Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Cafea Desert Măsline și uleiuri
Patiseria Radu Voda cover image
Patiseria Radu Voda logo
Patiseria Radu Voda

4 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Închis
Detalii Detalii Vezi detalii
Patiseria Radu Voda este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Cafea

Cafea de specialitate măcinată Radu Vodă Gold

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, 100% arabică, dulce și siropoasă, cu corp mediu spre plin cu note de cireșe, ciocolată și portocale. Provine din fermele micilor producători din Tarrazu, Costa Rica, cultivată la o altitudine între 1200 și 2000 de metri, cu un scor SCA de 85+ (calificativul Excelent). Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 150 g

34 00 
Cafea de specialitate măcinată Radu Vodă Gold image
Cafea de specialitate boabe Radu Vodă Gold

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, 100% arabică, dulce și siropoasă, cu corp mediu spre plin cu note de cireșe, ciocolată și portocale. Provine din fermele micilor producători din Tarrazu, Costa Rica, cultivată la o altitudine între 1200 și 2000 de metri, cu un scor SCA de 85+ (calificativul Excelent). Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 150 g

34 00 
Cafea de specialitate boabe Radu Vodă Gold image
Cafea de specialitate măcinată Mihnea cel Rău Gold

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, 100% arabică, intensă și fructată, corp mediu cu note de coacăze, cacao și fructe tropicale, aciditate înaltă. Provine din ferma El Morito, Guatemala, cultivată la o altitudine între 1400 și 2000 de metri, cu un scor SCA de 86+ (calificativul Excelent). Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate.150 g

34 00 
Cafea de specialitate măcinată Mihnea cel Rău Gold image
Cafea de specialitate boabe Mihnea cel Rău Gold

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, 100% arabică, intensă și fructată, corp mediu cu note de coacăze, cacao și fructe tropicale, aciditate înaltă. Provine din ferma El Morito, Guatemala, cultivată la o altitudine între 1400 și 2000 de metri, cu un scor SCA de 86+ (calificativul Excelent). Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 150 g

34 00 
Cafea de specialitate boabe Mihnea cel Rău Gold image
Cafea de specialitate măcinată Ecaterina Salvaresso Gold

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, 100% arabică, exotică și florală, cu note de lavandă, fructe de pădure și citrice, note de ciocolată și aciditate medie. Provine din ferma Daye Bensa, Etiopia, cultivată la o altitudine între 2000 și 2400 de metri, cu un scor SCA de 85,5+ (calificativul Excelent). Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 150 g

34 00 
Cafea de specialitate măcinată Ecaterina Salvaresso Gold image
Cafea de specialitate boabe Ecaterina Salvaresso Gold

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, 100% arabică, exotică și florală, cu note de lavandă, fructe de pădure și citrice, note de ciocolată și aciditate medie. Provine din ferma Daye Bensa, Etiopia, cultivată la o altitudine între 2000 și 2400 de metri, cu un scor SCA de 85,5+ (calificativul Excelent) . Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 150 g

34 00 
Cafea de specialitate boabe Ecaterina Salvaresso Gold image
Cafea de specialitate măcinată Radu Vodă blend

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, echilibrată și rafinată, cu note de ciocolată, caise, migdale și condimente, corp mediu și aciditate scăzută. Îmbină într-un mod unic cafeaua de specialitate arabică, culeasă manual, provenită din mici ferme din Nicaragua și Brazilia cu tăria unei cafele robusta provenită din India. Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 200 g

28 00 
Cafea de specialitate măcinată Radu Vodă blend image
Cafea de specialitate boabe Radu Vodă blend

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, intensă, corpolentă și tare, cu note de nuci, migdale, condimente și tabac. Îmbină într-un mod unic dulceața cafelei arabice de specialitate, culeasă manual din mici ferme din Brazilia, cu tăria unei cafele robusta provenită din India. Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 200 g

28 00 
Cafea de specialitate boabe Radu Vodă blend image
Cafea de specialitate măcinată Mihnea cel Rău blend

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, intensă, corpolentă și tare, cu note de nuci, migdale, condimente și tabac. Îmbină într-un mod unic dulceața cafelei arabice de specialitate, culeasă manual din mici ferme din Brazilia, cu tăria unei cafele robusta provenită din India. Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 200 g

28 00 
Cafea de specialitate măcinată Mihnea cel Rău blend image
Cafea de specialitate boabe Mihnea cel Rău blend

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, intensă, corpolentă și tare, cu note de nuci, migdale, condimente și tabac. Îmbină într-un mod unic dulceața cafelei arabice de specialitate, culeasă manual din mici ferme din Brazilia, cu tăria unei cafele robusta provenită din India. Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 200 g

28 00 
Cafea de specialitate boabe Mihnea cel Rău blend image
Cafea de specialitate măcinată Ecaterina Salvaresso blend

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, complexă și fină, cu note fructate și de ciocolată, corp mediu și aciditate medie. Îmbină într-un mod unic dulceața cafelei arabice de specialitate, culeasă manual din mici ferme din Columbia, cu tăria unei cafele robusta provenită din India. Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 200 g

28 00 
Cafea de specialitate măcinată Ecaterina Salvaresso blend image
Cafea de specialitate boabe Ecaterina Salvaresso blend

O cafea de specialitate proaspăt prăjită, complexă și fină, cu note fructate și de ciocolată, corp mediu și aciditate medie. Îmbină într-un mod unic dulceața cafelei arabice de specialitate, culeasă manual din mici ferme din Columbia, cu tăria unei cafele robusta provenită din India. Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 200 g

28 00 
Cafea de specialitate boabe Ecaterina Salvaresso blend image
Cafea de specialitate măcinată Radu Vodă decofeinizată organic

O cafea decofeinizată de specialitate proaspăt prăjită, dulce și parfumată, cu note intense de nuci, ciocolată și gutuie, corp mediu și aciditate medie echilibrată.Cafeaua a fost decofeinizată organic , printr-o metodă costisitoare numită Mountain Water Process, însă fără a se folosi procesare chimică. Provine din Mexic, cultivată la o altitudine între 900 și 1100 de metri, cu un scor SCA de 85+ (calificativul Excelent). Cafeaua de specialitate, conform Specialty Coffee Association, poate exista doar dacă cei implicați în lanțul de producție - vânzare lucrează împreună și mențin o atenție deosebită la respectarea standardelor și a calității. Scorul atribuit cafelelor de specialitate urmărește toate etapele de producție, de la bobul verde de cafea, până când ajunge în ceașca iubitorului de gusturi aromate. 150 g

36 00 
Cafea de specialitate măcinată Radu Vodă decofeinizată organic image

Desert

Baclava grecească hand made

Baclava grecească siropoasă cu migdale, aromată cu scorțișoară și cuișoare. 100 g

7 60 
Baclava grecească hand made image
Kataif grecesc hand made

Kataif grecesc siropos cu nuci și migdale, aromat cu scorțișoară și cuișoare. 100 g

7 60 
Kataif grecesc hand made image

Măsline și uleiuri

Măsline verzi eco

Măsline verzi ecologice din Halkidiki, Grecia, în saramură cu sare de mare. Gustul natural amar al măslinelor a fost îndepărtat prin metode tradiționale, fără a se folosi procesare chimică.

18 00 
Măsline verzi eco image
Măsline verzi cu oțet și oregano

Măsline verzi din Halkidiki, Grecia, în saramură cu sare de mare, cu oțet eco și oregano. Gustul natural amar al măslinelor a fost îndepărtat prin metode tradiționale, fără a se folosi procesare chimică.

17 40 
Măsline verzi cu oțet și oregano image