Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

NEO

Warm up together (6+1)
Încearcă noile arome neo™, special create pentru glo™ hyper. Achizitionează oferta specială neo ™ 6+1: cumpară 6 pachete și primești 1 gratis.
102 00 
Neo Purple Tropic Click
Mix de tutun premium cu note catifelate. Acum cu două capsule: ananas și afine. Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00 
NEO Arctic Click
Mix de tutun premium, armonizat cu accente de mentă. Click pentru o aromă intens răcoroasă.  Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00 
NEO Blue Click
Mix de tutun premium și note răcoroase. Click pentru o aromă echilibrată de mentă. Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00 
NEO Classic Tobacco
Mix intens și deplin de tutun premium, îmbogatit cu esențe lemnoase. Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00 
NEO Green Click
Mix de tutun premium. Click pentru o aromă răcoroasă cu note dulci. Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00 
NEO Purple Click
Mix catifelat de tutun premium și arome de fructe de pădure. Click pentru o experiență cu note văratice.  Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00 
NEO Scarlet Click
Mix de tutun premium cu infuzie de arome fructate. Click pentru aroma de fructe roșii de pădure și accente subtile de mentă.  Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00 
NEO Terracotta Tobacco
Mix bogat de tutun premium, echilibrat, cu note catifelate. Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00 
NEO Tropic Click
Mix de tutun premium și note delicate de cocos. Click pentru aroma de ananas care dezvăluie experiența tropicală desăvârșită. Este interzisă vânzarea persoanelor sub 18 ani.
17 00