

40% reducere
40% reducere: Chifteluțe MINUNATE în sos de roşii concasse cu cartofi piure cu unt
Chiftele de pork gătite in sos dulce acrişor de roșii cartofi piure cu unt 0.230....0,200g

20% reducere
20% reducere: Cașcaval PREMIUM în crustă SECRETĂ și DELICIOASĂ cu cartofi prăjiți în ulei de rapiță, sos cocktail artizanal.
0,180/0,180/0.040 g

BREAKING NEWS
Istorie-n farfurie vol.1...MÂNCARE ROMÂNEASCĂ CURATĂ ..ferită de formule chiimizate
Cirnaciori de capră PREMIUM la gratar proveniența măcelaria ,,MOȘ IOSIF,, furnizorul nostru de carne de capră, faină de malai BIO de la CĂMARA STRĂVECHE, brinza de capră maturata de la ARTESANA,furnizorul nostru de lactate de capră și bivolița, unt premium proveniența SILMAR,ou cremos gatit în unt proveniența de la ferma OUL DE TINCA. 0.500g
55 00
Fresh de portocale
0.330ml
18 00
Schnitzel din piept de pui proaspăt în crustă de pesmet proaspăt ras, piure cremos din cartofi lapte și unt.
0.130g 0.200g
28 00
Spanac gatit cu iaurt grecesc și oua gatite în unt clarifiat.
0.350g
28 00
Bruschetă cu usturoi și roșii PREMIUM... soi DIAMANT DE BUZĂU.
0.200g
28 00
Bruschetă cu roșii PREMIUM și brinza PURĂ de capră de la ARTESANA.
Roșiile ,,AU -GUST, briza de capră proveniența ARTESANA.. furnizorul nostru de lactate de capră....pâine de casă koaptă pe vatră prăjită furnizorul este local ...0.200g
28 00
Biban în crustă de panko cu sos de unt cu lămâie proaspătă, cartofi noi confiati,mazăre tînara sote.
0.450
55 00
Chifteluțe MINUNATE din carne de pork alături de un orez MINUNAT. cu unt și verdeață proaspătă.
0.450g
40 00
Ciorbe
Ciorbă de burtă (vițel).....POATE EȘTI NOROCOS ȘI MAI PRINZI O PORȚIE....
O să vină ziua cind toată lumea va afla ca ciorba este cel mai bun lucru din lume.Atunci noi vom fi pregătiți. Le vom oferi doritorilor o ciorbă de burta elaborată cu 3 fel. de smântână naturală PREMIUM, parfumată cu usturoi româneasc și iz de ardei iute cu lămâie proaspătă......gătită la foc domol ++ pâine de casă koaptă pe vatră,++ ardei iute REPETĂM.....poate ești norocos și mai prinzi o porție!..0.450g
30 00
Supă cremă de rosii( concasse) gratinată cu brinzeturi de Ibanesti++++ crutoane prăjite.
Roșiile de Seleuș au tras tot soarele din Vest. Au fost puse la uscat,macerat,confit cu ..esențele de viață lungă. Apoi au fost gatite cu vin nobil,camembert franțuzesc și presărată cu semințe koapte +++crutoane prăjite în ulei de rapiță.
25 00
Supă crema de ardei kopti la jar marinați cu mere verzi din GRĂDINA LUI PIPER, crutoane prăjite în ulei de rapiță.
0.400ml
25 00
MENIURI PREMIUM
Pâine de casă koapta pe vatra fără amelioratori!!
Avem furnizori de TOP,100g
4 00
1989 ......parizer de CALITATE SUPERIOARA în crustă de pesmet proaspăt ras din baghetă românească cu muștar de Tecuci cartofi piure cu unt si castraveciori murati crokant.
0.200/ 0.180
40 00
Sărmaluțe cărnoase ,,NU- MĂ - UITA
Nu există dragoste mai sineră decît dragostea pt.sarmale facute-n casă cu mămăliguță fierbinte..vin cu doi musafirii poftiți smântână și ardei uite. 0.225g.0.200g
45 00
Tokanitză ungureasca din picioare de,,MINISTRU ,,cu 2 selecții de cirnat,, CSABAI,,și găluște din telemea de capră.
Tratează-ți cerul gurii cu arome din partea casei....gust intens și ADEVĂRAT ,conform tradiției!!...0.600g
55 00
Aer de primăvară....spanac gatit cu iaurt de bivoliță, cartofi ,,millefeuille ,,gratinați cu brinzeturi de la MESENDORF, ouă gatite în unt clarifiat cu piper zdrobit din Jamaica.
0.450g.......1000 straturi de cartofi, parmezan ,camembert de capră și multă ATENȚIE din partea echipei.......nu inventam nimic,doar respectăm rețete...Sunteți pe mâini bune ...Summer Restaurant...Ștefan Augustin Doinas nr2.
48 00
Mămăliguță cu ardei kopt la jar marinat în ulei de măsline și usturoi,telemea de capră PREMIUM maturată,ou gatit în unt clarifiat,demi-glace ARTIZANAL din oase cu măduva și vin roșu, CADARCACĂ DE PÎNCOTA
0.400g
48 00
Spaghetti and meatballs
0,400g
40 00
Salată tip tapas.....BARCELONA
Summer Restaurant Delivery are grija și de buzele și de sufletul tău.Salate delicioase așteaptă călătoria spre casele sau birourile voastre!! La un click distantă !!! Piept de pui, porumb, avocado, Mayo de casă. seminte coapte . Pere 0.350g
48 00
Ciolan de pork,,CUM NU AȚI MAI MÂNCAT ,,kopt în cuptorul Josper la jar cartofi kopti și varză călită în untură de rată.
