

Quotidian
Meniul Zilei
Meniul zilei
Configurează-ți propriul meniu!
29 00
Up Chicken
Configurează-ți propriul meniu!
27 00
Fel Principal
Cartofi carbonara
Cartofi îmbăiați în smântână, ou, bacon și parmezan, italienii stiu de ce 200g
14 00
Cașcaval pane
Cașcavalul și-a găsit calea de a deveni împreună cu oul, făina și pesmetul, vedeta paneurilor 140 g
17 00
Ceafă de porc gratinată
140 g
24 00
Ceafă de porc la grătar
Ceafă de porc, fragedă și suculentă, pregătită la grătar 110 g
20 00
Ceafă de porc tigănească
Ceafă de porc marinată în baiț de muștar fin, slănină afumată, pregătite la grătar. 140 g
22 00
Cotlet de porc la grătar
Cotlet de porc dezosat, pregătit la grătar, fragezit cu un cubuleț de unt 110 g
19 00
Pachețele de primăvară cu sos sweet chilli
Rulouri din foi subțiri de aluat, umplute cu legume, scufundate în baie fierbinte de ulei, servite cu sos sweet chill 200 g
19 00
Piept de pui caprese
Piept de pui la plită, pesto basilico, mozzarella, gratinate la final 180 g
20 00
Piept de pui crunchy
Fâșii fragede din piept de pui, învelite și prăjite intr-o crustă crocantă și aurie de porumb 140 g
19 00
Piept de pui cu legume
Piept de pui tras la tigaie, cu sos dulce-picant, legume proaspete, gust potrivit cu un strop de sos soya, ușor picant 200 g
24 00
Piept de pui cu sos de smântână și usturoi
Piept de pui tras la tigaie, stins in sos de smântână, dres cu usturoi pe masură 180 g
24 00
Piept de pui marinat
Piept de pui, lăsat la fragezit în marinadă delicată de chardonnay și usturoi 110 g
19 00
Piept de pui parmigiana
Piept de pui pane, roșii cherry sote, busuioc, mozzarella, presărate cu parmezan proaspăt ras 150 g
24 00
Piept de pui tărănesc
Piept de pui la grătar cu un topping dintr-un mix de ardei, ceapă și ciuperci, toate acoperite cu cașcaval și un ou ochi 220 g
25 00
Vinete pane
Rondele de vinete proaspete, panada cu mult ou, tăvălite în pesmet auriu 200 g
14 00
Vinete parmigiana
Rondele de vinete pane, împănate cu roșii scăzute la foc mic, învelite în parmezan, gratinate 220 g
20 00
Vită cu legume
Antricot de vită și legume julienne, trase la tigaie cu ulei de măsline, soia, semințe susan și o fărâmă de usturoi 200 g
33 00
Vită în sos alb cu ciuperci
Antricot de vită, tras la tigaie cu o mănă bună de ciuperci proaspete, smăntănă dulce 200 g
35 00
Vită in sos blue cheese și ceapă coaptă
Antricot de vită fraged, sos cu brânză nobilă, inele de ceapă coaptă, sublim 200 g
35 00
Vită picantă cu sos de soia
Antricot de vită, ușor caramelizat, sos soya, ardei iute și sweet chilly pentru a echilibra 180 g
33 00
Brunch Royal
Daca nu esti decis sau inca traiesti nostalgia diminetii, am combinat ceva cartofi prajiti cu bacon, ou si parmezan. Alergeni: ou, soia, lapte. Gramaj: 300g
26 00
Cartofi quattro formaggi
Am fost curiosi sa inlocuim pastele cu cartofii. Niciun regret! Alergeni: lapte. Gramaj: 200g
18 00
Ceafă grecească
Daca nu stiai ca si ceafa de porc poate fi greceasca, incearc-o pe a noastra cu feta autentica, coapta la un loc cu ceafa si neaparat sa o consumi cu lamaie proaspat stoarsa.Alergeni: lapte. Gramaj: 170g
25 00
Ciuperci umplute
