Ai terminat selecțiile? Vizitează comanda de grup pentru a le confirma.
Cookera cover image
Cookera logo

Cookera

Specific Internațional
Comandă min.

Nu

Comandă de grup
Split Payment
Plata cu cardul

Acceptată

Ridicare Personală

Nu

Program: Deschide maine la 09:00
Locație: p-ta Unirii
Ai 2 x mini-doze Strongbow din partea casei, la orice comandă

Supe si Aperitive

Supa de vita cu taitei si salata verde

Supa de vita cu taitei si salata verde

Este indicat sa consumam carne de vita macar o data pe saptamana. Aceasta este considerata carne rosie deoarece contine cantităti mari de Fier; totodata este bogata in diverse vitamine si minerale. O supa consistenta cu vita, zarzavaturi, legume si taiteti de casa, are un continut scazut de grasimi, fiind hranitoare si sanatoasa.
Ingrediente: mix de ciuperci, ceapa alba, usturoi, sare, piper, hondashi, ulei de floarea soarelui, salata verde, sos de soia, ulei de susan, pomodori / pasata, vita, taitei
Cantitate: 300 ml
Valori Nutritionale:
Proteine:18.4
Lipide:7.6
Glucide:29.6
Fibre:1.3
Valoarea energetica:257.3
Chef: Vincze Robert

19.00 Lei
Supa crema de rosii cu ravioli de spanac

Supa crema de rosii cu ravioli de spanac

Stiati ca rosia este un fruct? Se pare ca, din punct de vedere botanic, rosiile nu fac parte din categoria legumelor, asa cum stim cu totii. Datorita continutului mic de zahar a aparut aceasta confuzie care si astazi este necunoscuta de marea majoritate a populatiei. Acest aspect nu schimba insa faptul ca rosiile sunt pur si simplu delicioase. O supa crema de rosii aromatizata cu busuioc si usturoi, reprezinta oricand un mod ideal de a incepe masa de pranz. Mai mult, am adaugat si ravioli cu spanac pentru o savoare aparte si un gust mai intens.
Ingrediente: ceapa alba, usturoi, sare, piper, spanac, morcov, busuioc, telina, ricota, ulei de masline, pasata, aluat
Cantitate: 350 ml
Valori Nutritionale:
Proteine:4.4
Lipide:4.1
Glucide:13.1
Fibre:2.1
Valoarea energetica:105.4
Chef: Kozocsa Istvan

16.00 Lei
 Ciorba de ardei umpluti si legume

Ciorba de ardei umpluti si legume

Una dintre cele mai gustoase si apeciate supe in bucataria romaneasca este cea cu ardei umpluti. Reteta preparatului care se gaseste in mai toate restaurantele este una clasica si usor de preparat. V-am pregatit o ciorba de legume cu ardei umpluti cu carne tocata si orez, ideala pentru un pranz sanatos. Condimentata cu patrunjel, ciorba capata astfel un gust delicios.
Ingrediente: ceapa alba, usturoi, sare, piper, ou, morcov, smantana, ardei gras, orez, ulei de floarea soarelui, telina, patrunjel verde, boia dulce, ceafa de porc, pasata
Cantitate: 350 ml
Valori Nutritionale:
Proteine:9.0
Lipide:10.1
Glucide:15.0
Fibre:1.6
Valoarea energetica:188.4
Chef: Vincze Robert

18.00 Lei
Cubanos cu muschi file de casa si sos de banane

Cubanos cu muschi file de casa si sos de banane

Sandwich-ul cubano este o reinterpretare a celebrului ham and cheese sandwich, aparut initial in cafenelele care livrau mancare muncitorilor imigranti cubanezi din Tampa sau Key West, Florida. Zona era cunoscuta pentru cateva comunitati timpurii de cubanezi, lucratori in industria trabucurilor. Mai tarziu, exilatii si expatriatii cubanezi au adus sandwich-ul si la Miami unde este de asemenea, foarte popular. Sandwich-ul este pregatit cu muschi file de casa, feta, rosii, salata verde, sos de banane si unt. Un mix de arome intr-o singura portie delicioasa.
Ingrediente: sare, piper, feta, unt, cotlet de porc, zahar, parmezan, rosii, maioneza, salata iceberg, banane, aluat de paine, lichid de fum
Cantitate: 300 g
Valori Nutritionale:
Proteine:39.4
Lipide:44.9
Glucide:33.3
Fibre:2
Valoarea energetica:700
Chef: Vincze Robert

19.00 Lei
Paine de casa

Paine de casa

Din faina alba de calitate si mult suflet, am pregatit pentru dumneavoastra o paine cu aroma irezistibila, foarte satioasa si hranitoare, care o sa va incante prin profunzimea gustului si textura complexa.
Ingrediente: faina, masline, drojdie, sare de mare, rosii uscate, apa
Cantitate: 100 g
Valori Nutritionale:
Proteine:5
Lipide:13
Glucide:157
Fibre:0
Valoarea energetica:200