0,400g/0.180 g,/0.150g este așa cum bănuiți...incredibil de fraged si demențial de gustos.
70 00
Pappardelle cu sos de ceapă rumenită în unt clarifiat , felii fragede de muschiuleț de vițel ROMÂNEASC crescut pe pășunile din TRANSILVANIA,
Primăvară vară, toamnă..... paste ...Anotimpul tău preferat care este.....nou suntem fani.......,,AU-GUST" doar la Summer Restaurant Delivery. 0.420g
70 00
Aveți nevoie de vitamine .....salată SUMMER
Piept de pui la grătar. avocado.rosii.cammembert. masline kalamata.catraveti.frunze proaspete.ceapa.porumb dulce.crutoane .ulei măsline.ulei măsline. pere.avocado....0,500g
50 00
Pulpa de pui proaspătă marinată în vin alb cu piper zdrobit din Jamaica ,koaptă la jar în cuptorul JOSPER..PLINA DE GUST.. cu cartofi prăjiți și sos de usturoi artizanal
0.250g/0.150g/0.050g
40 00
Chifteluțe MINUNATE în sos de roşii concasse cu cartofi piure cu unt
Chiftele de pork gătite in sos dulce acrişor de roșii cartofi piure cu unt 0.230....0,200g
40 00
Conopidă în crustă crokantă de parmezan cu sos tartar artizanal.....pt.2 pers.
0,600g
59 99
Piperchi tîrgășiți ......MACEDONIA CUISINE.
Ardie copti la jar ,oua gatite la fix 65 ` celsius brinza pură de oaie (maturata) , croquete din caș de bivolița în crustă de Panko cu parmezan. ++ pâine de casă koaptă pe vatră prăjită în cuptorul gratar JOSPER .0.450g
59 99
FICATEI DE PUI,,FRUMOȘI,,kopti la jar în cuptorul gratar JOSPER
Cu cartofi confiati cu sos de usturoi artizanal ceapă verde, boia afumată 0.250g0.200g
53 00
Cauliflower steak..conopidă gătită și brezată in unt clarifiat la temperatura controlată în cuptorul Josper cu sos de camembert franțuzesc , morcovi caramelizati și broccoli blanșat .
0.450g
53 00
Biban de mare file în crustă crokantă de pesmet proaspăt ras cu orez basmati 3 delicii cu legume proaspete.
0.120g/180g
48 00
Cașcaval PREMIUM în crustă SECRETĂ și DELICIOASĂ cu cartofi prăjiți în ulei de rapiță, sos cocktail artizanal.
0,180/0,180/0.040 g
40 00
Babaganoush-ul nostru...o experienta pe care o poți repeta pt.totdeauna.
Vinete coapte în JOSPER la jar condimentată decent cu lămâie ulei de măsline, ceapă crokantă, coulis de roșii concasse, tahina. 0,370g
40 00
Schnitzel din muschiuleț de pork în pesmet proaspăt ras cu cartofi prăjiți în ulei de rapiță sos de usturoi artizanal.
0.200g/0.180g
53 00
Istorie-n farfurie vol.1...MÂNCARE ROMÂNEASCĂ CURATĂ ..ferită de formule chiimizate
Cirnaciori de capră PREMIUM la gratar proveniența măcelaria ,,MOȘ IOSIF,, furnizorul nostru de carne de capră, faină de malai BIO de la CĂMARA STRĂVECHE, brinza de capră maturata de la ARTESANA,furnizorul nostru de lactate de capră și bivolița, unt premium proveniența SILMAR,ou cremos gatit în unt proveniența de la ferma OUL DE TINCA. 0.500g
55 00
İtalian style...crispy strips++ cartofi prăjiți în ulei de rapiță cu sos de usturoi artizanal.
0.200g/0.150g/0.040g
48 00
Pulpă de pui,, DEBREȚIN,, koaptă în sos de prune rubinii cu dulceață de ardei uite, piure cremos din cartofi lapte proaspăt și unt cu semințe koapte ++ câteva elemente surpriza.
slow cooked în cuptorul submarin 210min. Rumenită în cuptorul Josper la jar 5 min. Gătită la FIX ..75 grade celsius 0,550g
55 00
Schnitzel din piept de pui proaspăt în crustă de Panko
cu parmezan cu cartofi prăjiți sos de usturoi artizanal 0.180/0.180g
48 00
Camembert franțuzesc de CAPRĂ în crustă de cașcaval de HOREZU cu dulceață de ceapă rosie ,cartofi prăjiți,frunze proaspete.
/>0.250 /0.150g
59 99
Schnitzel piept de pui proaspăt în crustă de parmezan și Panko
Cu garnitură de orez basmati, 3 delicii 0.180g/0.200g
48 00
Schnitzel din piept de pui proaspăt în Panko cu Pecorino alături de o salată siciliană crokantă asezonată cu vinegretra clasică.
0.200/0.180
48 00
Cârnăciori de porc afumati la cald cu piure din spanac şi oua gatite în unt clarifiat .
