Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Narghilla Delivery
NARGHILLA TEAM cover image
NARGHILLA TEAM logo
NARGHILLA TEAM

Livrare gratuită!

Fără comandă minimă

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Deschis
Detalii Detalii Vezi detalii

Narghilla Delivery

4. Narghilea Clasica

După o zi de lucru,ai nevoie să te relaxezi cu prietenii. Narghileaua va fi catalizatorul atmosferei liniștite. Cum să faci o comandă? Narghileaua pe creuzet va completa nu numai atmosfera de acasă ci și orice eveniment: ziua de naștere, întâlnirea cu prietenii și familia sau un corporativ cu colegii de muncă. Experiență, echipamente de înaltă calitate, prețuri rezonabile - o mică listă a avantajelor noastre și dacă din cauza pandemiei savurarea narghilelei devine imposibilă, noi spargem gheața și vă aducem narghileaua acasă gata preparată la fel ca în restaurantul tău preferat . ● Plasați comanda și nargheliștii vă vor contacta. Spuneți-ne despre preferințele dvs. iar împreună vom crea gustul perfect. ● Faceți cunoștință cu angajatul nostru, acordați-i timp să pregateasca narghileaua vorbiți despre ea și regulile de fumat. ● Bucurați-vă de proces și renunțați la toate problemele din afară. ● Povestește-ne despre experiențele tale și împărtășește-le cu noi! Cu drag, Narghilla Team!

89 00 
 4. Narghilea Clasica image
1. Narghilla Papaya

După o zi de lucru,ai nevoie să te relaxezi cu prietenii. Narghileaua va fi catalizatorul atmosferei liniștite. Cum să faci o comandă? Africa Time Papaya va completa nu numai atmosfera de acasă ci și orice eveniment: ziua de naștere, întâlnirea cu prietenii și familia sau un corporativ cu colegii de muncă. Experiență, echipamente de înaltă calitate, prețuri rezonabile - o mică listă a avantajelor noastre și dacă din cauza pandemiei savurarea narghilelei devine imposibilă, noi spargem gheața și vă aducem narghileaua acasă gata preparată la fel ca în restaurantul tău preferat . ● Plasați comanda și nargheliștii vă vor contacta. Spuneți-ne despre preferințele dvs. iar împreună vom crea gustul perfect. ● Faceți cunoștință cu angajatul nostru, acordați-i timp să pregateasca narghileaua vorbiți despre ea și regulile de fumat. ● Bucurați-vă de proces și renunțați la toate problemele din afară. ● Povestește-ne despre experiențele tale și împărtășește-le cu noi! Cu drag, Narghilla Team!

140 00 
1. Narghilla Papaya image
3. Narghilea Portocală

După o zi de lucru,ai nevoie să te relaxezi cu prietenii. Narghileaua va fi catalizatorul atmosferei liniștite. Cum să faci o comandă? Narghileaua pe portocală va completa nu numai atmosfera de acasă ci și orice eveniment: ziua de naștere, întâlnirea cu prietenii și familia sau un corporativ cu colegii de muncă. Experiență, echipamente de înaltă calitate, prețuri rezonabile - o mică listă a avantajelor noastre și dacă din cauza pandemiei savurarea narghilelei devine imposibilă, noi spargem gheața și vă aducem narghileaua acasă gata preparată la fel ca în restaurantul tău preferat . ● Plasați comanda și nargheliștii vă vor contacta. Spuneți-ne despre preferințele dvs. iar împreună vom crea gustul perfect. ● Faceți cunoștință cu angajatul nostru, acordați-i timp să pregateasca narghileaua vorbiți despre ea și regulile de fumat. ● Bucurați-vă de proces și renunțați la toate problemele din afară. ● Povestește-ne despre experiențele tale și împărtășește-le cu noi! Cu drag, Narghilla Team!

120 00 
 3. Narghilea Portocală image
2. Narghilea Ananas

După o zi de lucru,ai nevoie să te relaxezi cu prietenii. Narghileaua va fi catalizatorul atmosferei liniștite. Cum să faci o comandă? Narghileaua pe ananas va completa nu numai atmosfera de acasă ci și orice eveniment: ziua de naștere, întâlnirea cu prietenii și familia sau un corporativ cu colegii de muncă. Experiență, echipamente de înaltă calitate, prețuri rezonabile - o mică listă a avantajelor noastre și dacă din cauza pandemiei savurarea narghilelei devine imposibilă, noi spargem gheața și vă aducem narghileaua acasă gata preparată la fel ca în restaurantul tău preferat . ● Plasați comanda și nargheliștii vă vor contacta. Spuneți-ne despre preferințele dvs. iar împreună vom crea gustul perfect. ● Faceți cunoștință cu angajatul nostru, acordați-i timp să pregateasca narghileaua vorbiți despre ea și regulile de fumat. ● Bucurați-vă de proces și renunțați la toate problemele din afară. ● Povestește-ne despre experiențele tale și împărtășește-le cu noi! Cu drag, Narghilla Team!

130 00 
 2. Narghilea Ananas image
5. Extra Carbuni Black coco

Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii de narghilea. Marca: Coco Boss Tara de Origine: Indonezia Greutate Totala Neta: 1 kg Material: 100% Coaja de Nuca de Cocos Forma Carbonului: Cuburi Tip de Aprindere: Aprindere Normala (Aragaz, Flacari, Gratar, Plita) Fara Sulf: Da Ambalare: Cutie ( 72 Cuburi ) Dimensiunea Cubului: 25 × 25 × 25 MM

40 00 
 5. Extra Carbuni  Black coco image