

Cele mai populare
Meniu Cârnați proaspeți la grătar cu cartofi prăjiți
530 g * imagine cu titlu de prezentare, nu include mustar, se comanda separat.
17 00
Meniu Piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți
450 g
16 00
Mixt grill
Ceafă porc, piept pui, 2 mititei, cartofi prăjiți, castraveți murați 795 g
37 50
Platou mititei
25 mititei, muștar 1200 g
78 50
Jumătate de pui la ceaun cu cartofi prăjiți și mujdei de usturoi
Jumătate de pui la ceaun cu cartofi prajiti și mujdei de usturoi - 610gr * cartofi conțin amidon * timp mediu preparare 30 minute * gramajul este pe total meniu
30 00
Ciorba de burta
350gr, Conține alergeni: țelina * imagine cu titlu de prezentare, nu include smantana și ardei iute, ele se comanda separat.
15 00
Ciorbe
Ciorba de burta
350gr, Conține alergeni: țelina * imagine cu titlu de prezentare, nu include smantana și ardei iute, ele se comanda separat.
15 00
Meniuri
Meniu mici 5 buc
Mititei 5 buc, muștar, chiflă 320 g
17 50Meniu mici 10 buc
Mititei 10 buc, mustar si 2 chifle 640 g
36 50Meniu Cârnați proaspeți la grătar cu cartofi prăjiți
530 g * imagine cu titlu de prezentare, nu include mustar, se comanda separat.
17 00
Meniu Piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți
450 g
16 00
Scaricica porc pe jar cu cartofi prajiti
Scaricica porc - 500gr, cartofi prajiti 550gr *gramajele inaintea prepararea termica a acestora
40 00
Jumătate de pui la ceaun cu cartofi prăjiți și mujdei de usturoi
Jumătate de pui la ceaun cu cartofi prajiti și mujdei de usturoi - 610gr * cartofi conțin amidon * timp mediu preparare 30 minute * gramajul este pe total meniu
30 00
Meniu 5mici cu cartofi prajiti și mustar
5 mititei, cartofi prajiti, mustar 365gr Alergeni: mustar
21 00
Platouri
Mixt grill
Ceafă porc, piept pui, 2 mititei, cartofi prăjiți, castraveți murați 795 g
37 50
Platou mititei
25 mititei, muștar 1200 g
78 50
Platou 2
Ceafă porc, mititei, cârnați proaspeți, cartofi prăjiți, ardei copt 1500 g
69 00Scaricica porc pe jar cu cartofi prajiti
Scaricica porc - 500gr, cartofi prajiti 550gr *gramajele inaintea prepararea termica a acestora
40 00
Platou party
Scaricica porc, Ceafa porc, Mititei Gardu rosu, Piept de pui, Carnati prosapeti de porc, Cartofi naturali prajiti, Castraveti murati, Ardei copt, Mujdei de usturoi, Mustarul casei. 5,75kg toate produsele cantarite in crud ( inaintea prepararii termice) Contine alergeni: mustar, usturoi, bicarbonat, otet
265 00Platou 1
Scăricică porc, ceafă porc, mititei, piept pui, cârnați proaspeți, cartofi prăjiți, castraveți murați 2600 g
IndisponibilSosuri
Muștar pahar
200 g *poate provoca alergii
3 50
Mujdei de usturoi
Contine: Usturoi, sare, apa, 100g
3 00
Smantana
50gr
3 50Mustar plic
20gr, alergen
1 00Garnituri
Chiflă
100 g
1 50Ardei copt
100 g *imagine cu titlu de prezentare
4 50
Castraveți murați
Castraveti murati, acrii, 100g *Contin alergeni: Boabe de mustar, telina
3 50
Cartofi prăjiți
280g crud, 150g prajit Cartofi naturali cu sare de masa *contin alergeni: amidon
4 00
Smantana
50gr
3 50Ardei iute
1 00Băuturi
Coca cola doză
330 ml
5 00
Fanta portocale doză
330 ml
5 00
Apă minerala Borsec
500 ml, apa minelala natural carbogazoasa, pet
5 00
Apă minerală Borsec
1.5 l
6 50
Apă plata Borsec
500ml
5 00
Energizant RedBull
Doza 0,25 l
10 00
Vinuri
Vin Jidvei Traditional, Feteasca Regala
750 ml, demisec Contine sulfiti
25 00
Vin Jidvei Traditional Risleing
750 ml
25 00Vin Ceptura, Feteasca Regala - demisec
750 ml, demisec Contine sulfiti
25 00
Vin Caloian roze sec, Cramele Oprisor, 0,75l
0,75l, roze, sec, Alcool 13% Note degustare - Trandafir, mar rosu, dulceag; placut si racoros Dealurile Olteniei, Oprisor, Mehedinti, Romania Contine sulfiti
38 00
Vin Purcari 1827, demisec, alb
Vinul de Purcari este un sortiment proaspăt şi captivant, obţinut din struguri atent selecţionaţi, culeşi manual şi vinificaţi prin metoda tradiţională. Vinul este maturat pe o perioadă de 6 luni în barrique franțuzesc din lemn de stejar, unde îşi definitivează pe deplin personalitatea expresivă. Superbul vin moldovenesc este o alegere potrivită pentru serile călduroase de vară şi poate fi savurat cu plăcere ca aperitiv. Culinar, vinul se potriveşte foarte bine cu brânzeturi de capră, preparate pe bază de carne de peşte şi salate. Temperatura optima de servire este de 10 - 12 ℃. Notele degustării: Miros: Note proaspete şi vibrante de citrice, în special lime şi grepfrut, fructe exotice şi accente florale delicate. Gust: Un melanj delicat, frumos echilibrat, de fructe tropicale şi citrice. Culoare: Galben pai, strălucitor.
50 00
Vin Mateus Roze demisec
Tara de origine: Portugalia Regiune: Douro Tip: Demisec Culoare: Rose Temperatura servire: 8-10°C Cantitate: 0.75 L Alcool: 11 %
40 00
Vin Grasa de Cotnari - demidulce
750 ml, Demidulce contine sulfiti
Indisponibil
Vin Grasa de Cotnari - demidulce
750 ml, demidulce Contine sulfiti
Indisponibil
Bere
Birra Moretti
330 ml
5 50
Ciuc doză
500 ml
5 50
Arahide prajite si sarate
Mogyi Arahide Prajite si Sarate - Un snack delicios, oricand la indemana! 50gr *pot provoca alergii
3 00
Heineken fară alcool
330 ml
Indisponibil
Cafea/Ceai
Cafea expresso Julius Meinl
Cafea, lapte, zahar
5 00
Ceai infuzie Julius Meinl, fructe de padure
Ceai fructe de padure, zahar
5 00