Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Gusturi locale 1+1 gratuit #începecu Aperitiv Supă cremă Paste Pește și fructe de mare Carne Vegetarian Desert
Beca`s Kitchen cover image
Beca`s Kitchen logo
Beca`s Kitchen
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99  Lei

Livrare de la
Comandă de minim 2990 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Gusturi locale Nou! Rețete celebre remixate de bucătari români cu niște savoare locală care-ți fac papilele gustative s-o ia razna.
Închide la 21:30

Gusturi locale

Pate de ficat făcut în casă cu chutney de ceapă roșie și prune uscate

Ficat de curcan cu chutney din ceapă roșie & prune uscate, pâine integrală făcută de noi 150 g

25 00 
Gust local
Pate de ficat făcut în casă cu chutney de ceapă roșie și prune uscate image
Tartă cu prune scăldată în sos de iaurt cu caimac, miere și mentă

Blat din făină integrală (făină integrală de grâu, ou, unt, zahăr brut), umplutură de prune (prune proaspete, vin roșu, zahăr brut, coniac, scorțișoară), sos de iaurt (iaurt cu caimac, mentă verde, miere de albine)   150 g

22 00 
Gust local
Tartă cu prune scăldată în sos de iaurt cu caimac, miere și mentă image
Piept de rață cu mousse de dovleac, broccoli și usturoi copt

Pieptul de rață (220-250g în crud), mousse de dovleac (dovleac, smântână de gătit, unt, usturoi și cimbru) și buchetele de broccoli preparate la abur ușor al dente, asezonate cu ulei de măsline, sare și zeamă de lămâie iar deasupra se pune chutney-ul de prune uscate (prune uscate, ceapă roșie, vin roșu, sos soia, oțet balsamic, coniac, usturoi cimbru și rozmarin)   350 g

Indisponibil
Gust local
Piept de rață cu mousse de dovleac, broccoli și usturoi copt image

1+1 gratuit

1+1 gratuit: Supa de usturoi copt cu pecorino

Cartofi, usturoi, morcovi, ceapă, unt, pecorino, zeamă de lămâie, cimbru, sare), crutoane cu nuci (pâine integrală, ulei de măsline, cimbru, usturoi, boia de ardei, nuci tocate), alergeni: lactoza, gluten și nuci dacă se servește cu crutoane. 300 ml/50

Indisponibil
1+1 gratuit: Supa de usturoi copt cu pecorino image

#începecu

Caracatiță fragedă și aromată cu legume coapte, sos de humus cu usturoi și sumac, fasole verde crunchy, capere și lămâie caramelizată

Caracatiță, cartofi, sos de humus, fasole verde, roșie cherry, usturoi, lămâie, sumac. (alergeni: gluten, fructe de mare, soia) 350 gr.

78 00 
Caracatiță fragedă și aromată cu legume coapte, sos de humus cu usturoi și sumac, fasole verde crunchy, capere și lămâie caramelizată image
Creveți cu legume și sos de vin alb

Creveți cruzi având calibrul 40-50 (aprox. 200 g în crud), se decortichează, se pun pe frigărui, se prepară în sos de vin alb (vin alb, unt, usturoi, pătrunjel) și se servesc cu legume la cuptor (dovelecei, morcovi, ardei capia copt), sos de vin alb cu capere și pâine de casă integrală 500 g

62 00 
Creveți cu legume și sos de vin alb image

Aperitiv

Pate de casă cu chutney din ceapă roșie & prune uscate și pâine integrală făcută de noi .

Ficat de curcan, ceapă roșie, unt, vin, coniac, usturoi, muștar cimbru, sare, piper. 150gr.

25 00 
Pate de casă cu chutney din ceapă roșie & prune uscate și pâine integrală făcută de noi . image

Supă cremă

Supă cremă de conopidă cu vin alb

supa (conopida, cartofi, morcovi, ceapa, vin alb, unt, smanatana lichida, usturoi, zeama de lamaie, sare), crutoane cu nuci (paine integrala, ulei de masline, cimbru, usturoi, boia de ardei, nuci tocate) 300ml/50g

22 00 
Supă cremă de conopidă cu vin alb image

Paste

Paste cu creveți, roșii cherry, busuioc, usturoi, capere și rucola

Tagliatelle din grâu dur, creveți cruzi calibrul 40-60 (preparați în sos de vin alb cu pătrunjel, usturoi și unt), roșii cherry, rucola, usturoi, capere, suc de lămâie, busuioc, ulei de măsline extra virgin, sare de mare, piper proaspăt măcinat 400 g

49 00 
Paste cu creveți, roșii cherry, busuioc, usturoi, capere și rucola image
Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post

