Adaugă adresa ta
Caută
Caută în The Fit Baker...
Caută
Coș
Coș
Best Deals Lejere Panna Cotta FitBox Mic FitBox Mare
The Fit Baker cover image
The Fit Baker logo
The Fit Baker

6 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Plată online
Da
Livrare non-contact
Best Deals După Sărbători mai bine te gătești, nu gătești! Bagă o comandă și noi livrăm rapid (aproape) orice.
Program: Închis
Detalii Detalii Vezi detalii
The Fit Baker este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Best Deals

30% REDUCERE: Choco FitBox (Big)

Există puțini oameni pe planeta asta cărora să nu le placă ciocolata – ăia mai ciudăței. Nu-i judecăm, dar pachetul Choco FitBox este perfect pentru iubitorii de ciocolată, adică majoritatea. Pachetul contine: - briose cu ciocolata si unt de arahide 2 buc. - negrese cu unt de arahide 3 buc. - ciocolata de casa 8 buc.

38 00  26 60 
30% REDUCERE: Choco FitBox (Big) image
30% REDUCERE: Berry FitBox (Big)

Fructele de pădure sunt cea mai tare invenție de la pâinea feliată încoace! Pachetul Berry FitBox este perfect pentru iubitorii de fructe de pădure. Pachetul contine: - cheesecake cu fructe de padure 1 buc. - briose cu banane si fructe de padure 3 buc. - gogosi cu capsune 4 buc.

38 00  26 60 
30% REDUCERE: Berry FitBox (Big) image

Lejere

Brioșe inimioară cu ananas

Suculentă și răcoritoare, cu gust intens de ananas și cubulețe proaspete din același fruct.

4 00 
Brioșe inimioară cu ananas image
Negrese cu unt de arahide

Fragedă, moale, cu o notă suplimentară de ciocolată și unt de arahide. Apuse sunt zilele cand un astfel de desert era considerat o tratație la care ai acces doar din când în când.

4 50 
Negrese cu unt de arahide image
Cheesecake cu fructe de pădure

Aroma fină de fructe de pădure, textura cremoasă și bogată, armonizează perfect cu gustul ușor acrișor al fructelor de pădure. Totul pe un blat fermecător de cocos.

10 50 
Cheesecake cu fructe de pădure image
Biluțe de ciocolată și cocos

Amestecul de cocos, ciocolată și rom îi dau o notă decadentă. Tabloul vizual și gustativ e întregit de nuca de cocos de deasupra.

2 50 
Biluțe de ciocolată și cocos image
Gogoși cu căpșune

Amețitoare prin alăturarea gusturilor polarizante dulce și acrișor. Umplută și glazurată cu căpșune.

3 00 
Gogoși cu căpșune image
Ciocolată de casă

Spectacol vizual contrastant și o combinație cuceritoare de unt de arahide, cu aromă fină de ciocolată și vanilie.

1 60 
Ciocolată de casă image
Banana Bread

Fragedă, suculentă și delicioasă, cu gust intens de banane. Îmbogățită cu nuci caju și muuulte curmale.

6 00 
Banana Bread image
Brioșe cu ciocolată și unt de arahide

Elegantă, grațioasă, mlădioasă, o adevărată doamnă îmbracată într-o rochie neagră superbă. O combinație irezistibilă de ciocolată și unt de arahide, cu personalitate.

6 00 
Brioșe cu ciocolată și unt de arahide image
Brioșe cu banane și fructe de pădure

Spectaculoasă din orice unghi, fragedă și pufoasă, cu gust intens de banane. Sucul acrișor al fructelor de pădure completează răsfățul în momentul unei îmbucături.

6 00 
Brioșe cu banane și fructe de pădure image
Tartă cu mere

Cu o textură fină și delicată, sățioasă peste măsură, ornată și umplută cu mere proaspete, își găsește locul chiar și în topul preferințelor celor mai pretențioși.

9 00 
Tartă cu mere image
Fursecuri cu banane și migdale

Pufoase, cu o notă ușoară de vanilie și scorțișoară. Crocantul e și el prezent prin fulgii de migdale presărați cu dragoste deasupra.

0 80 
Fursecuri cu banane și migdale image
Pricomigdale de cocos și zmeură

Combinația perfectă de cocos și vanilie, cu inimă de arahidă, bine ascunsă sub crema fină de zmeură.

