Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Coș

Faina

Făină migdale dulci 100G CRM
Făină de migdale, obţinută prin măcinarea lentă a sâmburilor de migdale dulci pe o moară tradiţională cu pietre. Migdalele sunt delicioase, hrănitoare şi extrem de energizante, conţinutul de proteine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, zinc) şi fibre fac ca făina de migdale să constituie un...
9 93 
Făină de soia 250G SNV
Făina de soia are un atu în plus fata de făina de grâu: se foloseşte pentru prepararea pâinii pentru persoanele care suferă de diabet. Nu conţine colesterol, este ideală pentru persoanele ce suferă de intoleranţă la lactoză. Făina de soia nu conţine gluten şi este bogată în materii grase, însă săracă în amidon.
3 80 
Făină amarant BIO Piszke 500G MPL
Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei cereale este ca nu conţine gluten. Boabele măcinate dau o făina de o nuanţa de alb-ivoriu, deşi "mugurii" roşii pot fi şi ei măcinaţi pentru a conferi culorii o nuanţă mai roşiatica, dar şi un aport nutritiv mai mare. Amarantul se găteşte precum orezul, quinoa sau pastele: se fierbe în multă apă, timp de 15-20 de minute, se strecoară, se clăteşte şi se consumă.
13 00 
Făină muştar 100G CRM
Uz intern: făina de muştar normalizează tranzitul intestinal, combate balonarile, stimulează funcţiile apartatului digestiv prin excitarea secreţiei gastrice, măreşte pofta de mâncare.  Uz extern: ameliorează durerile articulare şi musculare, tratează sinuzita şi virozele respiratorii.
2 84 
Făină seminţe cânepă COOKTA 250G MPL
Proteina din făina de cânepă conţine toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, fără de care alimentaţia noastră ar fi grav afectată: făina de cânepă este un superaliment cu valori nutriţionale deosebite. Tot în făina de cânepă întâlnim un procent mare de fibre alimentare (30%), care ajută la menţinerea unui...
7 50 
Biopont BIO făină orez alb 300G MPL
Făina de orez alb are un conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Prin compoziția sa bogată în magneziu și vitamina B, ajută la menținerea unei stări de spirit lipsite de stres, fiind astfel recomandată persoanelor cu un program încărcat și stresant.
8 87 
Făină susan 250G CRM
Făina de susan are un conţinut ridicat de calciu, magneziu, cupru, zinc, seleniu, fier, vitaminele B1, D, E, proteine, lecitina. Scade riscul de osteoporoză, are propretăţi antiinflamatorii şi poate fi folosit în tratarea arsurilor sau a durerilor apărute în cazul artritelor.
7 09 
Făină migdale 100G HER
Făina de migdale este un aliment incredibil, cu un conţinut mare de proteine, dar scăzut de zaharuri şi carbohidrati şi indice glicemic scăzut. Făina de migdale este o alternativă sănătoasă și nutritivă la tradiţionala făină de grâu şi o soluţie foarte bună în cazul persoanelor care au intoleranţă...
12 36 
Pudră sâmburi de struguri roşii 250G CRM
Pudra din sâmburi de struguri roșii are un conținut ridicat de vitamine (A, C, B, D, E, P), minerale, fibre, enzime, aminoacizi, acid tartric și citric. Ajută la sănătatea arterelor, capilarelor, ligamentelor, tendoanelor, a sistemului imunitar și al pielii. Ca uz extern, menține elasticitatea pielii, atenuează ridurile, hidratează și tonifică pielea.
11 34 
Făină de năut naturală 500G SLR
Consumul ridicat de năut și de faină de năut este o modalitate foarte bună de a mări aportul de fibre. Și pentru că năutul și făina din năut constituie o sursă atât de importantă de fibre, multe studii arată că pot reduce, riscul de boală coronariană, obezitate, diabet și chiar și anumite tipuri de cancer.
6 63 
Făină integrală orez 500G SLR
Conţine vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E), aminoacizi, acizi graşi, carbohidraţi, minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, molibden, fosfor, fluor, iod, bor). Făina integrală de orez are și urmatoarele acțiuni: antidiuretice, analeptice, antiinflamatoare, astringente, carminative, emoliente, dietetice, hipotensoare, regeneratoare, energizante, nutritive.
9 04 
Făină migdale dulci 100G CRM
Făina de migdale este un aliment incredibil, cu un conţinut mare de proteine, dar scăzut de zaharuri şi carbohidrati şi indice glicemic scăZut. Făina de migdale este o alternativă sănătoasă și nutritivă la tradiţionala făină de grâu şi o soluţie foarte bună în cazul persoanelor care au intoleranţă la gluten. De asemenea, este alimentul ideal în cazul unei alimentaţii în care se doreşte reducerea cantităţii de carbohidraţi din surse precum cerealele.
