Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Buchete

Esențe Florale
Esențe Florale
Pentru zilele în care vrei să surprinzi pe cineva drag ție, să spui un simplu ”Mulțumesc!” , sau un sincer ”Te iubesc!” , trandafirii albi, alături de nuanțele pastelate ale orhideelor și gerberei îți vor fi aliați de nădejde!
166 00 
Cheia inimii mele
Cheia inimii mele
Nimic nu se compară cu un buchet special, dăruit din inimă...mai ales dacă vrei să rămâi în inima cuiva!Presară culoare și delicatețe în viețile celor dragi ție, oferă-le un motiv de bucurie, înseninează- le chipurile și nu te lăsa uitat!
200 00 
Mereu lângă tine
Mereu lângă tine
Zilele încărcate pot prelua nuanțe optimiste dacă sunt presărate cu florile potrivite.Nu întodeauna contează distanța sau prezența fizică..”Mereu lângă tine ”, înseamnă gesturi mici ce-l fac pe omul drag ție să depășească mai ușor momentele mai dificile pe care le întâlnește! Susține, încurajează,...
140 00 
Despre fericire
Despre fericire
Despre fericire nu trebuie să se vorbească mult...ci trebuie să se simtă!Fericirea vine din lucruri mărunte și din gesturi neașteptate! Tu ai decis să faci pe cineva fericit azi? Poate ar trebui să începi cu o pată de culoare!
180 00 
Vârsta iubirii
Vârsta iubirii
Poate că iubirea nu are vârstă, nu se măsoară și nu se compară, dar anii petrecuți împreună merită sărbătoriți...pentru că niciodată nu vei găsi un loc mai liniștit decât cel de lângă omul care te face să râzi, să te bucuri de viață și să uiți de griji!
148 00 
În sufletul meu
În sufletul meu
” Momentan nu te pot ține de mână, dar te țin mereu în sufletul meu!” ..este mesajul pe care florile îl șoptesc celor în casele cărora ajung! Fie că vorbim de mamă, iubită, soție, prietenă, fiecare va simți un strop de fercire emanat de simplitatea unui gest floral rafinat!
178 00 
E soare în mâinile tale
E soare în mâinile tale
Cel mai frumos loc din lume este acela unde oamenii te iubesc, te încurajează, te susțin și te acceptă exact așa cum ești!Fiecare am fost cândva salvați de o rază de optimism adusă în viața noastră de cineva drag nouă! Gestul potrivit, la momentul potrivit, ce ne-a ajutat să ieșim din impas..E...
160 00 
E timpul să zâmbești
E timpul să zâmbești
Nu ai găsit încă un buchet potrivit pentru a surprinde și a fura un zâmbet cuiva drag ție?Alege o pată de culoare ce transmite cel mai simplu și profund lucru :” Dacă ai un vis, dă-i o șansă, s-ar putea să rămâi surprins de ceea ce ești în stare să faci!”
200 00 
Toamna în care te-am găsit
Toamna în care te-am găsit
Pentru persoana care a iubit alături de tine, încă de la început, foșnetul frunzelor ruginii căzute la început de toamnă..și a alungat norii cenușii din viața ta, mâinile iscusite ale florăreselor noastre pricepute au creat un buchet special, reprezentativ anotimpului cu cele mai mari transformări...
120 00 
Zâmbet pur
Zâmbet pur
Simplitatea unui gest este suficientă pentru a întelege importanța unui sentiment! Fă pe cineva drag ție să zâmbească, presară un strop de culoare în zilele mohorâte, împrăștie esențe de primăvară , adu bucurie pe chip și-n suflet!
135 00 
Stele căzătoare
Stele căzătoare
Florile emană perfecțiune, frumusețe și naturalețe, florile sunt file de poveste, sclipiri de fericire și povești de neuitat!Florile sunt cel mai pur dar pe care îl poți face persoanelor dragi din viața ta!
