Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Paste,Gnocchi

Penne Rigate
Penne Rigate
Una dintre cele mai cunoscute și cele mai vândute forme de paste scurte din lume, acestea sunt combinate în mod tradițional cu sosul "alla Arrabbiata", "alla Amatriciana" sau "alla Norma" Rustichella d`Abruzzo sau cu un sos proaspăt și ușor pe bază de ton. sos, mozzarella si rosii cherry sau cu...
27 00 
Fusilli
Fusilli
Originare din sudul Italiei, au fost făcute în vremuri străvechi de mâini experte, răsucind rapid o bucată de spaghete în jurul unui fier de călcat. Astăzi, fusilli reprezintă una dintre cele mai cunoscute forme de paste scurte din lume. Recomandat cu un sos Rustichella d`Abruzzo "Cârnati" sau...
27 00 
Maccheroni
Maccheroni
Format de paste scurte asemanator cu litera „C”, prefera sosurile pe baza de legume si ricotta proaspata sau un sos simplu de rosii si busuioc. Ideal cu sosuri Rustichella d`Abruzzo "all`Ortolana" și "alle Olive". Timp de preparare: 5-7 minute.
27 00 
Trofie
Trofie
Originar din Liguria, acest format de paste artizanale este servit în mod tradițional cu pesto, fasole verde de sezon și cartofi, sau cu roșii cherry, dovlecei și Parmigiano Reggiano sau sparanghel și șuncă. De asemenea, se potrivesc bine cu roșii și busuioc cultivate organic sau genovese...
27 00 
Cavatelli
Cavatelli
Originară din Molise, această formă de paste artizanale, cu formă alungită și cu gol în interior, este foarte populară în sudul Italiei. Reteta traditionala le vrea in combinatie cu un sos de carne sau cu broccoli si carnati. De asemenea, se potrivesc foarte bine cu Rustichella d’Abruzzo „ragout...
40 00 
Lasagne all’Uovo
Lasagne all’Uovo
Lasagne Rustichella d`Abruzzo, foi de ouă subțiri, aspre și poroase, precum cele pregătite acasă și perfecte pentru a ține sosul în cel mai bun mod posibil, se prepară cu un număr mai mare de ouă proaspete, aproximativ 7 la kilogramul de gris. Lasagnele sunt protagoniștii de necontestat ai...
38 00 
Spaghetti
Spaghetti
Spaghetele sunt cea mai cunoscută și mai vândută formă de paste din lume, care de-a lungul anilor a devenit simbolul culturii culinare italiene și un demn reprezentant al Italiei în străinătate. Sunt multe combinații: de la sos proaspăt de roșii și busuioc, la condimente pe bază de fructe de mare,...
27 00 
Linguine
Linguine
De aceeași lungime ca și spaghetele, dar cu formă dreptunghiulară, linguine este una dintre formele clasice ale liniei Rustichella d’Abruzzo. Tragerea cu bronz și uscarea la temperatură scăzută fac ca textura acestui format să fie perfectă pentru condimentele pe bază de pește, cum ar fi fructele de...
27 00 
Bucatini
Bucatini
Similar cu spaghetele mai groase, își iau numele de la gaura centrală caracteristică. Se potrivesc bine cu condimente corpolente precum Amatriciana (pe bază de slănină sau bacon și roșii), Carbonara și „Cacio e Pepe”, fără a uita un condiment pe bază de pește precum sardinele și scoicile, mâncăruri...
28 00 
Spaghetti Integrale Senatore Cappelli
Spaghetti Integrale Senatore Cappelli
În 1824 Antonio Viviani publică poezia jucăușă „Li maccaroni di Napoli”, unde a apărut pentru prima dată termenul „Spaghetto”, deoarece, până în secolul al XVIII-lea, pastele erau sinonime cu „macaroane”. Inițial aveau 50 cm lungime, apoi de-a lungul timpului, pentru un confort sporit, au fost...
31 00 
Penne Rigate Integrale Senatore Cappelli
Penne Rigate Integrale Senatore Cappelli
Penne rigate, iubite în toată peninsula și caracterizate prin tăierea tipică oblică „peniță”, sunt proverbiale pentru versatilitatea lor în bucătărie datorită designului lor și prezenței pe suprafață a canelurilor adânci, care permit o ținere mai bună, în interior și în exterior, orice condiment....
