Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Imparte Desert Sosuri
Paine si Vin cover image
Paine si Vin logo
Paine si Vin
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Livrare de la

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Da
Ridicare personală
Comandă de minim 30 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Deschide la 17:00

Imparte

ÎNCEARCĂ 3 TIPURI DE ZACUSCĂ

ZACUSCĂ DE VINETE ȘI ZACUSCĂ PICANTĂ DE ARDEI LA CEAUN DE LARĂZVAN IDICEL, ZACUSCĂ DE HRIBI DE LA MICA ILINCA SERVITE CU ARDEI IUTE MURAT ȘI COȘ DE PÂINEASORTATĂ CU MAIA (V) 165 G/200 G

36 00 
ÎNCEARCĂ 3 TIPURI DE ZACUSCĂ image
LASAGNA CU RAGU BOLOGNESE, GRANA PADANO

LASAGNA CU RAGU BOLOGNESE, GRANA PADANO, SOS DE ROȘII SAN MARZANO, FOI PROASPETE DELASAGNA CU OU, RICOTTA CU PESTO DIN ROȘII USCATE, SMÂNTÂNĂ, MOZZARELLA ȘI NUCȘOARĂ,BUSUIOC PROASPĂT 360 G

55 00 
LASAGNA CU RAGU BOLOGNESE, GRANA PADANO image
FETA LA CUPTOR CU SOS DE ROȘII SAN MARZANO

FETA LA CUPTOR CU SOS DE ROȘII SAN MARZANO, CEAPĂ VERDE, ROȘII CHERRY, MĂSLINE MARINATE ÎNCITRICE, USTUROI, OREGANO USCAT, ULEI DE MĂSLINE PRESAT LA RECE SERVITĂ CU TZATZIKI ȘIFOCCACIA 350 G/60 G/200 G |

55 00 
GRATIN DE CAȘCAVAL AFUMAT DE LA BRÂNZETURI TIMIAN

GRATIN DE CAȘCAVAL AFUMAT DE LA BRÂNZETURI TIMIAN CU PRUNE USCATE ȘI NUCI, TREI TIPURI DECÂRNAȚI DE LA DELICII VÂNĂTOREȘTI (MANGALIȚĂ, MISTREȚ, CERB), SALSA DE TRUFE NEGRE, PRAZ,CIUPERCI BRUNE, SOS DE SMÂNTÂNĂ CU VIN ALB ȘI USTUROI SERVIT CU FOCACCIA ȘI MURĂTURI (C) 350 G/200 G

60 00 
FONDUE DIN BRÂNZETURI ROMÂNEȘTI

FONDUE DIN BRÂNZETURI ROMÂNEȘTI: CAȘCAVAL MATURAT CU TRUFE ȘI CAȘCAVAL MATURAT CUPIPER VERDE ȘI ROZ DE LA BRÂNZETURI TIMIAN, CAȘ MATURAT IEREA DE LA ATELIERUL DE BRÂNZĂARTIZANALĂ CORNEȘTI, SOS DE SMÂNTÂNĂ CU SALSA DE TRUFE NEGRE, VIN ALB ȘI USTUROI SERVIT CUDULCEAȚĂ DE CIREȘE NEGRE DE LA RĂZVAN IDICEL, STRUGURII NOȘTRI MURAȚI CU MULTECONDIMENTE, GRISINE ȘI PÂINE PRĂJITĂ CU MAIA (O) 350 G/150 G

60 00 
FONDUE DIN BRÂNZETURI ROMÂNEȘTI image
BURRATINA PUGLIESE

Burrata di Puglia realizată manual, cremoasă în interior și cu înveliș de mozzarella proaspătă, medaliatăîn 2010 la World Cheese Awards Birmingham servită cu sos de tomate galbene, pesto de roșii uscatefăcut în casă, busuioc proaspăt, muguri de pin și pâine prăjită cu maia 100 G/90 G/100 G

55 00 
BURRATINA PUGLIESE image
ÎNCEARCĂ 4 TIPURI DE SPECIALITĂȚI DE MANGALIȚĂ

Salam, capocollo (ceafă) și pancetta crud-uscate, maturate minim 2 luni de la Mangalitza Food Art,cârnați afumați de la Delicii Vânătorești servite cu gogonele murate și pâine cu maia (C)100 G/70 G/ 100 G |

