Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Brânzeturi,lactate

Smântână de gătit UHT
Smântână de gătit UHT
Smantana de gatit (panna da cucina) este buna pentru a imbunatati orice reteta in mod delicios si apetisant: pentru felurite paste de sezon, pentru a da o notă speciala aperitivelor si salatelor, pentru a adauga o textura si aroma moale preparatelor din carne. Ingrediente: smantana, stabilizator:...
15 00 
Brânză Pecorino proaspătă cu trufe
Brânză Pecorino proaspătă cu trufe
Branza Pecorino Sfizioso cu trufe este o branza proaspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie, ce provine din Italia, care are in compozitie trufe.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, preparat cu trufe de vara (Tuber aestivum vitt., apa, sare) 1%, sare, aroma de trufe albe, cheag, fermenti...
30 00 
Brânză Pecorino proaspătă cu nuci
Brânză Pecorino proaspătă cu nuci
Branza Pecorino Sfizio Pistacchio este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia ce are in compozitie samburi de nuci.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag, fermenti lactici, nuci: min 2.5%.Poate contine fistic. Crusta (coaja) nu este...
24 00 
Brânză Pecorino proaspătă Verde cu fistic
Brânză Pecorino proaspătă Verde cu fistic
Branza Pecorino Sfizio Verde este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia in care in compozitie fistic avand, de asemenea, si o crusta din bucati de fistic.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, fistic: min 2%, sare, cheag, fermenti lactici. In coaja:...
30 00 
Cremă de brânză Taleggio
Cremă de brânză Taleggio
Ingrediente:Branza Taleggio DOP 73% (lapte pasteurizat, sare, cheag), apa, saruri de topire (Citrat de sodiu E331).Temperatura de pastrare: +2 – +4 °C 125 g
15 00 
Cremă de brânză Gorgonzola
Cremă de brânză Gorgonzola
Aceasta crema de Gorgonzola DOP este excelenta la prepararea aperitivelor, pentru a fi intinsa pe crostini calde sau pentru a garnisi cu ea tartine. Poate fi un condiment potrivit pentru risotto, paste, carne si legume crude sau gatite.Caracteristici:- Aroma carcateristica intensa de Gorgonzola -...
15 00 
Cremă de brânză Asiago
Cremă de brânză Asiago
Ingrediente:Branza Asiago DOP 57% (lapte, sare, cheag), apa, smantana, saruri de topire (Citrat de sodiu E331).Temperatura de pastrare: max +4 °C125 g
15 00 
Cremă de parmezan cu trufe
Cremă de parmezan cu trufe
Aceasta crema de branza cu gust de trufe, a caror aroma se îmbina perfect cu gustul de Parmigiano Reggiano DOP, este excelenta la prepararea aperitivelor, pentru a fi intinsa pe crostini calde sau pentru a garnisi cu ea tartine. Poate fi un condiment potrivit pentru risotto, paste, carne si legume...
18 00 
Cremă de parmezan cu hribi
Cremă de parmezan cu hribi
Aceasta crema de branza cu gust delicat de hribi, a caror aroma se îmbina perfect cu gustul de Parmigiano Reggiano DOP, este excelenta la prepararea aperitivelor, pentru a fi intinsa pe crostini calde sau pentru a garnisi cu ea tartine. Poate fi un condiment potrivit pentru risotto si...
18 00 
Cremă din 5 brânzeturi
Cremă din 5 brânzeturi
Aceasta crema din 5 sortimente de branza este obtinuta prin amestecarea a celor mai importante 5 tipuri de branza italiana: Gorgonzola, Asiago, Provolone Valpadana, Parmigiano Reggiano și Pecorino. Excelenta la prepararea aperitivelor, pentru a fi intinsa pe crostini calde sau pentru a garnisi cu...
