Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Coș
Fel Principal Supe si Aperitive Desert Bauturi
Cookera cover image
Cookera logo
Cookera

5 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă card Edenred
Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Daily Special Zilnic ai posibilitatea de a comanda meniul de prănz la un preţ redus. Profită de oferta Daily Special!
Deschide la 10:00
Detalii Detalii Vezi detalii
Cookera este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Fel Principal

Pui karaage cu salata fresh si sos de maioneza

Karaage este puiul prajit în stil japonez, o tehnica culinara prin care carnea este mai întai marinata într-un sos, pentru 24 de ore, urmand ca apoi sa fie usor acoperita cu faina, condimentata si prajita în baie de ulei. Noi v-am pregatit o reteta delicioasa de pui karaage cu sos usor picant si salata fresh, o explozie de gusturi si arome. Ingrediente: usturoi, piper, faina, ou, valeriana, ulei de floarea soarelui, sos de soia, rosii, maioneza, ghimbir radacina, piept de pui, ricotta, castraveti fabio, ridichi Cantitate: 400 g Valori Nutritionale: Proteine:64.6 Lipide:37.6 Glucide:31.1 Fibre:1.7 Valoarea energetica:734.9 Chef: Pap Zsolt

29 00 
Pui karaage cu salata fresh si sos de maioneza image
Paine de casa

Din faina alba de calitate si mult suflet, am pregatit pentru dumneavoastra o paine cu aroma irezistibila, foarte satioasa si hranitoare, care o sa va incante prin profunzimea gustului si textura complexa. Ingrediente: faina, masline, drojdie, sare de mare, rosii uscate, apa Cantitate: 100 g Valori Nutritionale: Proteine:5 Lipide:13 Glucide:157 Fibre:0 Valoarea energetica:200 Chef: Varga Edina Noemi

4 00 
Paine de casa image
Pork belly cu piure de telina si sos

V-am pregatit un preparat plin de savoare datorita ingredientelor aromate si foarte bine echilibrate: piept de porc la sous-vide cu piure fin de telina. O simfonie de gusturi si arome, pregatite cu atentie de catre bucatarii nostri, pentru ca pranzul dumneavoastra sa fie unul de neuitat. Ingrediente: sare, piper, unt, cimbrisor, telina, usturoi, smantana lichida, otet balsamic, ceapa rosie, piept de porc, ridichi Cantitate: 400 g Valori Nutritionale: Proteine:24.46 Lipide:57.53 Glucide:12.64 Fibre:4.68 Valoarea energetica:718.41 Chef: Pap Zsolt

33 00 
Pork belly cu piure de telina si sos  image
Paste cinque terre

Cele mai bune paste sunt cele gatite “al dente”. Astfel, pastele gatite perfect trebuie sa fie ferme, dar in acelasi timp destul de moi pentru a putea fi consumate usor. Am pregatit pentru dumneavoastra pastele cu piept de pui, pancetta, ciuperci si parmezan - o savoare mai presus de cuvinte! Gustoase, aromate si suculente, acestea sunt ideale pentru un pranz hranitor! Ingrediente: sare, piper, piept de pui, parmezan, smantana lichida, ciuperci champignon, pancetta, penne Cantitate: 350 g Valori Nutritionale: Proteine:64.19 Lipide:38.43 Glucide:18.04 Fibre:0.0 Valoarea energetica:682.22 Chef: Adrian Ghemes

27 00 
Paste cinque terre image
Quesadilla cu vita, sos guacamole si salsa pico di gallo

Nu exista iubitor de mancare buna care sa nu fi auzit macar o data in viata de quesadilla. Un preparat delicios care a pus Mexicul pe harta culinara a lumii. Pentru ca nu are nevoie de o reteta complicata a ajuns sa fie iubita de toti bucatarii, profesionisti sau nu. Cu o umplutura bogata din antricot de vita, fraged si suculent, branza cheddar si legume proaspete acest preparat este cu adevarat delicios si hranitor. Pentru un plus de savoare, bucatarii nostri au ales sa adauge si sosul guacamole si salsa pico di gallo. Ingrediente: branza cheddar, sare, piper, ardei gras, usturoi, antricot de vita, avocado, ceapa rosie, ceapa verde, tortilla, coriandru, zeama de lime, rosii, sos sriracha Cantitate: 400 g Valori Nutritionale: Proteine:59.26 Lipide:53.22 Glucide:25.60 Fibre:3.08 Valoarea energetica:826.34 Chef: Adrian Ghemes

30 00 
Quesadilla cu vita, sos guacamole si salsa pico di gallo image

Supe si Aperitive

Supa crema de hribi si ciuperci champignon la tigaie cu cimbrisor

Pretuiti înca din antichitate pentru beneficiile sale, hribii contin vitamina D, esentiala pentru sistemul osos. Înlocuitori ideali ai carnii datorita proteinelor, hribii sunt bogati în fibre, se digera usor si au putine calorii. Daca sunteti din categoria iubitorilor de ciuperci, atunci aceasta supa cu o textura fina si cremoasa si un miros placut este perfecta pentru masa de pranz. Servita cu ciupercile champignon trase la tigaie cu cimbrisor, aceasta capata o aroma deosebita si un gust minunat. Ingrediente: ceapa alba, usturoi, sare, piper, cimbrisor, smantana dulce, cartofi albi, ciuperci champignon, hribi Cantitate: 300 ml Valori Nutritionale: Proteine:3.8 Lipide:4.3 Glucide:12.4 Fibre:1.9 Valoarea energetica:96.1 Chef: Kozocsa Istvan