55 00 
ÎNCEARCĂ 4 TIPURI DE SPECIALITĂȚI DE MANGALIȚĂ image
ÎNCEARCĂ 4 TIPURI DE BRÂNZETURI DE LA ARTIZANI ROMÂNI

Cașcaval afumat cu prune uscate și nuci, cașcaval maturat cu trufe și brânză tip Camembert, toate de laBrânzeturi Timian, caș maturat Ierea de la Atelierul de brânză artizanală Cornești servite cu nuci,dulceață de cireșe negre de la Răzvan Idicel și pâine cu maia (O) 100 G/60 G/100 G |

55 00 
ÎMPARTE BRÂNZETURI FRANȚUZEȘTI

Camembert, Buche de Chevre, Bleu d’Auvergne AOP, Mimolette și Tomme de Savoie IGP, strugurii noștrimurați cu condimente, nuci, curmale, dulceață de cireșe negre de la Răzvan Idicel, grisine și pâine cumaia (O) 400 G/150 G |

90 00 
ÎMPARTE BRÂNZETURI FRANȚUZEȘTI image
ÎMPARTE ITALIA

Brânză gorgonzola DOP, pecorino romano DOP, burratina affumicata, salam Spianata dulce, prosciuttocrudo, salam nobil italian picant, anghinare în ulei, măsline marinate în citrice, roșii cherry, nuci, struguri,grisine și pâine cu maia (C) 500 G/150 G |

95 00 
ÎMPARTE ITALIA image
ÎMPARTE PREPARATE VEGETARIENE

Humus simplu, humus cu dovleac copt și harissa, zacuscă picantă de ardei și salată de vinete de laRăzvan Idicel cu tahina și usturoi, zacuscă de hribi de la Mica Ilinca, pastă de anghinare, roșii cherry,morcovi, castraveți proaspeți, murături asortate, sfeclă coaptă cu miere și fistic, conopidă la cuptor cuturmeric, pâine naan din aluat de flatbread (V) 800 G/200 G

100 00 
ÎMPARTE PREPARATE VEGETARIENE image
ÎMPARTE GUSTURI TRADIȚIONALE DE LA PRODUCĂTORI LOCALI

Salam crud uscat, capocollo (ceafă), pastă de jumări și slănină, toate din mangaliță de la Mangalitza FoodArt, cârnat afumat de mistreț de la Delicii Vânătorești, cașcaval afumat cu prune uscate și nuci de laBrânzeturi Timian, burduf frământat de la Zada, caș maturat Ierea și telemea veche de oaie de laAtelierul de brânză artizanală Cornești, salată de vinete și zacuscă de vinete la ceaun de la Răzvan Idicel,murături asortate, ceapă roșie, ardei iute murat și coș de pâine cu maia (C) 750 G/200 G |

120 00 
ÎMPARTE GUSTURI TRADIȚIONALE DE LA PRODUCĂTORI LOCALI image
MARINARA GIALLA

Sos de tomate galbene, capere, oregano uscat, usturoi, ulei de măsline presat la rece, busuioc proaspăt(V) 360 G

38 00 
MARINARA GIALLA image
QUATTRO FORMAGGI

Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, gorgonzola DOP,pecorino romano DOP, Grana Padano, ulei de măsline presat la rece (O) 450 G |

42 00 
DIAVOLA

Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, salam picant Ventricina,jalapenos murați, ulei de măsline presat la rece (C) 460 G

42 00 
QUATTRO STAGIONI

Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, măsline marinate,anghinare în ulei, prosciutto cotto, ciuperci, ulei de măsline presat la rece, busuioc proaspăt (C) 500 G |

42 00 
MARGHERITA DI BUFALA

Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, ulei de măsline presat larece, busuioc (O) 450G

42 00 
MARGHERITA AFFUMICATA

Roșii San Marzano, burrata afumată, premiată în 2014 la World Cheese Awards, ulei de măsline presat larece, busuioc (O) 450 G

45 00 
ARUGULA E PROSCIUTTO

Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, prosciutto crudo, roșiicherry, Grana Padano și rucola (C) 450 G |

45 00 
ARUGULA E PROSCIUTTO image
VATRA ROMANĂ 1

Cu sos de tomate galbene, mozzarella, ratatouille de legume cu oțet balsamic (ardei capia, vinete,ceapă roșie), anghinare în ulei, muguri de pin și busuioc proaspăt (O) 540 G |

42 00 
VATRA ROMANĂ 3

Cu smântână, mozzarella, ciuperci champignon, ciuperci brune, brânză Bleu d’Auvergne AOP, praz,pătrunjel creț, ulei de trufe albe (O) 480 G |

