Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Meniuri Burgeri Garnituri Deserturi Bauturi Sosuri
Burger King Brasov cover image
Burger King Brasov logo

Burger King Brasov

Detalii Detalii Vezi detalii

9 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschis

Meniuri

Meniu Summer Crunch Beef Burger

Încearcă un crunch burger cu sos BBQ, 100% carne de vită la grătar, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare.

38 40 
Meniu Summer Crunch Beef Burger image
Meniu Summer Crunch Chicken Burger

Încearcă un crunch burger cu sos BBQ, pui pane crocant, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare.

38 40 
Meniu Summer Crunch Chicken Burger image
Meniu Summer Crunch Plant Based Burger

Încearcă un crunch burger cu sos BBQ, pe bază de plante la grătar, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. *Pregatirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne.

38 40 
Meniu Summer Crunch Plant Based Burger image
Meniu Summer Crunch Beef Wrap

Încearcă un crunch wrap cu sos BBQ, 100% carne de vită la grătar, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare.

38 40 
Meniu Summer Crunch Beef Wrap image
Meniu Summer Crunch Chicken Wrap

Încearcă un crunch wrap cu sos BBQ, pui pane crocant, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare.

38 40 
Meniu Summer Crunch Chicken Wrap image
Meniu Summer Crunch Plant Based Wrap

Încearcă un crunch wrap cu sos BBQ, pe bază de plante la grătar, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticiosi, bacon crocant, inele de ceapă și salată. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. *Pregatirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne.

38 40 
Meniu Summer Crunch Plant Based Wrap image
Meniu King's Whiskey BBQ

Carne de vită 100% la grătar, brânză Cheddar, bacon , jalapenos, roșii, rucola proaspătă și sosul delicios Whiskey BBQ, toate intr-o chiflă pufoasă. Încearcă un Burger cu adevărat unic! Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. Produsul nu este destinat consumului de catre minori.

43 40 
Meniu King's Whiskey BBQ image
Meniu Lord Pepper Burger

43 40 
Meniu Lord Pepper Burger image
Meniu 5 King Wings

Incearca noul Meniu 5 King Wings!

36 90 
Meniu 5 King Wings image
Meniu 7 King Wings

Incearca noul Meniu 7 King Wings!

40 40 
Meniu 7 King Wings image
Meniu Plant-Based Whopper

Incearca noul Meniu Plant-Based Whopper! 0% Carne, 100% Gust!

40 40 
Meniu Plant-Based Whopper image
Meniu Plant-Based 6 Nuggets

Incearca noul Meniu Plant-Based 6 Nuggets! 0% Carne, 100% Gust!

33 90 
Meniu Plant-Based 6 Nuggets image
Meniu Plant-Based 9 Nuggets

Incearca noul Meniu Plant-Based 9 Nuggets! 0% Carne, 100% Gust!

38 40 
Meniu Plant-Based 9 Nuggets image
Meniu Bacon King

Incearca noul Meniu Bacon King !

42 40 
Meniu Bacon King image
Meniu Chicken Tendercrisp

Piept de pui pane, roșii și salată proaspătă. Totul asezonat cu maioneză. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

38 40 
Meniu Chicken Tendercrisp image
Meniu Beef Wrap

Incearca noul Meniu Beef Wrap!

38 40 
Meniu Beef Wrap image
Meniu Chicken Wrap

Incearca noul Meniu Chicken Wrap!

38 40 
Meniu Chicken Wrap image
Meniu Halloumi Wrap

Incearca noul Meniu Halloumi Wrap!

