Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Coș

Fructe si legume

Păstârnac BIO 100g MP
Păstârnacul este o legumă care se cultivă pentru consumul rădăcinii, dar și pentru aromatizarea mâncărurilor. Se poate realiza și un suc foarte sănătos din rădăcina de păstârnac. Din păstârnacul crud, dat prin răzătoare şi amestecat cu puţin ulei şi un praf de sare, se poate face o salată picantă şi plăcut aromată.  Ţara de provenienţă: Germania Obţinut din culturi certificate ecologic
24 41 
Sfeclă roşie BIO 100g MP
Sfecla roșie este o plantă cultivată pentru rădăcina sa cărnoasă şi folosită pe post de legumă în alimentație. Sfecla roşie se poate consuma crudă, sub formă de suc, preparată la cuptor sau fiartă. Sub formă de salată, sfecla roşie este o sursă excelentă de vitamine (A, B, C, E, K), minerale (magneziu, fosfor, fier, calciu, potasiu, mangan) şi fibre. Ţara de provenienţă: Italia Obținută din culturi certificate ecologice.
10 06 
Curmale caserolă BIO 200g MP
Beneficiile curmalelor sunt nenumărate având în vedere ca aceste fructe sunt bogate în fibre naturale. Curmalele ar putea fi considerate un aliment aproape ideal, fiind folosite cu mare succes în bucătarie și ca un îndulcitor. Se pot consuma ca atare sau în prăjituri, lapte, smoothie-uri, înghețată sau marmelade. Curmalele sunt o gustare minunată, dar asiguraţi-vă că le mancaţi cu moderaţie deoarece fructele pot conţine niveluri ridicate de fructoză, care pot dăuna sănătăţii dumneavoastră. Ţara de provenienţă: Israel Obţinute din culturi certificate ecologic.
26 00 
Pere D`Anjou BIO 100g MP
Consumul de pere oferă plăcerea savurării unor fructe delicioase şi parfumate, uşor de digerat, fiind un pachet de vitamine care ne protejează sănătatea. Perele sunt ideale pentru persoanele stresate, persoanelor care doresc să slăbească sau au nevoie de energie la birou (una, două pere te vor ajuta să-ţi recapeţi echilibrul şi pofta de viaţă ) şi, în plus, sunt recomandate spre consum şi persoanelor diabetice. Țara de proveniența: Armenia Obţinute din culturi certificate ecologic.
3 05 
Grapefruit roşu BIO 100g MP
Fructul de grapefruit conţine cantităţi impresionante de vitamina C. Culoarea roşie a pulpei se datorează prezenţei de carotenoide, numite licopen. Grapefruit-ul roşu are un gust deosebit, foarte răcoritor, uşor amar. Se poate consuma ca atare sau sub formă de suc. Ţara de provenienţă: Spania Obţinut din culturi certificate ecologic.
2 60 
Banane galbene BIO 100g MP
Bananele sunt supranumite şi „fructele fericirii” deoarece conţin o substanţă numită triptofan, care stimulează secreţia de serotonină. Sunt o bună sursă de energie şi ajută digestia . Ţara de provenienţă: Republica Dominicană Obţinut din culturi certificate ecologic.
1 47 
Lămâi BIO 100g MP
Lămâile sunt o sursă excelentă de calciu, vitamina C, magneziu şi potasiu. Se folosesc ca atare sau sub forma de suc. Ţara de provenienţă: Italia Obţinute din culturi certificate ecologic.
1 65 
Curmale BIO 250g MP
Beneficiile curmalelor sunt nenumărate având în vedere ca aceste fructe sunt bogate în fibre naturale. Curmalele ar putea fi considerate un aliment aproape ideal, fiind folosite cu mare succes în bucătarie și ca un îndulcitor. Se pot consuma ca atare sau în prăjituri, lapte, smoothie-uri, înghețată sau marmelade. Curmalele sunt o gustare minunată, dar asiguraţi-vă că le mâncaţi cu moderaţie deoarece fructele pot conţine niveluri ridicate de fructoză, care pot dăuna sănătăţii dumneavoastră. Ţara de provenienţă: Tunisia Obţinute din culturi certificate ecologic.