Am calit usor ceapa si cu baconul, le-am indesat in niste ciuperci rotofeie, la cuptor le-am copt mai apoi cu branza de burduf. Alergeni: lapte, soia Gramaj: 200g
18 00
File de pastrav in malai cu mujdei
Am pastrat ce este mai bun dintr-un pastravior, prin malai l-am tavalit, in ulei l-am fript, voua va ramane sa il stropiti cu usturoi. Alergeni: peste, produs din: produs congelat Gramaj: 250g
36 00
Piept de pui in sos alb cu bacon si parmezan 200g
Curiozitatea ne-a facut sa combinam un piept de pui facut la plita cu bacon stins in smantana si mai apoi toate presarate cu parmezan. Alergeni: soia, lapte. Gramaj: 180g
30 00
Risotto cu hribi
Hribi veritabili gatiti laolalta cu orezul in supa de pui si totul asezonat cum se cuvine cu parmezan. Alergeni: dioxid de sulf, lapte, produs din: produs congelat.Gramaj: 300g
36 00
Scalopina din piept de pui
In timp ce am pus un piept de pui pe plita, am tras niste ciuperci la foc iute in unt, stinse in vin alb, smantana. Alergeni: dioxid de sulf, lapte. Gramaj: 140g
23 00
Piept de pui cu curry
24 00
Paste
Paste Bolognese
300 g
33 00
Paste Carbonara
300 g
33 00
Paste gratinate cu vită
300 g
37 00
Paste Quatro Formaggi
300 g
34 00
Penne al gamberi
De aceasta data, crevetii fac un parteneriat grozav cu smantana dulce, pastele si parmezanul; mai este un secret, dar...va lasam sa il descoperiti; speram sa nu aveti alergie la POFTA BUNA‚! Alergeni: crustacee, lapte, soia. Gramaj: 300g
39 00
Penne al tonno
Va plac pastele dar si pestele? Atunci, este alegerea perfecta! Pentru ca noi le-am combinat intr-un mod sublim intr-un sos rosu. Alergeni: peste, ou, gluten, lapte. Gramaj: 300g
33 00
Penne cu somon
Gramaj:300g
37 00
Paste cu pesto si usturoi
Gramaj: 300g
25 00
Penne cu tofu și dovlecei
Penne, sos roșu homemade, dovlecel, tofu natur, parmezan.Alergeni: gluten, lactoză, ou, soia.
26 00
Salate
Salată de cruditati
100g
7 00
Salata de castraveti cu dressing de marar
100g
7 00
Peste
File de biban cu dressing din unt aromatizat și migdale coapte
File de biban pregătit pe grătar, stropit cu unt aromatizat cu cimbrișor și rozmarin, presăram migdale coapte și apoi îl așezăm cu mare grijă pe un pat de dovlecei și ardei 220 g
41 00
File de somon marinat
Somon înobilat într-o marinadă făcută din suc proaspăt de portocale și muștar fin 140 g
39 00
Pastrav la grătar
Păstrăv dulce, pregătit la perfecțiune la grătar 200 g - 250 g
33 00
File de salau in sos meunier
File de salau odihnit intr-un sos perfect cu unt, lamaie si capere. Alergeni: peste, lapte, produs din: produs congelat. Gramaj: 250g
36 00
File de somon in crusta de mustar
Am pregatit o crusta de mustar frantuzesc, cu boabe crocante, am invelit somonul prin ea, ca mai apoi sa il putem da la cuptor. Alergeni: peste, lapte, mustar, produs din: produs congelat. Gramaj: 140g
41 00
Garnitura
Baby morcovi cu broccoli
Morcov tânăr și broccoli, le gătim la abur doar cât să nu iși piardă ce au mai bun, puțin unt și gata 200 g
11 00
Cartofi cu chimen
Cartofii au ales să fie azi cu: semințe de chimen, usturoi, sare și piper, obligatoriu cu o friptură la grătar 200 g
11 00
Cartofi cu parmezan
Classicii cartofi prăjiți, presărați cu parmezan și pătrunjel pentru savoare 200 g
