Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Coș
Two Go Coffee
All City Coffee cover image
All City Coffee logo
All City Coffee

6 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Plată online
Deschide la 08:00
Detalii Detalii Vezi detalii
All City Coffee este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Two Go

Sandwich + Espresso

Contine: Prosciutto/Salam de Roma, ciabatta, cascaval mozzarella, salata valeriana/rucola, rosii, crema de unt. Gramaj 250 - 300gr.

17 00 
Sandwich + Cappuccino

Contine: Prosciutto/Salam de Roma, ciabatta, cascaval mozzarella, salata valeriana/rucola, rosii, crema de unt. Gramaj 250 - 300gr.

19 00 
Sandwich + Flat White

Contine: Prosciutto/Salam de Roma, ciabatta, cascaval mozzarella, salata valeriana/rucola, rosii, crema de unt. Gramaj 250 - 300gr.

21 00 
Sandwich + Caffee Latte

Contine: Prosciutto/Salam de Roma, ciabatta, cascaval mozzarella, salata valeriana/rucola, rosii, crema de unt. Gramaj 250 - 300gr.

19 00 
Sandwich + Fresh

Contine: Prosciutto/Salam de Roma, ciabatta, cascaval mozzarella, salata valeriana/rucola, rosii, crema de unt. Gramaj 250 - 300gr.

19 00 
Sandwich + Fresh + Espresso

Contine: Prosciutto/Salam de Roma, ciabatta, cascaval mozzarella, salata valeriana/rucola, rosii, crema de unt. Gramaj 250 - 300gr. Suc de portocala proaspat stors 250ml plus orice cafea la alegere.

28 90 
Sandwich + Fresh + Espresso  image
Espresso + Espresso

Espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Americano + Americano

Espresso scurt 30ml, apa fierbinte 50 ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Espresso + Afri Cola

Espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Americano + Afri Cola

Espresso scurt 30ml, apa fierbinte 50 ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Caffee Latte + Espresso

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

18 00 
Caffee Latte + Afri Cola

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

18 00 
Caffee Latte + Cappuccino

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

19 00 
Caffee Latte + Cappuccino image
Caffee Latte + Macchiato

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

19 00 
Caffee Latte + Macchiato image
Caffe Latte + Doppio

19 00 
Caffe Latte + Caffe Latte

19 00 
Cappuccino + Espresso

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 200ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Cappuccino + Doppio

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 200ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Cappuccino + Macchiato

15 00 
Cappuccino + Cappuccino

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 200ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Cappuccino + Cappuccino image
Cappuccino + Afri Cola

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 200ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Doppio + Espresso

Doua espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Doppio + Afri Cola

Doua espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Flat White + Espresso

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

20 00 
Flat White + Afri Cola

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

20 00 
Flat White + Macchiato

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

20 00 
Flat White + Doppio

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

20 00 
Flat White + Cappuccino

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

20 00 
Flat White + Cappuccino image
Flat White + Caffe Latte

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

20 00 
Flat White + Caffe Latte image
Flat White + Flat White

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

20 00 
Fresh + Espresso

16 50 
Fresh + Americano

16 50 
Fresh + Caffe Latte

18 00 
Fresh + Doppio

18 00 
Fresh + Macchiato

18 00 
Fresh + Cappuccino

18 00 
Fresh + Flat White

20 00 
Macchiato + Macchiato

Espresso scurt de 25ml , crema de lapte 150ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Macchiato + Afri Cola

Espresso scurt de 25ml , crema de lapte 150ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Macchiato + Espresso

Espresso scurt de 25ml , crema de lapte 150ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Espresso + Gama Cola

Espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

10 00 
Americano + Gama Cola

10 00 
Ristretto + Gama Cola

Espresso scurt de 20ml,(gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

10 00 
Cappuccino + Gama Cola

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 200ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

13 50 
Macchiato + Gama Cola

Espresso scurt de 25ml , crema de lapte 150ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

13 50 
Doppio + Gama Cola

Doua espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

13 50 
Caffe Latte + Gama Cola

Espresso scurt 30ml, apa fierbinte 50 ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

16 50 
Flat White + Gama Cola

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

18 50 
Gama Cola + Gama Cola

8 00 
Espresso + Apa

Espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

9 00 
Americano + Apa

Espresso scurt 30ml, apa fierbinte 50 ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

9 00 
Ristretto + Apa

Espresso scurt de 20ml,(gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

9 00 
Cappuccino + Apa

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 200ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

13 50 
Macchiato + Apa

Espresso scurt de 25ml , crema de lapte 150ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

13 50 
Doppio + Apa

Doua espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

13 50 
Caffe Latte + Apa

16 50 
Flat White + Apa

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

18 50 
Apa + Apa

7 00 
Espresso + Fuze Tea

Espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Ristretto + Fuze Tea

Espresso scurt de 20ml,(gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Americano + Fuze Tea

Espresso scurt 30ml, apa fierbinte 50 ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Cappuccino + Fuze Tea

15 00 
Macchiato + Fuze Tea

Espresso scurt de 25ml , crema de lapte 150ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Doppio + Fuze Tea

Doua espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Caffe Latte + Fuze Tea

16 50 
Flat White + Fuze Tea

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

16 50 
Fuze Tea + Fuze Tea

10 00 
Espresso + Burn

Espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Ristretto + Burn

Espresso scurt de 20ml,(gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Americano + Burn

Espresso scurt 30ml, apa fierbinte 50 ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 00 
Cappuccino + Burn

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 200ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Doppio + Burn

Doua espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Macchiato + Burn

Espresso scurt de 25ml , crema de lapte 150ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

15 00 
Caffee Latte + Burn

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

18 00 
Flat White + Burn

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

20 00 

Coffee

Espresso

Espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

6 50 
Espresso image
Ristretto

Espresso scurt de 20ml,(gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

6 50 
Americano

Espresso scurt 30ml, apa fierbinte 50 ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

6 50 
Macchiato

Espresso scurt de 25ml , crema de lapte 150ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

10 00 
Macchiato image
Cappuccino

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 200ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

10 00 
Cappuccino image
Doppio

Doua espresso scurt de 25ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

10 00 
Caffee Latte

Espresso scurt 30ml, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 9.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

12 50 
Caffee Latte image
Flat White

Doua espresso scurt de 25ml fiecare, crema de lapte 300ml (gramaj macinatura 18.gr). Folosim un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

14 50 
Afri Cola

6 50 
Afri Cola image
Fresh

Suc de portocale proaspat stors, 250 ml.

12 00 
Fresh  image
Ciocolata Calda

12 00 
Sandwich

Contine: Prosciutto/Salam de Roma, ciabatta, cascaval mozzarella, salata valeriana/rucola, rosii, crema de unt. Gramaj 250 - 300gr.

14 00 
Sandwich image
All City Coffee Blend 1kg

Este un blend de boabe din specia arabica grad specialitate si o mica proportie din specia canephora grad de specialitate, crescut la altitudine inalta, realizat din boabe de origine Brazilia, Columbia si Guatemala.In ceasca prezinta o crema placuta si o textura consistenta.Are o aciditate scazuta, dulceaga, o culoare brun-deschisa, lasand un retrogust placut, cu note de arahide si ciocolata neagra.

119 00 
All City Coffee Blend 1kg image