15 00 
Brânză Pecorino Romano
Brânză Pecorino Romano
Un gust savuros și picant înglobat într-o pastă tare, brânza Pecorino Romano de la Fattorie Girau se face numai cu lapte de oaie exclusiv din Sardinia. Este un pecorino DOP din Sardinia care aduce pe masă toată aroma acestei minunate insule, pentru a-ți străluci palatul cu un gust puternic,...
19 00 
Parmigiano Reggiano
Parmigiano Reggiano
Ingrediente: lapte proaspat de vaca, cheag, sare 200 g
32 00 
Brânză Emmental 250gr
Brânză Emmental 250gr
Ingrediente:lapte de vaca, sare, fermenti lactici, cheag 250 g
16 00 
Brânză Scamorza bianca
Brânză Scamorza bianca
Scamorza este o branza italiana ce se face de-a lungul regiunii Puglia (zona Bari) si in unele parti din Campania si Molise. Scamorza este pasta de branză filata din lapte de vaca similara ca forma cu o Provolone in forma de para. Este disponibila, de asemenea, in multe alte forme. Scamorza este...
19 00 
Brânză Pecorino di Rocca cu trufe
Brânză Pecorino di Rocca cu trufe
Branza pecorino, alba, compacta si parfumata este obtinuta conform unei retete speciale in care se introduce ingredientul uzual (trufe negre) tuber aestivum. Branza obtinuta astfel, in care aroma branzei se combina placut cu cea a trufei negre, ofera un gust si o aroma...
16 00 
Unt Crespi Enrico 125gr
Unt Crespi Enrico 125gr
Ingrediente: smantana din lapte pasteurizata. Contine lapte si urme de lisozima de oua 125 g
8 30 
Brânză Ricotta proaspătă Antichi Sapori
Brânză Ricotta proaspătă Antichi Sapori
Ingrediente: zer din lapte, lapte, cheag, sare 100 g
3 80 
Brânză Feta Kolios P.D.O.200gr
Brânză Feta Kolios P.D.O.200gr
Branza greceasca feta Kolios autentic P.D.O., maturata in saramura, se face din lapte de oaie proaspat pasteurizat (sau din lapte proaspat de oaie si capra) de la animale care pasc libere. Aroma naturala de ierburi mediteraneene, marea traditie a companiei si stiinta de producere a brânzei,...
16 50 
Brânză Pecorino di Rocca stagionat cu pere
Brânză Pecorino di Rocca stagionat cu pere
Branza Pecorino di Rocca maturata cu pere este o branza obtinuta dupa o reteta inovatoare care combina maiestria tradiaionala a branzarilor cu o aroma noua si veche de pere, care din cele mai vechi timpuri au fost mancate cu paine si branza. Gustul si aroma sunt usor fructate, dar nu...
15 90 
Brânză Cheddar
Brânză Cheddar
Ingrediente:lapte de vaca pateurizat, sare, starter, cheag, colorant E160b Temperatura de pastrare: 0 - 7 °C 100 g
5 50 
Brânză Asiago presatto D.O.P.
Brânză Asiago presatto D.O.P.
Branza ASIAGO (fresco sau presato) D.O.P. este o branza cu denumire de origine protejata si aparține branzeturilor acoperite de „Consorzio Tutela formaggio Asiago”. Acest consortiu, printr-un plan de verificari si controale care au loc pe parcursul intregului lant de productie, asigura faptul ca...
8 40 
Smântână de gătit UHT
Smântână de gătit UHT
Smantana de gatit (panna da cucina) este buna pentru a imbunatati orice reteta in mod delicios si apetisant: pentru felurite paste de sezon, pentru a da o notă speciala aperitivelor si salatelor, pentru a adauga o textura si aroma moale preparatelor din carne.Ingrediente: smantana, stabilizator:...
6 00 
Brânză Pecorino stagionată in frunze de nuc
Brânză Pecorino stagionată in frunze de nuc
Pecorino stagionata in frunze ne nuc este o branza semistagionata de oaie ce provine din zona Toscana, provincia Siena, iar obtinerea ei are o traditie veche. Este de forma cilindrica-convexa cu fetele plane in diametru de 12 - 16 cm si inaltime de 5 - 12 cm avand o greutate de 1 - 1.5kg. Branza se...
