Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Desert
La Casa De Turta Dulce cover image
La Casa De Turta Dulce logo

La Casa De Turta Dulce

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 09:00
La Casa De Turta Dulce este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Desert

Ișler ISCHLER

Biscuiți Crocanți cu Unt și Nucă, Cremă Fină de Ciucalată, Glazură Oglindă-Oglinjoară de Ciucalată și Vișina Brandy-uită este Cireașa de pe tort… sau din interiorul prăjiturii

18,00 
Ișler ISCHLER image
Țâțișoare

O prajitură rafinată în care Dulceața de Căpșuni este temperată de o Cremă de Frișcă cu Mascarpone. Dragoste de la prima… degustare? Te aștept să te îndulcești!

18,00 
Țâțișoare image
Iuby

Blat Crocant de Biscuite cu Nucă, Mousse de Ciucalată Belgiană Albă și o Inserție senzațională de Zmeură Te aștept să te îndulcești!

18,00 
Iuby image
Ecler (Eclair)

Coajă Crocantă, umplutură pufoasă de Cremă Fiartă de Vanilie cu Frișcă Naturală și Glazură de Ciucalată Belgiană… Yummmie

18,00 
Ecler (Eclair) image
Amandină

Prăjitura noastră tradiționala, prajiturita cum se facea în vremuri de mult apuse. Gustul copilăriei este acuma la un click distanță! Blaturi Însiropate cu Rom, Cremă de Unt cu Fondant, Cremă Ganaj/Ganache (Ciucalată Belgiană cu Frișcă Naturală) Te aștept să te îndulcești!

18,00 
Amandină image
Joffre Turmentat

Blaturi Însiropate de Cacao, Cremă Ganache (Ciocolată Belgiană și Frișcă Naturală) și Vișine bine Turmentate direct din Vișinată Te aștept să te îndulcești!

18,00 
Joffre Turmentat image
Floricele pe Câmpii

Floricele pe câmpii, Hai să le gustăm copii! Blat de Cacao, Mousse de Ciucalată Belgiană cu Lapte și o Inserție irezistibilă de Căpșuni Te aștept să te îndulcești!

18,00 
Floricele pe Câmpii image
Bețe Șugubețe (Cake Pops)

Compoziție Cremoasă de Ciucalată îmbrăcată în Ciucalată Belgiană Te aștept să te îndulcești!

12,00 
Bețe Șugubețe (Cake Pops) image