Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
20% reducere 1+1 gratuit 50% reducere Gustari Supe si Ciorbe Platouri calde Fara carne Vita Porc Pasare Peste Spatzle Salate fel de baza Burgeri Garnituri Salate de insotire Dulciuri Diverse
Casa Bunicii cover image
Casa Bunicii logo

Casa Bunicii

Detalii Detalii Vezi detalii

6 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Ofertă în limita stocului disponibil
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă card Pluxee
Da
Ridicare personală
Deschide la 11:00
Casa Bunicii este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

20% reducere

20% reducere: Papanasi

Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. <br />180 gr

23 20  29 00 
20% reducere: Papanasi image

1+1 gratuit

1+1 gratuit: Piept pui sos de visine cu cartofi piure

Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura de cartofi piure.<br />400 gr

58 00  116 00 
1+1 gratuit: Piept pui sos de visine cu cartofi piure image
1+1 gratuit: Meniul zilei

LUNI  Ciorba de fasole verde cu afumatura Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si smantana Cartofi piure Salata verde cu usturoi si marar MARTI Ciorba de pui cu conopida si leustean Snitel Wienez din carne de porc cu salata calda de cartofi MIERCURI Ciorba de perisoare cu rosii si patrunjel verde Piept de pui umplut cu camembert si sos de mere verzi Orez cu porumb dulce si stafide JOI Supa crema de rosii cu ciliegine crocante Puled Pork in chifla cu cartofi prajiti si sos de usturoi VINERI Supa gulas de vita Piept de pui parizian cu ciuspais de mazare si morcovi caramelizati

Indisponibil
1+1 gratuit: Meniul zilei image

50% reducere

50% reducere: Crempita

Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie<br />250 gr

10 00  20 00 
50% reducere: Crempita image
50% reducere: Ciorba de fasole cu afumatura

350 gr

Indisponibil
50% reducere: Ciorba de fasole cu afumatura image

Gustari

Da incins pa pita

Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine 350 gr

42 00 
Da incins pa pita image
Fasole frecata cu prajeala de ceapa.

Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 150 gr.

26 00 
Fasole frecata cu prajeala de ceapa. image
Platou traditional ca la bunica

Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi. 350 gr

38 00 
Platou traditional ca la bunica image
Salata de vinete

150 gr

25 00 
Salata de vinete image

Supe si Ciorbe

Gulas unguresc

400 ml

31 00 
Gulas unguresc image
Ciorba de burta

350 gr

25 00 
Ciorba de burta image
Ciorba de pui a la grec

350 gr

22 00 
Ciorba de pui a la grec image
Ciorba taraneasca de legume

350 gr

20 00 
Ciorba taraneasca de legume image
Zupa de rata cu galuste de gris

350 gr

20 00 
Zupa de rata cu galuste de gris image
Crema de morcovi cu mere proaspete si nucsoara

Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit. 350 gr

21 00 
Crema de morcovi cu mere proaspete si nucsoara image

Platouri calde

Platou grill romanesc

Contine mititei, ceafa de porc la gratar, piept de pui la gratar, cartofi prajiti, muraturi asortate, mustar si sos de usturoi. - 2.4 kg

174 00 
Platou grill romanesc image
Platou party

Crispy din piept de pui, aripioare/pulpe pui crispy, cordon bleu, cascaval pane, cartofi prăjiți. 1500 gr

158 00 
Platou party image
Platou pui parizian

Contine piept de pui parizian si piure de cartofi 1500 gr

132 00 
Platou pui parizian image
Platou specialitati Casa Bunicii

Contine snitel de pui Casa Bunicii, Ceafa la tigaie cu usturoi, cartofi Casa Bunicii  2000 gr

190 00 
Platou specialitati Casa Bunicii image
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare

Contine snitel de pui parizian, ciuspais de mazare si morcovi caramelizati.

159 00 
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare image

Fara carne

Spatzle cu hribi si salvie

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

46 00 
Spatzle cu hribi si salvie image
Spatzle vegetariene

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.

