Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
1+1 gratuit 40% reducere Gustari Supe si Ciorbe Platouri calde Fara carne Vita Porc Pasare Peste Spatzle Salate ca fel de baza Burgeri Garnituri Salate de insotire Dulciuri Sirop de casa Diverse Meniu de post
Casa Bunicii Dumbravita cover image
Casa Bunicii Dumbravita logo

Casa Bunicii Dumbravita

Detalii Detalii Vezi detalii

Livrare gratuită

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Ofertă în limita stocului disponibil
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă card Pluxee
Da
Ridicare personală
Deschide la 11:30
Casa Bunicii Dumbravita este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

1+1 gratuit

1+1 gratuit: Salata Delicata cu Naut si Tofu

O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.

41 00  82 00 
1+1 gratuit: Salata Delicata cu Naut si Tofu image

40% reducere

40% reducere: Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete

Ciupercile si hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor.

29 40  49 00 
40% reducere: Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete image
40% reducere: Salata Delicata cu Naut si Tofu

O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.

24 60  41 00 
40% reducere: Salata Delicata cu Naut si Tofu image
40% reducere: Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete

Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta.

29 40  49 00 
40% reducere: Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete image
40% reducere: Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar

Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne!

26 40  44 00 
40% reducere: Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar image
40% reducere: Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara

Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit.

12 60  21 00 
40% reducere: Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara image

Gustari

Da incins pa pita

Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine.  350 gr

42 00 
Da incins pa pita image
Fasole frecata cu prajeala de capa.

Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 150 gr

26 00 
Fasole frecata cu prajeala de capa. image
Platou traditional ca la bunica

Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi. 350 gr

38 00 
Platou traditional ca la bunica image
Salata de vinete

150 gr

25 00 
Salata de vinete image

Supe si Ciorbe

Ciorba de burta

350 g

25 00 
Ciorba de burta image
Ciorba de pui a la grec

350 g

22 00 
Ciorba taraneasca de legume

350 g

20 00 
Ciorba taraneasca de legume image
Gulas unguresc

350 g

31 00 
Gulas unguresc image
Zupa de rata cu galuste de gris

350 g

20 00 
Zupa de rata cu galuste de gris image
Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara

Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit.

21 00 
Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara image

Platouri calde

Platou grill romanesc

Contine mititei, ceafa de porc la gratar, piept de pui la gratar, cartofi prajiti, muraturi asortate, mustar si sos de usturoi 2400 gr

174 00 
Platou grill romanesc image
Platou party

1500 gr

158 00 
Platou party image
Platou pui parizian

Contine piept de pui parizian si piure de cartofi 1500 gr

132 00 
Platou pui parizian image
Platou Specialitati Casa Bunicii

Contine snitel de pui Casa Bunicii, ceafa la tigaie cu usturoi si cartofi Casa Bunicii (cu sos de praz)

190 00 
 Platou Specialitati Casa Bunicii image
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare

159 00 
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare image

Fara carne

Ghiveci

O mancare fara carne dar si fara compromis la gust. Folosim orez, ardei copti, rosii, vinete. Servim impreuna cu un glob de mamaliga. 500 gr

38 00 
Ghiveci image
Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara

Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit.

21 00 
Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara image
Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete

Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta.

49 00 
Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete image
Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete

Ciupercile si hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor.

49 00 
Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete image
Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar

Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne!

44 00 
Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar image
Salata Delicata cu Naut si Tofu

O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.

41 00 
Salata Delicata cu Naut si Tofu image

Vita

Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) cu Cartofi Casa Bunicii

Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, melanj ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei. 250gr/150gr/50gr 160 gr

83 00 
Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) cu Cartofi Casa Bunicii image
Limba de Vita cu Piure Aromatizat cu Trufe si Sos Brun

Fierbem limba de vitel intr-un amestec de apa, legume aromate si condimente pana devine frageda. O taiem felii si ti-o servim acoperita cu un strat generos de sos brun impreuna cu cartofi piure aromatizat cu trufe. Un preparat cu adevarat special gata sa resfete cele mai pretentioase gusturi. 200gr/150gr/50gr/50gr

