Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
30% reducere Torturi Arta Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten Revolutia Gustului - Mousse & More Gustul de Altădată - ARTA Patiserie/Biscuiterie(100g) Băuturi
Cofetaria Arta Atelier de dulce Floresti cover image
Cofetaria Arta Atelier de dulce Floresti logo

Cofetaria Arta Atelier de dulce Floresti

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Ofertă în limita stocului disponibil
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Închide la 21:00

30% reducere

30% reducere: Jerbo VEGAN

Blat de ciocolata cu nuci, crema din dulceata de fructe, crumble cu nuca - 120g +/-<br />Prăjitura "Jerbo" își găsește originea în bucătăria tradițională, iar numele său evocă simplitatea și agilitatea jerboilor din deșert. Această prăjitură a fost creată pentru prima dată în secolul XX într-o bucătărie de familie cu pasiune pentru deserturi. Data exactă a apariției sale rămâne un secret de familie bine păstrat. Un fapt interesant este că crema de dulceață de fructe poate varia în funcție de sezon, astfel încât să poți savura mereu arome proaspete și autentice. Cu rădăcini în bucătăria tradițională și un gust inconfundabil, prăjitura "Jerbo" te poartă într-o călătorie culinară memorabilă.

11 19  15 99 
30% reducere: Jerbo VEGAN image
30% reducere: Broscuța

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura fondant - 100g +/- Cea mai simpatica, grasuta si zambitoare prajitura, care te ademeneste cu glazura sa verde ca o zi de primavara si te cucereste prin interiorul racoros si aromat.

6 29  8 99 
30% reducere: Broscuța image
30% reducere: Prajitura Cartof

<br />Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura ciocolata si alune - 100g +/-<br />

6 99  9 99 
30% reducere: Prajitura Cartof image
30% reducere: Ruladă cu Cocos

Punci cu rom, tăvălit in cocos.

6 99  9 99 
30% reducere: Ruladă cu Cocos image
30% reducere: Ciocolată Albă cu Vișine

Foi bezea alba, crema cu unt si vanilile, ciocolata belgiana alba, visine in sirop, cu glazura alba de ciocolata 110g +/-

Indisponibil
30% reducere: Ciocolată Albă cu Vișine image

Torturi Arta

Ciocolată și Vișine

*Decorul este cu titlu de prezentare*Blat de cacao insiropat cu rom, crema de ciocolata cu unt, visine in sirop, glazura de ciocolata (10-12 felii ~ 1,2kg +/-)

170 00 
Ciocolată și Vișine image

Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten

Mousse Velvet Noir VEGAN

Blat vegan de cacao, mousse fin de ciocolata neagra, barot vegan - 100g +/- Mousse vegan de ciocolată neagră - o sinfonie a ciocolatei intense și a fineții texturii, într-o varianta indulgentă și etică.

19 99 
Mousse Velvet Noir VEGAN image

Revolutia Gustului - Mousse & More

Sweet Arta

Blat de cacao, ganache de ciocolată neagră belgiană, cremă de mascarpone, insertie de fructe de pădure - 120g +/-

18 99 
Sweet Arta image
Amarena (Mousse)

Blat vanilie, Ciocolata belgiana alba Belcolade (31% cacao), frisca naturala, lichior amaretto si sirop de cirese, insertie de ciocolata si amarene, gelatina, glazura amarena - 120g +/- Se spune că mousse-ul a fost creat pentru prima dată în Franța la sfârșitul secolului al XVII-lea. Cuvântul "mousse" înseamnă "spumă" în limba franceză. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse)

17 99 
Amarena (Mousse) image
Ciocolata si Zmeura (Mousse)

Blat de cacao, Ciocolata belgiana Belcolade (35,5% cacao), frisca naturala, zmeura BIO, insertie din zmeura BIO, glazura de ciocolata neagra - 120g +/- Mousse-ul este un desert fin și aerat, cunoscut pentru textura sa catifelată și gustul bogat de ciocolată sau alte arome. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse) Zmeura care se foloseste in compozitia acestui mousse este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.