.0,150/0.150/0.100 g
40 00
Istorie-în farfurie vol.2...pastramă fragedă oaie cu mămăliguță fierbinte și telemea de capră.
0.450g
53 00
Crochete din cremă de caș în crustă crokantă de panko cu parmezan gatite în ulei de rapiță. Dulceata de afine. ...pt.2 pers.
0.400g
55 00
Tokanitza de ceapă cu cirnat afumat și mămăliguță +++ murături crocante.
Lăsăm o impresie autentica , ne distinge profesionalismul de TOP ,în timp ce specialitățile BUCĂTARILOR noștri sunt marca nostră comercială BINE AȚI VENIT LA RESTAURANTUL SUMMER!
55 00
Cheeseburger,,BISMARCK`.....gătit în cuptorul grătar JOSPER la jar...elementul care ne definește....gust, suculență
Pune māna pe telefon și comanda un ,,BISMARCK,, ... atenție ca este mare...... Carne de vita LIMOUSIN.200g cheddar GRATINAT .brinzeturi de Ibanesti . bacon .ceapă crokanta.rosii proaspete. frunze proaspete. castraveciori murați, sos de trufe cu hribi artizanal.cartofi prăjiți în ulei de rapiță . ++++ sos aiolli artizanal! PRODUS PREMIUM!!! .
55 00
Cîrnaț de pork(3 buc.)mangalită afumat cu lemn de cireș la,,rece,,fără conservanți !!!
Gătiți traditional.......la jar ........ cu piure cremos din cartofi lapte și unt .0.150g -0,200g
53 00
Spanish tapas dish ...chorizo a la plancha cu cartofi prăjiți în ulei de rapiță și oua gatite în unt clarifiat.
Uneori rețetele nu sunt necesare, ingredientele sunt suficiente...sunteți pe mâini bune. Summer Restaurant Delivery 0.150,0,150g,0.100g
53 00
CACHOPO.... Schnitzel SPANIOL umplut cu JAMON İBERICO și cascaval emmental cu cartofi prăjiți în ulei de rapiță +++ câteva elemente surpriza.
Unele preparate sunt create pt.a oferi combinații irezistibile de arome,mirosuri și culori...Bine ai venit la restaurantul tău ...SUMMER...0,260g/0.180g
65 00
Schnitzel din piept de PUI (parizian)cu piure din spanac cu iaurt grecesc,piure de cartofi cu unt.
0,170g/0,150g/0.150g
53 00
Hot wings/ Aripioare de pui bbq
Aripioarele de pui ne plac și 9 la nebunie.........marinate în vin alb cu măghiran și boia lichidă koapte pe jar în cuptorul grătar Josper cu cartofi prăjiți sos de usturoi artizanal sweet chili artizanal 0,180/0.180g/0.050
53 00
Muschiuleț de pork rasă Bazna gatit 180 min....60.5 `C cu pappadelle și sos de trufe din Transilvania.
0.450g
59 99
Cartofi românești soi ASTRAL kopti în cel mai performant grătar din lume Josper cu burduf de munte si pastramă din piept de rață afumat cu lemn de cireș....0,650 g...pt.2 pers.
O parte din echipa restaurantului și inima restaurantului nostru care nu se oprește niciodată este cuptorul JOSPER HJX 50-LACXP plin de gust, furie și luminozitate . Folosim carbune de granulație mare și reglam temperatură prin tiraj direct. Pereții groși, coloanele masive, gratiile ponderate permit o temperatură de lucru stabilă de 270-400 grade în interiorul cuptorului și 80-100 grade în sectiunea de sus (dulapul) care este folosit pt.odihna cărnii și gătitul scăzut și lent.Consumul zilnic este de aproximativ 20kg de carbuni.Avînd în vedere cursul de schimb actual al euro- costă cit un apartament ...un camarad loial de 10 ani!!
55 00
Vânată balcanică...felii de vinete umplute cu ardei kopti, brinza de capră, în crustă de pesmet proaspăt ras cu cascaval de HOREZU și ceapă.,sos de roșii concasse.
0.450g
55 00
Medalion din piept de pui proaspăt gatit la fix 71.5 grade celsius.
Fragede cu sos roquefort (gorgonzola de calitate superioară) cu cartofi de grădină prăjiți ulei de rapiță(piure la cerere)>0.300g/0.250g
59 99
.Aromă de pădure..........tokanitza de hribi și crăițe cu trufe,mămăliguță în crustă crokantă de panko cu cascaval maturat100 de zile de la HOREZU+++jumăruțe crokante de pork BAZNA crescut și abatorizat de furnizorul nostru din jud. Alba ( MIRASLAU
Îndrăznește să încerci ceva SPECIAL , NEOBIȘNUIT și INTERESANT,.Simte gustul autentic imposibil de descris prin cuvinte și vezi de ce specialitățile de hribi si craite sunt adevărate capodopere culinare....BINE AI VENIT LA SUMMER....Culese din pădurile din Transilvania și gătite de echipa restaurantului....0,500g
97 00
Piept de pui proaspăt marinat în vin alb,ulei de măsline, măghiran, rozmarin, gatit în cel mai performant grătar din lume JOSPER cu cartofi prajiti și sos de piper verde murat.salata crokanta siciliana asezonată cu vinegretă clasică .
