Adaugă adresa ta
Caută
Caută în The Store Oradea...
Caută
Coș
Coș
Oradea > The Store Oradea >

APERITIFS & BITTERS

APERITIFS & BITTERS

ANGELLI BIANCO 100 CL 14.5%
Angelli Bianco este un aperitiv clasic incantator, fin, care se poate consuma simplu, dar devine o bautura excelenta in combinatie cu o felie de portocala si gheata. Cu gustul caracteristic usor amarui, perfect pentru o seara alaturi de prieteni.
32 99 
ANGELLI ROSSO 100 CL 14%
Un aperitiv optim. Servit intr-un pahar mare, cu gheata si o felie de portocala sau lamaie, devine o fantastica bautura potrivita pentru orice ocazie, dar mai ales devine un accesoriu  perfect pentru orice intalnire romantica.
32 99 
APERITIVO PADOVA 100 CL 11%
Aperitivo Padova este o bautura cu alcool scazut, obținută din coajă de portocală amară și arome naturale, este ingredientul esențial pentru prepararea aperitivului tipic Veneto: „APEROL SPRITZ“.
39 99 
APEROL 100 CL 11%
Aperol un aperitiv cu o alcoolemie scazuta, foarte popular in Italia, care este si tara de origine. Reteta lui contine, rubarba si portocale, ierburi aromatice si radacini.
68 99 
BARMAN 100 CL 25%
Barman Natural Bitter este un produs complet al Grupului Distillati, fabricat cu ingrediente naturale: apa provenita din versantii alimentati de campurile de zapadă ale grupului Dolomito del Brenta, arome naturale; cum ar fi : infuzie de coaja de portocala, ierburi si radacini aromatice, alcool de...
47 99 
BITTER ANTICA RICETTA 100 CL 25%
Bitter Barman este un produs nou creat din ingrediente naturale: apă de izvor glaciară originara din versanții ,,Dolomiti del Brenta, arome naturale, infuzie de coajă de portocale, ierburi aromatice și rădăcini, cereale pure de grâu. Bitter Barman este ingredientul optim pentru pregătirea...
44 99 
CAMPARI 4 CL 25%
Aperitiv cu lichior amar italian, aromat cu o varietate de 68 de ierburii si mirodenii. Campari este obtinut prin infuzarea de fructe,ierburi aromatice, apa si alcool.
9 00 
CAMPARI 100 CL 25%
Aperitiv cu lichior amar italian, aromat cu o varietate de 68 de ierburii si mirodenii. Campari este obtinut prin infuzarea de fructe,ierburi aromatice, apa si alcool.
84 49 
CYNAR ARTISKOK 70 CL 16.5%
Cynar este o bautura naturala produs din 13 ierburi aromatice,ingredientul principal este anghinarea,priune,scortisoara,migdale si lemn dulce cu un intens miros floral.Fiind servit de obice dupa mese ca un digestiv.
59 99 
FLYING HIRSCH 70 CL 35%
Cu un conținut de alcool de 35% vol., Flying Hirsch este un lichior amar compus dintr-un amestec de peste 48 de plante, rădăcini, fructe și mirodenii precum: pelin roman, rubarba, infuzie de coaja de portocal dulce și amar, chireta verde,lemn dulce,cuisoare de Garofano, cimbru, ienupar și alte...
44 99 
ITALICUS ROSOLIO DI BERGAMOTTO 70 CL 20%
Bazat pe o reteta din anul 1850 Italicus Rosolio di Bergamotto este produs in Italia dintr-un amestec de coaja de bergamota, lamaie, musetel, lavanda si trandafiri galbeni rezultand un lichior aromat si putin picant. Recomandat a fi consumat impreuna cu prosecco. Culoare: galben pai Miros: citric,...
199 99 
JAGERMEISTER 2 CL 35%
Cel mai populat digestiv din lume. Jagermeister are in reteta sa nu mai putin de 56 de ierburi aromatice si condimente. Note de cirese, ciocolata, lemn dulce si accente florale.
4 50 
JAGERMEISTER 4 CL 35%
Cel mai populat digestiv din lume. Jagermeister are in reteta sa nu mai putin de 56 de ierburi aromatice si condimente. Note de cirese, ciocolata, lemn dulce si accente florale.
6 50 
JAGERMEISTER - 2 st+2 shots 50 CL 35%
Cel mai populat digestiv din lume. Jagermeister are in reteta sa nu mai putin de 56 de ierburi aromatice si condimente. Note de cirese, ciocolata, lemn dulce si accente florale.
