Casa Bunicii Dumbravita
1+1 gratuit
1+1 gratuit: Salata Delicata cu Naut si Tofu
O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.
40% reducere
40% reducere: Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete
Ciupercile si hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor.
40% reducere: Salata Delicata cu Naut si Tofu
O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.
40% reducere: Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete
Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta.
40% reducere: Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar
Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne!
40% reducere: Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara
Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit.
Gustari
Da incins pa pita
Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine. 350 gr
42 00Fasole frecata cu prajeala de capa.
Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 150 gr
26 00Platou traditional ca la bunica
Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi. 350 gr
38 00Salata de vinete
150 gr
25 00Supe si Ciorbe
Ciorba de burta
350 g
25 00Ciorba de pui a la grec
350 g
22 00Ciorba taraneasca de legume
350 g
20 00Gulas unguresc
350 g
31 00Zupa de rata cu galuste de gris
350 g
20 00Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara
Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit.
21 00Platouri calde
Platou grill romanesc
Contine mititei, ceafa de porc la gratar, piept de pui la gratar, cartofi prajiti, muraturi asortate, mustar si sos de usturoi 2400 gr
174 00Platou party
1500 gr
158 00Platou pui parizian
Contine piept de pui parizian si piure de cartofi 1500 gr
132 00Platou Specialitati Casa Bunicii
Contine snitel de pui Casa Bunicii, ceafa la tigaie cu usturoi si cartofi Casa Bunicii (cu sos de praz)
190 00Platou pui parizian cu ciuspais de mazare
159 00Fara carne
Ghiveci
O mancare fara carne dar si fara compromis la gust. Folosim orez, ardei copti, rosii, vinete. Servim impreuna cu un glob de mamaliga. 500 gr
38 00Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara
Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit.
21 00Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete
Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta.
49 00Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete
Ciupercile si hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor.
49 00Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar
Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne!
44 00Salata Delicata cu Naut si Tofu
O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.
41 00Vita
Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) cu Cartofi Casa Bunicii
Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, melanj ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei. 250gr/150gr/50gr 160 gr
83 00Limba de Vita cu Piure Aromatizat cu Trufe si Sos Brun
Fierbem limba de vitel intr-un amestec de apa, legume aromate si condimente pana devine frageda. O taiem felii si ti-o servim acoperita cu un strat generos de sos brun impreuna cu cartofi piure aromatizat cu trufe. Un preparat cu adevarat special gata sa resfete cele mai pretentioase gusturi. 200gr/150gr/50gr/50gr
58 00Porc
Ceafa la gratar
Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti. 250 gr
42 00Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure
Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 200gr/180gr 180 gr
56 00Ciolan la cuptor
Include garnitura de iahnie de fasole si varza calita. 400gr/200gr/100gr
70 00Coaste de porc Casa Bunicii
Coastele Casa Bunicii sunt gatite in bbq smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o portie de cartofi prajiti si sos bbq. 300gr/200gr/50 gr
69 00Mititei
Mititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora. 180gr/200gr 400 gr
45 00Gulas vienez cu mamaliga, ochi de ou si ardei iute murat
Include garnitura. Noi il facem din bucati proaspete de pulpa de porc, adaugand ceapa, chimen si alte condimente. Ți-l servim cu un ochi de ou si un ardei iute. Atentie, este picant . 400 gr
57 00Muschiulet cu spatzle, sos de hribi si baby spanac
Bunica te poarta intr-o călătorie gastronomică prin aromele delicate ale mușchiulețului de porc, spaetzle-ului condimentat, sosului rafinat de hribi și prospețimii baby spanacului. 200gr/150gr/100gr
70 00Pasare
Piept de pui la gratar
200 gr
37 00Piept pui parizian
350 gr
37 00Piept pui sos de visine cu cartofi piure
Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura. 200 gr/180 gr
58 00Pulpa rata cu varza calita
Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura de varza calita si spatzle de casa. 200gr/100gr/100gr
58 00Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii
Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. Include garnitura 250gr/200gr 250 gr
64 00Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati.