0.250.0.150.0.080 g
55 00
Platoul gospodinei
Cum vă pregătim platoul de poftă sau de foame ??? Salata de vinete .0.200g Zacuscă de ciuperci.0.300g Fasole bătută cu rântaș de ceapă.0.300g
75 00
Somon file de ,,MUREȘ,,la cuptor
Cu orez basmati hidratat cu supă de legume. 0.175_0.220/,0.250g
68 00
Ceafă de pork de CASĂ rasă pură BAZNA cu demi-glace ARTIZANAL din oase cu măduva și vin roșu,,CADARCACĂ DE PÎNCOTA, piure cremos din cartofi lapte și unt și cremă de trufe din Transilvania.
CRESCUT SI ABATORIZAT exclusiv pt. noi de furnizorul nostru de carne de pork rasă pura BAZNA din MIRASLAU jud.ALBA .pork crescut în libertate cu cereale și iarba verde..0,250g###0/200g
59 99
Pork ribs...ribglaze ...PLINE DE GUST!!
Dedicarea excepțională și dragostea pt.ce facem se simte în preparatele noastre. Cunoaștera și experiența sunt imperativele noatre, iar profesionalismul de top este cea ce face echipa noastră cea mai bună .....BINE AȚI VENIT LA SUMMER RESTAURANT ..Caramelizate la jar în cuptorul gratar >JOSPER cu cartofi cu sos d usturoi artizanal ceapă verde boia afumată 0.300g/0,250g
65 00
Încă te gândești la ele ....... BBQ.PORK RIBS...... by POPA REMUS...Stil deosebit, experiență unică ,ofertă gastronomică imbatabila..Bine ați venit la Summer Restaurant Delivery.
Cu cartofi confiati în sos de usturoi artizanal. 0.300g/0.200g
65 00
Ceafă de pork rasă românească Bazna cu vinete afumate și morcovi glasati cu chimen prăjit.
E destul de simplu ce facem noi. E nevoie doar de respect,pt.client, pt.angajati, pt.orice si oricine.Sumtem prinși între copiii care cresc mai repede cind suntem la munca și restaurantul care își scrie singur povestea. Noi doar întoarcem foile,una câte una..Partea buna este că ne place ceea ce facem și acasă și la restaurant. Partea proastă este ca nu știm să facem altceva .Rămânem la făcut copii frumoși și mâncare bună .....Summer Restaurant Delivery ...Ștefan Augustin Doinas nr2. ARAD.
59 99
Clatita din malai de moară, umplută cu burduf de munte și chevre de capră,ceafă,,cirnat,afumat și gătite la cald în celula la temperatură controlată,sfecla murată și tartar de castraveciori murați ,papară din oua de țară.
Mancare bună, siguranță alimentară, pasiune multă,profesionalismul de top......niciodată copy-paste!!! 0,500g
80 00
Piept de pork rasă pură Bazna
Din bucătăria noastră până la masa ta,cu răsfăț si până la ultimul detaliu.....Piept de pork gătit (18h)peste noapte la temperatură controlată,brezat în untură de rață, sos demi-glace artizanal din oase cu măduva și prune rubinii , piure catifelat (cartofi la cerere)de conopidă cu unt. legume blanșate. ceapa caramelizata cu,,vinars". de la Chisindia 0.200/0.180/g
59 99
Quesadilla steak ,koapta pe grătarul cu cărbuni Josper.....simte energia restaurantului la tine în farfurie.
0.400g ........piept de pui/camembert,mozzarella.cascaval/lipie/castraveciori murați,gogoșari murati/ceapa /cartofi prajiti în ulei de rapiță.
65 00
PIEPT DE PORK marinat cu ,,PRAF DE STELE gătit în cuptorul submarin la temperatură controlată...70.5 grade celsius , cu orez gătit cu unt și parmezan ,piersică proaspătă koaptă în JOSPER la gratar,...de sezon și SENZATIONAL!
Magia se întâmplă în bucătăria restaurantului nostru, ascunsă și păstrată bine de cei mai buni bucatari din oraș. Fii parte din magie și încerca produse noastre premium!!! 0.400g
59 99
Piept de pui(românesc) întreg umplut brinzeturi românești, crustă de Panko( japonez) cu parmezan (italian) ,cartofi prăjiți în ulei de răpită ,sos de usturoi artizanal.
0.240/0.250g/0.050g
59 99
Suprema de pui a la parmegiana.
Piept de pui proaspăt Piure cremos din cartofi, lapte și unt (cartofi prăjiți la cerere)0.200g/0.200g
59 99
Mămăligă în crustă aurie crokantă de parmezan umplută cu chevre de capră, cu sos de caș de bivolița, acoperită cu sunculită de mangalită, piept de rață afumat la rece, reducție de sos GULASCH cu cremă de trufe din Transilvania.
Înainte să te apuci de gătit, mai gândește-te puțin la noi Un loc unde ideile geniale se tra nsforma în creații culinare extraordinare.....Summer Restaurant...0.600g
80 00
Pulpă de iepure (fragedă) rumenită în cuptorul rapid Steamer Hobart Bonnet .
Pulpa de iepure cu cartofi Țărănești roșii koapte la jar salatata crokantă primavera.