17 99 
Ciocolata si Zmeura (Mousse) image
Fistic Fructe de Padure (Mousse)

Blat de cacao, Ciocolata alba belgiana Belcolade (31% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si pasta intensa de fistic; insertie de fructe de padure, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Fistic se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse)

17 99 
Fistic Fructe de Padure (Mousse) image
Maracuja (Mousse)

Blat de vanilie insiropat, crema de iaurt grecesc cu piure de maracuja, insertie de fructe de padure, gelatina 100g +/- Mousse-ul în Bucătăria Modernă: Cum difera Mousse-ul nostru Maracuja? Mousse-ul a devenit un desert rafinat și elegant care cu timpul, s-a dezvoltat in variante mai sănătoase care folosesc ingrediente precum Iaurtul, sau chiar si avocado, în loc de frisca sau zahar. Reteta noastra este conceputa special pentru a fi racoritoare, cu o tenta usor acrisoara, perfecta pentru o zi incinsa de vara.

17 99 
Maracuja (Mousse) image
Iaurt Zmeura (Mousse)

Blat de cacao, crema de iaurt grecesc cu zmeura BIO, insertie de zmeura BIO si jeleu, sirop de vanilie, glazura de ciocolata cu zmeura 120 g +/- Mousse-ul în Bucătăria Modernă: Cum difera Mousse-ul nostru Iaurt si Zmeura? Mousse-ul a devenit un desert rafinat și elegant care cu timpul, s-a dezvoltat in variante mai sănătoase care folosesc ingrediente precum Iaurtul, sau chiar si avocado, în loc de frisca sau zahar. Reteta noastra este conceputa special pentru a fi racoritoare, usor acrisoara, perfecta pentru zilele de vara. Zmeura care se foloseste in compozitia acestei prajituri este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.

17 99 
Iaurt Zmeura (Mousse) image
Mango Zmeura (Mousse)

Blat de vanilie, Ciocolata alba belgiana Belcolade (31% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si piure de mango; insertie de zmeura BIO, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Mango se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse) Zmeura care se foloseste in compozitia acestei prajituri este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.

17 99 
Mango Zmeura (Mousse) image
Banane Caramel (Mousse)

Blat de cacao si banane, Ciocolata belgiana alba Belcolade(31% cacao), frisca naturala, pasta de caramel, insertie din piure de banane, pectina, glazura de caramel - 120 g +/- Astăzi, mousse-ul este un desert versatil și delicios, apreciat în bucătăria internațională. Este adesea servit la ocazii speciale și este disponibil într-o varietate de arome și prezentări, de la mousse-uri clasice de ciocolată la mousse-uri de fructe, chiar si cu variante mai inovatoare, precum Banane, Pere sau Mango . Mousse-ul continuă să fie o alegere populară pentru cei care doresc să se răsfețe cu un desert ușor și decadent.

17 99 
Banane Caramel (Mousse) image
Pere Caramel (Mousse)

Blat de cacao, Ciocolata belgiana Belcolade (35,5% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si pasta de caramel Toffee; insertie din piure de pere, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Pere Caramel se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse)

17 99 
Pere Caramel (Mousse) image
Biscotto

Pandișpan de cacao însiropat, cremă de praline, cremă de vanilie cu bucati crocante de biscuite, glazura de ciocolata - 120g +/- Un deliciu format din multe straturi irezistibile.

17 99 
Biscotto image

Gustul de Altădată - ARTA

Prăjituri asortate

Oua, nuca, unt, faina, gris, nuca cocos, faina de migdale, margarina, zahar, cacao, ciocolata, vanilie, rom, lamaie, miere, cafea, fondant - 500/1000g Prajiturile asortate sunt sufletul mesei de sarbatori. Printre aceste mici delicii facute dupa retete traditionale se numara, alese aleator, minidobosul, albinita, lamaita, sumeghi, snickers, prajitura cu cafea, bilutele punci, etc.

62 50 
Prăjituri asortate image
Doboș

Foi dobos, crema de unt cu ciocolata, capace crantz - 120 g +/- Tortul Doboș, creat în 1884 de maestrul cofetar maghiar Dobos C. Jozsef, este o delicatesă faimoasă și una dintre cele mai cunoscute prăjituri europene. Aceasta prajitura a fost conceputa ca sa fie cat mai rezistenta, deoarece regriferarea nu exista pe vremea aceea. Tortul, cu glazură crocantă de zahăr ars, a fost prezentat în 1885 la Expoziția Națională din Budapesta, facandu-i pe împăratul Franz Jozef și regina Elisabeta "Sissi" a Ungariei sa se indragosteasca. Tortul Doboș a devenit rapid celebru în toată Europa, iar maestrul Dobos a păstrat mult timp secretul rețetei. Abia în 1906, după ce s-a retras, a făcut publică rețeta acestui tort faimos.