14 50 
Brânză Fontal Stella Alpina
Brânză Fontal Stella Alpina
Fontal Stella Alpina este o branza traditionala, o excelenta branza tipica de masa, semi-moale din lapte pasteurizat cu cele mai bune caracteristici, cu adaos de fermenti lactici speciali. Fontal Stella Alpina este o branza cu un raportul bun grasime / proteine ceea ce o face sa fie un produs cu o...
6 80 
Brânză proaspătă tartinabilă Robiolina
Brânză proaspătă tartinabilă Robiolina
Branza Robiolina, este o crema de branza clasica, obtinuta din lapte de vaca pasteurizat printr-o coagulare naturala foarte lenta. Este bogata in culturi lactice vii si se prezinta ca o pasta de culoare alba moale, cremoasa si stralucitoare. Are un gust foarte proaspat, delicat si usor...
5 90 
Mozzarella di bufala
Mozzarella di bufala
Mozzarella di bufala se face numai cu lapte proaspat de bivolita italiana din zona mediteraneana din regiunea Campania, in special in provinciile Caserta și Salerno. Productia a acestui tip de branza tipic are, de asemenea, loc in alte parti ale Campania si sudul Lazio, Napoli, Puglia si...
12 50 
Burrata (burratina) de bivoliță
Burrata (burratina) de bivoliță
Branza Burrata este un produs lactat obtinut din pasta filata, de origine relativ recenta, similar cu Mozzarella dar are textura mai moale si o umplutura cremoasa. A aparut in Andria, provincia Bari, dupa anul 1920, iar astazi este considerata una dintre cele mai delicioase specialitati de...
21 00 
Brânză Scamorza afumată
Brânză Scamorza afumată
Scamorza este o branza italiana ce se face de-a lungul regiunii Puglia (zona Bari) si in unele parti din Campania si Molise. Scamorza este pasta de branză filata din lapte de vaca similara ca forma cu o Provolone in forma de para. Este disponibila, de asemenea, in multe alte forme. Scamorza este...
19 00 
Brânză Provolone Piccante
Brânză Provolone Piccante
Branza italiana Provolone Piccanta Auricchio este considerata una dintre cele mai populare si cunoscute branzeturi italiene. Procesul de imbatranire lung impreuna cu „cheagul picant AURICCHIO" (a carui formula secreta este atent protejata de companie) sunt responsabile pentru aroma unica a branzei...
11 50 
Brânză Gorgonzola Defendi
Brânză Gorgonzola Defendi
Gorgonzola este o branză de masa moale, albastra, facuta din lapte de vaca integral pasteurizat. Ingrediente: lapte, cheag, sare, drojdii si mucegaiuri selectionate 100 g
6 20 
Camembert de vaca
Camembert de vaca
Ingrediente: lapte de vaca, sare, cheag si Penicillium.Temperatura de pastrare: +4 - +8°C.Se vinde la buc intreaga aprox. 200gr Pret la 100 gr
7 50 
Branza Camembert de bivolita
Branza Camembert de bivolita
amembert di bufala de la 3Blatte este o branza proaspata, obtinuta numai din lapte italian de bivolita, cu crusta comestibila, deculoare alba, gust dulce si consistenta moale, compacta.Ingrediente: lapte de bivolita, cheag, sare, fermenti vii.Temperatura de pastrare: +2 - +4°C.Se vinde la bucata de...
10 50 
Mozzarella di bufala ciliegine
Mozzarella di bufala ciliegine
Ingrediente: lapte de bivolita, cheag, sare.Conservare: la o temperatura de 4-10 °C, pot fi pastrate timp de 3-4 zile in frigider. 100gr.
