Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Prosciutto&salam

Bresaola Punta D`Anca di Valtellina 100 g
Bresaola Punta D`Anca di Valtellina 100 g
Bresaola este o specialitate din carne de vita macerata cu sare si condimentata cu nucsoara si scortisoara, obtinuta prin uscarea la aer timp de doua-trei luni. Bresaola este servita ca antipastio feliata foarte fin. Mottolini produce bresaola din anul 1986 in localitatea Poggiridenti in...
20 00 
Speck della Valtellina 100 g
Speck della Valtellina 100 g
Speck este un tip de sunca din pulpa slaba de porc, prelucrata manual si afumata usor pentru a crea un produs cu un parfum delicat, o aroma dulce si o culoare roz distincitva.
10 00 
Guanciale Bisesti 100 g
Guanciale Bisesti 100 g
Guanciale Bisesti este o sunca de porc lasata la maturat timp de 6 luni condimentata cu sare piper si mirodenii. Bisesti Srl este o companie tânără, dar bazată pe experiența și tradiția meșterilor măcelari. Astăzi, în unitatea modernă și funcțională din Pomezia (Roma), sunt produse, exclusiv cu...
11 00 
Mortadella Simona cu fistic Artigian Quality 100 g
Mortadella Simona cu fistic Artigian Quality 100 g
Mortadella Galliani, fabricată în Bologna, doar din bucăți proaspete de carne de porc provenita din Italia, are o aromă delicată, dar parfumată. Creata ca o alternativă la aromele tradiționale bologneze, Mortadella Galliani este deosebit de pură și ușor de digerat. Adăugarea de fistic Bronte verde...
13 00 
Pancetta cu Piper Bisesti 100 g
Pancetta cu Piper Bisesti 100 g
Pancetta Bisesti este creata din carne de porc de inalta calitate. Dupa ce se lasa la maturat in sare aceasta este condimentata cu piper si ierburi aromate.
13 00 
PORCHETTA CIOLI ARICCIA IGP ROMA 100 g
PORCHETTA CIOLI ARICCIA IGP ROMA 100 g
Porchetta di Ariccia se mândrește cu o tradiție milenară. Porchetta di Ariccia IGP se obține datorită unui proces complet manual, după selectarea materiei prime conform parametrilor stabiliți în „Regulamentul de producție al Porchettei di Ariccia IGP”. Porțiunea anatomică a părții de porc cuprinsa...
13 00 
Prociutto Cotto Riva Maialino D`Oro 100 g
Prociutto Cotto Riva Maialino D`Oro 100 g
Jambonele fierte marca Maialino d’oro sunt preparate urmând o veche reteta italiana, gustul și mirosul se obțin prin infuzie de ierburi si condimente, ca în trecut. Numai cele mai bune jamboane de porc, dupa o verificare a calitatii vor fi Maialino D`oro.
15 00 
Prosciutto crudo Maturat 16 luni  Dok dall`Ava- 80 g
Prosciutto crudo Maturat 16 luni Dok dall`Ava- 80 g
Procesul de feliere al bucatii de carne este realizat manual.
26 00 
Prosciutto crudo Maturat 24 luni Dok dall`Ava- 80 g
Prosciutto crudo Maturat 24 luni Dok dall`Ava- 80 g
Procesul de feliere al bucatii de carne este realizat manual.
46 00 
Prosciutto crudo Maturat 36 luni Dok dall`Ava- 60 g
Prosciutto crudo Maturat 36 luni Dok dall`Ava- 60 g
Procesul de feliere al bucatii de carne este realizat manual.
58 00 
Prosciutto crudo Maturat 48 luni Dok dall`Ava- 60 g
Prosciutto crudo Maturat 48 luni Dok dall`Ava- 60 g
Procesul de feliere al bucatii de carne este realizat manual.
70 00 
PROSCIUTTO CRUDO DEZOSAT DE PARMA Giovanni Ferrari
PROSCIUTTO CRUDO DEZOSAT DE PARMA Giovanni Ferrari
Giovanni Ferrari a devenit membru al consortiului prosciutto di parma in anul 1979. De atunci M99 a fost codul de membru iar impreuna cu coroana de 5 stele si data la care au inceput sa fie maturate sunt stantate pe fiecare picior de prosciutto in parte. Este nevoie de 15 - 18 luni de maturare si...