68 00
Aromă din Transilvania.... Muschiuleț de pork rasă BAZNA gatit în 2 moduri: (modern și traditional) sos perigourdine artizanal cu vin Porto și foie-gras de rață , cremă de trufe din Transilvania cu piure cremos din cartofi lapte proaspat ,unt
CALITATE, ECHILIBRU, CREATIVITATE...ai recunoacut-o ? ..Vorbim despre bucătăria noastră bucatarie fina dedeparte de cea de zi cu zi ...Pregătește-te pentru un val de arome 0. 220g/200g
75 00
Somon file gatit în cuptorul gratar Josper cartofi țărănești rosii koapte si salată siciliana crokantă asezonată cu vinegreta clasică.
0.175/0.180
68 00
Deliciu din pulpă de rață.
Pulpa de rață atent selectionată FRAGEDA!!SUCULENTA!! PLINA DE GUST premium,cartofi piure cu unt si cremă din trufe, demi-glace din prune rubinii cu vin Porto ,portocala caramelizata.(romanesco sau broccoli) gatita cu măiestrie doar de BUCATARUL CHEF!!! 0.170g////0.200g// Pr
65 00
Schnitzel vienez ,,URECHE DE ELEFANT ,, din ,,ELEFANT,.....BLACK ANGUS.. crescut pe pășunile de la Sibiu.
Se începe cu emoția și credința profunda că cine hrănește pe altu face un bine, se adaugă credibilitatea verificata locului , plus toate argumentele din lume ....gust fantastic și satisfacția de tip vienez (bun,fin,indestulător).....Cu cartofi prăjiți,sos cocktail>0.200g/0.150g0.050g
59 99
Coaste scurte(din primele 4 coaste)de vită BLACK ANGUS cremă de mămăliguță cu țepi de parmezan (piure cremos din cartofi la cerere ),sos demi-glace ARTIZANAL cu CADARCĂ DE PÎNCOTA.
O bucata de carne maturatăsi și superb pregătită îți va fascina toate simțurile și te va introduce într-un aspect nou al gastronomie. Plinătatea aromei și moliciunea irezistibilă caracteristica maturarii uscate te va cuceri de la prima înghițitură, iar preparatul va fi aproape sigur imediat în fruntea listei de favorite. ...Bine ai venit la Summer...merită așteptarea...sunteți pe mâini bune. 0.200g/0.200g
59 99
Piept FRAGED de vită LIMOUSINE ,,îmbătrânit,, 45 zile în vitrină cu pereți de sare de Himalaya GATIT LA JAR, cartofi prăjiți în ulei de rapiță, sos de piper verde.
Stil deosebit, experiență unică în gastronomie...BINE AȚI VENIT LA SUMMER. Porție GENEROASĂ... 220g###0,180g . Se livrează doar,, WELL DOWN,,
80 00
Biban de mare file 2 buc.în crustă crokantă de pesmet proaspăt ras cu cartofi prăjiți și sos tartar artizanal.
0.550g
80 00
Cirnat de pork proaspăt gatit în untură de pork BAZNA .
De când nu ai mai mâncat un cârnat de pork proaspăt.....bun.........1kg. Proaspăt !!
80 00
Picanha .... ..Gătită în doua moduri...MODERN ȘI TRADITIONAL!!!
În meniul nostru o să găsiți mereu amprenta bucătaruluiP.REMUS cel mai bun exemplu este picanha BLACK ANGUS CERTIFICAT gatit....RARE ......SAU......MEDIUM în cuptorul gratar JOSPER cu cartofi soi romanesc,,ASTRAL,, miez galben...confiati în untură de pork cu cimbrișor proaspăt,,salată de crudități, 0.220g/0,150g,0,150
100 00
Coaste de vită BLACK ANGUS ,,îmbătrânite,,în vitrină cu pereți de sare cu cartofi confiati în sos de usturoi artizanal cu ceapă verde și boia afumată +++ murături crocante de casă.
Cui îi este foame ,înțelege tot:orice descriere e doar o întârziere, o bariera între pofta și satisfacție. Dar este obligatoriu sa spunem coaste de vită AFRICA DE SUD....... trecuta prin..3..cuptoare JULABO, JOSPER, HOBART BONET cu cartofi confiati în sos de usturoi artizanal,ceapă verde ,boia afumată și SECRETE...... cu murături crokante și alte SECRETE.! Porție generoasă 0,450g/0.250g
100 00
.Calcan filè gatit la jar cu cartofi țărănești, roșii proaspete koapte la jar.
>0.200g/0.250 g
97 00
Rasol ciolan de miel românesc crescut pe pășunile din Transilvania....gătit cu MĂIESTRIE doar de bucatarul chef..un bucatar cu majuscule..P.R.
Cantitate adecvată de condimente ,temperatură optimă si procesare atentă a unei bucăți de carne de calitate....SIMPLITATEA ESTE FOARTE APROAPE DE PERFECTIUNE..... BINE AȚI VENIT LA SUMMER.....Gătit sub presiune în cel mai rapid cuptor din lume Steamer Hobart Bonnet apoi rumenit la jar în cuptorul gratar JOSPER cu cartofi țărănești ș i ratatouille din legume proaspete>0.300g/0.200g/0.150g
100 00
Coaste de vită BLACK ANGUS koaptă în cuptorul JOSPER, cartofi kopti în cuptorul SUBMARIN la abur saturat, umpluți cu Ceddar PREMIUM maturat 90 ZILE
3 ingrediente :coaste de vită PREMIUM maturate,cheddar maturat și timp .Știm secretul obținerii unui rezultat perfect,dar vrem să împărtășim această călătorie doar cu cei care pot aprecia munca,gustul și timpul care contează. Ai pălăria potrivita pentru,,FRIPTURA PERFECTĂ"...BINE AȚI VENIT LA SUMMER RESTAURANT DELIVERY PORȚIE GENEROASĂ....0,550g/0.220g
100 00
Piesă remarcabilă de..CIOLAN..de pork rasă Bazna (afumat ) XL întreg, rumenit și gătit sub presiune în cuptorul rapid Steamer Hobart Bonnet cu varză călită în untura de rață, mamaliga caldă ,hrean și murături asortate.