58 00 
Limba de Vita cu Piure Aromatizat cu Trufe si Sos Brun image

Porc

Ceafa la gratar

Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti. 250 gr

42 00 
Ceafa la gratar image
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure

Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 200gr/180gr 180 gr

56 00 
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure image
Ciolan la cuptor

Include garnitura de iahnie de fasole si varza calita.  400gr/200gr/100gr

70 00 
Ciolan la cuptor image
Coaste de porc Casa Bunicii

Coastele Casa Bunicii sunt gatite in bbq smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o portie de cartofi prajiti si sos bbq. 300gr/200gr/50 gr

69 00 
Coaste de porc Casa Bunicii image
Mititei

Mititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora. 180gr/200gr 400 gr

45 00 
Mititei image
Gulas vienez cu mamaliga, ochi de ou si ardei iute murat

Include garnitura. Noi il facem din bucati proaspete de pulpa de porc, adaugand ceapa, chimen si alte condimente. Ți-l servim cu un ochi de ou si un ardei iute. Atentie, este picant .  400 gr

57 00 
Muschiulet cu spatzle, sos de hribi si baby spanac

Bunica te poarta intr-o călătorie gastronomică prin aromele delicate ale mușchiulețului de porc, spaetzle-ului condimentat, sosului rafinat de hribi și prospețimii baby spanacului. 200gr/150gr/100gr

70 00 
Muschiulet cu spatzle, sos de hribi si baby spanac image

Pasare

Piept de pui la gratar

200 gr

37 00 
Piept de pui la gratar image
Piept pui parizian

350 gr

37 00 
Piept pui parizian image
Piept pui sos de visine cu cartofi piure

Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura. 200 gr/180 gr

58 00 
Piept pui sos de visine cu cartofi piure image
Pulpa rata cu varza calita

Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura de varza calita si spatzle de casa.  200gr/100gr/100gr

58 00 
Pulpa rata cu varza calita image
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii

Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. Include garnitura 250gr/200gr 250 gr

64 00 
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii image
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati.

Puiul fraged îl servim alaturi de un ciușpais scăzut de mazăre și morcovi caramelizați în cuptor. 250gr/150gr

54 00 
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati. image
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale

Pieptul de rata il rumenim pana pielea devine crocanta. Separat pregatim un piure din cartofi dulci si morcovi, dar si niste cartofi gratinati. iti servim impreuna cu un sos delicat de portocale. 200gr/150gr/50gr

72 00 
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale image
Piept de Pui cu Sos de Marar cu Piure de Cartofi

O mâncare nelipsită din bucătăria bănățeană. piept de pui, sos de marar, cartofi, lapte, unt, sare, piper

58 00 
Piept de Pui cu Sos de Marar cu Piure de Cartofi image

Peste

Pastrav la gratar

Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi. â 250/180gr

51 00 
Pastrav la gratar image
Creveti la tigaie cu sos de unt

Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita

72 00 
Creveti la tigaie cu sos de unt image

Spatzle

Spatzle Carbonara

Spatzle Carbonara reprezintă o variantă delicioasă și reconfortantă a clasicului carbonara italian, combinând tăițeii pufoși germani (Spatzle) cu sosul bogat si bacon 400 gr

50 00 
Spatzle Carbonara image
Spatzle cu hribi si salvie

Această rețetă aduce o combinație delicioasă între tăițeii pufoși, hribii sățioși și aromele de ceapă și usturoi. Este o opțiune minunată pentru o masă consistentă și reconfortantă, potrivită pentru orice sezon. 400 gr

46 00 
Spatzle cu hribi si salvie image
Spatzle cu ragu din carne de vita

Această rețetă oferă o combinație delicioasă de tăiței pufoși, carne tocată și sos aromat de roșii. Este o opțiune consistentă și savuroasă pentru o masă completă. 400 gr

41 00 
Spatzle cu ragu din carne de vita image
Spatzle vegetariene

Spatzle cu legume este o opțiune delicioasă și reconfortantă, combinând bucătăria germană (Spatzle) cu aromele și nutrienții aduși de legume. 400 gr

37 00 
Spatzle vegetariene image
Spatzle Amatriciana

Spatzle banatene cu sos amatriciana, un amestec autentic de rosii coapte, gunaciale crocant, ceapa si pecorino.

