Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Desert Fel principal Salate Starters
Truff&Moi Delivery cover image
Truff&Moi Delivery logo
Truff&Moi Delivery

4 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Închis
Detalii Detalii Vezi detalii

Desert

Dessert Divin

O prăjitură catifelată dulce-acrișoară, cu mousse din ciocolată neagră, mousse din ciocolată albă cu gust de fistic și o bază de biscuite cu cacao, răcorite cu piure de vișine la mijloc și îmbrăcate într-o glazură de ciocolată neagră și niște bucățele de fistic, după o rețetă interbelică reinventată. 120 g

30 00 
Dessert Divin image
Blanca

Un desert pufos și lejer, cu mousse de ciocolată albă și o inimă din piure de căpșune în interior, așezate pe un biscuit din făină de migdale și decorate cu o glazură fină de ciocolată albă. 120 g

30 00 
Blanca image
Caramel Croccante

Dulcele potrivit pentru pauza de cafea sau ceai, un mousse spumos de ciocolată cu lapte așezat pe un blat de biscuite cu praline, o combinație serenă de pufos și crocant, care rămâne în gură ca o bomboană de caramel cu lapte. 120 g

31 00 
Caramel Croccante image
Dolce Passione

Un dulce mai exotic, cu o cremă acrișoară de fructul pasiunii și ciocolată, în mijlocul unor straturi de mousse din ciocolată neagră și albă și biscuite de cacao, îmbrăcate într-o glazură delicată, sub forma unui desert răcoros, fin și lejer. 110 g

29 00 
Dolce Passione image
Dessert à la Maison

O prăjitură simplă și nepretențioasă, ca o plăcere vinovată, cu o cremă densă de ciocolată neagră, amestecată cu biscuiți, stafide și nuci, învelită cu încă un strat de ciocolată. 130 g

28 00 
Dessert à la Maison image

Fel principal

Charme de la Mer

Spécialité du chef cu somon, langustină, scoici și creveți, într-un delicat sos alb de smântână și prosecco, însoțite de niște sparanghel și mazăre pentru culoare. 350 g

62 00 
Charme de la Mer image
Coquelet Mariné

Spécialité du chef, coquelet marinat 8 ore, tras la tigaie și rumenit la cuptor, servit cu sos brun aromat cu cimbru și cartofi copți, zdrobiți cu usturoi și ierburi provensale. 300 g

68 00 
Coquelet Mariné  image
Tokyo Veggie Delight

Un deliciu vegetarian din noodles, vinete, zucchini, ardei rosu, ciuperci shimenji, urechi lemn, tofu tempura, portocale si rosii cherry, totul asezonat cu ghimbir, ardei iute, teriaky, sos soia si kale. 300 g

59 00 
Tokyo Veggie Delight image
Risotto Pescatore con Tartufo Nero

Orez cremos cu sepie, midii, calamari, vongole si creveti, asezonat cu sos delicios de smantana si acompaniat de aroma inconfundabila a trufelor. 350 g

63 00 
Risotto Pescatore con Tartufo Nero image
Gambas e Vita Peron

Creveti la gratar cu rosii cherry complementati perfect de aroma usturoiului si a busuiocului. 250 g

65 00 
Gambas e Vita Peron image
Black Tiger Tagliatelle

Tagliatelle proaspete cu creveti, tentacule de calamar si dovleac, servite cu un sos alb din smantana si rucola pentru un strop de culoare si aroma.

65 00 
Black Tiger Tagliatelle image
Mediterranean Style Seabass

Lup de mare gatit in stil mediteranean, complementat de anghinare in ulei, baby morcov, sparanghel si ceapa tropea, totul acompaniat cu sos de lime. 250 g

65 00 
Mediterranean Style Seabass image
Somon Orange

Somon la cuptor, glazurat cu sos de portocale si lime, servit cu boabe de soia, rosii uscate, ridichi, praz si valeriana si asezonat cu sos de rosii.

73 00 
Somon Orange image
Scampi Special Pasta

Paste garganelli cu creveti decorticati, creveti black tiger si zucchini, servite cu un sos din crema radichio, smantana, vin alb, usturoi si ghimbir.

75 00 
Scampi Special Pasta image
Muschiulet de Mangalita Gourmand

Muschiulet de Mangalita combinat cu un sos brun, servit pe un pat de fasole alba si complementat de ceapa crocanta, flori comestibile si mini ardei. 250 g

98 00 
Muschiulet de Mangalita Gourmand image
Cotlete de Berbecut

Cotlete de berbecut trase in unt si complementate cu un mix de cuscus, rodie, cepa rosie, ardei rosu, castraveti, rosii chery, germeni si suc de lamaie. 250 g

105 00 
Cotlete de Berbecut image
New Zealand Surf&Turf

Muschi de vita, creveti si scoici servite alaturi de physalis, ridichi, germeni, paine filone si flori comestibile. 300 g

120 00 
New Zealand Surf&Turf image

Salate

Salată Colori d’Italia

Burrata acompaniată de un sos de busuioc și așezată pe un pat de frunze verzi, baby spanac, avocado, roșii cherry și niște mini-ardei copt italienesc. 350 g

57 00 
Salată Colori d’Italia image
Shrimps Caesar Salad

Salata romana, creveti, ansoa, rosii cherry, ansoa in ulei si ridichi, totul garnisit cu sos de smantana si parmesan si servit impreuna cu paine neagra. 300 g

60 00 
Shrimps Caesar Salad image
Nicoise Tuna Steak Salad

O salata usoara cu steak de ton rosu, acompaniat de ardei, baby cartofi, fasole, masline negre, ou prepelita si rosii cherry. 300 g

62 00 
Nicoise Tuna Steak Salad image

Starters

Velouté de Ciuperci & Trufe

O supă cremoasă și lejeră de ciuperci brune și albe, așa-numitele Champignon de Paris, acompaniate de trufe negre și gătite după o rețetă învățată de chef în Elveția. 350 g

39 00 
Velouté de Ciuperci & Trufe   image
Zuppa del Pescatore

Savoarea mării într-o supă delicioasă din bucățele de langustină, caracatiță, creveți, calamari și scoici, așezate într-o zeamă de roșii cu usturoi. 350 g

48 00 
Zuppa del Pescatore  image
Tartare de saumon à l`avocat

Tartar de file de somon asezat pe un pat de avocado cu seminte chia, mustar, capere, coriandru, mini ardei, andive, spanac, miere si pentru un gust deosebit am adaugat niste ghimbir si wasabi. 200 g

56 00 
Tartare de saumon à l`avocat image