16 50 
Doboș image
Amandina

Blat de cacao cu sirop de rom, crema de ciocolata cu unt, glazurata cu fondant - 120 g +/- Amandina este adesea numită "cozonacul românesc", dar nu are nimic de-a face cu cozonacul tradițional. Este mai degrabă un tort cu un blat pufos înmuiat în sirop, acoperit cu o cremă bogată și învelit într-o glazură dulce și strălucitoare. Amandina este o prăjitură fermecătoare, iar rețeta sa originală, găsită în "biblia cofetarilor" - Rețetarul de Cofetărie și Patiserie, datează din anii `60. Există o teorie intrigantă, susținută de francezi, care spun că Amandina românească ar fi inspirată din piesa de teatru "Cyrano de Bergerac" scrisă de Edmond Rostand. În piesă se menționează o prăjitură cu migdale și topping de marmeladă. Cu toate acestea, momentul exact al "nașterii" Amandinei este învăluit în mister. Nu se știe cu exactitate cum a apărut, dar această prăjitură și-a început povestea undeva în centrul Bucureștiului, devenind o delicatesă iubită și apreciată în întreaga România. Amandina este adesea numită "cozonacul românesc", dar nu are nimic de-a face cu cozonacul tradițional. Este mai degrabă un tort cu un blat pufos înmuiat în sirop, acoperit cu o cremă bogată și învelit într-o glazură dulce și strălucitoare. Amandina este o prăjitură fermecătoare, iar rețeta sa originală, găsită în "biblia cofetarilor" - Rețetarul de Cofetărie și Patiserie, datează din anii `60. Există o teorie intrigantă, susținută de francezi, care spun că Amandina românească ar fi inspirată din piesa de teatru "Cyrano de Bergerac" scrisă de Edmond Rostand. În piesă se menționează o prăjitură cu migdale și topping de marmeladă. Cu toate acestea, momentul exact al "nașterii" Amandinei este învăluit în mister. Nu se știe cu exactitate cum a apărut, dar această prăjitură și-a început povestea undeva în centrul Bucureștiului, devenind o delicatesă iubită și apreciată în întreaga România.

14 99 
Amandina image
3 ciocolate

Blat de cacao insiropat cu vanilie, 3 straturi de mousse din Ciocolata belgiana Belcolade 1.neagra(55% cacao)/2.cu lapte(35%cacao)/3.alba(31% cacao), spumate cu frisca naturala - 120g +/- Tortul Trio de Ciocolată este o variantă a bavarezului Trois Chocolats, care a fost creat în Franța în anii 1950. Este o delicatesa perfecta pentru iubitorii de Ciocolata, avand 3 tipuri de Ciocolata Belgiana veritabila.

16 99 
3 ciocolate image
Carpați

Foi dobos, crema ciocolata cu unt, crema de cafea, nuca - 110g +/- Prajitura Carpati a apărut în România în prima jumătate a secolului XX, mai precis în anii `40 sau `50. A fost creată în perioada postbelică și a devenit rapid un desert tradițional și popular în România. Denumita dupa lantul muntos "Carpați", numele a fost ales pentru a reflecta frumusețea și caracteristicile regiunii și pentru a crea o legătură între acest desert și peisajele naturale ale țării.

15 99 
Carpați image
Ruladă Caramel Sărat

Blat de cacao, crema de caramel sarat si mascarpone, acoperit cu nuci pralinate - 110g +/-

15 99 
Ruladă Caramel Sărat image
Oreo

Blat cacao, sirop de vanilie, crema de frisca cu ciocolata alba si crumble Oreo, imbracat in glazura de ciocolata alba - 130g +/-

16 99 
Oreo image
București

Blat de caramel insiropat cu rom, stratificat cu crema de ciocolata cu unt si crema de fistic cu unt, glazurata cu fondant - 120g +/- Prajitura București, denumita dupa capitala tarii, este un desert tradițional românesc foarte asemănător cu amandina, inspirat in special din Rețetarul de Cofetărie din 1963. Acest desert este apreciat pentru gustul său delicios și prezentarea sa spectaculoasa, in mai multe culori - negru, verde, alb, caramel.