99 99 
JAGERMEISTER - 3 shots metal 100 CL 35%
Jagermiester digestiv originar din Germania, obtinut din amestec de 56 de plante botanice si mirodenii precum anason, mac, sofran, ienupar, ginseng, coaja de citrice. Ingredientele sunt macinate si sunt lasate timp de 3 zile impreuna cu apa si alcool, rezultatul obtinut este filtrat si tinut in...
99 99 
THE BITTER TRUTH ORIGINAL CELEBRY 20 CL 44%
Totul a inceput in timpul unui sejur la Londra, in anul 2006 cand in cadrul unui spectacol, barmanii din Munchen, Stephan Berg si Alexander Hauck, care capatase suficienta experienta au dat nastere ideii de a produce si distribui bauturi de cocktail iar compania The Bitter Truth din germania si-a...
69 99 
AMARO ANGOSTURA 70 CL 40%
Lichior pe baza de plante. Se infuzeaza timp de 3 luni bautura de baza care este facuta din melasa, cu un amestec de mirodenii si ierburi, rezultand un lichior complex cu arome de scortisoara, ciocolata neagra.
Indisponibil
AMARO AVERNA 70 CL 29%
Averna amaro este un lichior italian, reteta contine 33 de plante inclusiv si scortisoara. Lichiorul a fost inventat in urma cu 180 de ani, azi facandu-se dupa aceiasi reteta.
Indisponibil
AMARO LUCANO 70 CL 28%
Amaro italian este un soi de lichioruri de plante italiene, care este de obicei luat ca digestiv dupa cina. Amaro este produs de obicei prin macerarea ierburilor, radacinilor, florilor, coaja si / sau cojilor de citrice in alcool, fie bauturi alcoolice neutre, fie vin, amestecand cu siropul de...
Indisponibil
AMARO RAMAZZOTTI 70 CL 30%
Amaro Ramazzotti este un amar italian. Marca apartine lui Pernod Ricard Italia. Amaro Ramazzotti este un clasic printre lichiorurile de plante, realizat de Ausano Ramazzotti in 1815. Ramazzotti poate fi un aperitiv sau digestiv, realizat din fructe, radacini, condimente si plante medicinale....
Indisponibil
AMARO RAMAZZOTTI 100 CL 30%
Amaro Ramazzotti este un amar italian. Marca apartine lui Pernod Ricard Italia. Amaro Ramazzotti este un clasic printre lichiorurile de plante, realizat de Ausano Ramazzotti in 1815. Ramazzotti poate fi un aperitiv sau digestiv, realizat din fructe, radacini, condimente si plante medicinale....
Indisponibil
ANGELLI CHERRY 100 CL 14%
Momente de neegalat. Reteta originala Cherry se bazeaza, in primul rand, pe calitatea superioara a ingredientelor care ii confera un caracter unic, usor de recunoscut. Aceasta bautura rezulta dintr-un amestec de vin si suc de cirese dulci. Datorita gustului sau dulceag si al parfumului fructat,...
Indisponibil
APERBITTER APERITIVO (aperol) 100 CL 11%
Aperbitter-ul este un produs cu un continut redus de alcool facut din portocale amare si arome naturale,este un ingredient esential pentru prepararea unui aperitiv tipic venetian ,,sprit".
Indisponibil
APEROL 70 CL 11%
Aperol un aperitiv cu o alcoolemie scazuta, foarte popular in Italia, care este si tara de origine. Reteta lui contine, rubarba si portocale, ierburi aromatice si radacini.
Indisponibil
BECHEROVKA 70 CL 38%
Becherovka originar din Cehia, un lichior pe baza de plante dupa o reteta care a ramas nechimbata din 1807 fara coloranti, conservanti sau ingrediente artificiale. Becherovka este obtinuta din amestec de peste 20 de ierburi, condimente, ulei de portocala si apa pura din regiunea Bohemia.Un digestiv...
Indisponibil
BECHEROVKA 100 CL 38%
Becherovka originar din Cehia, un lichior pe baza de plante dupa o reteta care a ramas nechimbata din 1807 fara coloranti, conservanti sau ingrediente artificiale. Becherovka este obtinuta din amestec de peste 20 de ierburi, condimente, ulei de portocala si apa pura din regiunea Bohemia.Un digestiv...
Indisponibil
CAMPARI 70 CL 25%
Aperitiv cu lichior amar italian, aromat cu o varietate de 68 de ierburii si mirodenii. Campari este obtinut prin infuzarea de fructe,ierburi aromatice, apa si alcool.
