Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Lejere FitBox Mic FitBox Mare Deserturi la pahar
The Fit Baker cover image
The Fit Baker logo
The Fit Baker

4 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Plată online
Da
Livrare non-contact
Deschide maine la 12:00
Detalii Detalii Vezi detalii
The Fit Baker este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Lejere

Brioșe inimioară cu ananas

Suculentă și răcoritoare, cu gust intens de ananas,cubulețe proaspete din același fruct și jeleu de portocală.

4 00 
Brioșe inimioară cu ananas image
Mini chec de ciocolată

Fraged, moale, cu o notă suplimentară de ciocolată și unt de arahide. Apuse sunt zilele când un astfel de desert era considerat o tratație la care ai acces doar din când în când.

4 50 
Mini chec de ciocolată image
Cheesecake cu zmeură

Aroma fină de fructe de pădure, textura cremoasă și bogată, armonizează perfect cu gustul dulceag al jeleului de zmeură. Totul pe un blat fermecător de cocos.

12 00 
Cheesecake cu zmeură image
Biluțe de ciocolată și cocos

Amestecul de cocos, ciocolată și rom îi dau o notă decadentă. Tabloul vizual și gustativ e întregit de nuca de cocos de deasupra.

2 50 
Biluțe de ciocolată și cocos image
Gogoși cu căpșune

Amețitoare prin alăturarea gusturilor polarizante dulce și acrișor. Umplută și glazurată cu căpșune.

3 50 
Gogoși cu căpșune image
Ciocolată de casă

Spectacol vizual contrastant și o combinație cuceritoare de unt de arahide, cu aromă fină de ciocolată și vanilie.

1 60 
Ciocolată de casă image
Banana Bread

Fragedă, suculentă și delicioasă, cu gust intens de banane. Îmbogățită cu nuci caju și muuulte curmale.

7 50 
Banana Bread image
Brioșe cu ciocolată și unt de arahide

Elegantă, grațioasă, mlădioasă, o adevărată doamnă îmbracată într-o rochie neagră superbă. O combinație irezistibilă de ciocolată și unt de arahide, cu personalitate.

6 50 
Brioșe cu ciocolată și unt de arahide image
Brioșe cu banane și fructe de pădure

Spectaculoasă din orice unghi, fragedă și pufoasă, cu gust intens de banane. Gemul acrișor de fructe de pădure completează răsfățul în momentul unei îmbucături.

6 50 
Brioșe cu banane și fructe de pădure image
Fursecuri cu cocos și zmeură

Combinația perfectă de cocos și vanilie, cu inimă de arahidă, bine ascunsă sub crema fină de zmeură.

2 50 
Fursecuri cu cocos și zmeură image

FitBox Mic

Banana FitBox (Small)

Bananele sunt cele mai populare fructe din lume! Pachetul Banana FitBox este perfect pentru iubitorii de banane. Pachetul contine: - banana bread 1 buc. - briose cu banane umplute cu gem de fructe de padure 1 buc. - inimioare tropical cu banane, ananas si jeleu din portocala 1 buc.

18 00 
Banana FitBox (Small) image
Berry FitBox (Small)

Fructele de pădure sunt cea mai tare invenție de la pâinea feliată încoace! Pachetul Berry FitBox este perfect pentru iubitorii de fructe de pădure. Pachetul contine: - cheesecake cu zmeura 1 buc. - gogosi cu capsune si ciocolata negra 1 buc.- fursecuri cu cocos si zmeura 1 buc.

18 00 
Berry FitBox (Small) image
Choco FitBox (Small)

Există puțini oameni pe planeta asta cărora să nu le placă ciocolata – ăia mai ciudăței. Nu-i judecăm, dar pachetul Choco FitBox este perfect pentru iubitorii de ciocolată, adică majoritatea. Pachetul contine: - briose cu ciocolata si unt de arahide 1 buc. - mini chec cu ciocolata 1 buc. - ciocolata de casa 5 buc.

18 00 
Choco FitBox (Small) image
Coconut FitBox (Small)

Cocosul este un superaliment, dar e incomod să spargi nuca, să separi miezul, să-l cureți… Pachetul Coconut FitBox este perfect pentru iubitorii de cocos care nu mai vor bătaia de cap. Pachetul contine:- fursecuri cu cocos si zmeura 3 buc.- bilute cu cocos 3 buc. - ciocolata de casa cu cocos 2 buc.

