Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Buchete Aranjament floral
Royal Flowers cover image
Royal Flowers logo
Royal Flowers
Detalii Detalii Vezi detalii

9 99  Lei

Livrare de la
Comanda minima este 2990 lei
Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Deschide la 09:00
Royal Flowers este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Buchete

Flower lover

Flower lover vor adora acest buchet din 37de trandafiri de ecuador mov/lila care vin insotiti de un decor premium si ambalaj parfumat. Felicitare cadou.

430 00 
Flower lover image
Imperial lover

Va propunem un buchet Imperial Lover formar din 25 de trandafiri ecudor rosii si 20 de crini imperiali albi cu minim 5 cupe per fir. Vine insotit cu decor premium si ambalaj parfumat. Felicitare cadou.

890 00 
Imperial lover image
Perfect gift

Perfect Gift este format dintr-un superb buchet de flori,un tort de aprozimativ 1200gr si un balon cu heliu personalizat,nu uitam nici de Felicitarea pe care o completam cu gandurile tale.

350 00 
Perfect gift image
Emotii

Daca iti doresti un cadou 2 in 1,iti propunem acest aranjament floral in geanta din piele ecologica insotit de o felicitare in care vom transpune emotiile tale…

210 00 
Emotii image
Bloom

Buchet multicolor realizat din 15 trandafiri proaspeti de ecuador cu decor din eucalipt si pistacia.Felicitare cadou!

210 00 
Bloom image

Aranjament floral

Colour of life

Aranjament floral realizat din flori proaspete in Colour of Life. Vine insotit de o felicitare cadou. Culorile din poza de prezentare pot varia usor!

150 00 
Colour of life image
Special roses

Aranjament realizat in cutie din catifea. Felicitare cadou! Felicitare cadou!

210 00 
Special roses image
Aranjament asortat

Va propunem un aranjament minunat cu flori de sezon realizat in cutie tip buchet cu sertar pentru bomboane,asortat cu un Lambrusco. Aranjamentul contine mini rose,bujori,trandafiri,lisianthus si decorul imbietor eliberand o nota de parfum imbietor. In functie de preferintele dumneavoastra culorile aranjamentului pot varia.

360 00 
Aranjament asortat image