11 50 
Roşii cherry Roma BIO 100G MP
Roșiile cherry sunt unele din cele mai importante legume din alimentația omului, pot fi consumate în stare proaspată sau ca ingredient în diferite feluri de mâncare. Sunt perfecte pentru salate sau pentru gustari instant. Ţara de provenienţă: Germania Obţinute din culturi certificate ecologic.
8 30 
Roşii cherry BIO 100g MP
Roșiile cherry sunt unele din cele mai importante legume din alimentația omului, pot fi consumate în stare proaspată sau ca ingredient în diferite feluri de mâncare. Sunt perfecte pentru salate sau pentru gustari instant. Ţara de provenienţă: Spania Obţinute din culturi certificate ecologic.
2 60 
Morcovi BIO 100g MP
Morcovul este o sursă naturală de beta-caroten, substanță care se transformă în ficat în vitamina A. Deși morcovii fac parte din acele legume care sunt mai nutriționale când sunt gătite, se pot consuma si cruzi sau sub formă de suc. Morcovii nu trebuie să lipsească din meniul tău de vară: din salate, sucuri și chiar deserturi! Țara de proveniență: Italia Obținuti din culturi certificate ecologic!
1 05 
Cartofi dulci BIO 100g MP
Cartoful dulce este o rădăcinoasă tuberoasă, un aliment deosebit de popular oriunde în lume. Cartofii dulci, nativi în America Centrală, sunt considerați un aliment pricipal în multe țări. Cel mai des sunt pregătiți la cuptor, la temperatură scăzută, sau la microunde, timp de 15-20 de minute. Nu este nevoie să adăugaţi unt sau diverse sosuri peste ei, pentru că se diminuează aroma şi in acelaşi timp se adaugă un plus consistent de calorii. Țara de proveniență: Spania Obținuți din culturi certificate ecologic.
2 00 
Ghimbir BIO 100g MP
Ghimbirul este apreciat încă de acum două milenii pentru beneficiile sale importante pentru sănătate, în special în menținerea funcționalității digestive.  Aromata intens și revigorantă, rădăcina de ghimbir nu este doar un condiment potrivit preparatelor din bucătaria asiatică, ci un adevarat izvor de substanțe cu efect terapeutic. Tulpina subterană (rizomul) poate fi utilizată în stare proaspătă, sub formă de pulbere, uscată sau sub forma de ulei sau suc. Țara de proveniență: Peru Obținut din culturi certificate ecologic.
4 35 
Castraveti BIO 100g MP
Castravetele este una dintre cele mai îndrăgite legume și nici nu este de mirare, de vreme ce are proprietăți nutritive importante pentru organism și o mulțime de beneficii pentru sănătate.  Pentru a profita din plin de beneficiile castraveților, este recomandat să îi consumați atât în stare proaspătă, în salate sau la aperitive, cât și murați ori sub formă de suc. Țara de proveniență: Italia Obținuți din culturi certificate ecologic.
1 13 
Kiwi BIO 100g MP
Kiwi este recunoscut ca fiind fructul național al Chinei și are un conținut bogat de vitamine și minerale. Moderat în calorii (100g de kiwi – 61 de calorii) kiwi este o sursă bogată de fibre alimentare solubile. Se consumă crud ca atare dar și în salate de fructe, prăjituri, sucuri și deserturi. Țară de proveniență: Italia Obtinute din culturi certificate ecologic!
2 45 
Ardei rosu BIO 100g MP
Ardeiul roșu este o sursă bogată de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K și B6, acid folic și potasiu. Pe langă acestea, ardeiul roșu conține sifitonutrienți precum licopen, luteina și zeaxatina. Are un conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Este recomandat a se consuma ardeiul crud, fiert sau copt. Ardeii copţi sunt de preferat, deoarece ei nu pierd decât o cantitate mică din elementele nutritive. Țara de proveniență: Spania Obținut din culturi certificate ecologic
3 10 
Vinete BIO 100g MP
Vinetele sunt printre cele mai sănătoase legume din lume și, cu toate că luna iulie este perioada în care acestea sunt în plin sezon, ne putem bucura de ele până târziu în toamnă. Singura condiţie este să nu le consumăm prăjite, cu mult ulei sau sub formă de salată cu sos de maioneză. Specialiştiil spun că cel mai bine este să pregătim vinetele la grătar sau salată. Nu se recomandă consumul de salată de vinete cu maioneză sau cu mult ulei. Țara de proveniență: Spania Obținute din culturi certificate ecologic.