18 00 
 Supa crema de hribi si  ciuperci champignon la tigaie cu cimbrisor image
Salata cu piept de pui

Aromata si hranitoare, aceasta salata de pui este perfecta pentru a da startul unui pranz hranitor si delicios. Pieptul de pui gatit la cuptor are ca rezultat o carne frageda si fara grasimi, bogata in proteine si minerale. Combinatia cu mixul de salata, varza rosie, morcovii, rosiile cherry si maslinele ofera salatei un gust fresh si aduce un aport de vitamine benefice pentru sanatatea organismului. Pentru un plus de savoare, la final am adaugat dressingul si semintele de dovleac cu aroma lor inconfundabila. Ingrediente: otet balsamic alb, sare, piper, rosi cherry, piept de pui, morcov, mix de salata, seminte de susan, varza rosie, maioneza, masline, sirop de agave Cantitate: 400 g Valori Nutritionale: Proteine:24.20 Lipide:30.07 Glucide:26.91 Fibre:3.38 Valoarea energetica:483.59 Chef: Pap Zsolt

28 00 
Salata cu piept de pui image
Ciorba de pui a la grec

Ciorba a la grec se numara printre preparatele care ne aduc aminte de copilarie. Gustul acesteia este inconfundabil, iar consistenta si savoarea ei ne incanta papilele gustative. Desi este o supa simplu de executat, modul de preparare o face sa fie deosebit de gustoasa. Pieptul de pui, smantana dulce, oul si mararul au rolul de a potenta gustul celorlalte ingrediente. Ingrediente: pui intreg, orez basmati, ceapa alba, sare, piper, ou, morcov, pastarnac, marar, zeama de lamaie, ulei de floarea soarelui, smantana fermentata, telina Cantitate: 350 ml Valori Nutritionale: Proteine:16.88 Lipide:9.61 Glucide:6.26 Fibre:0.99 Valoarea energetica:177.81 Chef: Adrian Ghemes

16 00 
Ciorba de pui a la grec image

Desert

Clatite cu cacao, banane si topping de caramel

Deserturile preparate in casa sunt printre cele mai delicioase gustari. Iar intre acestea, clatitele ocupa un loc special. Ne-au indulcit copilaria si de ele ne leaga poate unele dintre cele mai frumoase amintiri de familie. Am pregatit pentru dumneavoastra clatite pufoase si fragede cu cacao, umplute cu banane si topping bogat si siropos de caramel. Un adevarat deliciu! Ingrediente: faina, ou, lapte, ulei de floarea soarelui, cacao, banane, topping de caramel Cantitate: 150 g Valori Nutritionale: Proteine:8.6 Lipide:7.1 Glucide:58.6 Fibre:2.9 Valoarea energetica:329.1 Chef: Kozocsa Istvan

18 00 
Clatite cu cacao, banane si topping de caramel image
Apa minerala plata / carbogazoasa Aqua Carpatica

Pentru ca organismul tau sa functioneze optim, trebuie sa consumi cel putin doi litri de lichide pe zi. Apa Aqua Carpatica este o apa plata echilibrata, cu un continut mic de nitrati si un continut ridicat de oligominerale. Toti compusii fizico-chimici ai apei plate Aqua Carpatica respecta parametri prevazuti de reglementarile in vigoare. Spre exemplu, sodiul, unul dintre mineralele esentiale pentru organism este prezent in cantitati mici, limitandu-se astfel riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Calciul, magneziul si fluorul sunt de asemenea prezente in cantitati ideale pentru consumul zilnic, iar PH-ul de 7,21 face ca apa Aqua Carpatica sa se inscrie in parametri ideali.   Cantitate: 750 ml

6 00 
Apa minerala plata / carbogazoasa Aqua Carpatica  image
Flan Patissier cu capsuni

Racoritor, dulce si foarte rafinat, acest desert te intampina cu un aspect artistic si un gust desavarsit. Savoarea cremei de lapte impreuna cu aroma de vanilie si dulceata capsunilor se completeaza de minune iar rezultatul este unul absolut delicios! Ingrediente: ou, lapte, zahar, aluat foetaj, amidon, esenta de vanilie, frisca, dulceata de capsuni, capsuni Cantitate: 150 g Valori Nutritionale: Proteine:7.74 Lipide:16.37 Glucide:45.38 Fibre:0.44 Valoarea energetica:355.06 Chef: Pap Zsolt