2 50 
Pricomigdale de cocos și zmeură image

Panna Cotta

Panna Cotta Choco

Gustarea perfectă după antrenament, pentru o recuperare rapidă. Azi te bucuri de gust, mâine te bucuri de un antrenament chiar mai productiv!

7 50 
Panna Cotta Choco image
Panna Cotta Strawberry

Gustarea perfectă după antrenament, pentru o recuperare rapidă. Azi te bucuri de gust, mâine te bucuri de un antrenament chiar mai productiv!

7 50 
Panna Cotta Strawberry image
Panna Cotta Blueberry

Gustarea perfectă după antrenament, pentru o recuperare rapidă. Azi te bucuri de gust, mâine te bucuri de un antrenament chiar mai productiv!

7 50 
Panna Cotta Blueberry image

FitBox Mic

Banana FitBox (Small)

Bananele sunt cele mai populare fructe din lume! Pachetul Banana FitBox este perfect pentru iubitorii de banane. Pachetul contine: - fursecuri cu banane si migdale 6 buc. - banana bread 1 felie - briose cu banane si fructe de padure 1 buc.

15 00 
Banana FitBox (Small) image
Berry FitBox (Small)

Fructele de pădure sunt cea mai tare invenție de la pâinea feliată încoace! Pachetul Berry FitBox este perfect pentru iubitorii de fructe de pădure. Pachetul contine: - cheesecake cu fructe de padure 1 buc. - gogosi cu capsune 2 buc.

15 00 
Berry FitBox (Small) image
Choco FitBox (Small)

Există puțini oameni pe planeta asta cărora să nu le placă ciocolata – ăia mai ciudăței. Nu-i judecăm, dar pachetul Choco FitBox este perfect pentru iubitorii de ciocolată, adică majoritatea. Pachetul contine: - briose cu ciocolata si unt de arahide 1 buc. - negrese cu unt de arahide 1 buc. - ciocolata de casa 4 buc.

15 00 
Choco FitBox (Small) image
Coconut FitBox (Small)

Cocosul este un superaliment, dar e incomod să spargi nuca, să separi miezul, să-l cureți… Pachetul Coconut FitBox este perfect pentru iubitorii de cocos care nu mai vor bătaia de cap. Pachetul contine:- pricomigdale de cocos si zmeura 4 buc.- bilute de ciocolata si cocos 3 buc.

15 00 
Coconut FitBox (Small) image
Fruity FitBox (Small)

Fructele sunt grozave! Dacă, totuși, te-ai plictisit de ele și le vrei în combinații mai fancy, te acoperim noi! Pachetul Fruity FitBox este un real deliciu pentru iubitorii de fructe. Pachetul contine: - briose inimioare cu ananas 1 buc. - tarta cu mere 1 buc. - gogosi cu capsune 1 buc.

15 00 
Fruity FitBox (Small) image
Muffin FitBox (Small)

Cine nu adoră o brioșă delicioasă? Pachetul Muffin FitBox conține toate cele 3 tipuri de brioșe cochete sănătoase pe care le facem. Pachetul contine: - briose inimioare cu ananas 1 buc. - briose cu banane si fructe de padure 1 buc. - briose cu ciocolata si unt de arahide 1 buc.

15 00 
Muffin FitBox (Small) image
Raw FitBox (Small)

Preferi prăjiturile necoapte si cremoase? Pachetul Raw FitBox este perfect pentru iubitorii de prăjituri necoapte. Pachetul contine: - bilute de ciocolata si cocos 4 buc. - ciocolata de casa 4 buc.

15 00 
Raw FitBox (Small) image
Superstar FitBox (Small)

Când auzi cuvântul “superstar”, nu poți să te gandești decât la ceva prestigios și popular. Pachetul Superstar FitBox conține cele mai căutate sortimente ale noastre și este perfect pentru superstarul din tine. Pachetul contine: - pricomigdale de cocos si zmeura 1 buc. - cheesecake cu fructe de padure 1 buc. - negrese cu unt de arahide 1 buc.

15 00 
Superstar FitBox (Small) image

FitBox Mare

Muffin FitBox (Big)

Cine nu adoră o brioșă delicioasă? Pachetul Muffin FitBox conține toate cele 3 tipuri de brioșe cochete sănătoase pe care le facem. Pachetul contine: - briose inimioare cu ananas 3 buc. - briose cu banane si fructe de padure 2 buc. - briose cu ciocolata si unt de arahide 3 buc.