13 00
Cartofi prăjiți
Gramaj: 200g
11 00
Cartofi tărănești
200 g
11 00
Cartofi unguresti
Cartofi fierti în coajă, mai apoi curățim ca să ii sotăm bine de tot cu ceapă, ardei gras roșu, boia, sare și piper 200 g
11 00
Ciuperci cu usturoi și mărar
200 g
13 00
Ciuperci sote
Ciuperci alese cu grijă, trase la tigaie încinsă bine cu ulei de măsline, sare si o fărâmă de piper 200 g
13 00
Cușcuș cu ciuperci
200 g
13 00
Cușcuș cu legume
Cușcuș, gătit împreuna cu un mix de legume, garnitură bună la toate 200 g
13 00
Dovlecei pane
Rondele de dovlecei proaspeți, până dă cu mult ou, tăvălite în pesmet auriu 200 g
15 00
Legume la cuptor
Ardeiul, ciupercile, dovleceii și morcovii, le lăsam la cuptor doar cât să prindă puțin curaj, mai apoi le asezonăm cu gust bun 200 g
13 00
Mix legume fresh pane
Ciuperci, ardei gras, vinete, dovlecei, învelite în pesmet, scufundate in ulei fierbinte 200 g
17 00
Orez cu legume
Orez basmati, legume proaspete, trase împreuna, gata pentru orice și oricine 200 g
11 00
Orez simplu
Orez basmati,sare, apă, simplu, dar tare bun 200 g
11 00
Cartofi moutardinne
Simplu: cartofii i-am tras la tigaie impreuna cu cartofii mustar frantuzesc cu boabe, poti sa incerci si acasa, dar pana atunci vezi cum i-am facut noi! Alergeni: mustar. Gramaj: 200g
11 00
Cartofi umpluti cu bacon
Nu prea multe de spus: esenta din cartofi am amestecat-o cu bacon scazut, ceva condimente si din nou la cuptor cu cascavaluri deasupra. Alergeni: lapte, soia. Gramaj: 200g
17 00
Diverse
Mini Bagheta 80g
80 g
2 00
Sos dulce
50 g
5 00Sos de usturoi
50 g
5 00Sos sweet chilly
50 g
5 00Sos de maioneza
50 g
5 00Ardei iute
1 00Desert
Amandină
Un desert dedicat marilor iubitori de diversitate de gusturi și texturi, cu un numitor comun: ciocolată, cacao, zahăr, lapte, ciocolată, esență de rom și miere, toate într-o amandină delicioasă creată de Madame Prallini, cofetărie din Brașov
11 00
Placintă cu vișine
Un desert acrișor, perfect la finalul oricărei mese, conținând vișine și jeleu, creat cu multă pricepere de Madame Prallini, patiserie din Brașov
12 00
Prajitură cu biscuiți
Simplă, dar delicioasă. Pastă de biscuiți, mascarpone, frișcă naturală și zahăr caramel, toate într-o prăjitură specială făcută de Madame Prallini, cofetărie din Brașov
14 00
Prajitură cu caramel
Crocantă și îmbietoare. Frișcă naturală, lapte și caramel crocant atent puse într-o prăjitură delicioasă concepută de Madame Prallini, cofetărie Brașov
14 00
Prajitură cu fructe de pădure
Gust acrișor, dar natural. Cacao, frișcă naturală, fructe de pădure și jeleu atent puse într-o delicioasă prăjitură făcută de Madame Prallini, cofetărie Brașov
14 00
Prăjitură cu mere coapte
120g
14 00
Prajitură Prallini
Prajitura noastră semnătură, conține cacao, dulceață de cireșe negre, eșență de migdale, frișcă naturală și mascarpone. Un deliciu și o surpriză mereu plăcută pentru cineva drag!
16 00
Tartă cu fructe
O tartă de poveste cu pastă de fragi, cremă de vanilie, fructe și jeleu. Desert pe placul celor mici!
13 00
Desertul bunici
10 00
Ciorba Zilei
Ciorba de perisoare 360/40 ml
15 00
Supa crema de morcovi cu ghimbir , 360 ml
13 00