OKTOBERFEST IN ARAD...... Pentru a prepara o specialitate din carne moale,suculentă și delicioasă ai nevoie de o bună cunoaștere a mâncărurilor, abilități de combinare, autenticitate în preparare și sigiliu care va oferi preparatului tau un caracter și o personalitate distinctiva.Bucura- te de realizări UNICE pregatitite special pt. tine de cei mai buni bucatari din oraș....Ciolanul care ne-a făcut faimoși în Arad !!! Ba e soare ,ba plouă,ba ninge un lucru este cert : ciolanul nostru este UNIC !!!! 1.200g/1.000g
175 00
Piesă remarcabila de CIOLAN afumat XL de pork BAZNA , kopt în cuptorul Josper la jar , glazurat cu reductie de bere si boia lichida , cartofi kopti în cuptorul submarin la abur saturat.irezistibil de suculent,perfect kopt și condimentat decent.
.. Carnea se topește în gură cartofi kopti la abur saturat descurcă neuronii împletiți iar murăturile care le facem cadou sunt ținute în apă de izvor și pot fi descrise cu un vocabular japonez ...umami....,1.200g/0.1000g
175 00
PRECOMANDĂ 24h....Ciolan de miel trecut prin 3 cuptoare Steamer Hobart Bonnet, Julabo, JOSPER....Este așa cum bănuiți:incredibil de fraged și demențial de gustos!!
Fiecare masă are o poveste și fiecare începe cu precizie și pasiune...... tehnică, pasiune, calitate și creativitate-acestea sunt principiile bucatarie noastre care îmbină inteligent gustul și prezentarea preparatelor în triumful aromelor reale și sofisticate. 1.300 -1,400kg ciolan de miel/0.800g cartofi kopti/0,800g fasole verde cu usturoi și ulei de măsline. Pt.4 persoane Precomanda 90 minute.
300 00
Jambon întreg XXL porc rasă BAZNA..trecut prin 3 cuptoare..submarin, precizie, finisat...gătit cu MĂIESTRIE DOAR DE BUCATARUL CHEF..pt.12.....15 persoane.
KOPT la temperatura controlată 24h 8KG .... Precomandă 24 h
700 00
Huevos con JAMON IBERICO y patatas fritas..ouă ..3 buc...crăpate cu șuncă iberică (3) și cartofi prăjiți în untură de,,BAZNA
0.150g0.80g0.200g
53 00
Creier de pork DESTEPT în crustă de pesmet proaspăt ras din baghetă franțuzească cartofi din grădină prăjiți, sos de usturoi artizanal cu lămâie proaspătă.
0,200g0.200g
48 00
Ceafă de mangalită pt, 2 pers, ,,îmbătrânită,, 120 zile în vitrină cu pereți de sare de Himalaya ++pâine de casă koaptă pe vatră,,prăjită,,cu sos aiolli cu usturoi kopt,sos de roșii de grădină cu ulei de măsline.
0.180g
55 00
Tokanitză de vită cu piure cremos din cartofi lapte și unt.
ATENȚIE NU TE MIȘCA...LIVRAM MÂNCARE GUSTOASĂ ......0.200g/0.180g
53 00
Ceafă de pork rasă Bazna afumată la cald cu lemn de fag ,mămăliguță umplută cu brinzeturi afumate de la MESENDORF în crustă crokantă de cascaval de la HOREZU +smântână naturală de la LĂPTARIA CU CAIMAC,.
GĂTIT CU MĂIESTRIE DOAR DE BUCATARUL CHEF....Fiecare comandă are o poveste și fiecare începe cu precizie și pasiune.....tehnică, pasiune, calitate si creativitate ..astea sunt principiile bucatarie noastre care îmbină inteligent gustul și prezentarea preparatelor în triumful aromelor reale și sofisticate... Bine ai venit la....SUMMER... 0.450g
59 99
Schnitzel din piept de pui proaspăt în crustă de pesmet proaspăt ras cu cascaval de HOREZU gatit în ulei de rapiță.,mazăre tînara sote cu unt și legume proaspete.
0.200g/0.200g
53 00
Hungary food. . . Paste cu telemea de capră, smântână naturală de Ibanesti, jumăruțe crokante de pork.
0.400g
38 00
Muschiuleț de pork brezat în unt cu cimbrișor proaspăt,sos de muștar franțuzesc ,cartofi de grădină confiati în untură de gâscă.
0.450g
59 99
Muschiuleț de pork rasă Bazna, sos unt cu porumb, ceapă crokantă, orez basmati.
0.450g irezistibil de suculent, perfect kopt și condimentat decent, te va cuceri de la prima înghițitură.