4.00 Lei
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Putine sunt mesele in familie in mijlocul carora sa nu troneze, la mare cinste, salatele pline cu de toate; iar regina neincoronata a acestora,ornata cum se cuvine, este salata de boeuf.
Inventatorul ei pare sa fi fost bucatarul belgian Lucien Olivier, care, prin anii 1860, era mare chef peste bucataria hotelului Hermitage, locul unde se strangea lumea buna a Moscovei. Bucatarii nostri au pregatit cu drag aceasta salata de care ne leaga atatea amintiri placute.
Ingrediente: cartofi albi, sare, piper, morcov, mazare, smantana dulce, telina, patrunjel verde, vita, maioneza, castraveti murati
Cantitate: 300 g
Valori Nutritionale:
Proteine:19
Lipide:27
Glucide:31
Fibre:6
Valoarea energetica:470
Chef: Vincze Robert

18.00 Lei

Fel Principal

Piept de curcan in sos de rosii cu mamaliguta

Piept de curcan in sos de rosii cu mamaliguta

Carnea de curcan ne este recomandata de nutritionisti deoarece are putine grasimi si contine multe proteine, vitamine si minerale. Noi iti recomandam carnea de curcan pentru ca este delicioasa, frageda si suculenta. Pentru mai multa savoare am adaugat un sos cremos de rosii, iar langa am asezat traditionala mamaliguta, care aduce nu doar un plus de culoare preparatului cat si un gust delicios.
Ingrediente: usturoi, sare, piper, ulei, busuioc, faina de malai, praz, piept de curcan, sos de rosii
Cantitate: 400 g
Valori Nutritionale:
Proteine:61.4
Lipide:13.8
Glucide:80.7
Fibre:8.7
Valoarea energetica:683.3
Chef: Kozocsa Istvan

32.00 Lei
Friptura de porc cu piure de cartofi

Friptura de porc cu piure de cartofi

O reteta delicioasa ce imbina carnea frageda si suculenta de porc cu piureul cremos de cartofi. Pentru a crea o savoare aparte, am adaugat un sos de legume fin, rezultand un dish savuros cu multe arome interesante si gust intens. O alaturare de ingrediente ce iti va innebuni papilele gustative cu savoarea deosebita si textura fina.
Ingrediente: ceapa alba, ardei gras, ceafa de porc, usturoi, cartofi albi, sare, piper, unt, morcov, lapte, zahar, ulei de floarea soarelui, patrunjel verde, boia dulce, pasata
Cantitate: 400 g
Valori Nutritionale:
Proteine:35.6
Lipide:29.1
Glucide:42.1
Fibre:4.4
Valoarea energetica:576.9
Chef: Vincze Robert

34.00 Lei
Paste cu pui, mazare si sos de rosii

Paste cu pui, mazare si sos de rosii

Cele mai bune paste sunt cele gatite “al dente”. Astfel, pastele gatite perfect trebuie sa fie ferme, dar in acelasi timp destul de moi pentru a putea fi consumate usor. Am pregatit pentru dumneavoastra pastele cu piept de pui, mazare, sos de rosii, parmezan si frunze de patrunjel verde - o savoare mai presus de cuvinte! Gustoase, aromate si suculente, acestea sunt ideale pentru un pranz hranitor!
Ingrediente: usturoi, sare, piper, patrunjel, mazare, parmezan, piept de pui , ulei de masline, pasata, penne
Cantitate: 350 g
Valori Nutritionale:
Proteine:45.1
Lipide:15.2
Glucide:31.7
Fibre:3.5
Valoarea energetica:444.2
Chef: Kozocsa Istvan

28.00 Lei
Penne cu ton si ardei iute

Penne cu ton si ardei iute

Pennele Rigate Barilla, au un gust consistent, si sunt capabile sa retina perfect sosul; acestea iau nastere dintr-o noua combinatie de tipuri excelente de faina de grau dur si de procese care sporesc la maximum trasaturile pastelor. Savureaza gustul intens al pastelor cu ton, un preparat specific regiunii Lazio si in special Romei. Un preparat hranitor cu penne, ton cu o textura ferma, spanac proaspat, ardei iute, usturoi si ulei de masline extravirgin pentru ca pranzul dumneavoastra sa fie unul tipic italienesc!
Ingrediente: penne, usturoi, sare, piper, ardei iute, lamaie, ulei de masline extra virgin, ton, baby spanac
Cantitate: 350 g
Valori Nutritionale:
Proteine:41.8
Lipide:8.4
Glucide:44.6
Fibre:2.4
Valoarea energetica:410.8
Chef: Kozocsa Istvan