37 00 
Spatzle vegetariene image
Ciorba taraneasca de legume

350 gr

20 00 
Ciorba taraneasca de legume image
Mamaliguta cu ierburi aromatice si tocanita de ciuperci proaspete

Ciupercile si Hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. Se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor. 450 gr

49 00 
Mamaliguta cu ierburi aromatice si tocanita de ciuperci proaspete image
Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar

Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne! 150/200/50 gr

44 00 
Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar image
Crema de morcovi cu mere proaspete si nucsoara

Coacem merele si morcovii apoi ii transformam intr-o crema fina, aromatizata cu nucsoara. Servim impreuna cu cipsuri din mar si felii de morcov prajit. 350 gr

21 00 
Crema de morcovi cu mere proaspete si nucsoara image
Conopida tempura cu ciuspais de mazare si salata verde cu ridichii proaspete

Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. Separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta. 450 gr

49 00 
Conopida tempura cu ciuspais de  mazare si salata verde cu ridichii proaspete image
Salata Delicata cu Naut si Tofu

O salata fresh, de primavara timpurie servita impreuna cu bucatele de tofu marinate intr-un sos pesto rosu. 450 gr

41 00 
Salata Delicata cu Naut si Tofu image

Vita

Snitzel vienez din carne de vitel cu cartofi Casa Bunicii (160/ 30 g/ 200gr)

Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Garnitura inclusa.

83 00 
Snitzel vienez din carne de vitel  cu cartofi Casa Bunicii (160/ 30 g/ 200gr) image
Limba de vita cu piure aromatizat cu trufe si sos brun

Fierbem limba de vitel intr-un amestec de apa, legume aromate si condimente pana devine frageda. O taiem felii si ti-o servim acoperita cu un strat generos de sos brun impreuna cu cartofi piure aromatizat cu trufe. Un preparat cu adevarat special gata sa resfete cele mai pretentioase gusturi. 400gr

58 00 
Limba de vita cu piure aromatizat cu trufe si sos brun image

Porc

Ciolan la cuptor

Include garnitura de fasole frecata si muraturi asortate.  700 gr

70 00 
Ciolan la cuptor image
Chiftele marinate cu piure de cartofi

Chiftelele le facem din carne de porc amestecata cu pâine și mirodenii. le marinăm într-un sos dulce si aromat cu foi de dafin, apoi ți le servim musai cu piure de cartofi.

52 00 
Chiftele marinate cu piure de cartofi image
Coaste de porc Casa Bunicii

Coastele Casa Bunicii sunt gatite in bbq smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o portie de cartofi prajiti presarati cu parmesan si sos bbq. 550 gr

69 00 
Coaste de porc Casa Bunicii image
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure

Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180 gr/ 200 gr

56 00 
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure image
Ceafa la gratar

Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti cu parmesan.

42 00 
Ceafa la gratar image
Mititei

Miititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora.

45 00 
Mititei image
Muschiulet de Porc cu Spatzle, Sos de Hribi si Baby Spanac

Bunica te poarta intr-o călătorie gastronomică prin aromele delicate ale mușchiulețului de porc, spaetzle-ului condimentat, sosului rafinat de hribi și prospețimii baby spanacului. 450 gr

70 00 
Muschiulet de Porc cu Spatzle, Sos de Hribi si Baby Spanac image

Pasare

Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii

Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. 250 gr/ 200 gr

64 00 
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii image
Pulpa rata cu varza calita

Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura de varza calita si spatzle de casa.  400 gr

58 00 
Pulpa rata cu varza calita image
Piept pui sos de visine cu cartofi piure

Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura de cartofi piure. 400 gr

58 00 
Piept pui sos de visine cu cartofi piure image
Crispy de pui

Include garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan. 180g/200g

39 00 
Crispy de pui image
Piept de pui la gratar

200 gr

37 00 
Piept de pui la gratar image
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati.