9 80 
Branza Brie
Branza Brie
Ingrediente: lapte de vaca, fermenti lactici, sare, cheag, Penicillium. 100gr
6 10 
Brânză proaspătă tartinabilă Robiolina de capră
Brânză proaspătă tartinabilă Robiolina de capră
Branza Robiolina, este o crema de branza clasica, obtinuta din lapte de capra pasteurizat printr-o coagulare naturala foarte lenta. Este bogata in culturi lactice vii si se prezinta ca o pasta de culoare alba moale, cremoasa si stralucitoare. Are un gust foarte proaspat, delicat si usor...
Indisponibil
Brânză proaspătă tartinabilă Robiolina
Brânză proaspătă tartinabilă Robiolina
Branza Robiolina, este o crema de branza clasica, obtinuta din lapte de vaca pasteurizat printr-o coagulare naturala foarte lenta. Este bogata in culturi lactice vii si se prezinta ca o pasta de culoare alba moale, cremoasa si stralucitoare. Are un gust foarte proaspat, delicat si usor...
Indisponibil
Brânză stagionata Pecorino cu piper
Brânză stagionata Pecorino cu piper
Branza Pecorino stagionata (min 6 luni) cu piper negru.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, piper negru: min 0.75%, sare, cheag, fermenti lactici. Crusta (coaja) nu este comestibila. Poate contine fructe cu coaja tare. Materie grasa in substanta uscata: min 50%Tempertaura de pastrare: max...
Indisponibil
Brânză Pecorino proaspătă cu ardei iuți
Brânză Pecorino proaspătă cu ardei iuți
Branza Pecorino Sfizio Peperoncino este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia ce contine bucati de ardei iuti..Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag, fermenti lactici, ardei iuti min 0.5%.Poate contine nuci si fistic. Crusta (coaja) nu este...
Indisponibil
Brânză Pecorino proaspătă Sfizio cu trufe
Brânză Pecorino proaspătă Sfizio cu trufe
Branza Pecorino Sfizioso cu trufe este o branza proaspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie, ce provine din Italia, care are in compozitie trufe.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, preparat cu trufe de vara (Tuber aestivum vitt., apa, sare) 1%, sare, aroma de trufe albe, cheag, fermenti...
Indisponibil
Brânză Pecorino proaspătă Sfizio verde cu fistic
Brânză Pecorino proaspătă Sfizio verde cu fistic
Branza Pecorino Sfizio Verde este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia in care in compozitie fistic avand, de asemenea, si o crusta din bucati de fistic.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, fistic: min 2%, sare, cheag, fermenti lactici. In coaja:...
Indisponibil
Brânză Pecorino proaspătă Sfizioso cu nuci
Brânză Pecorino proaspătă Sfizioso cu nuci
Branza Pecorino Sfizio Pistacchio este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia ce are in compozitie samburi de nuci.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag, fermenti lactici, nuci: min 2.5%.Poate contine fistic. Crusta (coaja) nu este...
Indisponibil
Brânză Pecorino proaspătă Sfizioso cu fistic
Brânză Pecorino proaspătă Sfizioso cu fistic
Branza Pecorino Sfizio Pistacchio este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia ce are in compozitie bucati de fistic.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag, fermenti lactici, fistic: min 2%.Poate contine nuci. Crusta (coaja) nu este...
Indisponibil
Brânză Pecorino proaspătă Sfizioso cu ardei iuți
Brânză Pecorino proaspătă Sfizioso cu ardei iuți
Branza Pecorino Sfizio Peperoncino este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia ce contine bucati de ardei iuti..Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag, fermenti lactici, ardei iuti min 0.5%.Poate contine nuci si fistic. Crusta (coaja) nu este...
Indisponibil
Brânză Pecorino proaspătă Sfizio Roso cu ardei iuți in coajă
Brânză Pecorino proaspătă Sfizio Roso cu ardei iuți in coajă
Branza Pecorino Sfizio Roso este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia ce contine artei iuti in coaja.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag, fermenti lactici. In coaja: ulei de masline, ardei iuti min 0.8%.Poate contine nuci. Crusta (coaja)...