38 40 
Meniu Halloumi Wrap image
Meniu Big King XXL

Big King XXL ispitește nu doar prin dimensiunile sale, ci și prin gustul său regal: o porție dublă de carne de vită la grătar, salată, castraveți murați, ceapă, brânză și sosul original Big King. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

49 40 
Meniu Big King XXL image
Meniu Dublu Steakhouse

Ce combinație... 100% vită la grătar, salată proaspătă, roșii suculente, bacon, brânză și ceapă prăjită. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

50 40 
Meniu Dublu Steakhouse image
Meniu Triplu Whopper

100% carne de vită la grătar, roșii, ceapă proaspătă, salată și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

52 40 
Meniu Triplu Whopper image
Meniu Dublu Bacon & Cheese Whopper

Imaginați-vă un burger clasic de vită 100% la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați. Totul asezonat cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

49 40 
Meniu Dublu Bacon & Cheese Whopper image
Meniu Steakhouse

Vită la grătar, salată proaspătă, roșii suculente, bacon, brânză, ceapă prăjită, maioneză și un sos delicios de BBQ. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

41 40 
Meniu Steakhouse image
Meniu Extra Long Chili Cheese

100% carne de vită la gratar, sos de brânză și ardei chili. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

39 40 
Meniu Extra Long Chili Cheese image
Meniu Bacon & Cheese Whopper

Vită la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați, brânză și bacon. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

40 40 
Meniu Bacon & Cheese Whopper image
Meniu Whopper

Gustul unic BK. Vită la grătar, roșii, ceapă proaspătă și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

36 40 
Meniu Whopper image
Meniu Chicken Royal

Piept de pui pane, două felii de brânză, salată proaspătă și maioneză. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

36 90 
Meniu Chicken Royal image
Meniu Big King

Două bucăți de carne de vită 100% la grătar, salată proaspătă, ceapă, castraveți murați, brânză delicioasă și sosul unic Big King. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

33 40 
Meniu Big King image
Meniu Crispy Chicken

Piept de pui pane, roșie și salată proaspătă. Totul asezonat cu maioneză. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

33 40 
Meniu Crispy Chicken image
Meniu Double Cheeseburger

Cheeseburger nostru este cu adevărat regal! Carne de vită 100%, castraveți murați și brânză, totul asezonat cu ketchup și muștar. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

32 40 
Meniu Double Cheeseburger image
Meniu Nuggets 6 buc. + 1 x sos

Piept de pui pane, fraged în interior și crocant la exterior. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți, o răcoritoare (0,33l) și un sos la alegere. conține alergeni: gluten, lapte, soia, țelină, ouă. Poate conține alergeni: alune

30 40 
Meniu Nuggets 6  buc. + 1 x sos image
Meniu Nuggets 9 buc. + 2 x sos

Piept de pui pane, fraged în interior și crocant la exterior. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți, o răcoritoare (0,33l) și 2 sosuri la alegere. conține alergeni: gluten, lapte, soia, țelină, ouă. Poate conține alergeni: alune

35 40 
Meniu Nuggets 9  buc. + 2 x sos image
Meniu Whopper Jr.

Vită la grătar, roșie proaspătă, ceapă și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

28 40 
Meniu Whopper Jr. image

Burgeri

King's Whiskey BBQ

Carne de vită 100% la grătar, brânză Cheddar, bacon , jalapenos, roșii, rucola proaspătă și sosul delicios Whiskey BBQ, toate intr-o chiflă pufoasă. Încearcă un Burger cu adevărat unic! Produsul nu este destinat consumului de catre minori

29 90 
King's Whiskey BBQ image
Lord Pepper Burger

29 90 
Lord Pepper Burger image
Summer Crunch Beef Burger

Încearcă un crunch burger cu sos BBQ, 100% carne de vită la grătar, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată.

24 90 
Summer Crunch Beef Burger image
Summer Crunch Chicken Burger

Încearcă un crunch burger cu sos BBQ, pui pane crocant, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată.

24 90 
Summer Crunch Chicken Burger image
Summer Crunch Plant Based Burger

Încearcă un crunch burger cu sos BBQ, pe bază de plante la grătar, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată. *Pregătirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne.

