Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Cider

Harvester Cidru Artizanal, Coacaze 0.33
Harvester Cidru Artizanal, Coacaze 0.33
Cidrul Harvester este obtinut prin fermentarea lenta a sucului de pere, continut 100 % suc de pere. Durata fermentatiei 3-4 saptamani la o temperatura intre 15-20 °C, urmata de maturarea cidrului baza intre 3 si 4 luni, ce permite cizelarea cidrului, atenuarea taninilor si a amarelii, echilibrarea...
7 90 
Harvester Cidru Artizanal, Mere si Ghimbir 0.33
Harvester Cidru Artizanal, Mere si Ghimbir 0.33
5,5%
7 90 
Harvester Cidru Artizanal, Mere 0.33
Harvester Cidru Artizanal, Mere 0.33
Cidrul Harvester este obtinut prin fermentarea lenta a sucului de mere, continut 100 % suc de mere. Durata fermentatiei 3-4 saptamani la o temperatura intre 15-20 °C, urmata de maturarea cidrului baza intre 3 si 4 luni, ce permite cizelarea cidrului, atenuarea taninilor si a amarelii, echilibrarea...
Indisponibil