145 00 
Fericire la buchet
Fericire la buchet
Buchetele colorate îi fac pe oameni mai fericiți, mai buni, mai frumoși! Alege să le aduci tu zâmbetul pe buze, să fii tu cel ce le transmite că vor găsi puterea să realizeze orice și că trebuie doar să-și păstreze speranța!
130 00 
În zi de sărbătoare
În zi de sărbătoare
Evenimentele fericite din viața noastră merită încununate cu flori de zile mari!Fie că vorbim de o cină în familie, de o aniversare sau poate de o reușită, florile sunt elementul cheie în realizarea unui decor mai călduros, mai natural, plin de dragoste și recunoștință!
145 00 
Gânduri bune
Gânduri bune
Reginele toamnei, crizantemele, au fost unite într- un buchet proaspăt și colorat, menit să fure un zâmbet de pe chipul cuiva drag ție și să-i facă ziua mai frumoasă.Gândurile bune sunt transmise mai ușor prin intermediul florilor!
140 00 
Viața ca o poveste
Viața ca o poveste
Fiecare zi trăită este o filă de poveste adaugată în cartea vieții!Uneori cu bune, alteori cu teamă, cu emoție , cu frică..., dar tot ce contează la final este picătura de frumos pe care o putem culege din lucrurile pe care le facem .Florile sunt și ele purtătoare de povești și amintiri...
170 00 
Invitație la visare
Invitație la visare
În poveștile inimii, trandafirul roșu este totdeauna mesagerul perfect! Ca un simbol al iubirii eterne și romantice, acesta este perfect pentru a-l trimite cuiva pe care il iubești de trei zile sau de 30 de ani - este la fel de eficient pentru o iubire nouă cât și pentru o lungă și durabilă poveste...
315 00 
Parfum floral
Parfum floral
Pentru zilele în care vrei să-i amintești că simți mirosul ei în fiecare adiere de vânt...trimite-i un buchet colorat și parfumat de frezii! Nimic nu se compară cu esențele fine ale acestora..prin urmare și mirosul ei este unic! Miros de dragoste, de dor și liniște!
145 00 
Picături de bucurie
Picături de bucurie
Fă din fiecare zi o sărbătoare!Nu amâna nimic, nu regreta nimic, nu întârzia cu nimic...spune-i mamei că este pata de culoare din viața ta, bunicii că-i datorezi toate învățăturile primite, mulțumește-i colegei de la birou pentru ajutorul oferit în zilele încărcate, iubitei pentru amintirile de...
190 00 
Pur..și simplu
Pur..și simplu
Pentru persoanele delicate, cu gusturi rafinate, buchetele albe, simple și elegante sunt alegerea ideală! Oferă un buchet deosebit cuiva drag ție, transmite-i un mesaj frumos, fă-i inima să tresară de fericire!
180 00 
În palma ta
În palma ta
Zilele mohorâte necesită o pată de culoare ! Are o zi stresantă la birou?Pune-i în palme puțină culoare, fă-i chipul să zâmbească și sufletul să tresare de emoție! Sunt micile detalii care fac diferența și ne aduc mai aproape de inimile celor dragi nouă!
150 00 
Ploaie de stele
Ploaie de stele
Vesel, cald și plin de pozitivism, buchetul de crizanteme galbene și trandafiri, completează perfect orice cadou, indiferent de ocazie, persoană sau vârstă. Pune un zâmbet pe chipul cuiva și transmite-i că toate zilele ar trebui să-i fie la fel de senine și luminoase, ca nuanțele vii și optimiste...
170 00 
Mesaj din suflet
Mesaj din suflet
Iubirea față de ea nu poate fi descrisă în cuvinte! A fost lângă tine mereu, te-a susținut, te-a făcut să crezi în tine, să te vezi așa cum nu te-ai fi văzut niciodată...prin urmare ar fi cazul să-i mulțumești! Știi că s-ar bucura și cu un singur fir, pentru că ar fi de la tine, dar imaginează-ți...
315 00