14 99 
București image
Diplomat

Blat insiropat de vanilie, crema de diplomat cu fructe de sezon - 120g +/- Prajitura Diplomat este o varianta a prajiturii "Savarin" sau "Baba au Rhum" si isi are originile in bucataria franceza. Acest desert este numit in onoarea diplomatilor, deoarece se crede ca a fost creat pentru a impresiona oaspeti importanti si a devenit o alegere populara pentru evenimente speciale si receptii. Este apreciata pentru textura sa usoara si gustul delicios.

14 99 
Diplomat image
Vis de ciocolata

Blat pufos si insiropat de cacao, ganache de ciocolata , glasaj ciocolata neagră - 130g +/- Cunoscut si sub denumirea de "Ciocolatina, este un desert perfect pentru iubitorii de Ciocolata.

13 50 
Vis de ciocolata image
Broscuța

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura fondant - 100g +/- Cea mai simpatica, grasuta si zambitoare prajitura, care te ademeneste cu glazura sa verde ca o zi de primavara si te cucereste prin interiorul racoros si aromat.

8 99 
Broscuța image
Prajitura Cartof

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura ciocolata si alune - 100g +/-

9 99 
Prajitura Cartof image
Ciocolata de Casa (Fudge de Ciocolata)

Lapte praf, cacao, unt, zahar - 100g Reteta pe care tatal ne-o facea mie si fratelui meu cand eram mici. Era printre cele mai mari bucurii ale noastre, desi trebuia sa avem rabdare pana se racea, de multe ori peste noapte. Dimineata urmatoare, era ca si cum Craciunul ar fi venit din nou, fugeam la camara si de multe ori nu mai ramanea nimic in urma noastra.

11 50 
Ciocolata de Casa (Fudge de Ciocolata) image
Ciocolată Albă cu Vișine

Foi bezea alba, crema cu unt si vanilile, ciocolata belgiana alba, visine in sirop, cu glazura alba de ciocolata 110g +/-

15 99 
Ciocolată Albă cu Vișine image
Ruladă cu Cocos

Punci cu rom, tăvălit in cocos.

9 99 
Ruladă cu Cocos image

Patiserie/Biscuiterie(100g)

Sărățele Tradiționale

Aluat fraged din făină, telemea naturală de vaca si oaie, unt, apă, sare, untură, iaurt gras, ouă, chimen - 100 g Facute dupa rețeta bunicii, cu multa dragoste si produse naturale de la producatori locali.

10 50 
Sărățele Tradiționale image
Pricomigdale

Fursecuri fragede din faina de migdale, nuca si albus de ou - 100g Seamana la compozitie cu celebrele Macarons, insa se prepara mult mai simplu si nu dau atatea batai de cap gospodinelor. In anii ’80 era criza alimentara si nu prea se gasea nuca, cu atat mai putin migdale, asa ca pricomigdalele ajungeau mai rar pe platourile dulci de sarbatori, alaturi de islere sau de fursecurile fragede cu gem.

19 50 
 Pricomigdale image
Ișlere

Biscuiti din aluat fraged, crema de dobos (ciocolata cu unt), glazura de ciocolata - 100g Prajituri mandre, cu personalitate, traditionale in Ardeal. Astia sunt cei doi biscuiti fragezi cu unt si nuca, lipiti cu crema si acoperiti de ciocolata.

12 00 
 Ișlere image
Biscuiti cu Ciocolată

Faina, cacao, oua, unt, vanilie, sare, zahar - 100 g

11 50 
Biscuiti cu Ciocolată image
Cookies

Faina, ouă, zahăr, cacao, vanilie, picături de ciocolată - 100g

11 50 
Cookies image
Tavalita Cu Cocos

Blat insiropat, cu oua, unt si vanilie, glazurat cu ciocolata si cocos -100g  Prajitura romanilor este inspirata dupa prăjitura Lamington care este originară din Australia și este făcută din cubulețe de chec sau pandișpan învelite cu un strat exterior de sos de ciocoaltă și „tăvălite” apoi prin miez uscat și măcinat de nucă de cocos. Astfel stratul fin de ciocolată cu cocos este absorbit de marginea „buretelui” de chec, fapt care dă prăjiturii o textură distinctivă. Într-o altă variantă a prăjiturii, se pune un strat de cremă sau de gem de căpșuni între două felii de lamington.

10 50 
Tavalita Cu Cocos image
Bilute Punci

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos - 100g

9 50 
Bilute Punci image

Băuturi

Apă minerală

500ml

9 00 
Apă minerală image