31 00 
Pappardelle
Pappardelle
Pe „fa” este delicatețea rețetei de călugăriță servește acestor absolvenți de côca, și chiar dacă lucrul este remediat, îți vei lingi furculița pur.” Așa a spus unul dintre sonetele lui Aldo Fabrizi despre Pappardelle all`uovo, cel mai reprezentativ format al Lazio și Toscana, teritorii bogate în...
37 00 
Tagliatelle Capricciose
Tagliatelle Capricciose
Rustichella d`Abruzzo s-a gândit și la cele mai pretențioase palate care găsesc un format indispensabil în Tagliatelle, creând varianta „capricioasă”, cu margini zimțate, care permit sosului să adere perfect și să ofere o experiență gourmet intensă. Vă recomandăm să se asorteze cu sosurile noastre...
37 00 
Calamarata
Calamarata
Calamarata Rustichella d`Abruzzo își ia numele de la asemănarea cu „inelele” de Calamari. Il producem sambata pentru ca procesul de uscare trebuie sa dureze 40 de ore. Rețeta clasică se bazează pe fructe de mare cu un strop de Olio Evo INTOSSO PrimoGrano Rustichella d`Abruzzo și pătrunjel. Vă...
50 00 
Paccheri
Paccheri
Originar din Campania, acest format asemănător macaroanelor este unul dintre cele mai gătite din Italia și din lume. Sunt numeroase retete care ii vad pe Paccheri ca protagonisti: de la creveti cu ciuperci porcini si `nduja, la sos de mozzarella si piper, sau cu bottarga de creveti si chelin sau...
50 00 
Cannelloni
Cannelloni
Rustichella d`Abruzzo readuce pe mesele voastre cannellonii tradiționali Abruzzo, cei care și astăzi sunt pregătiți manual de bunicile cu atâta dragoste. Făcuți cu o foaie de gris de grâu trasă cu bronz și uscată lent, la temperatură scăzută, cannellonii trebuie doar condimentați și coapți direct...
43 00 
Fusilli Piselli Verdi
Fusilli Piselli Verdi
Rustichella d’Abruzzo oferă Fusilli fără gluten, produs exclusiv din făină 100% organică de mazăre verde, bogată în proteine ​​și fibre vegetale. Tot gustul și autenticitatea leguminoaselor incluse într-o specialitate alimentară artizanală realizată din materii prime organice controlate și...
40 00 
Sedanini Lenticchie Rosse
Sedanini Lenticchie Rosse
Rustichella d`Abruzzo oferă o noutate garantată complet ecologică și fără gluten, Sedanini de linte roșie. O specialitate alimentară produsă doar cu făină de linte roșie 100% organică și fără OMG, amestecată cu experiență cu apă pură din munții noștri și uscată la temperaturi scăzute conform...
40 00 
Rigatoni Porumb
Rigatoni Porumb
Toată aroma de porumb închisă într-o specialitate produsă folosind numai materii prime organice de origine italiană, controlate și selectate. Vă recomandăm să-l asortați cu sosuri pe bază de pește Rustichella d`Abruzzo, precum „Napoletana” sau „Puttanesca”. Timp de preparare: 10-12 minute.
34 00 
High Protein Spaghetti
High Protein Spaghetti
55 g de proteine ​​și doar 25 g de carbohidrați la 100 g de produs. Cifrele sunt suficiente pentru a descrie specificul pastelor noastre High Protein, ideale pentru cei care doresc să mărească procentul de proteine ​​din alimentație și să evite excesul de carbohidrați. Relația dintre diverșii...
33 00 
Penne High Protein
Penne High Protein
55 g de proteine ​​și doar 25 g de carbohidrați la 100 g de produs. Cifrele sunt suficiente pentru a descrie specificul pastelor noastre High Protein, ideale pentru cei care doresc să mărească procentul de proteine ​​din alimentație și să evite excesul de carbohidrați. Relația dintre diverșii...
