Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Cacao Bio

Cacao cu zahar din nuca de cocos
Cacao cu zahar din nuca de cocos
*provin din agricultura ecologica certificataMod de preparare: se pun 1-2 lingurite cacoa cu zahar de flori de cocos intr-un pahar cu apa lapte sau bautura din plante cald sau rece si se amesteca pana se dizolva.Bogata in magneziu si potasiu.
39 13  34 80 
Pudra de Cacao degresata la doza
Pudra de Cacao degresata la doza
* Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.Cacao de inalta calitate cu gust intens de ciocolata.întrebuintare: Se poate folosi la copt ciocolata calda si deserturi.
30 92  27 60 
Cacao TIGER la doza
Cacao TIGER la doza
*Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.Gust rafinat de ciocolata prin aportul deosebit de cacao de 40 % fara emulgator bogat in calciu magneziu si fier.Tiger pudra de cacao - Fair Trade Rapunzel HAND IN HAND Parteneri. îndulcit cu Rapadura zahar din trestie. Fara...
39 76  35 40 
Cacao TIGERQUICK-Instant
Cacao TIGERQUICK-Instant
*Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.Gust rafinat de ciocolata prin continut deosebit de ridicat de cacao 38 % contine mult calciu magneziu si fier. Tiger Quick- Pudra de cacao - Fair Trade; Rapunzel HAND IN HAND Parteneri. Fara ciocolata datorita continutului deosebit de ridicat de...
46 07  41 04 
Unt de cacao natural
Unt de cacao natural
Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.Untul de cacao are un miros si gust placut de cacao naturala.Intrebuintare:Ideal pentru copt si gatit. Untul se topeste pe baie de aburi la foc mediu apoi se amesteca cu alte ingrediente. Dupa deschidere se pastreaza in loc racoros.
49 86  44 40