19 14 
Făină orez 1000G MPL
Făina de orez alb are un conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Prin compoziția sa bogată în magneziu și vitamina B, ajută la menținerea unei stări de spirit lipsite de stres, fiind astfel recomandată persoanelor cu un program încărcat și stresant.
10 00 
Făină Konjac Naturganik 100G MPL
Făina Konjac este un tip de făină care are aproape 0 calorii. Mâncărurile făcute din konjac sunt ideale pentru menținerea senzației de sațietate, fiind bogate în vitamine, minerale și fibre. Cea mai importantă calitate a acestor preparate este cantitatea ridicată de fibre, însa acestea conțin de asemenea și alți nutrienți precum fierul, potasiul, fosforul și calciul.
18 50 
Făină de cocos 500G HER
Făina de cocos poate fi folosita ca înlocuitor pentru făina de grâu, având un indice glicemic foarte scăzut. Spre deosebire de făinile de grâu, orz și secară, nu conține gluten. De asemenea, se poate folosi cu succes în cazul unor afecțiuni cum ar fi intoleranța la gluten sau boala celiacă. Ideal pentru copt, pentru gătit, se poate amesteca cu alte făinuri.
17 02 
Făina hrișcă Natura 500G MPL
Hrișca conține niveluri mai ridicate de zinc, cupru și mangan decât oricare altă cereală.  Hrișca are și un conținut ridicat de proteine, este bogată în lizină, un amino acid esențial (este de altfel planta cu cel mai mare conținut de amino acizi).
8 80 
Făină de orez 500G HER
Se obţine prin măcinarea boabelor de orez. Nu conţine gluten.  Se poate utiliza ca atare sau în amestec cu alte făinuri pentru prepararea diverselor produse de panificaţie şi de cofetarie (biscuiţi, prăjituri, dulciuri, deserturi, aluat de clătite, pâine fără gluten). Potrivit şi ca agent de îngroşare în supe, sosuri, creme.
5 11 
Făină semințe de in 500G HER
Seminţele de in sunt uşor laxative, fiind folosite pentru tratarea pe termen lung a constipaţiei şi a bolilor colonului. Acestea conţin mucilagiu, ce căptuşeşte şi calmează mucoasele iritate ale sistemului digestiv. Făina este obținută din semințe de in, dupa extracția uleiului presat la rece. Se...
7 83 
Făină tapioca 250G BMN
Făina de tapioca se foloseşte pentru prepararea budincilor, a prăjiturilor, deserturilor şi piftiilor. La fel de gustoasă este şi dacă o adăugaţi în compoziţia supelor. Tapioca este adesea adăugată pentru îngroşare la supe şi sosuri, pentru că are mai multă putere de îngroşare şi este mai puţin costisitoare decât făina şi alţi agenţi de îngroşare.
15 91 
Făină integrală orez BIO 500G PET
Făina de orez a fost obținută prin măcinarea orezului integral. Se poate folosi la îngroșarea unor preparate culinare (tocanițe, gulașuri, sosuri, etc.), la produse de patiserie (budinci, checuri). Ingrediente provenind din agricultura ecologică.
16 99 
Făină semințe cânepă 500g HER
Făina este obținută din semințe de cânepă după extracția uleiului presat la rece. Are un conținut ridicat de proteine și fibre. Ideal pentru vegetarieni sau în diete raw-vegan. Se poate utiliza ca ingredient alimentar pentru produse de panificație și de cofetărie.
8 96 
Făină hrișcă 500G HER
Făina de hrișcă este obținută prin măcinarea boabelor de hrișcă. Poate fi folosită pentru pregătirea diferitelor produse de panificație, amestecat cu făina de grâu, cu făina de porumb sau cu făina de orz. Se mai poate adăuga în supe, ciorbe, sosuri, aluaturi.
6 69 
Pulbere coajă struguri BIO 500G HER
Pulbere obținută din coajă de struguri. Coaja de struguri are numeroase proprietăți benefice, este o reală sursă de aminoacizi, conține concentrații mari ale substanței de resveratrol cu acțiune puternică antioxidantă.
11 11 
Făină de hrișca BIO PISZKE 500G MPL
Făina de hrișcă are un mare conținut de proteine (pana la 18% ), dintre care cele cu aport biologic deosebit sunt peste 90% și o concentrație deosebită de aminoacizi esențiali. Conținutul în minerale este de asemenea ridicat în fier, zinc, seleniu. Aromată și gustoasă, este un aliment întalnit în bucătăria multor popoare, mai mult sau mai putin asiatice. Din făina de hrișca se pot face pâine, prăjituri și biscuiți, paste făinoase,clătite.
13 00 
Făina de quinoa 500G VRL
Quinoa are efect detoxifiant, întarește oasele, susține sănătatea creierului, sursă grozavă de proteine. Făina de quinoa se folosește pentru îngroșarea sosurilor sau în patiserie, în amestec cu făina de grâu și alte tipuri de făină care conțin gluten.