42 00 
VATRA ROMANĂ 4

Cu smântână, mozzarella, bacon, brânză gorgonzola DOP, merișoare, rozmarin proaspăt (C) 430 G |

44 00 
VATRA ROMANĂ 5

Cu roșii San Marzano, mozzarella, bacon, praz caramelizat, brânză Mimolette, cimbrișor proaspăt (C) 520 G |

44 00 
VATRA ROMANĂ 7

Cu roșii San Marzano, mozzarella, prosciutto cotto, ciuperci champignon, ardei capia, ceapă verde,ulei de trufe albe (C) 500 G |

44 00 
CALZONE CU PIURE DE DOVLEAC

Calzone cu piure de dovleac, mozzarella, bacon crocant, brânză Bleu d’Auvergne AOP, sos de tomategalbene, semințe de dovleac servită cu amestec de salate și dressing de lămâie (C) 500 G |

44 00 
CALZONE CU PIURE DE DOVLEAC image
GOZLEME CU CARNE DE VITĂ CONDIMENTATĂ

Gozleme cu carne de vită condimentată, mozzarella, spanac tânăr, brânză feta, unt, pătrunjel crețservită cu lămâie 500 G |

50 00 
GOZLEME CU CARNE DE VITĂ CONDIMENTATĂ image
DE LA STÂNĂ

Mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, cașcaval maturat cu piper verde și roz de laBrânzeturi Timian, caș maturat Ierea de la Atelierul de brânză artizanală Cornești, miez de nucă, mierede la Hațeg și piper proaspăt măcinat (O) 460 G |

60 00 
DE LA STÂNĂ image
DIN PĂDURE

Roșii San Marzano, mozzarella de bivoliță de la Transilvania Lactate, trufe negre proaspete, cârnat afumat de cerb de la Delicii Vânatoresti, ciuperci brune, cașcaval maturat cu trufe de la BrânzeturiTimian, pătrunjel creț (C) 520 G |

65 00 
DIN PĂDURE image
SALATĂ DE VINETE

Salată de vinete la ceaun de la dulceața lu Răzvan cu tahina, usturoi și lămâie, servite cu salată de roșii românești și coș de pâine prăjită cu maia 100 G | 100 G | 200 G|

33 00 
ICRE DE CRAP

Icre de crap de la Tulcea servite cu ceapă roșie, măsline marinate, lămâie și coș de pâine cu maia 70 G| 30 G| 200 G

33 00 
PATE DE RATĂ

Pate de rată de la Delicii Vânătorești cu praz caramelizat și rozmarin, servit cu castraveți cornișor în oțet și coș de pâine cu maia 70 G| 60 G| 200 G

35 00 
PATE DE MANGALIȚĂ

Pate de mangaliță de la Delicii Vânătorești cu salsa de trufe negre și cimbrișor, servit cu castraveți cornișor în oțet și coș de pâine cu maia 70 G| 60 G| 200 G

35 00 
PATE DE MISTREȚ

Pate de mistreț de la Delicii Vânătorești cu cognac Martel VSOP și caise confiate, servit cu castraveți cornisor în oțet și coș de pâine și maia 70 G| 60 G| 200 G

35 00 
FOC DIN FOC

Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, salam nobil italian picantde la Premio Gusto, nduja de la Mangalitza Food Art (pastă picantă din cârnat de mangaliță) și salsanoastră extrem de picantă din mai multe tipuri de ardei foarte iuți de la Fructele Pământului (CarolinaReaper, Trinidad Scorpion, Habanero, Scotch Bonnet, Pot Primo Yellow, ș.a.) cu oțet Cerbul Acru decoacăze, pătrunjel creț și miere de la Hațeg (C) 480 G |

62 00 
FOC DIN FOC image

Desert

PLĂCINTĂ DIN ALUAT DE FLATBREAD CU DOVLEAC COPT

Plăcintă din aluat de flatbread cu dovleac copt și condimente (scorțișoară, nucșoară, cuișoare), zahărbrun și nuci servită cu frișcă proaspătă și miere de la Hațeg (O) 200 G

28 00 
PLĂCINTĂ DIN ALUAT DE FLATBREAD CU DOVLEAC COPT image

Sosuri

SOS DE ROȘII SAN MARZANO DULCE

SOS DE ROȘII SAN MARZANO DULCE 70 G

5 00 
SOS DE ROȘII SAN MARZANO PICANT

SOS DE ROȘII SAN MARZANO PICANT 70 G |

5 00