28.00 Lei
Ciolan la cuptor cu balmos

Ciolan la cuptor cu balmos

Aceasta combinatie inedita va va surprinde prin gustul bogat si delicios dar si prin texturile diferite. Am pregatit astazi pentru dumneavoastra un ciolan la cuptor, suculent si aromat, imbaiat in sos bbq, alaturi de balmosul prajit, usor crocant si deosebit de gustos. Arsenalul de gusturi diferite (acrisor, dulce, sarat) si aromele fine din acest preparat il transforma intr-unul savuros.
Ingrediente: usturoi, sare, piper, unt, ciolan afumat, boia afumata, ketchup, faina de malai, smantana fermentata, iaurt, zahar brun, sos worcester
Cantitate: 400 g
Valori Nutritionale:
Proteine:28
Lipide:28
Glucide:62
Fibre:3
Valoarea energetica:748
Chef: Vincze Robert

28.00 Lei
File de dorada cu piure de mazare cu busuioc, mazare si ulei verde

File de dorada cu piure de mazare cu busuioc, mazare si ulei verde

Pestele dorada nu este doar foarte gustos, ci si sanatos, putem spune chiar medicament. Scade colesterolul, creste elasticitatea arterelor, prevenind ateroscleroza iar datorita continutului ridicat de potasiu, activitatea creierului creste, memoria se îmbunatateste si functia inimii este stimulata. Pentru astazi bucatarii nostri au pregatit un file de dorada la tigaie, alaturi de piureul cremos de mazare aromatizat cu busuioc si uleiul verde al casei. Un preparat sanatos si hranitor cu texturi diferite si arome care se completeaza perfect.
Ingrediente: ceapa alba, usturoi, sare, piper, unt, mazare, busuioc, ulei de floarea soarelui, dorada, ridichi, ulei verde
Cantitate: 400 g
Valori Nutritionale:
Proteine:26
Lipide:7
Glucide:30
Fibre:7
Valoarea energetica:277
Chef: Kozocsa Istvan

38.00 Lei

Bauturi

GRAMMA METAPH ROSE

GRAMMA METAPH ROSE

Un rosé ce îti va rasfata papilele gustative cu fructuozitatea specifica Fetestii negre, cu intensitatea si eleganta Merlot-ului desavarsita de aroma fructelor de padure, cat si cea discreta a prunelor uscate. Are un parfum exotic de physalis si fructe de padure si un gust echilibrat racoritor, de intensitate medie.



CARACTERISTICI



Alcool 12,9 % vol

Zaharuri reducătoare: 3,89 g/l

Aciditate: 6 g/l exprimată în acid tartric

Extract total: 23.37 g/l

Temperatura recomandata de servire: 7⁰C-10⁰C



ASOCIERE CULINARA



Recomandat cu preparatele din carne rosie vita, porc, miel, vanat, dar si cu gratar de vita cu un sos.
Cantitate: 0.75 L

43.00 Lei
LA CAPELA TRIO ALB

LA CAPELA TRIO ALB

Este un vin sec, cupajat din soiurile Chardonnay, Sylvaner Verde și Muscat Ottonel, de culoare galben-lamaie vioaie. Strugurii provin din cultura ecologica. Nasul este parfumat și proaspat, cu note florale de violete albe și flori de camp acompaniate de fructe proaspete, piersici albe, citrice și mere verzi. Gustul reda componentele olfactive sprijinit de o aciditate marcanta si crocanta care îi confera prospețime, datorită zonei viticole. Finalul este persistent și tonic.



CARACTERISTICI



Continut de alcool: 13%

Aciditate: 5,85 g/l: sec

Zaharuri reziduale: demisec

Temperatura de servire recomandata: 9 o C



ASOCIERE CULINARA



Se recomanda in compania aperitivelor si salatelor.
Cantitate: 0.75 L

40.00 Lei
VINCA SOPHIA 2018

VINCA SOPHIA 2018

Este un vin de un auriu deschis, încoronat cu buchetul plin de citrice, mere, pere, flori de camp şi arome de butoaie de stejar. Savoarea de lamaie, mere galbene si pere combinate gratios cu note de nuci si vanilie ne povesteste despre maturarea în butoaie de stejar pe levuri (sur lie). Vin creat în onoarea principesei Transilvaniei Sophia Bathory, care în anul 1650 a donat paduri si vii bisericii din Carastelec, scrisoarea ei de donatie fiind prima documentare scrisa a prezentei viticulturii în sat.



CARACTERISTICI



Soiuri 100% Chardonnay

Vol alc. 13,5%

Aciditate 6 g/l

Zahar rezidual 2,28 g/l

Temperatura de servire 10-12°C



ASOCIERE CULINARA



Carne de pasare gatit lent, sau cu sos pe baza de unt, chicken pie, peste, paste cu ciuperci si/sau sos alb, risotto, brie, branza nematurata.