38 00 
Muffin FitBox (Big) image
Banana FitBox (Big)

Bananele sunt cele mai populare fructe din lume! Pachetul Banana FitBox este perfect pentru iubitorii de banane. Pachetul contine: - fursecuri cu banane si migdale 8 buc. - banana bread 2 felii - briose cu banane si fructe de padure 3 buc.

32 00 
Banana FitBox (Big) image
Coconut FitBox (Big)

Cocosul este un superaliment, dar e incomod să spargi nuca, să separi miezul, să-l cureți… Pachetul Coconut FitBox este perfect pentru iubitorii de cocos care nu mai vor bătaia de cap. Pachetul contine:- pricomigdale de cocos si zmeura 6 buc. - bilute de ciocolata si cocos 3 buc. - cheesecake cu fructe de padure 1 buc.

32 00 
Coconut FitBox (Big) image
Superstar FitBox (Big)

Când auzi cuvântul “superstar”, nu poți să te gandești decât la ceva prestigios și popular. Pachetul Superstar FitBox conține cele mai căutate sortimente ale noastre și este perfect pentru superstarul din tine. Pachetul contine: - pricomigdale de cocos si zmeura 4 buc. - cheesecake cu fructe de padure 1 buc. - negrese cu unt de arahide 4 buc.

38 00 
Superstar FitBox (Big) image
Breakfast FitBox (Big)

Exact cum îi spune și numele, prăjiturile din acest pachet au fost special concepute pentru un mic dejun perfect echilibrat. Pachetul Breakfast Delight este perfect pentru cei care înțeleg importanța unui mic dejun hrănitor. Pachetul contine: - fursecuri cu banane si migdale 15 buc. - banana bread 2 felii - tarta cu mere 1 buc.

32 00 
Breakfast FitBox (Big) image
All-around FitBox

Vrei de toate? Pachetul All-Around FitBox este perfect pentru cei mai aventurieri, cărora nu le place monotonia. Pachetul contine: - bilute de ciocolata si cocos 1 buc. - ciocolata de casa 1 buca. - briose cu ciocolata si unt de arahide 1 buc. - banana bread 1 buc. - gogosi cu capsune 1 buc. - briose inimioara cu ananas 1 buc. - pricomigdale de cocos si zmeura 1 buc. - tarta cu mere 1 buc. - briose cu banane si fructe de padure 1 buc. - negrese cu unt de arahide 1 buc. - cheesecake cu fructe de padure 1 buc. - fursecuri cu banane si migdale 1 buc.

55 00 
All-around FitBox image
Berry FitBox (Big)

Fructele de pădure sunt cea mai tare invenție de la pâinea feliată încoace! Pachetul Berry FitBox este perfect pentru iubitorii de fructe de pădure. Pachetul contine: - cheesecake cu fructe de padure 1 buc. - briose cu banane si fructe de padure 3 buc. - gogosi cu capsune 4 buc.

38 00 
Berry FitBox (Big) image
Choco FitBox (Big)

Există puțini oameni pe planeta asta cărora să nu le placă ciocolata – ăia mai ciudăței. Nu-i judecăm, dar pachetul Choco FitBox este perfect pentru iubitorii de ciocolată, adică majoritatea. Pachetul contine: - briose cu ciocolata si unt de arahide 2 buc. - negrese cu unt de arahide 3 buc. - ciocolata de casa 8 buc.

38 00 
Choco FitBox (Big) image
Fruity FitBox (Big)

Fructele sunt grozave! Dacă, totuși, te-ai plictisit de ele și le vrei în combinații mai fancy, te acoperim noi! Pachetul Fruity FitBox este un real deliciu pentru iubitorii de fructe. Pachetul contine: - briose inimioare cu ananas 3 buc. - tarta cu mere 2 buc. - gogosi cu capsune 2 buc.

32 00 
Fruity FitBox (Big) image
Raw FitBox (Big)

Preferi prăjiturile necoapte si cremoase? Pachetul Raw FitBox este perfect pentru iubitorii de prăjituri necoapte. Pachetul contine: - bilute de ciocolata si cocos 8 buc. - ciocolata de casa 8 buc.

32 00 
Raw FitBox (Big) image