Comandă min.
Salată de ierburi de sezon cu burrata noastră facută ȋn casă, cremă de păstrăv afumat, sfeclă şi dovleac copt
Crap si somn de Dunare prajit in malai, mamaliguta crocanta si mujdei de usturoi copt
de peste romanesc cu rapane crocante si midii afumate in sos de rosii cu usturoi si cartofi
Scovergi calde, smantana afumata, chives si ulei de ceapa
burta de vita crocanta si uli picant
crema de icre de crap cu sfecla rosie, kale si ceapa crocanta
Sandwich cu paine pufoasa de casa, chefal de captura la gratar, mix de salate de la Gradina Corbilor, castraveti cu iaurt si ceapa marinata cu sumac
Gătită ore lungi cu mult usturoi şi ciuperci
De vită maturat gătit la jar glasat
de momite in panko si sos acrisor cu zeama de varza
Scoverga umpluta cu parjoala moldoveneasca de vita, cascaval afumat si ciuperci, mustar de casa si ierburi de gradina
Cartofi copti, prajiti si apoi trasi in jar rumeniti cu cascaval afumat
cu ciuperci si arpagic verde, legat cu unt si branza maturata de Horezu
umpluta cu urda si acoperita cu Jamon Iberico
coapte, fasole sotată şi sos de castraveţi muraţi
Mousse de ciocolată, nuci caramelizate si pasta de nuci
Umplute cu sos de ciocolată
Botanically brewed cola drink
bere artizanala dopplebock, 7.2%
sirop de musetel, suc de lamaie, apa filtrata, infuzie de fan afumat
40ml Tanquerray, 20ml suc de lamaie, castravete, piper rosu, lemon peel, menta, apa tonica San Pellegrino
40ml Saber lichior afine + 30ml rachiu de prune, piure fructe de padure, mere, portocale, pere, menta – se amesteca cu 500ml de vin rosu