38 51 
Făină semințe struguri BIO 500G HER
Făina din seminţe de struguri este obţinută după extracţia uleiului presat la rece. Mai târziu trece printr-un proces special de măcinare, care ajută la păstrarea tuturor proprietăţilor nutritive ale făinii. Conţine o cantitate importantă de fibre şi minerale, precum calciu, fier, zinc, vitamina E. etc şi conţine cantităţi importante de antioxidanţi. Se poate folosi ca aditiv în diferite alimente cum ar fi: pâine, produse de patiserie, pizza, etc. Nu alterează aroma finală a produsului, deoarece are un gust neutru, are o valoare calorică foarte scăzută, fiind foarte indicat în diete şi în alimentaţia sănătoasă.
11 11 
Făină grâu BIO LIPILISZT 1000G MPL
Făină de grâu din culturi certificate bio. Țară de proveniență: Ungaria.
12 60 
Făină Durum albă eco 1 KG ERR
Făină ecologică albă.  Produs în România.
6 59 
Făină de secară 500g BIO BLG
Ingrediente făină de secară* *produs din agricultură ecologică controlată. Țara de proveniență: Austria.
4 23 
Făină integrală grâu BIO 1 KG PRO
Făină integrală ecoogică din grâu. Țara de origine: România.
8 34 
Făină integrală secară 1 kg SNV
Ingrediente: făina integrală de secară.  Produs în Germania.
6 05 
Făină integrală de grâu 1kg SNV
Țara de origine: România.
4 87 
Făină integrală de grâu 1kg SNV
Ingrediente: făină integrală de grâu. Produs în România.
4 03 
Făină orez AGRODRUG 100G MPL
Ingrediente: 100% făină de orez. Țara de origine: Ungaria.
8 08 
Făină Durum integrală ECO 1 KG ERR
Făină ecologică integrală. Produs în România.
6 43 
Făină "00" GRANORO 1 KG RAN
Făină din grâu tânăr 00. Ideală pentru pâine, focaccia, pizza, dulciuri, tarte. Produs în Italia.
4 90 
Făină integrală de grâu BIO 1 kg BLG
Făină integrală de grâu ecologică. Se folosește la produse de panificație, dulci și sărate, pâine, cozonaci și paste.
9 80 
Făina integrală de grâu ECO 1 KG RAP
Făină de grâu integrală ecologică. Provine din agricultura ecologică. Țara de origine: Germania.
7 82 
Biopont BIO făină DURUM grâu sima 1000G MPL
Ingrediente: făină de grâu durum fină, din culturi certificate bio. Țara de proveniență: Ungaria.
7 30 
Făină integrală grâu BIO LIPI 1 KG MPL
Ingrediente: făină de grâu din culturi certificate BIO. Țară de proveniență: Ungaria.
6 80 
Făină albă grâu BIO 1KG ERR
Făină ecologică albă de grâu.  Produs în România.
5 97 
Făină grâu BIO BIOPONT 1000G MPL
Făină grâu Durum fină BIO BIOPONT. Ingrediente: făină de grâu Durum fină, din culturi certificate BIO. Țara de proveniență: Ungaria.
8 10 
BIOPONT BIO făină secară RL180 1000G MPL
Făină de secară BIO BIOPONT. Ingrediente: făină de secară din culturi certificate BIO. Țara de proveniență: Ungaria.
7 00 
Făină sâmburi roşcove BIO 65G RAP
Făină de roşcove din sâmburi de roşcove. Se poate folosi la îngroşarea supelor, prepararea sosurilor, a deserturilor şi îngheţatelor. Poate fi amestecată la cald sau rece, lianţi liberi de colesterină şi purină, săraci în natriu, neutru la gust. Ingredientele provin 100% din agricultura biologică.
Indisponibil
Făină de susan negru 250G CRM
Seminţele de susan sunt pline de nutrienţi, minerale, antioxidanti şi vitamine, ceea ce le conferă un gust excelent: sunt delicioase, aromate şi crocante. Consumat regulat este de mare ajutor în: stări de convalescenta, dureri articulare, osteoporoză, menţinerea sănătătii pielii, constipaţie,...
Indisponibil
Făină castane ecologică 100G N4L
Făina de castane este o făină dulce, recomandată în special pentru prepararea dulciurilor precum halvaua, ciocolata de casa sau a prăjiturilor și a bomboanelor. Făina de castane conține aproximativ 7% proteine, 3% grăsimi, 83% substanțe hidrocarbonate, 4% celuloza și 2,7% substanțe minerale, fiind...
Indisponibil
Făină din grâu dur remăcinat 1 KG RAN
Făină de grâu tânar, tip 00. Ideală pentru pâine, focaccia, pizza, dulciuri, tarte.
Indisponibil