Tagliatelle din grâu dur, tofu (tăiat cubulețe și tras la wok cu migdale, usturoi, praz, pătrunjel, sos de soia), roșii cherry, usturoi, capere, suc de lămâie, baby spanac, busuioc, ulei de măsline extra virgin, sare de mare, piper proaspăt măcinat 400 g

39 00 
Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post image

Pește și fructe de mare

File de somon în crustă de verdețuri cu salată fresh de zucchini

File de somon (200 g. în crud cu piele) în crustă de verdețuri (pătrunjel, mărar, boabe de muștar hidratate, cimbru) cu salată fresh de legume (dovlecei, roșii cherry, usturoi, busuioc, zeamă de lămâie, rucola, capere) și lămâie proaspătă 350 g

59 00 
File de somon în crustă de verdețuri cu salată fresh de zucchini image
Doradă suculentă & aromată cu legume coapte și sălățică

Dorada este de calibrul 300-400 (circa 350 g. în crud), este umplut cu lămâie proaspătă, usturoi, pătrunjel verde și dat la cuptor. Se servește garnitură de morcovi și sfeclă roșie (tăiate precum cartofii prăjiți, unse cu puțin ulei de măsline și asezonate cu usturoi, cimbru, pătrunjel, sare, piper și date la cuptor) precum și cu o mică sălățică (salată mixtă, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie, sare de mare, piper). Legumele se ornează cu reducție de oțet balsamic 450 g

59 00 
Doradă suculentă & aromată cu legume coapte și sălățică image
Caracatiță fragedă și aromată cu legume coapte, sos de humus cu usturoi și sumac, fasole verde crunchy, capere și lămâie caramelizată

Caracatiță, cartofi, sos de humus, fasole verde, roșie cherry, usturoi, lămâie, sumac. (alergeni: gluten, fructe de mare, soia) 350 gr.

78 00 
Caracatiță fragedă și aromată cu legume coapte, sos de humus cu usturoi și sumac, fasole verde crunchy, capere și lămâie caramelizată image

Carne

Pui pe bețe cu legume coapte și sălățică

Pulpe de pui dezosate (200 g. în crud) marinate în sos de vin roșu cu sos de soia, ulei de măsline, usturoi, cimbru și rozmarin, puse pe frigărui și coapte în cuptor. Legumele (morcovi și sfeclă) sunt aromatizate cu puțin ulei de măsline, usturoi, cimbru, sare, piper și sunt coapte în cuptor. Sălățica (salată verde, rucola, baby spanac) este asezonată cu ulei de măsline extra virgin, zeamă de lămâie și sare de mare. Peste legume se pune și reducție de oțet balsamic dulce acrișoare 450 g

42 00 
Pui pe bețe cu legume coapte și sălățică image
Pulpe de rață cu varză caramelizată la cuptor și hrean ras

Pulpe de rață (aprox. 250 g. în crud), marinată în sos de vin roșu cu ulei de măsline, usturoi, cimbru, rozmarin, suc de lămâie, sare și piper, se coace în cuptor și se servește cu garnitură de varză caramelizată la cuptor (varză roșie, varză albă, morcovi, ceapă, ulei de măsline, cimbru, mărar, oțet balsamic, sare, piper). Pulpa de rață se servește împreună cu varză caramelizată, cu hrean ras și reducție de oțet balsamic. 400 g

49 00 
Pulpe de rață cu varză caramelizată la cuptor și hrean ras image

Vegetarian

Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post

Tagliatelle din grâu dur, tofu (tăiat cubulețe și tras la wok cu migdale, usturoi, praz, pătrunjel, sos de soia), roșii cherry, usturoi, capere, suc de lămâie, baby spanac, busuioc, ulei de măsline extra virgin, sare de mare, piper proaspăt măcinat 400 g

39 00 
Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post image
Lasagna cu spanac, brânzeturi și nuci - ovo-lacto-vegetarian

Foi de lasagna, spanac, ou, brânză ricotta, brânză de vaci, brânză telemea, brânză blue cheese/gorgonzola, brânză de burduf, smântână dulce, parmezan, ou, suc de lămâie, usturoi, nuci. Lasagna se servește scăldată în sos de iaurt grecesc cu mirodenii (busuioc proaspăt, mentă proaspătă, usturoi, sare, piper) și salată (salată mixtă, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie, sare de mare, piper) 400 g

42 00 
Lasagna cu spanac, brânzeturi și nuci - ovo-lacto-vegetarian image

Desert

Tartă cu mousse de ciocolată făcută în casă, banane, alune și mentă

Blat din făină integrală (făină integrală de grâu, ou, unt, zahăr brut), banane, cremă de ciocolată (ciocolată neagră, smântână dulce, gălbenuș de ou, zahăr brut), alune de pădure și mentă proaspătă 125 g

22 00 
Tartă cu mousse de ciocolată făcută în casă, banane, alune și mentă  image