2 00 
Gulie BIO buc. MP
Gulia este o legumă pe care nu trebuie să o trecem cu vederea, este excelentă în curele de slăbire (100 de grame de gulie conțin doar 27 de calorii, o cantitate nesemnificativă de grăsimi și colesterol). Poate fi consumată în diferite preparate gatite dar și crudă ca atare sau sub formă de suc. Țara de provenientă: Italia Obținute din culturi certificate ecologic.
9 50 
Telina radacina BIO 100g MP
Frunzele și tultinile de țelină sunt foarte apreciate pentru aroma pe care o conferă bucatelor dar și pentru bogăţia de vitamine, enzime, hormoni vegetali şi substanţe aromatice complexe, uşor asimilabile. Se pot consuma ca atare, gatite dar și sub forma de suc. Țara de proveniență: Italia Obținute din culturi certificate ecologic.
1 73 
Usturoi proaspat BIO 100g MP
Usturoiul este o plantă medicinală, alimentară şi condiment, conţine săruri minerale, inulină, microelemente, un complex de vitamine (A, B, PP, C) şi două substanţe specifice, cu efecte antibiotice – alicina şi garlicina. Se poate consuma ca atare, în mâncare, sau poate fi preparat ca mujdei. În ultima formă, are avantajul că uleiul pe care îl conţine protejează mucoasele gastrice de acţiunea iritativă pentru unii și elimină, până a doua zi, mirosul neplăcut. Tara de provenienta:Egipt. Obtinut din culturi certificate organic.
8 60 
Zucchini (dovlecei) BIO 100g MP
Dovleceii sunt perfecti pentru a se consuma la vârsta imatură, când sâmburii nu sunt decât foarte puţin formaţi, coaja este fină şi întreagă. Aceşti dovlecei sunt foarte bogaţi în apă (aproape 95% din masa lor), însă în pulpă şi mai ales în coaja lor găsim şi cantităţi foarte mari de vitamina B9, vitamina A, fosfor şi potasiu. Indiferent de modul de preparare este necesar să reţinem un lucru foarte important: majoritatea vitaminelor, a mineralelor şi a altor substanţe active (enzime, flavonoide etc.) sunt depozitate în coajă - nu trebuie decojiti. Țara de proveniență: Italia Obtinuti din culturi certificate ecologic.
2 20 
Conopidă BIO BUC MP
Conopida este una dintre legumele care trebuie consumate cât mai des şi asta pentru că are numeroase beneficii asupra organismului, în special dacă este consumată în stare crudă. Conopida este o legumă unică, cu o concentraţie mare de nutrienţi.  Țara de proveniență: Italia Obținută din culturi certificate ecologic.
2 00 
Usturoi BIO 100g MP
Un căţel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandată în scopuri medicale. Usturoiul conţine o serie de nutrienţi, vitamine şi minerale. În prezent, usturoiul este considerat important datorită modului în care acesta poate ajuta la prevenirea a multiple boli. Usturoiul a fost...
6 10 
Ardei RAMIRO BIO 2 BUC MP
Ardeii grași conțin o listă impresionantă de nutrienți, care sunt cunoscuți pentru prevenirea și tratarea afectiunilor. Primele studii de laborator pe mamifere experimentale sugerează că capsaicina are proprietăți anti-bacteriene, anti-cancerigene, proprietăți analgezice și anti-diabetice. De asemenea, s-a constatat că reduce trigliceridele și nivelul de colesterol LDL la persoanele obeze.– ardeii proaspeți, roșii sau verzi sunt o sursă importantă de vitamina C, vitamina deosebit de concentrată în ardeiul roșu, la cele mai înalte niveluri. 100 g ardei roșu conține aproximativ 127.7 mg sau 213% din DZR de vitamina C.
17 50 
Afine BIO caserolă 125g MPG
Afinele sunt bogate în vitamina C care menține un sistem imunitar echilibrat şi sănătos. De asemenea, afinele conţin vitamina A, fier, calciu, mangan, vitamina K, vitamina E, zinc, fosfor şi seleniu.