24 90 
Summer Crunch Plant Based Burger image
Summer Crunch Beef Wrap

Încearcă un crunch wrap cu sos BBQ, 100% carne de vită la gratar, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată.

24 90 
Summer Crunch Beef Wrap image
Summer Crunch Chicken Wrap

Încearcă un crunch wrap cu sos BBQ, pui pane crocant, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată.

24 90 
Summer Crunch Chicken Wrap image
Summer Crunch Plant Based Wrap

Încearcă un crunch wrap cu sos BBQ, pe bază de plante la grătar, brânză, castraveți proaspeți, ceapă pentru pofticioși, bacon crocant, inele de ceapă și salată. *Pregătirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne.

24 90 
Summer Crunch Plant Based Wrap image
Plant-Based Whopper

Incearca noul Plant-Based Whopper! 0% Carne, 100% Gust! conține alergeni: gluten, soia, țelină, ouă, semințe susan. Poate conține alergeni: lapte

26 90 
Plant-Based Whopper image
Chicken Tendercrisp

Piept de pui pane, roșii și salată proaspătă. Totul asezonat cu maioneză. conține alergeni: gluten, soia, țelină, semințe de susan. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

24 90 
Chicken Tendercrisp image
Beef Wrap

Incearca noul Beef Wrap! conține alergeni: gluten, țelină

24 90 
Beef Wrap image
Chicken Wrap

Incearca noul Chicken Wrap! conține alergeni: gluten, țelină

24 90 
Chicken Wrap image
Bacon King

Incearca noul Bacon King! conține alergeni: gluten, lapte, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină, semințe de susan

28 90 
Bacon King image
Halloumi Wrap

Incearca noul Halloumi Wrap! conține alergeni: gluten, lapte. Poate conține alergeni: țelină

24 90 
Halloumi Wrap image
Dublu Steakhouse

Ce combinație... 100% vită la grătar, salată proaspătă, roșii suculente, bacon brânză și ceapă prăjită. conține alergeni: gluten, lapte, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină, semințe de susan

36 90 
Dublu Steakhouse image
Big King XXL

Big King XXL ispitește nu doar prin dimensiunile sale, ci și prin gustul său regal: oporție dublă de carne de vită la grătar, salată, castraveți murați, ceapă, brânză și sosul original Big King. conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină, semințe de susan

35 90 
Big King XXL image
Triplu Whopper

100% carne de vită la grătar, roșii, ceapă proaspătă, salată și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină.

38 90 
Triplu Whopper image
Dublu Bacon & Cheese Whopper

Imaginați-vă un burger clasic de vită 100% la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați. Totul asezonat cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

35 90 
Dublu Bacon & Cheese Whopper image
Steakhouse

Vită la grătar, salată proaspătă, roșii suculente, bacon, brânză, ceapă prăjită, maioneză și un sos delicios de BBQ. conține alergeni: gluten, lapte, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină, semințe de susan

27 90 
Steakhouse image
Dublu Whopper

Două bucăți de carne de vită 100% la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă, salată și castraveți murați. Totul asezonat cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

33 90 
Dublu Whopper image
Extra Long Chili Cheese

100% carne de vită la gratar, sos de brânză și ardei chili.

25 90 
Extra Long Chili Cheese image
Bacon & Cheese Whopper

Vită la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați, brânză și bacon. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

26 90 
Bacon & Cheese Whopper image
Whopper

Gustul unic BK. Vită la grătar, roșii, ceapă proaspătă și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

22 90 
Whopper image
Chicken Royal

Piept de pui pane, două felii de brânză, salată proaspătă și maioneză. conține alergeni: gluten, soia, lapte, țelină, semințe de susan. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

22 90 
Chicken Royal image
Big King

Două bucăți de carne de vită 100% la grătar, salată proaspătă, ceapă, castraveți murați, brânză delicioasă și sosul unic Big King. conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte, muștar sălbatic, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