Indisponibil
Brânză Pecorino proaspătă Sfizioso Fantasia cu măsline rucola și ardei iuți
Brânză Pecorino proaspătă Sfizioso Fantasia cu măsline rucola și ardei iuți
Branza Pecorino Sfizioso Fantasia este o branza proapspata, delicioasa obtinuta din lapte de oaie ce provine din Italia in care s-au introdus masline, rucola si bucati de ardei iute.Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, masline 4%, rucola 1.2%, ardei iute 0.4%, cheag, sare, fermenti lactici.Poate...
Indisponibil
Cremă de brânză Pecorino
Cremă de brânză Pecorino
Aceasta crema de branza Pecorino este excelenta la prepararea aperitivelor, pentru a fi intinsa pe crostini calde sau pentru a garnisi cu ea tartine. Poate fi un condiment potrivit pentru risotto, paste, carne si legume crude sau gatite.Caracteristici:- Aroma carcateristica intensa de Pecorino -...
Indisponibil
Brânză Pecorino Montagnino
Brânză Pecorino Montagnino
Ingrediente: lapte de oaie, cheag, sare; Conservanti: E203 - E235, coloranti E160d, E160b in crusta. Crusta nu este comestibila.Temperatura de pastrare: +4 °C - +6 °C 100 g
Indisponibil
Brânză Scamorza afumată
Brânză Scamorza afumată
Scamorza este o branza italiana ce se face de-a lungul regiunii Puglia (zona Bari) si in unele parti din Campania si Molise. Scamorza este pasta de branză filata din lapte de vaca similara ca forma cu o Provolone in forma de para. Este disponibila, de asemenea, in multe alte forme. Scamorza este...
Indisponibil
Burrata de bivoliță
Burrata de bivoliță
Branza Burrata este un produs lactat obtinut din pasta filata, de origine relativ recenta, similar cu Mozzarella dar are textura mai moale si o umplutura cremoasa. A aparut in Andria, provincia Bari, dupa anul 1920, iar astazi este considerata una dintre cele mai delicioase specialitati de...
Indisponibil
Mascarpone Foresti
Mascarpone Foresti
Branza Mascarpone Foresti este un produs tipic zonei Lombardia. Initial se producea numai in timpul sezonului rece, dar in zilele noastre se produce pe toata durata anului. Branza Mascarpone Foresti, cu prospetimea sa unica si o textura cremoasa, este rezultatul utilizarii exclusiv a smantanei si a...
Indisponibil
Pecorino Romano DOP
Pecorino Romano DOP
Ingrediente: lapte de oaie, sare, cheag de miel, fermenti lactici Temperatura de pastrare: 4 - 8 °C 100 g
Indisponibil
Brânză Raclette
Brânză Raclette
Raclette este o branza semi-dura care se face pe ambii versanti al Alpilor, francez si elvetian. Branza Raclette este obtinuta folosind vechi metode traditionale, din lapte de vaci nepasteurizat care pasc pe pajistile alpine. Numele Raclette provine de la cuvantul francez „racler“, ceea ce...
Indisponibil
Brânză Taleggio DOP
Brânză Taleggio DOP
Branza Taleggio provine din regiunea Lombardia a Italiei. Aceasta branza grasa (48% grasime), semi-moale, se face din lapte de vaca integral. Gustul poate merge de la delicat la picant, in functie de varsta. Imediat dupa producere, Taleggio este de culoare galben-pal, cu textura semi-moale....
Indisponibil
Camembert din lapte de capra
Camembert din lapte de capra
Ingrediente: lapte de capră, sare, cheag, Penicillium. Crusta este comestibilă.Stagionare: 12 zileValabilitate: 28 zileTemperatura de pastrare: în frigider la +4 °C.Se vinde la bucata intreaga aprox 200 gr.Pret la 100 gr
Indisponibil