15 50 
Ceapa roșie BIO 100G MPG
În comparaţie cu ceapa albă, ceapa roşie este mult mai bogată în substanţe necesare organismului. Această legumă conţine vitaminele A, B şi C, săruri minerale, substanţe cu caracter antibiotic şi diuretice.
1 40 
Cartofi albi BIO 100G MPG
Cartofii sunt una din cele mai bogate surse de amidon, vitamine, minerale și fibre dietetice.
1 30 
Mere Topaz BIO 100G MPG
Merele joacă un rol important în cadrul alimentaţiei sănătoase, fiind pline de antioxidanţi şi vitamine benefice pentru organism.
1 75 
Prune BIO 100G MPG
Prunele sunt o importantă sursă de vitamina C, vitamina A, vitamina K, potasiu şi fibre.Un alt avantaj al consumului de prune îl reprezintă faptul că sporesc, prin vitamina C, capacitatea de absorbţie a fierului. Prunele au și mari proprietăţi energizante, în special datorită conţinutului natural de zaharuri.
3 40 
Roșii BIO 100G MPG
Roșia este apreciată datorită gustului ei, dar și avantajelor pe care le oferă sănătății. Deși pot fi consumate tot timpul anului, datorită culturilor din seră, valoarea lor nutritivă este mai ridicată și gustul este mai intens atunci când sunt cultivate în grădini, la soare.
2 00 
Varză albă BIO 100G MPG
Varza este o legumă bogată în fitonutrienţi şi vitamine (A, C şi K), antioxidanţi naturali care previn apariţia cancerului şi a bolilor de inimă prin neutralizarea radicalilor liberi.
1 90 
Ceapă albă BIO 100G MPG
Ceapa este utilizată ca ingredient în diverse preparate culinare de mii de ani, în întreaga lume. Producția mondială de ceapa este în continua creștere, astfel încât în prezent, ceapa este una din cele mai des cultivate legume după roșii.
1 20 
Fenel (fenicul) BIO 100g MP
Feniculul poate fi încorporat în orice preparat datorită texturii crocante şi a gustului uşor dulce. Poate fi consumat atât crud cât şi gătit.  Frunzele şi tulpinile acestuia pot fi gătite împreună cu bulbul pentru a realiza o garnitură sau pot fi folosite ca bază pentru supe. În cazul în care doriţi un preparat mai uşor, puteţi amesteca feniculul tăiat cu alte legume pentru a realiza o salată răcoritoare. Ţara de proveniență: Germania Obţinut din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Praz BIO 100g MP
Prazul se foloseşte în gastronomie pentru prepararea diverselor tipuri de mâncăruri şi salate, dar poate fi administrat şi în scop terapeutic, beneficiind de numeroase substanţe cu potenţial vindecător. Ţara de provenienţă: Italia Obţinut din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Roşii cherry Roma BIO caserola 250g MP
Roșiile cherry sunt unele din cele mai importante legume din alimentația omului, pot fi consumate în stare proaspată sau ca ingredient în diferite feluri de mâncare. Sunt perfecte pentru salate sau pentru gustari instant. Ţara de provenienţă: Spania Obţinute din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Portocale calitatea 1 BIO 100g MP
Portocalele sunt cunoscute mai ales pentru conţinutul mare de vitamina C fiind considerate un super-aliment. Se pot consuma proaspete, ca atare, în salate de fructe sau sub formă de suc proaspăt (sucul de portocale îmbunătăţeşte colesterolul ‘bun’ şi întăreşte sănătatea oaselor). Este important ca sucul să fie băut imediat după ce a fost preparat.  Ţara de provenienţă: Spania Obţinute din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Curmale Medjool BIO 100g MP
Beneficiile curmalelor sunt nenumărate având în vedere ca aceste fructe sunt bogate în fibre naturale. Curmalele ar putea fi considerate un aliment aproape ideal fiind folosite cu mare succes în bucătarie ca şi îndulcitor. Se pot consuma ca atare sau pregătite în prăjituri, lapte, smoothie-uri, înghețată sau marmelade. Curmalele sunt o gustare minunată, dar asiguraţi-vă că le mâncaţi cu moderaţie deoarece fructele pot conţine niveluri ridicate de fructoză, care pot dăuna sanataţii dumneavoastră. Ţara de provenienţă: Israel Obţinute din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Mere Fuji BIO 100g MP