350 gr

54 00 
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati. image
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale

Pieptul de rata il rumenim pana pielea devine crocanta. Separat pregatim un piure din cartofi dulci si morcovi, dar si niste cartofi gratinati. iti servim impreuna cu un sos delicat de portocale. 350gr

72 00 
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale image
Piept de pui cu sos de marar si piure de cartofi

O mancare nelipsita din bucataria banateana. 200g/180g

58 00 

Peste

Pastrav la gratar

Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi.  430 gr

51 00 
Pastrav la gratar image
Creveti la tigaie cu sos de unt

Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita - 250 gr.

72 00 
Creveti la tigaie cu sos de unt image

Spatzle

Spatzle Carbonara

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

50 00 
Spatzle Carbonara image
Spatzle cu hribi si salvie

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

46 00 
Spatzle cu hribi si salvie image
Spatzle cu ragu din carne de vita

Spatzlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

41 00 
Spatzle cu ragu din carne de vita image
Spatzle vegetariene

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.

37 00 
Spatzle vegetariene image
Spatzle Amatriciana

Spatzle banatene imbinate cu sosul amatriciana, un amestec autentic de rosii coapte, gunaciale crocant, ceapa si pecorino. gris, ou, guanciale, sos de rosii, piper, sare, ulei, ceapa, pecorino.

50 00 
Spatzle Amatriciana image

Salate fel de baza

Salata Cezar

350 gr

45 00 
Salata Cezar image
Salata cu crispy de pui

350 gr

51 00 
Salata cu crispy de pui image

Burgeri

American burger

Carne de vită, sos barbeque afumat, frunze verzi, gorgonzola, roșie, cartofi prăjiți, extra sos.. 400 gr

57 00 
American burger image
Black Angus burger

Carne de vită Angus, sos de mustar dulce, frunze verzi, Cedar, bacon, castraveti murați, dulceață de ceapă roșie, cartofi prăjiți, extra sos. 400 gr

57 00 
Black Angus burger image
Casa Bunicii double decker

Doua bucati chiftea din carne de vită, sos de bacon, frunze verzi, muraturi, Cedar, double bacon, cartofi prăjiți, extra sos 400 gr

61 00 
Casa Bunicii double decker image

Garnituri

Cartofi Casa Bunicii

Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana. 250 gr

23 00 
Cartofi Casa Bunicii image
Cartofi piure cu unt

Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana. 250 gr

19 00 
Cartofi piure cu unt image
Cartofi prajiti

Sunt condimentati cu mirodenii, si presarati cu parmesan. 200 gr

18 00 
Cartofi prajiti image
Legume la gratar

250 gr

22 00 
Legume la gratar image
Mamaliguta

200 gr

16 00 
Varza calita

200 gr

16 00 
Varza calita image
Mazare Sote

Dupa reteta bunicii se pune ceapa la calit, taiata feliute. Intre timp mazarea se pune la cuptor la 93g, 12 minute pe abur si cand este gata se amesteca cu ceapa calita si se serveste cu morcovi caramelizati. 200 gr

22 00 
Mazare Sote image

Salate de insotire

Ardei copti

150 gr

18 00 
Ardei copti image
Varza murata cu boia

200 gr

19 00 
Muraturi asortate

200 gr

18 00 
Muraturi asortate image
Salata de varza

150 gr

15 00 
Salata de varza image
Salata castraveti smantana marar

16 00 
Ardei iute murat

5 00 
Ardei iute murat image
Ardei iute verde

60 gr

4 00 
Ardei iute verde image

Dulciuri

Crempita

Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie 250 gr

20 00 
Crempita image
Papanasi

Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 200 gr

29 00 
Papanasi image
Salam de Biscuiti cu Merisoare si Topping de Caramel

Inchideti ochii si bucurati-va de un festin de arome si texturi. Un preparat ce te transporta intr-o calatorie dulce si tentanta. 200 gr

29 00 
Salam de Biscuiti cu Merisoare si Topping de Caramel image

Diverse

Smantana

Smantana

6 00 
Sos bbq

50 gr

10 00 
Sos mustar

50 gr

10 00 
Sos seara romantica

50 gr

10 00 
Sos sinucidere

50 gr

10 00 
Chifle

3 00