Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Gustări Cafea Fără Lapte Espresso Single & Lapte Espresso Dublu & Lapte Hot Drinks [NOT COFFEE] Cold Drinks [NOT COFFEE] Răcoritoare
Ovride Specialty Coffee cover image
Ovride Specialty Coffee logo
Ovride Specialty Coffee
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Livrare de la

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Comandă de minim 40 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Deschide la 09:00
Ovride Specialty Coffee este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Gustări

Tarta cu Vișine

125 g  Tarta de casa: Tarta cu vișine

18 00 
Tarta cu Vișine image
Tarta cu Prune

125 g  Tarta de casa: Tarta cu prune

18 00 
Tarta cu Prune image
Tarta cu Mere

125 g  Tarta de casa: Tarta cu mere

18 00 
Tarta cu Mere image
Banana Bread cu Ciocolată

150 g Chec gustos cu banane și ciocolată. Ingrediente: Banane, Faină albă de grâu, Lapte de Soia, Ulei de Cocos, Zahăr, Ciocolată, Sare, Scorțișoară, Migdale sau Alune de Padure, Praf de Copt, Bicarbonat de Sodiu, Esență de Vanilie.

Indisponibil
 Banana Bread cu Ciocolată image
Croissant Simplu cu Unt

70 g Produs congelat, fabricat în Franța, copt proaspăt în fiecare dimineață. Ingrediente: Făină de grâu (gluten), unt (lapte) 30%, apă, zahăr, drojdie, lapte semidegresat, ouă, sare, gluten de grâu, făină de grâu malțificată (gluten), agent de tratare a fainii: E300, enzime. Finisaj: ouă.

Indisponibil
Croissant Simplu cu Unt image
Carrot Cake

125 g Tarta de casa: Carrot Cake cu Mascarpone si Frisca .

Indisponibil
Carrot Cake image

Cafea Fără Lapte

Espresso Doppio

40 ml Cafea intensă extrasă în raport 1:2 Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

12 00 
Espresso Doppio image
Long Black

120 ml Espresso Dublu (40 ml) + Apă Fierbinte (80 ml) Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

12 00 
Long Black image

Espresso Single & Lapte

Piccolo

100 ml Espresso Single (20 ml) + Cremă de Lapte (80 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

12 00 
Piccolo image
Cappuccino

150 ml / 200 ml Espresso Single (20 ml) + Cremă de Lapte (130 ml / 180 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

14 00 
Cappuccino image
Latte Single-Shot

250 ml Espresso Single (20 ml) + Cremă de Lapte (230 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

16 00 
Latte Single-Shot image

Espresso Dublu & Lapte

Strong White

100 ml Espresso Dublu (40 ml) + Cremă de Lapte (60 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

14 00 
Strong White image
Short White

150 ml Espresso Dublu (40 ml) + Cremă de Lapte (110 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

15 00 
Short White image
Flat White

200 ml Espresso Dublu (40 ml) + Cremă de Lapte (160 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

16 00 
Flat White image
Latte

250 ml Espresso Dublu (40 ml) + Cremă de Lapte (210 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

17 00 
Latte image
Latte XL

450 ml Espresso Dublu (40 ml) + Cremă de Lapte (410 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

25 00 
Latte XL image
Crazy Latte

450 ml 2 x Espresso Dublu (80 ml) + Cremă de Lapte (370 ml)  Acest produs nu conține zahăr. Recomandăm servirea cafelei neîndulcită, aceasta fiind atent preparată de echipa Ovride pentru a avea un gust echilibrat.

30 00 
Crazy Latte image

Hot Drinks [NOT COFFEE]

Chai Latte

250 ml KofiTi Masala Chai + Cremă de Lapte Ingrediente Masala Chai: infuzie în apă filtrată îndulcită cu zahăr brut din trestie, ghimbir, ceai negru, cardamom, scorţișoară de Ceylon, piper, cuișoare, anason stelat, fenicul și o urmă de sare.

18 00 
Chai Latte image

Cold Drinks [NOT COFFEE]

Ginger Shot

40 ml Suc proaspăt de ghimbir (2/3) + Lămâie cu miere (1/3)

10 00 
Ginger Shot image
Fresh Portocale

300 ml Suc proaspăt stors din portocale.

18 00 
Fresh Portocale  image
Fresh Grepfruit

300 ml Suc proaspăt stors din grepfruit.

18 00 
Fresh Grepfruit  image
Fresh Mix

300 ml Suc proaspăt stors din portocale și grepfruit.

18 00 
Fresh Mix image
Limonadă

300 ml Suc proaspăt de lămâie cu miere, sirop de zahăr, apă, gheață.

18 00 
Limonadă image
Secret Tonic

300ml Apă tonică premium, Craft Bitters, Gheață, Garnish Coajă de Grepfruit.

20 00 
Secret Tonic image
Iced Chai Latte

300 ml KofiTi Masala Chai + Cremă Rece de Lapte + Gheață  Ingrediente Masala Chai: infuzie în apă filtrată îndulcită cu zahăr brut din trestie, ghimbir, ceai negru, cardamom, scorţișoară de Ceylon, piper, cuișoare, anason stelat, fenicul și o urmă de sare.

18 00 
Iced Chai Latte image

Răcoritoare

Fritz Kola

330 ml Bautură vegană acidulată, din Hamburg, Germania, cu extract natural din nucă de cola, cunoscută pentru conținutul mare de cafeină naturală (25 mg de cafeină naturală / 100 ml). Nu se recomandă pentru copii sau femeile însarcinate sau care alăptează.

15 00 
Fritz Kola image
Fritz Kola - Fără Zahăr

330 ml Bautură vegană acidulată, fără zahăr, din Hamburg, Germania, cu extract natural din nucă de cola, cunoscută pentru conținutul mare de cafeină naturală (25 mg de cafeină naturală / 100 ml). Nu se recomandă pentru copii sau femeile însărcinate sau care alaptează.

15 00 
Fritz Kola - Fără Zahăr image
Fentimans - Curiosity Cola

275 ml Cola tradițională, ce aduce aminte de variantele originale. Este fermentată cu plante și extracte vegetale și este ușor acidulată. Are gust intens și este revigorantă.

17 00 
Fentimans - Curiosity Cola image
Fentimans - Cherry Tree Cola

275 ml Cola fermentata cu plante si extracte vegetale, este usor acidulata. Are gust delicios, cu note de cirese.

17 00 
Fentimans - Cherry Tree Cola image
Fentimans - Ginger Beer

275 ml Bautură fermentată din ghimbir și extract de ierburi aromatice. Cel mai bun ghimbir chinezesc formează baza acestei băuturi unice, rotunjită cu o combinație bine echilibrată de fructe naturale și infuzii de ierburi aromatice care îi conferă un gust aromat și condimentat-picant.

17 00 
Fentimans - Ginger Beer image
Fentimans - Gently Sparkling Elderflower

275 ml Florile de soc sălbatic din Anglia conferă acestei limonade acidulate și răcoritoare, un caracter specific. Adaosul de suc de pere și ghimbir rotunjeste gustul. Este putin dulce, cu note florale de soc.

17 00 
Fentimans - Gently Sparkling Elderflower image
Fentimans - Rose Lemonade

275 ml Limonada cu trandafiri este preparată cu ulei pur de trandafiri Otto (din faimoasa Vale a Trandafirilor din Kazanlak, Bulgaria) și suc natural de lămâie. Acest ulei de trandafir este unul dintre cele mai valoroase uleiuri esențiale și este folosit în unele dintre cele mai bune parfumuri de pe piață.

17 00 
Fentimans - Rose Lemonade image