21 00 
Prosciutto Eurodok dezosat Dok dall``Ava 100 g
Prosciutto Eurodok dezosat Dok dall``Ava 100 g
Prosciutto Crudo EuroDok are o perioada de maturare de maxim 10 luni iar carnea este de provenienta din Uniunea Europeana.
13 00 
Prosciutto San Danielle Testa e Molinaro 100 g
Prosciutto San Danielle Testa e Molinaro 100 g
Prosciutto San Daniele - moale, rafinat, delicat maturat intre 14 si 17 luni. Carnea este procesata conform tehnicilor traditionale, se odihneste cel putin timp de 14 luni in microclimatul dealurilor San Daniele pana cand atinge calitatea absoluta certificata a consortiului Testa e Molinaro.
21 00 
Salam Corallina Silver Bisesti 100 g
Salam Corallina Silver Bisesti 100 g
Salamul Coralina are o macinatura fina cu bucati evidente de grasime de porc. In pasta maturata sunt evidentiate arome de vin, usturoi si piper care ii confera un gust echilibrat.
11 00 
Salam Felino Terre Ducali 200 g
Salam Felino Terre Ducali 200 g
Salamul Felino din carne de porc, sare si putin vin, este una dintre comorile de mezeluri in stil italian. Acest tip de salam este o delicatesa si este produs doar prin metode artizanale. Textura salamului este moale cu un gust dulce si aroma delicata.
42 00 
Salam Tino Contadino Terre Ducali 100 g
Salam Tino Contadino Terre Ducali 100 g
Experienta consolidata a Terre Ducali in producerea salamului clasic a dus la nasterea acestui Salame Campagnolo, care, in unicitatea sa, a fost numit frumos “Tino”.
15 00 
Salam Ventricina Piccante iSal 100 g
Salam Ventricina Piccante iSal 100 g
12 00 
Strolghino pelato Terre Ducali 240 g
Strolghino pelato Terre Ducali 240 g
Este un salam deosebit, deorece se produce din muschiul de la Prosciutto di Parma. Se stagioneaza doar 15 zile, ceea ce il face sa fie moale, cu gust delicat. Se recomanda a fi servit proaspat, cand este foarte moale, alaturi de crutoane si vin rosu.
67 00 
Salam Milano Fara Gluten Casa Italia 100g
Salam Milano Fara Gluten Casa Italia 100g
Salamul Milano este un salam rafinat care se face în nordul Italiei,este salamul favorit al italienilor.
9 00 
Salam Spianata iSal 100g
Salam Spianata iSal 100g
Este folosită doar cea mai bună carne de porc italiană,carnea se macină la mărimea unui bob de orez, dreasă cu sare, usturoi, boabe de piper negru rupte și piper alb măcinat.Feliile sunt de o culoare roșie rubin cu o aromă armonioasă bine definită și o aromă delicată ușoară.
12 00 
Salamella Ariccina Dulce Cioli 100 g
Salamella Ariccina Dulce Cioli 100 g
Tipic traditiei culinare ariccina, salamella este un salam crud uscat condimentat dulce, afumat sau picant. Se serveste ca aperitiv impreuna cu un pahar de vin rosu.
13 00 
Salamella Ariccina Picanta Cioli 100 g
Salamella Ariccina Picanta Cioli 100 g
Tipic traditiei culinare ariccina, salamella este un salam crud uscat condimentat dulce, afumat sau picant. Se serveste ca aperitiv impreuna cu un pahar de vin rosu.
13 00 
Salamella Ariccina Afumata  Cioli 100g
Salamella Ariccina Afumata Cioli 100g
Pentru a produce filetele noastre de ton galben, alegem tonul de cea mai bună calitate șI îl prelucrăm complet în italia, în fabrica maierato (vv), urmând o tradiție veche de secole în calabria._x000D_ După ce aburim tonul, alegem rând pe rând cele mai bune fileuri șI le punem din nou în borcane cu...
13 00 
Fiocco della Valtellina  100 g
Fiocco della Valtellina 100 g
Carnea din pulpa de porc este prelucrata manual ca un prosciutto crudo dar cu propria ideintitate specifica. Produs cu gust dulce si forma patrata.
16 00