19 90 
Big King image
Crispy Chicken

Piept de pui pane, roșie și salată proaspătă. Totul asezonat cu maioneză. conține alergeni: gluten, soia, lapte, țelină, semințe de susan. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

19 90 
Crispy Chicken image
Dublu Cheeseburger

Cheeseburger nostru este cu adevărat regal! Carne de vită 100%, castraveți murați și brânză, totul asezonat cu ketchup și muștar. conține alergeni: gluten, soia, lapte, muștar sălbatic, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

18 90 
Dublu Cheeseburger image
Whopper Jr.

Vită la grătar, roșie proaspătă, ceapă și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

14 90 
Whopper Jr. image

Garnituri

BBQ Chick'n'Pops XXL

Chick'n Pops în ediție limitată: bucăți delicioase din piept de pui 100% pane - crocante la exterior, fragede la interior, cu deliciosul sos BBQ!

20 90 
BBQ Chick'n'Pops XXL image
BBQ Chick'n'Pops

Chick'n Pops în ediție limitată: bucăți delicioase din piept de pui 100% pane - crocante la exterior, fragede la interior, cu deliciosul sos BBQ!

15 90 
BBQ Chick'n'Pops image
Snack Chick'n'Pops

Chick'n Pops în ediție limitată: bucăți delicioase din piept de pui 100% pane - crocante la exterior, fragede la interior!

12 90 
Snack Chick'n'Pops image
TeriyaKing Chick'n Pops XXL

Chick'n Pops în ediție limitată, bucăți delicioase din piept de pui 100% pane - crocante la exterior, fragede la interior, cu deliciosul sos Teriyaki! Conține alergeni: gluten, soia. Poate conține: ouă, lactate, țelină, muștar sălbatic.

20 90 
TeriyaKing Chick'n Pops XXL image
TeriyaKing Chick'n Pops

Chick'n Pops în ediție limitată, bucăți delicioase din piept de pui 100% pane - crocante la exterior, fragede la interior, cu deliciosul sos Teriyaki! Conține alergeni: gluten, soia. Poate conține: ouă, lactate, țelină, muștar sălbatic.

15 90 
TeriyaKing Chick'n Pops image
Crispers Fries

12 90 
Crispers Fries image
Plant-Based 9 Nuggets

Nou, incearcă Plant-Based 9 Nuggets! 0% Carne, 100% Gust! conține alergeni: gluten, soia, lapte, țelină

24 90 
Plant-Based 9 Nuggets image
Plant-Based 6 Nuggets

Nou, incearcă Plant-Based 6 Nuggets! 0% Carne, 100% Gust! conține alergeni: gluten, soia, lapte, țelină

19 90 
Plant-Based 6 Nuggets image
Summer Crunch Beef Salad

Încearcă o salată crunch cu 100% carne de vită la grătar, castraveți proaspeți, roșii și ceapă pentru pofticioși. Inclus un sos de salată!

22 90 
Summer Crunch Beef Salad image
Summer Crunch Chicken Salad

Încearcă o salată crunch cu pui pane crocant, castraveți proaspeți, roșii și ceapă pentru pofticioși. Inclus un sos de salată!

22 90 
Summer Crunch Chicken Salad image
Summer Crunch Plant Based Salad

Încearcă o salată crunch pe bază de plante la grătar, castraveți proaspeti, roșii și ceapă pentru pofticioși. Inclus un sos de salată! *Pregătirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne.

22 90 
Summer Crunch Plant Based Salad image
Bacon & Cheese Fries

Incearca noul Bacon Cheese Fries! conține alergeni: gluten, soia, lapte

14 50 
Bacon & Cheese Fries image
Angry Fries

Incearcă Angry Fries! conține alergeni: gluten, soia, lapte, ouă

14 50 
Angry Fries image
5 King Wings

Incearca 5 King Wings! conține alergeni: gluten, lapte, soia, țelină, ouă. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

22 90 
5 King Wings image
7 King Wings

Incearca 7 King Wings! conține alergeni: gluten, lapte, soia, țelină, ouă. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

26 90 
7 King Wings image
Nuggets 6 buc.

