Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Pesto/sosuri/condimente

Pesto Ligure
Pesto Ligure
Ingredientele principale sunt busuiocul genovez D.O.P. (doar frunze si fara tulpina), ulei de masline extravirgin, parmezan, branza pecorino si usturoi. Este un produs nepasteurizat. Prin urmare, păstrează intacte toate caracteristicile organoleptice ale pesto-ului tipic de casă. 170 gr
45 00 
Pesto fără usturoi
Pesto fără usturoi
Ingredientele principale sunt busuiocul genovez D.O.P. (doar frunze și fără tulpină), ulei de măsline extravirgin, parmezan și pecorino, fără adaos de tradiționalul usturoi, un produs ideal pentru cei care manifestă intoleranță. Este un produs nepasteurizat. Prin urmare, păstrează intacte toate...
45 00 
Pate de măsline verzi
Pate de măsline verzi
Este o pulpă gustoasă de măsline verzi selectate din cele mai bune plantații de măslini europene cu vedere la Marea Mediterană. Conținut într-un borcan convenabil „Empty-Easy”, optim pentru a evita risipa în timpul fazei de extracție a produsului. 170 gr
40 00 
Bruschetta anghinare și măsline
Bruschetta anghinare și măsline
Crema perfecta de savurat singur sau daca preferi o poti insoti cu paine ca o tartina delicioasa, la aperitiv, sau sa o folosesti pentru a asezona cu prietenii o mancare gustoasa de paste. Crema de anghinare si masline Taggiasca este o alternativa perfecta la sosurile obisnuite: o adevarata...
40 00 
Pate de măsline cultivar taggiasca
Pate de măsline cultivar taggiasca
Pasta noastră de măsline negre este o cremă unică și delicată, făcută din măsline negre Cultivar Taggiasca, care îi conferă un miros tipic de măsline. Alegem și recoltăm măslinele la momentul potrivit de coacere. Pentru a asigura o conservare perfectă le păstrăm în saramură până în momentul...
42 00 
Măsline in saramura Taggiasca
Măsline in saramura Taggiasca
După recoltare, măslinele de calitate Taggiasca se păstrează timp de un an într-o saramură formată din apă, sare, ierburi aromatice și arome naturale gata de a fi puse pe masă și savurate ca aperitiv sau ca acompaniament la diverse preparate.
35 00 
Măsline fără sâmburi picante in ulei
Măsline fără sâmburi picante in ulei
Măslinele extraordinare Alberti „Taggiasche” sunt fără sâmburi și îmbogățite cu un amestec de ierburi aromatice și ardei iute în bucăți, capabile să ofere un picament ușor ideal chiar și pentru cele mai delicate palate.
40 00 
Sos paste Alla Norma
Sos paste Alla Norma
Sos gata preparat prin fierbere lenta a pulpei de rosii, tipic traditiei siciliene, cu ricotta proaspata, vinete, busuioc si ulei de masline extravirgin din zona Aprutino Pescarese. A se combina cu Rustichella d’Abruzzo Fusilli și Spaghetti dar și cu întreaga linie organică a Rustichella d’Abruzzo....
50 00 
Sos de paste cu hribi
Sos de paste cu hribi
Sos gata preparat prin fierbere lenta a pulpei de rosii, ciuperci porcini (Boletus edulis), morcovi, ceapa si ulei de masline extravirgin din zona Aprutino Pescarese. Deosebit de potrivit pentru asociere cu Fettuccine, Spaghettone și Tortiglioni Rustichella d`Abruzzo. Se consuma la temperatura...
45 00 
Sos de paste Amatriciana
Sos de paste Amatriciana
Sos gata preparat prin fierbere lenta a pulpei de rosii cu obraz de porc, vin alb, sare, busuioc si ulei de masline extravirgin din zona Aprutino Pescarese. Se potrivește foarte bine cu PrimoGrano Penne rigate, Spaghettone del Leone și Bucatini Rustichella d’Abruzzo. Se consuma la temperatura...
48 00 
Sos de paste Bolognese
Sos de paste Bolognese
Sos gata preparat prin fierbere lenta a pulpei de rosii cu ragu de carne tocata, morcovi, ceapa, telina si ulei de masline extravirgin din zona Aprutino Pescarese. Vă recomandăm asocierea cu Tagliatelle și Fettuccine Rustichella d`Abruzzo. Se consuma la temperatura camerei sau se incalzeste usor la...
40 00 
Sos de paste Ragu alla Genovese
Sos de paste Ragu alla Genovese
Dressing alb tipic tradiției italiene cu carne de vită, morcovi, ceapă și ulei de măsline extravirgin din zona Aprutino Pescarese. Vă recomandăm asocierea cu Rustichella d`Abruzzo Paccheri, Linguine și Tongues of Sparrow. Se consuma la temperatura camerei sau se incalzeste usor la foc mic. Odata...
52 00 
Sos de paste Arrabbiata
Sos de paste Arrabbiata
Sos gata preparat prin fierbere lenta a pulpei de rosii, ulei de masline extravirgin din zona Aprutino Pescarese, ardei iute, usturoi, ceapa si sare dupa gust, este o bucatarie clasica romana si Lazio cu o aroma picanta. Se potrivește bine cu una dintre cele mai populare forme de paste scurte din...