„Un măr pe zi ține doctorul departe”. Avantajul consumului unui măr pe stomacul gol constă în faptul că îi oferă corpului tău abilitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi, încă de la începutul zilei. Un alt motiv pentru a mânca mere verzi pe stomacul gol îl reprezintă conținutul de potasiu în doze puțin mai mari decât în celelalte tipuri de mere. Toate tipurile de mere prezintă beneficii pentru sănătate, însă cele verzi în special, conțin proteine, vitamine, minerale și fibre.  Ţara de provenienţă: Italia Obţinut din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Avocado BIO buc. MP
Lăudat pentru proprietăţile lui, fructul de avocado este cunoscut ca fiind o sursă importantă de acizi graşi esenţiali. Fructele de avocado pot fi consumate crude, în salate sau individual, asezonate cu sare și piper, sirop de arțar sau diverse ierburi aromatice și condimente. Ele mai pot consumate și in locul grăsimilor folosite la gătitul preparatelor coapte (substituind uleiul, untul etc.). Fructele de avocado pot fi consumate si ca desert, in diferite retete de prajituri sau shake-uri proteice, preparate la blender. Ţara de provenienţă: Peru Obţinut din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Caise BIO 100g MP
Caisele crude sunt surse preţioase de vitamine, minerale şi substanţe nutritive cu rol extrem de benefic asupra organismului. Caisele pot îmbunătăți sănătatea cardiacă și bolile respiratorii, fortifică sistemul osos și mențin echilibrul electrolitic în organism. Delicioase în stare proaspătă, caisele pot fi introduse și în rețete sănătoase, potrivite pentru sezonul cald. Țara de proveniență: Italia Obținut din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Nectarine BIO 100g MP
Zemoase şi apetisante, nectarinele au o savoare deosebită, fiind un deliciu apreciat de toată lumea. Nectarina este fructul perfect într-o zi caniculară deoarece previne deshidratarea, având un conţinut de aproape 90% apă. Țara de proveniență: Spania Obținute din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Piersici BIO 100g MP
Piersicile nu sunt numai niște fructe gustoase și zemoase , ele aduc nenumarate beneficii pentru sănătate, fiind considerate "fructele longevității". Ca majoritatea vegetalelor, prin fierbere sau coacere își pierd din calitațile nutriționale, însă piersicile uscate sunt concentrate în nutrienți. Țara de proveniență: Spania Obținut din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Broccoli BIO 100g MP
Sărac în calorii, dar bogat în micronutrienți, broccoli este una dintre legumele care nu ar trebui să ne lipseasca din alimentație. Broccoli se află în top 10 al celor mai bune alimente din lume fiind folosit la prepararea diferitelor mâncăruri. Are o valoare nutritivă și alimentară ridicată, și de asemenea un conținut bogat în glucide, vitamine și săruri minerale.  Țara de proveniență: Italia Obținut din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Ciuperci brune BIO 100g MP
Ciupercile pot părea banale, dar sunt într-adevar super-alimente. Au de asemenea gust şi aromă deosebite şi de aceea pot fi consumate ca aliment de bază pentru cei sănătoşi sau ca aliment dietetic pentru diabetici, deoarece nu conţin amidon care în organism se transformă în zahăr.  Țara de proveniență: Germania Obținut din culturi certificate ecologic.
Indisponibil
Fulgi grâu integral BIO 375g BMN
Fulgi bio din grâu integral pentru micul dejun. Cereale cu un conţinut ridicat de fibre (16%). Fulgii de tărâţe bio sunt uşor de digerat.
Indisponibil
Ciuperci Pleurotus BIO 100g MPG
Ciupercile PLEUROTUS constituie un aliment dietetic cu valoare nutrițională și terapeutica. Ele pot fi consumate în toate varietățile culinare și reprezintă un aliment care poate completa și reechilibra meniurile bogate în grăsimi sau sărace în substanțe proteice.
Indisponibil
Pere Forelle 100g MPG
Pe lângă apă, celuloză, grăsimi și clorofilă, aceste fructe conțin și componente importante pentru sănătate: săruri minerale, calciu, fosfor, potasiu, fier, precum și vitaminele A, B și C.
Indisponibil