Piept de pui pane, fraged în interior și crocant la exterior.

17 90 
Nuggets 6  buc. image
Nuggets 9 buc.

Piept de pui pane, fraged în interior și crocant la exterior.

21 90 
Nuggets 9  buc. image
Cartofi prăjiți porție medie

116g

9 90 
Cartofi prăjiți porție medie image
Cartofi prăjiți porție XXL

240g

14 90 
Cartofi prăjiți porție XXL image
Inele de ceapă 6 buc.

6 buc. conține alergeni: gluten, ouă, lapte, soia. Poate conține alergeni: alune

8 50 
Inele de ceapă 6 buc. image
Chilli Cheese Nuggets 6 buc.

6 buc. conține alergeni: gluten, ouă, lapte, soia. Poate conține alergeni : alune

11 90 
Chilli Cheese Nuggets 6 buc. image
Sos de usturoi 25 ml

25 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos de usturoi 25 ml image
Sos barbeque 25 ml

25 ml Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos barbeque 25 ml image
Sos Salsa 25 ml

Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos Salsa 25 ml image
Sos muștar cu miere 25 ml

25 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos muștar cu miere 25 ml image
Sos curry 25 ml

Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos curry 25 ml image
Sos Chili

3 90 
Sos Chili image
Sos Dulce Acrișor

3 90 
Sos Dulce Acrișor image

Deserturi

Raspberry Cheesecake Shake 0.3l

13 90 
Raspberry Cheesecake Shake 0.3l image
Hot Sufleu de ciocolată

Hot Brownie conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte. Poate conține alergeni: alune

10 90 
Hot Sufleu de ciocolată image
Shake Oreo

Incearca Shake Oreo de la BK, cu bucatele crocante de biscuiti Oreo! conține alergeni (Oreo: gluten, soia, lapte)

13 90 
Shake Oreo image
Choco Shake

conține alergeni Choco/Caramel: : gluten, soia, lapte, arahide)

13 90 
Choco Shake image
Caramel Shake

conține alergeni: gluten, soia, lapte

13 90 
Caramel Shake image

Bauturi

Aqua Carpatica Minerala

9 00 
Aqua Carpatica Minerala image
Aqua Carpatica Plata

9 00 
Aqua Carpatica Plata image
7 UP Zero

8 50 
7 UP Zero image
Pepsi 0,33l

8 50 
Pepsi  0,33l image
Pepsi Max 0,33l

8 50 
Pepsi Max 0,33l image
Pepsi Twist 0,33l

8 50 
Pepsi Twist 0,33l image
Mirinda 0,33l

8 50 
Mirinda 0,33l image

Sosuri

Set 3 Sauces

7 90 
Set 3 Sauces image
Sos Salsa 25 ml

Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos Salsa 25 ml image
Sos salată balsamic 50 ml

50 ml

3 90 
Sos salată balsamic 50 ml image
Sos salată iaurt 50 ml

50 ml Sosul de iaurt conține alergeni: lapte. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos salată iaurt 50 ml image
Sos curry 25 ml

Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos curry 25 ml image
Sos barbeque 25 ml

25 ml Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos barbeque 25 ml image
Sos de usturoi 25 ml

25 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos de usturoi 25 ml image
Sos muștar cu miere 25 ml

25 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos muștar cu miere 25 ml image
Extra Ketchup 10 ml

10 ml conține alergeni: țelină

2 90 
Extra Ketchup 10 ml image
Extra Mayonnaise

10 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

2 90 
Extra Mayonnaise image
Sos Chili

3 90 
Sos Chili image
Sos Dulce Acrișor

3 90 
Sos Dulce Acrișor image