59 99
SALUTĂRI....CARNIVORULE ... scarita XL de pork de CASĂ rasă BAZNA koapta în cel mai performant grătar din lume JOSPER, cartofi soi ASTRAL confiati în untură de pork aromatizată cu cirnat de casă,mujdei de usturoi cu iaurt.
0.400g...0,250g ....Știm secretul obținerii unui rezultat perfect,dar vrem să împărtășim această călătorie doar cu cei care pot aprecia munca ,talentul și timpul care contează...ai pălăria potrivita pentru friptura perfectă.... BINE AȚI VENIT LA SUMMER....merită așteptarea...sunteți pe mâini bune!!
88 00
Mămăliguță koaptă și gratinată la foc deschis în cuptorul Josper cu cascaval afumat de la MESENDORF, sos de smântână, cirnat de pork MANGALIȚĂ afumat la rece.
Un preparat creat în RAI ...cea mai bună echipă va obține întotdeauna cele mai bune rezultate ...Summer Restaurant un Restaurant cu bucatari PROFESIONIȘTI 0.550
53 00
Cîrnaț de mangalită afumat la rece cu lemn de prun, mămăliguță calda condimentată cu telemea de oaie MATURATĂ.
0.150g/0.200g/0.050g
53 00
RO-ALERT....pulpă de rață ,,FRAGEDĂ,, cu varză roșie CROKANTĂ gătită în vin roșu...CADARCĂ DE PÎNCOTA.
0.450g....14 februarie a trecut, speram că încă vă mai iubiți.Ar fi ciudat ca pulpă de rață să rămână singura voastră dragoste...Bine ai venit la Summer ...merită așteptarea..sunteți pe mâini bune !!
65 00
Ceafă,,CUM NU AȚI MAI MÂNCAT,,de pork rasă BAZNA brezată în unt clarifiat cu usturoi și cimbrișor proaspăt din dealul Șiriei, varză...nouă, murată călite în untură de pork.
0.200g/0,200g
59 99
Coaste Black ANGUS , piure cremos din cartofi lapte și unt, sos demi-glace artizanal din oase cu măduva și vin roșu,,CADARCACĂ DE PÎNCOTA
0.550g
68 00
DUPĂ TINE MĂ TOPESC...mămăliguță calda, cirnaciori de oaie afumati PREMIUM de PLESCOI ,pastramă de oaie.telemea PURĂ de capră.
Știm că vă face cheeseburger-ul cu ochiul, știm asta ,dar acest preparat l-am adus direct din RAI...........BINE AȚI VENIT LA RESTAURANTUL SUMMER...... 0.450g
53 00
Cirnați de mangalită afumati la rece cu lemn de prun,varză călită în untură.
0.460g
53 00
Conopidă gratinată mix de brinzeturi de la Ibanesti , la jar în cuptorul gratar JOSPER .
0.550
59 99
Piept de pui proaspăt marinat în vin alb cu maghiran la grătar. orez basmati cu legume.
0.160g/0,200g
38 00
Pulpă de pui proaspătă PLINĂ de GUST gătită în cuptorul Josper, piure cremos din cartofi lapte și unt.
0.230g0.0.230g
40 00
Cartofi românești soi ASTRAL rîntaliti cu cirnat de mangalită afumat cu lemn de prun la rece,texturi de ceapă.,boia de calitate Ungaria..
0.400g
38 00
Piept de pui gatit la jar in cuptorul gratar JOSPER (rumenit în unt la cerere) cu salată de broccoli cu iaurt grecesc și mărar proaspăt.
0.120g 0.200g
38 00
Schnitzel din vinete proaspete în crustă de ceapă ,pesmet proaspăt ras cu cascaval de HOREZU ,orez basmati cu unt, sos de roșii ,,concasse,,
45.00
48 00
Pomana porkului coaste de pork, cirnat afumat de mangalită, ceafă afumată..gătite în untură. mămăliguță calda murături asortate ,mujdei de usturoi. .
0.500g
65 00
Ciolan afumat pork rasă Bazna trecut prin două cuptoare, cartofi de grădină prăjiți în untură, murături asortate.
Este așa cum bănuiți, incredibil de fraged si demențial de gustos 0.450g/0.150g/0.100g
70 00
Pulpă de pui koaptă la jar, mazăre tînara sote, sos de mărar, ardei kopt la jar.
0,500g
55 00
Tokanitză de miel cu mămăliguță piure la cerere).
O.200g,/0.200g
68 00
Calcan prăjit, ..(la cerere în crustă de malai)..mămăliguță koaptă pe gratar, mujdei de usturoi.
O.200g/0.200g
97 00
Coaste(scăriță)de pork rasă BAZNA, trecută prin 2 cuptoare:STEAMER HOBART BONNET cel mai rapid din lume. JOSPER cel mai performant din lume cu cartofi ROMÂNEȘTI soi ASTRAL confiati în untură 180 min. la 85`C. cu sos aiolli, ceapă verde, boia afumată.
0.250g/0.220g
55 00
Camembert franțuzesc de CAPRĂ în crustă crokantă de panko cu cascaval de HOREZU pe pat de FÎN din cartofi ,sos de vin sec fetească albă cu brinza maturata de capră, lingou din vin alb dulce Tamaioasa Românească, dulceață de ceapă rosie.