33 00 
Pasta Riso High Protein 500 g
Pasta Riso High Protein 500 g
55 g de proteine ​​și doar 25 g de carbohidrați la 100 g de produs. Cifrele sunt suficiente pentru a descrie specificul pastelor noastre High Protein, ideale pentru cei care doresc să mărească procentul de proteine ​​din alimentație și să evite excesul de carbohidrați. Relația dintre diverșii...
40 00 
Gigli Bio(pasta proteica cu legume și spirulina)
Gigli Bio(pasta proteica cu legume și spirulina)
Paste proteice cu leguminoase fierte și spirulina.  O pastă foarte digerabilă, fără gluten, cu o putere mare de sațiere, datorită bogăției de proteine ​​vegetale din interior. Ideal pentru sosuri de legume sau chiar pentru a însoți un strop de ulei și brânză deoarece este deja foarte gustos. Doza...
35 00 
Gnocchi de cartofi fierți la aburi 400 gr.
Gnocchi de cartofi fierți la aburi 400 gr.
Doar cartofi proaspeți aburiți în coajă, făină de grâu moale tip „0”, ouă și sare  Au acelasi gust ca gnocchi de cartofi facuti in casa de mamicile noastre, cei moi si delicati, pasati pe rand pe razatoarea. Gnochii Mamma Emma sunt artizanali și păstrează moliciunea inconfundabilă a gnocchi-urilor...
36 00 
Gnocchi de cartofi cu dovleac 400 gr.
Gnocchi de cartofi cu dovleac 400 gr.
Moale și gustoase, gnocchi de cartofi cu dovleac de la Mamma Emma sunt printre cele mai populare. Alegerea îmbogățirii aluatului de gnocchi cu dovleac nu este dictată doar de gustul dulce și delicat al acestui minunat ingredient, ci și de extraordinarele sale proprietăți nutritive și...
40 00 
Paste proaspete Cappelletti al prosciutto crudo
Paste proaspete Cappelletti al prosciutto crudo
CAPPELLETI CU SUNCA CRUDA Ingrediente:  gris de grau dur, oua, sunca cruda, branza Grana Padano.
28 00 
Paste proaspete Agnolotti alla Carne
Paste proaspete Agnolotti alla Carne
AGNOLOTTI DE CARNE Ingrediente:  Griș de grâu dur, ouă, carne de vită și porc, brânză Grana Padano.250 gr.
28 00 
Paste proaspete Grantortelli ai funghi porcini
Paste proaspete Grantortelli ai funghi porcini
GRANTORTELLI CU CIUPERCI PORCINI Ingrediente:  ricotta, gris de grau dur, oua, ciuperci porcini, branza Grana Padano, ciuperci champignon. 250 gr.
31 00 
Paste proaspete Grantortelli al tartufo bianco
Paste proaspete Grantortelli al tartufo bianco
GRANTORTELLI CU TRUFĂ ALBĂ Ingrediente:  ricotta, gris de grâu dur, ouă, brânză Grana Padano, brânză Parmigiano Reggiano, trufe [Tuber Maganatum Pico].250 gr.
36 00 
Paste proaspete Girasoli Gamberetti e Zucchine
Paste proaspete Girasoli Gamberetti e Zucchine
Girasoli creveți și dovlecei Ingrediente:  gris de grau dur, creveti, oua, dovlecei, branza Grana Padano, patrunjel. 250 gr.
31 00 
Paste proaspete Tortelloni ai formaggi
Paste proaspete Tortelloni ai formaggi
TORTELLONI CU BRÂNZĂ Ingrediente:  Griș de grâu dur, ouă, ricotta, brânză Edamer, brânză Grana Padano, brânză Gorgonzola.250 gr.
28 00 
Paste proaspete Tagliolini
Paste proaspete Tagliolini
TAGLIOLINI Ingrediente:  gris de grâu dur, ouă.250 gr.
26 00 
Paste Alfabeto Bio
Paste Alfabeto Bio
ALFABET 100% BIO 250 G  Paste cu griș de grâu dur de înaltă calitate, 100% bio. Ideal pentru a imbraca primele "paste" ale copiilor tai. Timp de preparare: 7 minute; recomandat de la 8 luni incolo, daca nu indica altfel de catre medicul pediatru. 250 gr.
29 00