Cantitate: 0.75 L

55.00 Lei
FREAMAT ROSU 2016

FREAMAT ROSU 2016

Freamat rosu 2016 este un cupaj de Cabernet Sauvignon (44%), Merlot (41%) si Syrah (15%). Este un vin bogat, puternic si elegant, în acelasi timp. Cu o culoare intensa rubinie spre bruna, amintind de visina putreda, vinul prezinta un buchet cu note de cirese coapte. Textura rotunda, fina, catifelata, cu taninuri echilibrate, este însotita de un gust bogat de cirese amare, prune uscate si coacaze negre.



PREMII OBTINUTE



AWC Vienna 2019 : Silver Medal

International Wine Contest Bucharest 2019 : Gold Medal
Cantitate: 0.75 L

50.00 Lei
LA CAPELA CUVEE SELECTION RED 2016

LA CAPELA CUVEE SELECTION RED 2016

Este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot Si Burgund Mare sau Blaufränkisch, produs din struguri ecologici fermentaTi timp de 3 saptamani pe pielita si maturat în barrique-uri la a 2-a si a 3-a folosinta, un vin serios chiar de la primul nas si în acelasi timp elegant, de culoare rubinie intensa, cu note de fructe negre si rosii, afine si cirese coapte, acompaniate de condimente picante si dulci, menta si lemn dulce, cu structura compacta datorita taninilor si aciditatii.



CARACTERISTICI



Continut de alcool: 14%

Aciditate: 6 g/l

Zaharuri reziduale: sec

Temperatura de servire recomandata: 16 o C



ASOCIERE CULINARA



Se asociaza perfect cu mezeluri afumate, carne de vita, vanat și oaie, fripturi de porc la gratar.
Cantitate: 0.75 L

61.00 Lei
EL GORU

EL GORU

Vinul de culoare rosie profunda, cu marginile purpurii, se remarca datoria aromelor sale intense de rosu si fructe coapte, placut cremoase, însotite de atingeri de tonuri prajite. Este fructat si aromat în gura, carnos si prajit cu taninuri sote si coapte. Amintesc de vanilie si scortisoara.



CARACTERISTICI



Alcool 14 % vol

Temperatura recomandata de servire: 12⁰C-15⁰C



ASOCIERE CULINARA



Carne de porc, vitel, peste, branza, tocanite si salate.
Cantitate: 0.75 L

50.00 Lei

Recenzii 4.8 (26 recenzii)

puiul si cartofii taietei nu sunt ideali pentru livrare. crusta puiului mult prea umeda si cu textura dubioasa iar cartofii tari sa ti rupi dintii. merci

Prea bun :)

Am comandat o supă de ciuperci și un t bone steak cu cartofi dulci și orez sălbatic (de fapt risotto), am cerut fără smântână.

Pro: am fost sunat să clarifice, au spus că nu pot face orezul fără smântână, e risotto, așa se face, dar mi-au oferit opțiunea de a-l înlocui cu încă o porție de cartofi dulci.
Supa a fost bună.

Contra: steak-ul a fost cam cizmos, de slabă calitate. Multe cartilaje, carnea uscată și tare, gătită medium-done sau well done.
Am gătit steak-uri mai bune și-s departe de a fi chef, important e să fie de calitate carnea, ce-i drept.

Dezamăgit per total.

Mâncare excelenta! Apreciez mult faptul ca detaliaza ingredientele folosite si valorile nitritionale. Plus ca mancarea arata super frumos, ca si cum ar fi servita la restaurant

Ați câștigat un client fidel :)

Mancare foarte buna, cantitati suficiente la preturi rezonabile.
Meniul se schimba zilnic, ceea ce e foarte fain.
Cu siguranta voi mai comanda.

Comanda ta {{cart.restaurant.name}}
x
{{cart.restaurant.name}} Comandă de grup
Produse
{{groupMyCart.client_name}}
{{product.title}} {{product.details}} {{product.qty}} {{currency}}
  • {{client.client_name[0]|uppercase}} Inițiator   {{client.client_name}} Se așteaptă confirmarea Se așteaptă confirmarea plății   {{currency}}
    Detalii
    {{product.qty}}x {{product.title}} {{product.details}} {{currency}}
{{groupMyCart.client_name[0]|uppercase}} {{groupMyCart.client_name}} {{currency}}
{{product.title}} {{product.details}} {{product.qty}} {{currency}}
Nu ai selectat niciun produs...

Coșul tău e gol
TimisoaraCluj-NapocaBucurestiIasiAradBrasovOradeaSibiuDevaAlba IuliaBaia MarePloiestiCraiovaBrailaResitaBotosaniTargu MuresConstantaSuceavaRoman