Puiul fraged îl servim alaturi de un ciușpais scăzut de mazăre și morcovi caramelizați în cuptor. 250gr/150gr
54 00Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale
Pieptul de rata il rumenim pana pielea devine crocanta. Separat pregatim un piure din cartofi dulci si morcovi, dar si niste cartofi gratinati. iti servim impreuna cu un sos delicat de portocale. 200gr/150gr/50gr
72 00Piept de Pui cu Sos de Marar cu Piure de Cartofi
O mâncare nelipsită din bucătăria bănățeană. piept de pui, sos de marar, cartofi, lapte, unt, sare, piper
58 00Peste
Pastrav la gratar
Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi. â 250/180gr
51 00Creveti la tigaie cu sos de unt
Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita
72 00Spatzle
Spatzle Carbonara
Spatzle Carbonara reprezintă o variantă delicioasă și reconfortantă a clasicului carbonara italian, combinând tăițeii pufoși germani (Spatzle) cu sosul bogat si bacon 400 gr
50 00Spatzle cu hribi si salvie
Această rețetă aduce o combinație delicioasă între tăițeii pufoși, hribii sățioși și aromele de ceapă și usturoi. Este o opțiune minunată pentru o masă consistentă și reconfortantă, potrivită pentru orice sezon. 400 gr
46 00Spatzle cu ragu din carne de vita
Această rețetă oferă o combinație delicioasă de tăiței pufoși, carne tocată și sos aromat de roșii. Este o opțiune consistentă și savuroasă pentru o masă completă. 400 gr
41 00Spatzle vegetariene
Spatzle cu legume este o opțiune delicioasă și reconfortantă, combinând bucătăria germană (Spatzle) cu aromele și nutrienții aduși de legume. 400 gr
37 00Spatzle Amatriciana
Spatzle banatene cu sos amatriciana, un amestec autentic de rosii coapte, gunaciale crocant, ceapa si pecorino.
50 00Salate ca fel de baza
Salata Cezar
300 gr
45 00Salata cu crispy de pui
450 gr
51 00Salata Delicata cu Naut si Tofu
O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.
41 00Burgeri
American burger
Carne de vită, sos barbeque afumat, frunze verzi, gorgonzola, roșie, cartofi prăjiți, extra sos.. 400 gr
57 00Black Angus burger
Carne de vită Angus, sos de mustar dulce, frunze verzi, Cedar, bacon, castraveti murați, dulceață de ceapă roșie, cartofi prăjiți, extra sos. 400 gr
57 00Casa Bunicii double decker
Doua bucati chiftea din carne de vită, sos de bacon, frunze verzi, muraturi, Cedar, double bacon, cartofi prăjiți, extra sos 400 gr
61 00Garnituri
Cartofi Casa Bunicii
Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana. 250 gr
23 00Cartofi piure cu unt
Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana. 250 gr
19 00Cartofi prajiti
Sunt condimentati cu mirodenii, si presarati cu parmesan. 200 gr
18 00Legume la gratar
250 gr
22 00Mamaliguta
200 gr
16 00Orez cu hribi
200 gr
28 00Orez cu unt
250 gr
16 00Varza calita
200 gr
16 00Mazare sote
Dupa reteta bunicii, se pune ceapa la calit, taiata bucatele. intre timp mazarea se pune la cuptor la 93 g - 12 minute pe abur, iar cand este gata se amesteca cu ceapa calita si se serveste cu morcovi caramelizati.
22 00Salate de insotire
Ardei copti
150 gr
18 00Ardei iute murat
60 gr
5 00Ardei iute verde
60 gr
4 00Muraturi asortate
200 gr
18 00Salata castraveti smantana marar
200 gr
16 00Salata de varza
200 gr
15 00Salata de sfecla cu hrean
20 00Dulciuri
Crempita
Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie 250 gr
20 00Gomboti cu prune
Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce 220 gr
29 00Papanasi
Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 200 gr
29 00Salam de biscuiti cu merisoare si topping de caramel
Inchideti ochii si bucurati-va de un festin de arome si texturi. Un preparat ce te transporta intr-o calatorie dulce si tentanta.
29 00Sirop de casa
Sirop de soc facut de noi
An de an culegem florile de soc si pregatim un sirop grozav. 500 ml. www.casa-bunicii.ro
12 00Sirop de zmeura
Facut 100% din zmeura. 500 ml. www.casa-bunicii.ro
10 00Diverse
Smantana
4 00Ketchup
10 00Mujdei
10 00Sos bbq
50 gr
10 00Sos mustar
50 gr
10 00Sos seara romantica
50 gr
10 00Sos sinucidere
50 gr
10 00Chifle
3 00Meniu de post
Crema de Morcovi cu Mere Proaspete si Nucsoara
Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit.
21 00Ciorba de Legume
Ceapa, morcovi, cartofi, telina, rosii, patrunjel, pasta de rosii, sare, piper
19 00Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete
Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta.
49 00Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete
Ciupercile si hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor.
49 00Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar
Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne!
44 00Salata Delicata cu Naut si Tofu
O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu.
41 00