Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Prajituri Torturi
Evacakehouse cover image
Evacakehouse logo
Evacakehouse
Detalii Detalii Vezi detalii

3 99  Lei

Livrare de la
Comandă de minim 2990 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Livrare gratuită pentru clienții noi Dacă ești la primele 3 comenzi pe tazz, livrarea-i din partea casei. Selectează voucherul cadou înainte de finalizarea comenzii!
Închide la 20:00

Prajituri

Mini Pavlova

Blat bezea, cremă chantilly cu mascarpone, păstaie de vanilie bourbon 170 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

21 00 
Mini Pavlova image
Divin

Blat din făină de migdale, cremos cu fistic, compote de zmeură, ciocolată albă cu infuzie de busuioc  115 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

16 00 
Divin image
Mojito

Biscuite fraged, insert de ananas cu rom alb Havana, ciocolată albă cu lime și mentă 95 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

15 00 
Mojito image
Eva

Blat cu făină de migdale, crocant pralinat, insert cu pulpă de fructul pasiunii, ciocolată cu păstaie de vanilie Madagascar 115 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

16 00 
Eva image
Arabica

Blat de Brownie cu alune de pădure și migdale, cremeux de ciocolată, mousse cu infuzie de cafea 110 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

15 00 
Arabica image
Noir

Blat umed de ciocolată, crocant pralinat, ciocolată Belgiană 70% 115 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

16 00 
Noir image
Miss Coco

Blat de ciocolată, crocant cu fulgi de cocos, piure de cocos, ciocolată albă 115 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

16 00 
Miss Coco image
Cherry

Blat de orez expandat, biscuite crocant pralinat, insert de pulpă de vișină, ciocolată albă cu păstaie de vanilie bourbon 110 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

15 00 
Cherry image
Praline

Făină de migdale, blat de pricomigdală cu alune și migdale, cremă de pralină, caramel sărat 130 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

17 00 
Praline image
Brownie

Blat umed din ciocolată neagră 54%, alune și migdale 89 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

8 50 
Brownie image
Cannoli

Ricotta, coajă de portocală bio și vanilie 92 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

11 00 
Cannoli image
Éclair

Fistic, Praline, Cafea, Vanilie, Zmeură, Ciocolată 54% belgiană, Fructul Pasiunii 110 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

12 50 
Éclair image
Tartelette

Crema de vanilie, caramel sărat, mango sau zmeură, fructe 87 g Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate.  Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

12 00 
Tartelette image
Platou Minigateaux

*un platou conține aprox. 28 piese Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

95 00 
Platou Minigateaux image
Portokalopita

Placinta greceasca extrem de aromata cu portocala si iaurt grecesc.180g

14 50 
Portokalopita image
Medovik

Foi subțiri și fragede cu miere, cremă fină de smântână, frișcă naturală si dulce de leche, insert cu pulpa de visine. 130-140g

17 00 
Medovik image
Cheesecake

Blat de biscuiti cu unt, cremă fină din brânză, friscă naturală si baton de vanilie infuzat, cu topping dulce-acrisor de zmeura. 120g

15 00 
Cheesecake image
Noisette

Crema de pralina cu insert de caramel, blat de brownie si glasaj rocher cu alune.

18 00 
Noisette image
Cookies

Biscuiti cu ciocolata. 50g

6 50 
Cookies image
Macarons

6 50 
Macarons image
Cutie 6 Macarons

40 00 
Cutie 6 Macarons image
Turta Dulce Xmas (red box)

6 bucati turta dulce

45 00 
Turta Dulce Xmas (red box) image
Turta Dulce Xmas (white box)

6 bucati turta dulce

45 00 
Turta Dulce Xmas (white box) image
Turta Dulce Xmas (natur box)

6 bucati turta dulce

45 00 
Turta Dulce Xmas (natur box) image
COZONAC À LA NONA

Nuci, cacao belgiana, stafide aurii „imbatate” in rom Havana si coaja de portocala bio. 1.2 Kg

Indisponibil
COZONAC À LA NONA image

Torturi

Tort Pavlova

Blat bezea, cremă chantilly cu mascarpone, păstaie de vanilie bourbon 1 kg  Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate.  Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

120 00 
Tort Pavlova image
Eva`s cake

Blat dacquoise cu migdale, crocant pailleté feuilletine și pralină, cremeux din fructul pasiunii, mousse de ciocolată albă belgiană Callebaut și extract de vanilie Madagascar 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

150 00 
Tort Noir

Blat umed de ciocolată neagră belgiană Callebaut, crocant pailleté feuilletine și pralină, mousse de ciocolată neagră 72% Callebaut 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

150 00 
Tort Framboise

Blat genoise însiropat cu lichior de zmeură, cremeux de ciocolată neagră, compote de zmeură, mousse de zmeură 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

150 00 
Tort Arabica

Blat brownie cu alune de pădure, cremeux de ciocolată cu lapte Callebaut, mousse de cafea 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

140 00 
Tort Cherry

Bază crocantă cu streusel de migdale, insert de vișine întregi, mousse de ciocolată albă belgiană Callebaut și extract de vanilie Madagascar 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

140 00 
Tort Miss Coco

Blat dacquoise cu cocos și cacao, crocant cu ciocolată neagră și fulgi de cocos, inserție de mousse de cocos cu perle crocante Callebaut 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

Indisponibil
Tort Mojito

Biscuite cu făină de migdale, jeleu de lime, ananas și rom alb, mousse de lime și ciocolată albă belgiană Callebaut 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

Indisponibil
Tort Dacquoise

Două blaturi de migdale și alune de pădure, caramel sărat, învelit de cremă fină de pralin 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate.  Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

Indisponibil
Tort Red Velvet

Blat umed aromat, insert acrișor din zmeură și cheesecake copt cremos 1 kg Alergeni: ou, făină de grâu, lapte și produse derivate. Poate conține urme de: alune de pădure, fistic, nuci, migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă.

Indisponibil
Tort Red Velvet image