15 00 
Flan Patissier cu capsuni image

Bauturi

GRAMMA METAPH ROSE

Un rosé ce îti va rasfata papilele gustative cu fructuozitatea specifica Fetestii negre, cu intensitatea si eleganta Merlot-ului desavarsita de aroma fructelor de padure, cat si cea discreta a prunelor uscate. Are un parfum exotic de physalis si fructe de padure si un gust echilibrat racoritor, de intensitate medie.   CARACTERISTICI Alcool 12,9 % vol Zaharuri reducătoare: 3,89 g/l Aciditate: 6 g/l exprimată în acid tartric Extract total: 23.37 g/l Temperatura recomandata de servire: 7⁰C-10⁰C     ASOCIERE CULINARA  Recomandat cu preparatele din carne rosie vita, porc, miel, vanat, dar si cu gratar de vita cu un sos. Cantitate: 0.75 L

43 00 
GRAMMA METAPH ROSE image
LA CAPELA TRIO ALB

Este un vin sec, cupajat din soiurile Chardonnay, Sylvaner Verde și Muscat Ottonel, de culoare galben-lamaie vioaie. Strugurii provin din cultura ecologica. Nasul este parfumat și proaspat, cu note florale de violete albe și flori de camp acompaniate de fructe proaspete, piersici albe, citrice și mere verzi. Gustul reda componentele olfactive sprijinit de o aciditate marcanta si crocanta care îi confera prospețime, datorită zonei viticole. Finalul este persistent și tonic.   CARACTERISTICI Continut de alcool: 13% Aciditate: 5,85 g/l: sec Zaharuri reziduale: demisec Temperatura de servire recomandata: 9 o C   ASOCIERE CULINARA Se recomanda in compania aperitivelor si salatelor. Cantitate: 0.75 L

40 00 
LA CAPELA TRIO ALB image
VINCA SOPHIA 2018

Este un vin de un auriu deschis, încoronat cu buchetul plin de citrice, mere, pere, flori de camp şi arome de butoaie de stejar. Savoarea de lamaie, mere galbene si pere combinate gratios cu note de nuci si vanilie ne povesteste despre maturarea în butoaie de stejar pe levuri (sur lie). Vin creat în onoarea principesei Transilvaniei Sophia Bathory, care în anul 1650 a donat paduri si vii bisericii din Carastelec, scrisoarea ei de donatie fiind prima documentare scrisa a prezentei viticulturii în sat.   CARACTERISTICI Soiuri 100% Chardonnay Vol alc. 13,5% Aciditate 6 g/l Zahar rezidual 2,28 g/l Temperatura de servire 10-12°C     ASOCIERE CULINARA Carne de pasare gatit lent, sau cu sos pe baza de unt, chicken pie, peste, paste cu ciuperci si/sau sos alb, risotto, brie, branza nematurata.   Cantitate: 0.75 L

55 00 
VINCA SOPHIA 2018 image
FREAMAT ROSU 2016

Freamat rosu 2016 este un cupaj de Cabernet Sauvignon (44%), Merlot (41%) si Syrah (15%). Este un vin bogat, puternic si elegant, în acelasi timp. Cu o culoare intensa rubinie spre bruna, amintind de visina putreda, vinul prezinta un buchet cu note de cirese coapte. Textura rotunda, fina, catifelata, cu taninuri echilibrate, este însotita de un gust bogat de cirese amare, prune uscate si coacaze negre.   PREMII OBTINUTE AWC Vienna 2019 : Silver Medal International Wine Contest Bucharest 2019 : Gold Medal Cantitate: 0.75 L

50 00 
FREAMAT ROSU 2016 image
LA CAPELA CUVEE SELECTION RED 2016

Este un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot Si Burgund Mare sau Blaufränkisch, produs din struguri ecologici fermentaTi timp de 3 saptamani pe pielita si maturat în barrique-uri la a 2-a si a 3-a folosinta, un vin serios chiar de la primul nas si în acelasi timp elegant, de culoare rubinie intensa, cu note de fructe negre si rosii, afine si cirese coapte, acompaniate de condimente picante si dulci, menta si lemn dulce, cu structura compacta datorita taninilor si aciditatii.   CARACTERISTICI Continut de alcool: 14% Aciditate: 6 g/l Zaharuri reziduale: sec Temperatura de servire recomandata: 16 o C   ASOCIERE CULINARA Se asociaza perfect cu mezeluri afumate, carne de vita, vanat și oaie, fripturi de porc la gratar. Cantitate: 0.75 L

61 00 
LA CAPELA CUVEE SELECTION RED 2016 image
EL GORU

Vinul de culoare rosie profunda, cu marginile purpurii, se remarca datoria aromelor sale intense de rosu si fructe coapte, placut cremoase, însotite de atingeri de tonuri prajite. Este fructat si aromat în gura, carnos si prajit cu taninuri sote si coapte. Amintesc de vanilie si scortisoara.   CARACTERISTICI Alcool 14 % vol Temperatura recomandata de servire: 12⁰C-15⁰C    ASOCIERE CULINARA  Carne de porc, vitel, peste, branza, tocanite si salate. Cantitate: 0.75 L

50 00 
EL GORU  image