18 00 
Coconut FitBox (Small) image

FitBox Mare

Banana FitBox (Big)

Bananele sunt cele mai populare fructe din lume! Pachetul Banana FitBox este perfect pentru iubitorii de banane. Pachetul contine: - banana bread 2 buc. - briose cu banane umplute cu gem de fructe de padure 2 buc. - inimioare tropical cu banane, ananas si jeleu din portocala 3 buc.

38 00 
Banana FitBox (Big) image
Coconut FitBox (Big)

Cocosul este un superaliment, dar e incomod să spargi nuca, să separi miezul, să-l cureți… Pachetul Coconut FitBox este perfect pentru iubitorii de cocos care nu mai vor bătaia de cap. Pachetul contine:- fursecuri cu cocos si zmeura 5 buc.- bilute cu cocos 5 buc. - ciocolata de casa cu cocos 9 buc.

38 00 
Coconut FitBox (Big) image
All-around FitBox

Vrei de toate? Pachetul All-Around FitBox este perfect pentru cei mai aventurieri, cărora nu le place monotonia. Pachetul contine: - bilute de ciocolata si cocos 1 buc. - ciocolata de casa 1 buca. - briose cu ciocolata si unt de arahide 1 buc. - banana bread 1 buc. - gogosi cu capsune 1 buc. - briose inimioara cu ananas 1 buc. - fursecuri cu cocos si zmeura 1 buc. - briose cu banane si gem de fructe de padure 1 buc. - mini chec cu ciocolata 1 buc. - cheesecake cu zmeura 1 buc.

50 00 
All-around FitBox image
Berry FitBox (Big)

Fructele de pădure sunt cea mai tare invenție de la pâinea feliată încoace! Pachetul Berry FitBox este perfect pentru iubitorii de fructe de pădure. Pachetul contine: - cheesecake cu zmeura 1 buc. - briose cu banane umplute cu gem de fructe de padure 2 buc. - gogosi cu capsune si ciocolata negra 4 buc.

38 00 
Berry FitBox (Big) image
Choco FitBox (Big)

Există puțini oameni pe planeta asta cărora să nu le placă ciocolata – ăia mai ciudăței. Nu-i judecăm, dar pachetul Choco FitBox este perfect pentru iubitorii de ciocolată, adică majoritatea. Pachetul contine: - briose cu ciocolata si unt de arahide 2 buc. - mini chec cu ciocolata 3 buc. - ciocolata de casa 8 buc.

38 00 
Choco FitBox (Big) image

Deserturi la pahar

Panna Cotta Choco

Gustarea perfectă după antrenament, pentru o recuperare rapidă. Azi te bucuri de gust, mâine te bucuri de un antrenament chiar mai productiv!

8 50 
Panna Cotta Choco image
Panna Cotta Strawberry

Gustarea perfectă după antrenament, pentru o recuperare rapidă. Azi te bucuri de gust, mâine te bucuri de un antrenament chiar mai productiv!

8 50 
Panna Cotta Strawberry image
Panna Cotta Berry

Gustarea perfectă după antrenament, pentru o recuperare rapidă. Azi te bucuri de gust, mâine te bucuri de un antrenament chiar mai productiv!

8 50 
Panna Cotta Berry image
Mousse cu fructe de pădure

Te gândești să te delectezi cu un mousse cremos și sănătos? Mousse-ul cu mere The Fit Baker îți aduce aportul optim de proteine și carbohidrați.

8 50 
Mousse cu fructe de pădure image
Mousse cu mere

Te gândești să te delectezi cu un mousse cremos și sănătos? Mousse-ul cu mere The Fit Baker îți aduce aportul optim de proteine și carbohidrați.

8 50 
Mousse cu mere image
Budincă de tapioca

Tocmai ai ieșit de la antrenament? Budinca de tapioca The Fit Baker îți aduce aportul optim de proteine și carbohidrați după antrenament.

8 50 
Budincă de tapioca image
Budincă de chia

Nu știi ce să mănânci la micul dejun sau ca gustare între mese? Te ajutăm noi!Budinca de chia The Fit Baker poate fi atât micul dejun, cât și gustarea ta perfectă.

8 50 
Budincă de chia image
Budincă de ciocolată

Nu știi ce să mănânci înainte de culcare? Spune la trecut, “nu știai”! Budinca de ciocolată The Fit Baker este gustarea perfectă de noapte datorită proteinelor cu absorbție lentă și a grăsimilor sănătoase care încetinesc și mai mult absorbția acestora.

8 50 
Budincă de ciocolată image