Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
#începecu Aperitiv Supă cremă Salată Paste Pește și fructe de mare Carne Vegetarian Desert
Beca`s Kitchen cover image
Beca`s Kitchen logo
Beca`s Kitchen

4 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Deschide în 11.08 la 10:00
Detalii Detalii Vezi detalii

#începecu

Dovlecei umpluți cu brânzeturi serviți cu salată verde și pâine crispy de casă - ovo-lacto-vegetarian

Dovleceii sunt tăiați rondele groase, se scoate miezul și se pasează cu mai multe feluri de brânzeturi (brânză telemea, brânză de vaci, brânză de burduf și brânză blue cheese/gorgonzola), smântană dulce, ou, usturoi, busuioc și putin chili. Se dau la cuptor și se servesc cu salată (salată mixtă, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie, sare de mare, piper) și roșii cherry caramelizate 400 g

42 00 
Dovlecei umpluți cu brânzeturi serviți cu salată verde și pâine crispy de casă - ovo-lacto-vegetarian image
Caracatiță fragedă și aromată cu legume coapte, sos de humus cu usturoi și sumac, fasole verde crunchy, capere și lămâie caramelizată

Caracatiță, cartofi, sos de humus, fasole verde, roșie cherry, usturoi, lămâie, sumac. (alergeni: gluten, fructe de mare, soia) 350 gr.

68 00 
Caracatiță fragedă și aromată cu legume coapte, sos de humus cu usturoi și sumac, fasole verde crunchy, capere și lămâie caramelizată image

Aperitiv

Humus cu muguri de pin și sumac, servit cu pâine integrală de casă, dată la cuptor cu mirodenii

Humus făcut în casă (năut, ulei de măsline, pastă de susan, usturoi, zeamă de lămâie, sare), pâine de casă crispy (pâine de casă integrală, tăiată felii subțiri, asezonată cu ulei de măsline, pătrunjel, usturoi, boia și dată la cuptor), muguri de pin, sumac 150/40 g

22 00 
Humus cu muguri de pin și sumac, servit cu pâine integrală de casă, dată la cuptor cu mirodenii image

Supă cremă

Supă cremă de linte cu chimen, servită cu crutoane din pâine integrală și nuci

Supă (linte roșie, cartofi, morcovi, ceapă, ulei de măsline extravirgin, zeamă de lămâie, chimen, usturoi, sare), crutoane cu nuci (pâine integrală, ulei de măsline, cimbru, usturoi, boia de ardei, nuci tocate) 300 ml/50 g

18 00 

Salată

Salată verde cu ciuperci pleurotus – vegană/de post

salata mixta (lollo, baby spanac&rucola), ciuperci pleurotus (taiate fasii si trase la wok cu ulei de masline, sos de soia, usturoi si cimbru), rosii cherry, castravete, praz, crutoane din paine integrala (paine integrala, ulei de masline, cimbru, usturoi, boia de ardei), nuci, ulei de masline, germeni, zeama de lamaie, sare - 250 g

32 00 
Salată verde cu ciuperci pleurotus – vegană/de post  image

Paste

Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post

Tagliatelle din grâu dur, tofu (tăiat cubulețe și tras la wok cu migdale, usturoi, praz, pătrunjel, sos de soia), roșii cherry, usturoi, capere, suc de lămâie, baby spanac, busuioc, ulei de măsline extra virgin, sare de mare, piper proaspăt măcinat 400 g

39 00 
Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post image

Pește și fructe de mare

Creveti cu legume și sos de vin alb

Creveți cruzi având calibrul 40-50 (aprox. 200 g în crud), se decortichează, se pun pe frigărui, se prepară în sos de vin alb (vin alb, unt, usturoi, pătrunjel) și se servesc cu legume la cuptor (dovelecei, morcovi, ardei capia copt), sos de vin alb cu capere și pâine de casă integrală 500 g

62 00 
Creveti cu legume și sos de vin alb  image
File de somon în crustă de verdețuri cu salată fresh de zucchini

File de somon (200 g. în crud cu piele) în crustă de verdețuri (pătrunjel, mărar, boabe de muștar hidratate, cimbru) cu salată fresh de legume (dovlecei, roșii cherry, usturoi, busuioc, zeamă de lămâie, rucola, capere) și lămâie proaspătă 350 g

59 00 
File de somon în crustă de verdețuri cu salată fresh de zucchini image
Doradă suculentă & aromată cu legume coapte și sălățică