Indisponibil
DOM BENEDICTINE 100 CL 40%
Dom Benedictine este un lichior produs in Franta realizat din brandy adaugandu-se mai apoi 27 de ierburi . Un gust complex,condimentat cu arome de miere, ghimbir, cardamom, sofran si coji de portocală. Lichior este unul foarte versatil potrivindu-se foarte bine cu vodka, coniac, gin, whisky
Indisponibil
FERNET BRANCA 70 CL 39%
Fernet Branca este cel mai important lichior italian realizat din 27 de ierburi aromatice,radacini si condimente acestea se lasa la macerat timp de 12 luni in butoaie din lemn de stejar . Gustul fiind unul bine echilibrat de piper verde, sofran, mandarine, cuisoare, soc
Indisponibil
FERNET BRANCA 100 CL 39%
Fernet Branca este cel mai important lichior italian realizat din 27 de ierburi aromatice,radacini si condimente acestea se lasa la macerat timp de 12 luni in butoaie din lemn de stejar . Gustul fiind unul bine echilibrat de piper verde, sofran, mandarine, cuisoare, soc
Indisponibil
FERNET BRANCA MENTA 70 CL 28%
Fernet Branca o bautura pe baza de plante, realizata de catre medicul erbalist Bernardino Branca in Milano in anul 1960, ajungand azi sa fie cea mai cunoascuta bautura pe baza de plante din Italia. Fernet Branca Menta contine in reteta sa nu mai putin de 40 de plante, radacini si mirodenii cum ar...
Indisponibil
JAGERMEISTER 50 CL 35%
Cel mai populat digestiv din lume. Jagermeister are in reteta sa nu mai putin de 56 de ierburi aromatice si condimente. Note de cirese, ciocolata, lemn dulce si accente florale.
Indisponibil
JAGERMEISTER 70 CL 35%
Cel mai populat digestiv din lume. Jagermeister are in reteta sa nu mai putin de 56 de ierburi aromatice si condimente. Note de cirese, ciocolata, lemn dulce si accente florale.
Indisponibil
JAGERMEISTER 100 CL 35%
Cel mai populat digestiv din lume. Jagermeister are in reteta sa nu mai putin de 56 de ierburi aromatice si condimente. Note de cirese, ciocolata, lemn dulce si accente florale.
Indisponibil
JAGERMEISTER - shot 70 CL 35%
Jagermiester digestiv originar din Germania, obtinut din amestec de 56 de plante botanice si mirodenii precum anason, mac, sofran, ienupar, ginseng, coaja de citrice. Ingredientele sunt macinate si sunt lasate timp de 3 zile impreuna cu apa si alcool, rezultatul obtinut este filtrat si tinut in...
Indisponibil
JAGERMEISTER MANIFEST 100 CL 38%
Jagermeister Manifest este un lichior natural german de plante. Manifestul Jagermeister, un apertiv ce se bazeaza pe reteta originala a popularului lichior pe baza de plante unde peste 56 de plante diferite sunt utilizate la realizarea lui, aromele fiind extrase folosind un proces elaborat de...
Indisponibil
LILLET BLANC 75 CL 17%
Lillet un brand frantuzesc ce a luat nastere in Podensac un sat din zona Bordeaux, Franta. Lillet un aperitiv pe baza de vin obtinut din regiunea Bordeaux si lichioruri de citrice. Lillet Blanc un aperitiv proaspat, neted si fructat. Culoare: galben Miros: floral Gust: miere, fructe exotice,...
Indisponibil
LILLET ROSE 75 CL 17%
Lillet un brand frantuzesc ce a luat nastere in Podensac un sat din zona Bordeaux, Franta. Lillet un aperitiv pe baza de vin obtinut din regiunea Bordeaux si lichioruri de citrice. Lillet Rose un aperitiv proaspat, este un amestec de vinurii albe si rosii de Bordeaux si cu lichioruri de plante si...
Indisponibil
LILLET ROUGE 75 CL 17%
Lillet un brand frantuzesc ce a luat nastere in Podensac un sat din zona Bordeaux, Franta. Lillet un aperitiv pe baza de vin obtinut din regiunea Bordeaux si lichioruri de citrice. Lillet Rouge un aperitiv rosu neted si plin de fructe. Culoare: rosu Miros: fructe rosii bine coapte Gust: portocale,...
