru, fără niciun agent de creștere 1,2 kg
116 00Este compus din: Fundițe cu susan – produs de post Săratele crocante - perfecte lângă un pahar cu bere sau la o șueta cu prietenii Pateuri cu brânză – pateurile cu brânză sunt preparate din foietaj franțuzesc, umplute cu brânză telemea, brânză de vaci și ouă Alune sărate și prăjite 1 kg. mix patiserie + 250 g alune
116 00Pachetul conține: Bomboane Carpați Trufe Casandra Vișine glasate în ciocolată Bomboane triplu sec Specialitate bombonerie Casandra Un deliciu tradițional! 500 g
84 00Fursecuri – specialitate Casandra! Prăjitură făcută cu albuș de ou, zahăr și nuci. Aprox. 18 bucăți de pricomigdale/cutiuța (~ 220 grame) – selecție mix
35 00Un pachet potrivit pentru orice Weekend/eveniment, format din: - 600 grame de patiserie dulce – mix fursecuri cu stafide, nuci cu ciocolata/gem, fursecuri cu alune - 600 grame de patiserie sarata – mix fundite cu susan & saratele cu mac si susan (bete) - 500 grame de alune prajite si sarate
169 00Regina prăjiturilor – este preparată din aluat dospit (bine însiropat) și avelină din frișcă bătută. Ornarea se completează cu jeleu din fructe. Frișcă naturală – din smântână pentru frișcă 200 g
13 00 9 10Este o prăjitură realizată dintr-un blat însiropată de cacao, cu cremă fină ganache realizată din frișcă naturală din smântână și ciocolată fină. Este finisată cu fondant de cacao și avelină de frișcă naturală din smântână 200 g
15 00 10 50Este preparată dintr-un blat însiropat de cacao, cu cremă de ciocolată și fructe confiate. Este decorată cu fondant 120 g
15 00 10 50Baclavaua este un desert turcesc (una dintre cele mai cunoscute prăjituri ale Orientului)Este considerată prăjitura națională în Grecia, Turcia, Bulgaria, dar se regăsește în toate bucătăriile din Balcani, în Orientul Mijlociu, fiind în egală măsură și un desert al armenilor, al ciprioților și afganilor.O realizam din foi de plăcinta, miez de nuca, sirop de zahar si esența.
13 00 9 10Este realizată dintr-un blat trampat cu sirop de rom și cremă de ciocolată. Fiecare bucată se glasează pe porțiunea superioară prin scufundare în fondant. Una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată și foarte pufoasă! ~ 110 grame
13 00 9 10