Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Antreu Fel principal Fel principal vegetarian Garnituri Spirtoase Vinuri Bere
Bacania Veche cover image
Bacania Veche logo

Bacania Veche

Detalii Detalii Vezi detalii

6 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 12:00
Bacania Veche este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Antreu

Pateu de casă din ficat pasăre, Muscat si dressing de trufe

Ficat, usturoi, ceapa, unt, smantana ; 160g

42 00 
Pateu de casă din ficat pasăre, Muscat si dressing de trufe image
Icre de crap sălbatic,salsa de masline, capere si ansoa

Icre de crap salbatic, lamaie, gris 160g

37 00 
Icre de crap sălbatic,salsa de masline, capere si ansoa image
Oua umplute

27 00 
Oua umplute  image
Salata Frunze Rare

100g

32 00 
Salata  Frunze Rare image
Turul Tarii

Platou de carnuri si branzeturi locale, pentru doua persoane 600g

85 00 
Turul Tarii  image
Turul Tarii Vegetarian

Platou de branzeturi romanesti, locale, zacusca, salat de vinete, legume proaspete

65 00 
Turul Tarii Vegetarian image
Fasole batuta cu ceapa crocanta

40 00 

Fel principal

Pulpă de rață confiată cu bulz și sos de trufe negre

200 g

67 00 
Pulpă de rață confiată cu bulz  și sos de trufe negre  image
Fish and chips

59 00 
Fish and chips  image
Porc copt 6 ore la tava cu sos de prune afumate

59 00 

Fel principal vegetarian

Mămăligă cremoasă cu ciuperci trase la tigaie în unt și cimbrișor

Malai, cascavval, gorgonzola, unt, smantana, parmezan / champignon, ppleurotus, shimenji, usturoi, unt, 250g

55 00 
Mămăligă cremoasă cu ciuperci trase la tigaie în unt și cimbrișor image
Cartofi proaspat prajiti cu dip de branzeturi romanesti / alioli

400g portie pentru doua persoane

47 00 
Salata de sfecla rosie coapta , branza de capra si salata de frunze rare

48 00 

Garnituri

Cartofi rumeniți cu untură de rață și ierburi aromatice

170 g

22 00 
Cartofi rumeniți cu untură de rață și ierburi aromatice image
Morcovi copți caramelizați

170 g

18 00 
Morcovi copți caramelizați  image
PIure de cartofi cu unt

20 00 
Piure de cartofi cu trufe

25 00 
Mamaliga cremoasa

garniutra in jur de 0.150-0,170g

27 00 

Spirtoase

Celar de Bogati Tuica 32%

prune 700 ml

200 00 
Celar de Bogati Palinca 40%

prune, 700 ml

240 00 
Pater Rachiu 40%

mure 700 ml

260 00 
Horinca 40%

pere 700ml

245 00 

Vinuri

Pecorino Tenuta Ulisse

Tenuta Ulisse se mândreşte cu acest vin legendar, născut dintr-un soi autohton special, care face cinste regiunii Abruzzo. Elegant şi catifelat, Pecorino Terre di Chieti parcurge un drum lung din vie în pahar, care începe cu recolta celor mai buni struguri de soi, răcirea şi macerarea lor pe pieliţe, decantarea mustului la rece şi fermentarea în tancuri de inox la 8–11°C, apoi învechirea pe o perioadă de 3 luni, de asemenea în tancuri de inox. Vinul dezvoltă o aciditate plăcută şi o structură bună, fiind savuros în compania gustărilor pe bază de peşte sau alături de crustacee. O temperatură ideală de 8-10 grade Celsius îi va permite vinului să îşi etaleze din plin calităţile aromatice extraordinare, care reflectă întru totul terroir-ul din Abruzzo, stilul cramei şi specificul varietal.Notele degustării:Miros: Buchet proaspăt, fructat, unde se remarcă nuanţe tropicale, piersică albă şi citrice.Gust: Arome bogate de papaya şi fructe exotice, care conduc spre un final balsamic splendid.Culoare: Galben pai, cu tonuri verzui.

155 00 
Pecorino Tenuta Ulisse image
Coltul Pietrei Sauvignon Blanc

Se deschide cu arome intense de fructe exotice si flori de salcam, care se intrepatrund armonios cu note minrale Vinul este echilibrat, are o corpolenta medie si un post-gust persistent ce duce in prin plan caracterul fructat( caise si smochine)

145 00 
Coltul Pietrei  Sauvignon Blanc image
Carassia Rose

Carassia Rose Brut. Spumantele CARASSIA sunt obţinute numai prin metoda tradiţională, Champenoise, cu a doua fermentaţie în sticlă și sunt maturate minim 20 de luni înainte de degorjare, maturarea îndelungată oferind spumantelor arome complexe, perlaj fin, iar mineralitatea din sol le oferă o structură elegantă. Întregul proces de vinificare, de la recoltă, până la remuaj, degorjare și etichetare se întâmplă în propria cramă. Aromele vioaie de zmeură și frag proaspăt și cele de brioșă și drojdie provin din maturarea îndelungată în sticlă. Efervescența la fel ca și aromele pline de fructe tipice soiului Pinot Noir persistă până la postgust.

190 00 
Carassia  Rose image

Bere

Zaganu Blonda

24 00 
Zaganu Rosie

24 00 
Zaganu Bruna

24 00