Dorada este de calibrul 300-400 (circa 350 g. în crud), este umplut cu lămâie proaspătă, usturoi, pătrunjel verde și dat la cuptor. Se servește garnitură de morcovi și sfeclă roșie (tăiate precum cartofii prăjiți, unse cu puțin ulei de măsline și asezonate cu usturoi, cimbru, pătrunjel, sare, piper și date la cuptor) precum și cu o mică sălățică (salată mixtă, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie, sare de mare, piper). Legumele se ornează cu reducție de oțet balsamic 450 g

58 00 
Doradă suculentă & aromată cu legume coapte și sălățică image
Caracatiță fragedă și aromată cu legume coapte, sos de humus cu usturoi și sumac, fasole verde crunchy, capere și lămâie caramelizată

Caracatiță, cartofi, sos de humus, fasole verde, roșie cherry, usturoi, lămâie, sumac. (alergeni: gluten, fructe de mare, soia) 350 gr.

68 00 
Caracatiță fragedă și aromată cu legume coapte, sos de humus cu usturoi și sumac, fasole verde crunchy, capere și lămâie caramelizată image
Abundență de CREVEȚI pentru 2: Creveți cu Legume, Sos de Vin Alb și Pâine Integrală de Casă 1000 gr

Creveti cruzi avand calibrul 40-50 (aprox. 400 gr in crud), se decorticheaza, se pun pe frigarui, se prepara in sos de vin alb (vin alb, unt, usturoi, patrunjel) si se servesc cu legume la cuptor (dovlecei, morcovi, ardei capia copt), sos de vin alb cu capere si paine de casa integrala (alergeni:crustacee, lactoza, gluten-in cazul in care se servesc cu paine) 1000 g

99 00 
Abundență de CREVEȚI pentru 2: Creveți cu Legume, Sos de Vin Alb și Pâine Integrală de Casă 1000 gr image

Carne

Pui pe bețe cu legume coapte și sălățică

Pulpe de pui dezosate (200 g. în crud) marinate în sos de vin roșu cu sos de soia, ulei de măsline, usturoi, cimbru și rozmarin, puse pe frigărui și coapte în cuptor. Legumele (morcovi și sfeclă) sunt aromatizate cu puțin ulei de măsline, usturoi, cimbru, sare, piper și sunt coapte în cuptor. Sălățica (salată verde, rucola, baby spanac) este asezonată cu ulei de măsline extra virgin, zeamă de lămâie și sare de mare. Peste legume se pune și reducție de oțet balsamic dulce acrișoare 450 g

42 00 
Pui pe bețe cu legume coapte și sălățică image

Vegetarian

Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post

Tagliatelle din grâu dur, tofu (tăiat cubulețe și tras la wok cu migdale, usturoi, praz, pătrunjel, sos de soia), roșii cherry, usturoi, capere, suc de lămâie, baby spanac, busuioc, ulei de măsline extra virgin, sare de mare, piper proaspăt măcinat 400 g

39 00 
Paste cu legume tofu și migdale – vegan/de post image
Dovlecei umpluți cu brânzeturi serviți cu salată verde și pâine crispy de casă - ovo-lacto-vegetarian

Dovleceii sunt tăiați rondele groase, se scoate miezul și se pasează cu mai multe feluri de brânzeturi (brânză telemea, brânză de vaci, brânză de burduf și brânză blue cheese/gorgonzola), smântană dulce, ou, usturoi, busuioc și putin chili. Se dau la cuptor și se servesc cu salată (salată mixtă, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie, sare de mare, piper) și roșii cherry caramelizate 400 g

42 00 
Dovlecei umpluți cu brânzeturi serviți cu salată verde și pâine crispy de casă - ovo-lacto-vegetarian image

Desert

Tartă cu brânză și sos de fructe de pădure cu mentă

Blat din făină integrală (făină integrală de grâu, ou, unt, zahăr brut), umplutură de brânză (brânză proaspătă de vaci, mascarpone, cremă de brânză, smântână dulce, zahăr brut), sos de fructe de pădure (zmeură, afine/mure, căpșuni, mentă proaspătă, zahăr brut) 125 g

22 00 
Tartă cu brânză și sos de fructe de pădure cu mentă image
Tartă cu mousse de ciocolată făcută în casă, vișine și mentă

Blat din făină integrală (făină integrală de grâu, ou, unt, zahăr brut), cremă de ciocolată (ciocolată neagră, smântână dulce, gălbenuș de ou, zahăr brut), vișine și mentă proaspătă 125 g

22 00