

De dulce
Mousse de urdă
Aromatizat cu leuștean, crumble de nucă, prune în vin roșu cu salvie și bezea cu pudră de sfeclă160 g
19 00
Parfum de toamnă
Cremă de ou, aromatizată cu lavandă, pământ de ciocolată, peltea de struguri și pudră de struguri160 g
19 00De la măcelar
Steak de vită cu sos de gulaș
Steak de Angus de pe Valea Hârtibaciului, cu sos de gulaș iuţit cu hrean, piuree fin de cartofi, morcov copt și mizună verde320 g
63 00Pui cu pilaf
Piept de pui de ţară, cu pilaf cremos aromatizat cu virșli de la Gură Răului, sos de praz și dovleac murat250 g
38 00
Friptură de porc
Piuree de dovleac cu tarhon, sos de ardei copt și ceapă roșie murată380 g
41 00
Pastramă de oaie de la gura râului
Friptă pe grătar, servită cu gogoșari umpluţi, cu sos de zacuscă, dovleac murat și flori de mărar380 g
45 00
Șnitzel din black angus
Cartofi la grătar, cu unt și sos de pătrunjel ars cu burduf și nuci380 g
43 00
Obrăjori de vită
Piuree de ţelină coaptă, sos demi glace cu muștar, morcovi muraţi, ceapă coaptă pe grătar și salată crocantă380 g
53 00
De la munte
Virșli de la gura râului
Servit cu muștar făcut în casă și boabe de muștar marinate, dovlecel marinat, salată de la “Grădina Verde” și turtă coaptă pe grătar200 g
19 00
Balmoș
Gătit cu smântână și caș de Loman, smântână afumată și telemea veche de de oaie cu seminţe de chimen250 g
26 00
Păstrăv de la mărtinie
File de păstrăv de pe Valea Sebeșului gătit cu unt și servit cu piuree de păstârnac copt, chips de dovleac și struguri muraţi350 g
41 00
De la piață
Supă de ardei copți
Seminţe de dovleac coapte, pătrunjel verde și cruton, brânză de burduf de la Sadu, chimen300 g
17 00
Zacuscă de casă cu păstrăv
Servită în fân, cu turtă coaptă pe grătarul cu cărbuni200 g
25 00
Ardei umplut
Ardei copt pe grătar, umplut cu cremă de burduf de la Râul Sadului, sos de ardei copt, pătrunjel verde și pudră de dovleac cu ierburi aromatice200 g
27 00
Salată de toamnă
Mix de salată de la Grădina Verde cu sfeclă coaptă, telemea de capră cu hrean, seminţe de dovleac prăjite și ulei de foarea soarelui presat la rece350 g
28 00
Steak de conopidă
Conopidă marinată, friptă pe grătarul cu cărbuni, servită cu piuree fin de linte, sos de ardei copt și salată picantă300 g
31 00