Indisponibil
RIGA BLACK BALSAM CHERRY 70 CL 30%
La sfarsitul secolului al XIII-lea, Marco Polo aduce primele balsamuri (extracte din plante) in Europa din cautarile sale din China. Secolele XIII - XVII prin intermediul balsamurilor Ligii Hanseatice au devenit cunoscute in toata Europa si Rusia datorita comerciantilor europeni. Riga Black Balsam...
Indisponibil
TATRATEA CITRUS 70 CL 32%
Lichior de ceai pe baza de plante, imbunatatit cu extracte de lime si lamaie, ce ii ofera aroma de citrice pastrand si gustul de ceai de fructe.
Indisponibil
TATRATEA COCONUTS 70 CL 22%
Lichior de ceai pe baza de plante imbunatatit cu extract de cocos.
Indisponibil
TATRATEA FOREST FRUIT 70 CL 62%
Lichior de ceai pe baza de plante, imbunatatit cu extracte de fructe de padure, capsuni, zmeura, mure si afine care ofera un gust splendid.
Indisponibil
TATRATEA HIBISCUS &RED 70 CL 32%
Hibiscus si red tea este imbogatit cu ceai rosu, extract de hibiscus si visine. Are un gust usor acrisor si o culoare rubinie.
Indisponibil
TATRATEA ORIGINAL 70 CL 52%
Tatratea Original este primul lichior pe baza de ceai din Slovacia. Este o bautura unica, ce contine alcool, extracte din plante si ceaiuri de fructe, zahar si arome speciale.
Indisponibil
TATRATEA ORIGINAL + 2 shot 70 CL 52%
Tatratea Original este primul lichior pe baza de ceai din Slovacia. Este o bautura unica, ce contine alcool, extracte din plante si ceaiuri de fructe, zahar si arome speciale.
Indisponibil
TATRATEA OUTLAW 70 CL 72%
Outlaw contine extract din arbore de chinina, si o concetratie de zahar mai buna decat restul lichiorurilor din famila Tatratea. Este cu mai mai mare concentractie aloolica din famila Tatratea.
Indisponibil
TATRATEA PEACH 70 CL 42%
Tatratea Peach contine un supliment de ceai alb si extract de piersica.
Indisponibil
UNICUM 20 CL 40%
Lichior imbatranit in butoaie de stejar care are in compozitia sa nu mai putin de 40 de plante. Lichior produs exclusiv in Ungaria.
Indisponibil
UNICUM 50 CL 40%
Lichior imbatranit in butoaie de stejar care are in compozitia sa nu mai putin de 40 de plante. Lichior produs exclusiv in Ungaria.
Indisponibil
UNICUM 70 CL 40%
Lichior imbatranit in butoaie de stejar care are in compozitia sa nu mai putin de 40 de plante. Lichior produs exclusiv in Ungaria.
Indisponibil
UNICUM 100 CL 40%
Lichior imbatranit in butoaie de stejar care are in compozitia sa nu mai putin de 40 de plante. Lichior produs exclusiv in Ungaria.
Indisponibil
UNICUM RISERVA LICHIOR 70 CL 40%
Unicum Riserva imbatranit in doua butoaie diferite. Prima imbatranire este intr-un butoi vechi de unde lichiorul primeste "miere neagra" care ofera mai multa profunzime. A doua imbatranite se face in butoi Tokay Aszu. Gasim arome dulce de miere.
Indisponibil
UNICUM SZILVA 50 CL 35%
Unicum Szilva este facuta dupa reteta Unicum clasic doar are in plus in compozitia sa prune uscate.Lichior amar imbatranit 6 luni in butoaie de stejar.
Indisponibil
UNICUM SZILVA 70 CL 35%
Unicum Szilva este facuta dupa reteta Unicum clasic doar are in plus in compozitia sa prune uscate.Lichior amar imbatranit 6 luni in butoaie de stejar.
Indisponibil
UNICUM SZILVA 100 CL 35%
Sortimentul unguresc obţinut din peste 40 de plante, ierburi şi condimente care provin de pe toate continentele este unic în lume. Pentru a extrage arome cât mai intense, ingredientele sunt iniţial macerate şi distilate, după care lichiorul este învechit timp de şase luni pe pat de prune uscate, în...
Indisponibil
JAGERMEISTER 100 CL 35% - cutie metal
Cel mai populat digestiv din lume. Jagermeister are in reteta sa nu mai putin de 56 de ierburi aromatice si condimente.Note de cirese, ciocolata, lemn dulce si accente florale.
Indisponibil