44 00 
Sos de paste Cacio e Pepe
Sos de paste Cacio e Pepe
Dressing tipic tradiției culinare romane, preparat după rețeta tradițională; este combinația ideală cu PrimoGrano Spaghettoni sau Spaghettone del Leone Rustichella d’Abruzzo, pentru un prânz sau o cină cu prietenii. Se consuma la temperatura camerei sau se incalzeste usor la foc mic. Odata deschis,...
55 00 
Sos de paste cu scoici
Sos de paste cu scoici
Condiment tipic al tradiției mediteraneene făcut cu scoici cu usturoi, pătrunjel și ulei de măsline extravirgin din zona Aprutino Pescarese. Vă recomandăm să se asorteze cu Tonnarelli cu chilli, Penne rigate cu cerneală de sepie și Spaghete Rustichella d`Abruzzo „90 RAPIDA”. Se consuma la...
39 00 
Sos de paste Pescatora
Sos de paste Pescatora
Sos gata preparat prin fierbere lenta a pulpei de rosii cu calmar, creveti, scoici, scoici, ceapa, patrunjel, usturoi si ulei de masline extravirgin din zona Aprutino Pescarese. Cea mai bună potrivire este cu cerneala de sepie Rustichella d`Abruzzo Penne rigate. Se consuma la temperatura camerei...
50 00 
Sos de paste cu legume
Sos de paste cu legume
Sos gata preparat prin fierbere lenta a pulpei de rosii, cu vinete, ceapa, rosii, dovlecei, morcovi si ulei de masline extravirgin din zona Aprutino Pescarese. Potrivit în special pentru asociere cu Fusilli al Ferretto și Trofie Rustichella d`Abruzzo. Se consuma la temperatura camerei sau se...
41 00 
Sos de paste cu trufe
Sos de paste cu trufe
Produs printr-un proces de producție inovator care nu necesită pasteurizare și sporește calitatea ingredientelor, sosul de trufe are plusul de trufe Molise de cea mai înaltă calitate și ulei de măsline extravirgin din zona Aprutino Pescarese, ceea ce îl face condimentul perfect. formele de ouă...
65 00 
Pesto rosso
Pesto rosso
Produs printr-un proces de producție inovator care nu necesită pasteurizare, și care îl face calitativ superior chiar și ca gust fără a compromite calitatea înaltă a ingredientelor, pesto-ul roșu este produs cu roșii uscate, busuioc proaspăt și nuci, cu plusul de ulei. Ulei de măsline extravirgin...
44 00 
Sos de paste Ragu Puro Trentino
Sos de paste Ragu Puro Trentino
Fabricat manual, fără conservanți, cu doar ingrediente selectate și în întregime naturale. Mod de utilizare: fierbe pastele al dente in multa apa clocotita cu sare, intre timp toarna sosul intr-o tigaie mare. Scurgeți pastele și turnați-le în tigaie peste focul aprins, căleți sau amestecați până...
55 00 
Sos de paste Ragu din carne de Cerb
Sos de paste Ragu din carne de Cerb
Fabricat manual, fără conservanți, cu doar ingrediente selectate și în întregime naturale. Mod de utilizare: fierbe pastele al dente in multa apa clocotita cu sare, intre timp toarna sosul intr-o tigaie mare. Scurgeți pastele și turnați-le în tigaie peste focul aprins, căleți sau amestecați până...
60 00 
Sos de paste Smaranina(Manzo)
Sos de paste Smaranina(Manzo)
Fabricat manual, fără conservanți, cu doar ingrediente selectate și în întregime naturale. Mod de utilizare: fierbe pastele al dente in multa apa clocotita cu sare, intre timp toarna sosul intr-o tigaie mare. Scurgeți pastele și turnați-le în tigaie peste focul aprins, căleți sau amestecați până...
60 00 
Pisti Crema fistic
Pisti Crema fistic
Fisticurile sunt lucrate manual si conform traditiei patiseriei, pentru a va oferi o crema tartinabila diferita decat de obicei. Crema de fistic este perfecta pentru a fi savurata pe o felie de paine sau singura, cu lingura. Borcanul Premium este perfect pentru a fi împărțit cu prietenii după cină....
50 00 
Crema de migdale 100% fără zahăr
Crema de migdale 100% fără zahăr
PASTE DE MIGDALE  Pasta de migdale este realizata cu migdale 100% Filippo Cea, prajite si prelucrate fin pentru a deveni o pasta cu consistenta cremoasa. Gustul delicat și armonios se datorează delicateții uleiurilor de migdale, potențate de prăjirea acestuia care dă note de cafea, orz și fructe...
65 00 
Crema de migdale 60%
Crema de migdale 60%
CREMA DE MIGDALE  Crema tartinabila de migdale cu cacao, cu 60% migdale, s-a nascut cu un singur scop: sa te rasfete. La prima gustare, mirosul si palatul sunt cucerite de delicatetea uleiurilor de migdale, imbunatatita de prajirea acestuia, se amesteca cu aromele tropicale de cacao si notele sale...
62 00 
Crema spalmabila Caffe Salentino
Crema spalmabila Caffe Salentino
Cremă cu gustul tipic al cafelei corectat cu Migdale Linfa, cu 41% doar Migdale Apuliane Neprăjite, Cafea Arabica 100% și Vanilie Bourbon din Madagascar. INGREDIENTE Migdale albe din Apulia 41%, zahăr din trestie, ulei de floarea soarelui bogat în oleic, unt de cacao, 3,5% cafea 100% Arabica...
80 00