Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Dulcețuri și creme tartinabile bio

Crema cu fistic si ulei de masline extravirgin Quattrociocchi 320 g
Crema cu fistic si ulei de masline extravirgin Quattrociocchi 320 g
O cremă delicioasă tartinabilă făcută cu fistic italian și ulei de măsline extravirgin local, produs pe moșia Quattrociocchi. Alcătuit din 35% fistic măcinat, 20% extra virgin și îndulcit cu zahăr din trestie, această crema dulce și savuroasă este bogată în aromă și se savurează excelent pe produse...
77 00 
Crema migdale si ulei de masline extravirgin Quattrociocchi  320 g
Crema migdale si ulei de masline extravirgin Quattrociocchi 320 g
O cremă delicioasă tartinabilă făcută cu migdale locale și ulei de măsline extravirgin produs pe moșia Quattrociocchi. Compus din 42% migdale măcinate, 16% ulei de măsline extravirgin și îndulcit cu zahăr din trestie, această crema dulce este excelentă pe o felie simplă de pâine proaspătă coaptă,...
52 00 
Crema de alune si ulei de masline extravirgin Quattrociocchi  320 g
Crema de alune si ulei de masline extravirgin Quattrociocchi 320 g
O cremă delicioasă tartinabilă făcută cu alune locale și ulei de măsline extravirgin produs pe moșia Quattrociocchi. Compus din 22% alune de pădure măcinate, 20% ulei de măsline extravirgin, o notă de cacao și îndulcit cu zahăr din trestie, această cremă dulce este excelentă pe o simplă felie de...
40 00 
Crema ciocolata fondanta si ulei de masline extravirgin Quattrociocchi  320 g
Crema ciocolata fondanta si ulei de masline extravirgin Quattrociocchi 320 g
O cremă delicioasă tartinabilă făcută cu cacao neagră și alune locale și ulei de măsline extravirgin produs pe moșia Quattrociocchi. Alcătuită din 22% cacao, 20% alune măcinate, 20% ulei de măsline extravirgin și îndulcit cu zahăr din trestie de zahăr, această cremă cu alune si ciocolată neagră...
52 00 
Dulceata de caise Quattrociocchi 350 g
Dulceata de caise Quattrociocchi 350 g
Dulceata de fructe gourmet făcută din caise de sezon cultivate pe moșia Quattrociocchi din Lazio, Italia, combinată cu zahăr natural din trestie și lămâie. Încercați cu brânzeturi, pâine prăjită, produse de patiserie și deserturi.
39 00 
Dulceata de capsuni  Quattrociocch 350g
Dulceata de capsuni Quattrociocch 350g
Dulceata de fructe gourmet făcută din capsuni de sezon cultivate pe moșia Quattrociocchi din Lazio, Italia, combinată cu zahăr natural din trestie și lămâie. Încercați cu brânzeturi, pâine prăjită, produse de patiserie și deserturi.
39 00 
Dulceata de mere Annurche  Quattrociocch 350g
Dulceata de mere Annurche Quattrociocch 350g
Dulceata de fructe gourmet făcută din mere Annurche de sezon cultivate pe moșia Quattrociocchi din Lazio, Italia, combinată cu zahăr natural din trestie și lămâie. Încercați cu brânzeturi, pâine prăjită, produse de patiserie și deserturi.
39 00 
Dulceata de mure  Quattrociocch 350 g
Dulceata de mure Quattrociocch 350 g
Dulceata de mure de la Quattrociocchi este o dulceata pe baza de mure. Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Mure. Ingrediente: Mure 75%, zahăr 25%
39 00 
Dulceata de lamaie Quattrociocchi 350 g
Dulceata de lamaie Quattrociocchi 350 g
Dulceata de lamai de la Quattrociocchi este o dulceata pe baza de lamai. Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Lamaie. Ingrediente: Lămâi, zahăr natural din trestie, lămâie.
39 00 
Dulceata de pere Quattrociocchi 350 g
Dulceata de pere Quattrociocchi 350 g
Dulceata de pere de la Quattrociocchi este o dulceata pe baza de pere. Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Pere. Ingrediente: Pere (Kaiser), zahăr, lămâie.
39 00 
Dulceata de piersici Quattrociocchi 350 g
Dulceata de piersici Quattrociocchi 350 g
Dulceata de piersici de la Quattrociocchi este o dulceata pe baza de piersici. Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Piersici. Ingrediente: Piersici, zahăr natural din trestie, lămâie.
39 00 
Dulceata de prune Quattrociocchi 350 g
Dulceata de prune Quattrociocchi 350 g
Dulceata de prune de la Quattrociocchi este o dulceata pe baza de prune. Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Prune. Ingrediente: Prune, zahăr natural din trestie, lămâie.
39 00 
Dulceata de smochine Quattrociocchi 350 g
Dulceata de smochine Quattrociocchi 350 g
Dulceata de smochine de la Quattrociocchi este o gem pe baza de smochine. Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Smochine. Ingrediente: Smochine, zahăr natural din trestie, lămâie.
39 00 
Dulceata de visine Quattrociocchi 350 g
Dulceata de visine Quattrociocchi 350 g
Dulceata de vișine de la Quattrociocchi este o dulceață pe bază de vișine. Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Visinate. Ingrediente: Vișine 88%, zahăr 12%
39 00 
Dulceata de zmeura Quattrociocchi 350 g
Dulceata de zmeura Quattrociocchi 350 g
Dulceata de zmeura de la Quattrociocchi este o dulceata pe baza de zmeura. Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Zmeura. Ingrediente: Zmeura 73%, zahar 27%
39 00 
Dulceata de portocala Quattrociocchi 350 g
Dulceata de portocala Quattrociocchi 350 g
Dulceata de portocale de Quattrociocchi este o dulceata pe baza de portocale Utilizări: Produsul este indicat pentru prajituri, produse de patiserie si toate preparatele pe baza de Dulceata de Portocale. Ingrediente: Portocală, zahăr natural din trestie, lămâie.
39 00 
Crema de fistic Monil 190 g
Crema de fistic Monil 190 g
Cremă de înaltă calitate făcută numai cu fistic sicilian (produs în Bronte dar fără certificat DOP) 36%, fără coloranți și conservanți. Fara ulei de palmier.
36 00 
Pesto de fistic Monil 190 g
Pesto de fistic Monil 190 g
Pesto de înaltă calitate făcut doar cu fistic sicilian (produs în Bronte dar fără certificat DOP) 65%, fără coloranți și conservanți. Pesto-ul este făcut din doar 3 ingrediente: 65% fistic sicilian, ulei de floarea soarelui și sare.
44 00 
Crema de Migdale Monil 190 g
Crema de Migdale Monil 190 g
Crema de calitate superioara facuta cu doar 36% migdale siciliene, fara coloranti si conservanti.
28 00 
Crema de alune Monil 190 g
Crema de alune Monil 190 g
Crema de calitate superioara facuta doar cu alune siciliene (alune Nebrodi) 36%, fara coloranti si conservanti.
28 00