Casa Bunicii
40% reducere
40% reducere: Mamaliguta cu ierburi aromatice si tocanita de ciuperci proaspete
Ciupercile si Hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. Se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor. 450 gr
40% reducere: Salata Delicata cu Naut si Tofu
O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu. 450 gr
40% reducere: Conopida tempura cu ciuspais de mazare si salata verde cu ridichii proaspete
Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. Separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta. 450 gr
40% reducere: Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar
Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne! 150/200/50 gr
40% reducere: Crema de morcovi cu mere proaspete si nucsoara
Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit. 350 gr
IndisponibilGustari
Da incins pa pita
Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine 350 gr
42 00Fasole frecata cu prajeala de ceapa.
Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 150 gr.
26 00Platou traditional ca la bunica
Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi. 350 gr
38 00Salata de vinete
150 gr
25 00Supe si Ciorbe
Gulas unguresc
400 ml
31 00Ciorba de burta
350 gr
25 00Ciorba de pui a la grec
350 gr
22 00Ciorba taraneasca de legume
350 gr
20 00Platouri calde
Platou grill romanesc
Contine mititei, ceafa de porc la gratar, piept de pui la gratar, cartofi prajiti, muraturi asortate, mustar si sos de usturoi. - 2.4 kg
174 00Platou party
Crispy din piept de pui, aripioare/pulpe pui crispy, cordon bleu, cascaval pane, cartofi prăjiți. 1500 gr
158 00Platou pui parizian
Contine piept de pui parizian si piure de cartofi 1500 gr
132 00Platou specialitati Casa Bunicii
Contine snitel de pui Casa Bunicii, Ceafa la tigaie cu usturoi, cartofi Casa Bunicii 2000 gr
190 00Platou pui parizian cu ciuspais de mazare
Contine snitel de pui parizian, ciuspais de mazare si morcovi caramelizati.
159 00Platou Specialitati Banatene
Contine piept de pui cu sos de visine, chiftele de porc marinate in sos de rosii si piure de cartofi.
190 00Fara carne
Spatzle cu hribi si salvie
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
46 00Spatzle vegetariene
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.
37 00Ciorba taraneasca de legume
350 gr
20 00Mamaliguta cu ierburi aromatice si tocanita de ciuperci proaspete
Ciupercile si Hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. Se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor. 450 gr
49 00Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar
Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne! 150/200/50 gr
44 00Conopida tempura cu ciuspais de mazare si salata verde cu ridichii proaspete
Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. Separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta. 450 gr
49 00Salata Delicata cu Naut si Tofu
O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu. 450 gr
41 00Vita
Snitzel vienez din carne de vitel cu cartofi Casa Bunicii (160/ 30 g/ 200gr)
Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Garnitura inclusa.
83 00Porc
Ciolan la cuptor
Include garnitura de fasole frecata si muraturi asortate. 700 gr
70 00Chiftele marinate cu piure de cartofi
Chiftelele le facem din carne de porc amestecata cu pâine și mirodenii. le marinăm într-un sos dulce si aromat cu foi de dafin, apoi ți le servim musai cu piure de cartofi.
52 00Coaste de porc Casa Bunicii
Coastele Casa Bunicii sunt gatite in bbq smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o portie de cartofi prajiti presarati cu parmesan si sos bbq. 550 gr
69 00Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure
Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180 gr/ 200 gr
56 00Ceafa la gratar
Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti cu parmesan.
42 00Mititei
Miititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora.
45 00Muschiulet de Porc cu Spatzle, Sos de Hribi si Baby Spanac
Bunica te poarta intr-o călătorie gastronomică prin aromele delicate ale mușchiulețului de porc, spaetzle-ului condimentat, sosului rafinat de hribi și prospețimii baby spanacului. 450 gr
70 00Pasare
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii
Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. 250 gr/ 200 gr
64 00Pulpa rata cu varza calita
Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura de varza calita si spatzle de casa. 400 gr
58 00Piept pui sos de visine cu cartofi piure
Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura de cartofi piure. 400 gr
58 00Crispy de pui
Include garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan. 180g/200g
39 00Piept de pui la gratar
200 gr
37 00Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati.
350 gr
54 00Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale
Pieptul de rata il rumenim pana pielea devine crocanta. Separat pregatim un piure din cartofi dulci si morcovi, dar si niste cartofi gratinati. iti servim impreuna cu un sos delicat de portocale. 350gr
72 00Piept de pui cu sos de marar si piure de cartofi
O mancare nelipsita din bucataria banateana. 200g/180g
58 00Peste
Pastrav la gratar
Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi. 430 gr
51 00Creveti la tigaie cu sos de unt
Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita - 250 gr.
72 00Spatzle
Spatzle Carbonara
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
50 00Spatzle cu hribi si salvie
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
46 00Spatzle cu ragu din carne de vita
Spatzlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
41 00Spatzle vegetariene
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.
37 00Spatzle Amatriciana
Spatzle banatene imbinate cu sosul amatriciana, un amestec autentic de rosii coapte, gunaciale crocant, ceapa si pecorino. gris, ou, guanciale, sos de rosii, piper, sare, ulei, ceapa, pecorino.
50 00Salate fel de baza
Salata Cezar
350 gr
45 00Salata cu crispy de pui
350 gr
51 00Garnituri
Cartofi Casa Bunicii
Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana. 250 gr
23 00Cartofi piure cu unt
Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana. 250 gr
19 00Cartofi prajiti
Sunt condimentati cu mirodenii, si presarati cu parmesan. 200 gr
18 00Legume la gratar
250 gr
22 00Mamaliguta
200 gr
16 00Spatzle cu ceapa
Spatzlele sunt pastele traditionale, facute in casa din faina si oua. Aici ti le servim cu ceapa prajita si boia.
17 00Varza calita
200 gr
16 00Mazare Sote
Dupa reteta bunicii se pune ceapa la calit, taiata feliute. Intre timp mazarea se pune la cuptor la 93g, 12 minute pe abur si cand este gata se amesteca cu ceapa calita si se serveste cu morcovi caramelizati. 200 gr
22 00Salate de insotire
Ardei copti
150 gr
18 00Varza murata cu boia
200 gr
19 00Muraturi asortate
200 gr
18 00Salata de varza
150 gr
15 00Salata castraveti smantana marar
16 00Ardei iute murat
5 00Ardei iute verde
60 gr
4 00Sfecla cu hrean
250gr
20 00Dulciuri
Crempita
Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie 250 gr
20 00Papanasi
Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 200 gr
29 00Salam de Biscuiti cu Merisoare si Topping de Caramel
Inchideti ochii si bucurati-va de un festin de arome si texturi. Un preparat ce te transporta intr-o calatorie dulce si tentanta. 200 gr
29 00Diverse
Smantana
Smantana
6 00Sos bbq
50 gr
10 00Sos mustar
50 gr
10 00Sos seara romantica
50 gr
10 00Sos sinucidere
50 gr
10 00