0,450g
59 99
Muschiuleț de vită S.U.A USDA PRIME ,sos de piper verde murat, cartofi kopti la abur saturat, salată de crudități.
0.200g/0,100g/0,150g/0,180g NU SE LIVREAZĂ WELL DOWN!!
147 00
Rizotto din arpacaș cu hribi ,cremă de trufe din Transilvania, brinza de capră
0.400g
53 00
Burger de berbecuț, TRANSILVANIA,,cu brinza de capră gratinată,mayo din castraveți proaspeți ,cartofi de grădină prăjiți, salată crokantă.
0,500g
59 99
Cirnaciori PREMIUM de capră 100 % NATURALI..la gratar, tartar de castraveciori, pâine de casă koaptă pe vatră, sos de usturoi artizanal.
0.200g....Pentru pretențioși care nu mâncați lucruri complicate și doriți doar să ciuguliti...
59 99
M.B.S.....mămăliguță cu unt și trufe + ou cremos.....brinza capră......smântână locală.
0.450g
48 00Cotlet FRAGED de pork rasă BAZNA rumenit în unt clarifiat, sos de muștar franțuzesc, cartofi confiati in untură de pork la 85`celsius ...180 min.
0.450g
55 00
Ciolan de miel,cous-cous hidratat cu supă de legume sos de miel cu cimbrișor din cules din dealul Șiriei.
0.500g
100 00
MUȘCĂ din RAI.....camembert burger......camembert de capră,în crustă de pesmet proaspăt ras cu cascaval de HOREZU.,dulceață de ceapă rosie, dulceață de afine, frunze proaspete, roșii, +++cartofi prăjiți sos artizanal,COCKTAIL.
0.450g
59 99
Salate
Roșii cu telemea proaspătă locală
0.200 g
18 00
Salată asortată de crudități
Roșii, salată verde, castraveți proaspeți, ulei măsline 0.150 g
15 00
Salată asortată de murături
Sfeclă, castraveciori, conopidă, gogoșari 0.200 g
18 00
Salată de ardei kapia copți în cel mai performant grătar din lume JOSPER la jar cu usturoi , marar proaspăt,SECRETE ,ulei de măsline și alte SECRETE.
0.270 g
28 00
Salată de vinete soi ,,PANA CORBULUI ,,koapte în cuptorul Josper la jar,pâine prăjită ,ceapă rosie, rosie proaspătă.
0.250 g
28 00
Salată tip tapas.....BARCELONA
Summer Restaurant Delivery are grija și de buzele și de sufletul tău.Salate delicioase așteaptă călătoria spre casele sau birourile voastre!! La un click distantă !!! Piept de pui, porumb, avocado, Mayo de casă. seminte coapte . Pere 0.350g
48 00
Aveți nevoie de vitamine .....salată SUMMER
Piept de pui la grătar. avocado.rosii.cammembert. masline kalamata.catraveti.frunze proaspete.ceapa.porumb dulce.crutoane .ulei măsline.ulei măsline. pere.avocado....0,500g
50 00
Desert
Clătite Regina Maria (3buc.)....Pt.2 pers... rumenite în cuptorul Josper la foc deschis.
Când ai poftă de clatite, lași deoparte orice alt desert..... brinza proaspătă dulce, caise în almibar.,smântână naturală de la LĂPTARIA CU CAIMAC...0.500g
40 00
Spuma din căpșuni ,, proaspeti.,,
0.200g.... Noi nu păcălim munca și munca nu ne păcălește pe noi.Am făcut o spumă de căpșuni .....și e bună ca un gând sincer!!.....Summer Restaurant
25 00
Mămăliguță gătită cu unt în straturi gratinata la cuptorul JOSPER la foc deschis cu magiun de prune PREMIUM ..TOPOLOVENI,
O cană cu lapte lângă ....un bilet spre raiul copilăriei , un loc ferit de ouă Kinder, jocuri pe calculator și formule alimentare chimizate la extrem.....sa fiți sănătoși ...cu respect echipa restaurantului tău....SUMMER!! 0.220g
20 00
Piersică caramelizată ,gătită la temperatură controlată peste noapte în almibar ,umplută cu ricotta și sos din iaurt de bivoliță cu ciocolată albă.
Procesul este lung,dar rezultatul este impresionant....a crea dulce inseamna a darui emotie ... cremos, crokant,catifelat...dulce,răcoritor, irezistibil....... 0,180g
30 00
Pain perdu...cozonac PREMIUM prăjit .
Locul unde se întâmplă magia.Gasim inspirație pt. crearea celor mai fine perle gastronomice în toate,iar satisfacția clienților noștri este conducătorul cheie al ideilor noi..Vino să ne bucuram împreună la restaurantul tău preferat ...SUMMER RESTAURANT Cozonac gatit în unt clarifiat cu scorțișoară,înghetată artizanală de mango și zmeura, crumble de turtă dulce, sirop de salcâm, sos de ciocolată albă cu iaurt de bivoliță.0.300g
40 00
Budincă din cozonac cu înghetată de mango și zmeura, koaptă cuptorul Josper...pt.2 pers.
0.500g
48 00
Budincă din cozonac cu înghetată de mango.
0.220g
30 00
Budincă din spaghetti cu ricotta ,sos de vanilie.
0.200g
30 00
Băuturi
Fresh de portocale
0.330ml
18 00