50 00 
Spatzle  Amatriciana image

Salate ca fel de baza

Salata Cezar

300 gr

45 00 
Salata Cezar image
Salata cu crispy de pui

450 gr

51 00 
Salata cu crispy de pui image
Salata Delicata cu Naut si Tofu

O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.

41 00 
Salata Delicata cu Naut si Tofu image

Burgeri

American burger

Carne de vită, sos barbeque afumat, frunze verzi, gorgonzola, roșie, cartofi prăjiți, extra sos.. 400 gr

57 00 
American burger image
Black Angus burger

Carne de vită Angus, sos de mustar dulce, frunze verzi, Cedar, bacon, castraveti murați, dulceață de ceapă roșie, cartofi prăjiți, extra sos. 400 gr

57 00 
Black Angus burger image
Casa Bunicii double decker

Doua bucati chiftea din carne de vită, sos de bacon, frunze verzi, muraturi, Cedar, double bacon, cartofi prăjiți, extra sos 400 gr

61 00 
Casa Bunicii double decker image

Garnituri

Cartofi Casa Bunicii

Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana. 250 gr

23 00 
Cartofi Casa Bunicii image
Cartofi piure cu unt

Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana. 250 gr

19 00 
Cartofi piure cu unt image
Cartofi prajiti

Sunt condimentati cu mirodenii, si presarati cu parmesan. 200 gr

18 00 
Cartofi prajiti image
Legume la gratar

250 gr

22 00 
Legume la gratar image
Mamaliguta

200 gr

16 00 
Orez cu hribi

200 gr

28 00 
Orez cu hribi image
Orez cu unt

250 gr

16 00 
Varza calita

200 gr

16 00 
Varza calita image
Mazare sote

Dupa reteta bunicii, se pune ceapa la calit, taiata bucatele. intre timp mazarea se pune la cuptor la 93 g - 12 minute pe abur, iar cand este gata se amesteca cu ceapa calita si se serveste cu morcovi caramelizati.

22 00 
Mazare sote  image

Salate de insotire

Ardei copti

150 gr

18 00 
Ardei copti image
Ardei iute murat

60 gr

5 00 
Ardei iute murat image
Ardei iute verde

60 gr

4 00 
Ardei iute verde image
Muraturi asortate

200 gr

18 00 
Muraturi asortate image
Salata castraveti smantana marar

200 gr

16 00 
Salata de varza

200 gr

15 00 
Salata de varza image
Salata de sfecla cu hrean

20 00 
Salata de sfecla cu hrean image

Dulciuri

Crempita

Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie  250 gr

20 00 
Crempita image
Gomboti cu prune

Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce  220 gr

29 00 
Gomboti cu prune image
Papanasi

Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 200 gr

29 00 
Papanasi image
Salam de biscuiti cu merisoare si topping de caramel

Inchideti ochii si bucurati-va de un festin de arome si texturi. Un preparat ce te transporta intr-o calatorie dulce si tentanta.

29 00 
Salam de biscuiti cu merisoare si topping de caramel image

Sirop de casa

Sirop de soc facut de noi

An de an culegem florile de soc si pregatim un sirop grozav. 500 ml. www.casa-bunicii.ro

12 00 
Sirop de zmeura

Facut 100% din zmeura. 500 ml. www.casa-bunicii.ro

10 00 

Diverse

Smantana

4 00 
Ketchup

10 00 
Mujdei

10 00 
Sos bbq

50 gr

10 00 
Sos mustar

50 gr

10 00 
Sos seara romantica

50 gr

10 00 
Sos sinucidere

50 gr

10 00 
Chifle

3 00 

Meniu de post

Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara

Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit.

21 00 
Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara image
Ciorba de Legume

Ceapa, morcovi, cartofi, telina, rosii, patrunjel, pasta de rosii, sare, piper

19 00 
Ciorba de Legume image
Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete

Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta.

49 00 
Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete image
Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete

Ciupercile si hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor.

49 00 
Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete image
Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar

Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne!

44 00 
Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar image
Salata Delicata cu Naut si Tofu

O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.

41 00 
Salata Delicata cu Naut si Tofu image