Detalii Joule Vert
Adresa:
str. 21 Decembrie 1989, cladirea The Office
vezi pe hartă
Program:
Luni
10:00 - 18:00
Marți
10:00 - 18:00
Miercuri
10:00 - 18:00
Joi
10:00 - 18:00
Vineri
10:00 - 18:00

Recenzii (5)

Sunt afișate doar recenziile cu comentarii.
Anonim
la 11 Mar 2021

E prima mea comandă aici și sunt plăcut surprins de calitate, gust și servicii. Am ales împreună cu soția mai multe variante, tocmai ca să putem avea o imagine cât mai clară. Am luat quesadilla cu pui și una cu somon, o supă cremă de roșii și una de brocolli, cous-cous cu spanac și chifteluțe de brocolli și o salată Joule Vert. Fiecare fel în parte a fost gătit excelent, gusturile clare, prezente și bine echilibrate cu textura potrivită (chiar luând în calcul impactul firesc al faptului că au fost livrate în ambalaje de unică folosință). Quesadilla vine însoțită de un sos potrivit, supele au pachetul lor de crutoane, iar garniturile au venit în ambalaje bio-degradabile. Bineînțeles că am comandat prea mult și am păstrat câte ceva și pentru cină. Am fost sunat de personalul Joule Vert pentru a clarifica ce supă îmi doresc la meniu și deși apreciez că nu au ales ei pentru mine, cred că asta se poate configura ca opțiune din panoul de administrare al Tazz. Recomand 10/10 și

Anonim
la 08 Mar 2021

Mâncarea a fost foarte bună. Apreciez schimbarea ambalajelor și utilizarea celor biodegradabile. Ca și sugestie, mi-ar plăcea să găsesc în meniu mai multe produse vegetariene și vegane, precum a fost steak-ul de conopidă.

Raluca Bianca Roman
la 22 Feb 2021

Mâncare destul de bună, păcat că ambalajele sunt din plastic. Am comandat mancare sanatoase și, culmea, am primit cadou un energizant RedBull.

Răzvan Scurtu
la 19 Feb 2021

Mâncarea a fost foarte bună. Aș aprecia pe viitor utilizarea unor ambalaje biodegradabile, în loc de cele din plastic în care a sosit comanda.

Anonim
la 28 Jan 2021

Polenta verde este absolut minunata, aerata si cremoasa in acelasi timp, iar coastele gatite perfect. Si in sfarsit un lava cake de la care nu faci diabet, pentru ca nu e exagerat de dulce.