Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Desert fără zahăr (low carb)
Loca Sweets cover image
Loca Sweets logo
Loca Sweets

4 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Închis
Detalii Detalii Vezi detalii
Loca Sweets este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Desert fără zahăr (low carb)

Ciocolată artizanală (low carb / sugar-free)

Ciocolată artizanală belgiană, pregătită din ingrediente naturale, fără zahăr adăugat și cu un număr redus de calorii. Este perfectă pentru dietele de slăbire, low carb sau keto, având un conținut caloric și de carbohidrați redus (100g). Deserturi keto. Fără zahăr, low carb. Fără regrete.

Indisponibil
Ciocolată artizanală (low carb / sugar-free) image
Ecler yummy: fistic & ciocolată belgiană (low carb / sugar-free)

Pregătit din ingrediente 100% naturale, fără aditivi și conservanți, eclerul cu fistic Loca este un desert low carb aromat și ușor. Ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, fără zahăr, îl face alegerea perfectă chiar și atunci când ții dietă. Deserturi keto. Fără zahăr, low carb. Fără regrete.

Indisponibil
Ecler yummy: fistic & ciocolată belgiană (low carb / sugar-free) image
Ecler yummy: frișcă și zmeură (low carb / sugar-free)

Pregătit din ingrediente 100% naturale, fără aditivi și conservanți, eclerul cu frișcă și zmeură Loca este un desert low carb foarte light și gustos care te va cuceri de la prima întâlnire. Este decorat cu folie icing cu motive de Mărțișor, perfect comestibilă. Deserturi keto. Fără zahăr, low carb. Fără regrete.

Indisponibil
Ecler yummy: frișcă și zmeură (low carb / sugar-free) image
Cookies cu zmeură și ciocolată albă (low carb / sugar-free)

Nimic nu merge mai bine alaturi de o cafea decât biscuiții noștri cu ciocolată albă ți zmeură, fără zahăr și fără gluten, având la bază faină de cocos și migdale. Sunt keto, low carb, puține calorii și un gust minunat. Deserturi keto. Fără zahăr, low carb. Fără regrete.

Indisponibil
Cookies cu zmeură și ciocolată albă (low carb / sugar-free) image
Tiramisu (low carb / sugar-free)

Aromă intensă de cafea, cremă delicioasă și cacao de origine, alături de ingrediente 100% naturale pline de savoare. Tiramisu Loca este o vedetă low carb, keto, are un număr minim de calorii, fiind desertul perfect pentru persoanele atente la dietă și echilibrul alimentar. Deserturi keto. Fără zahăr, low carb. Fără regrete.

Indisponibil
Tiramisu (low carb / sugar-free) image
Căpșună în ciocolată (low carb / sugar-free)

Căpsună proaspătă, scufundată în ciocolată belgiană fără zahăr și decorată în culorile marțișorului. Fiecare capsună este o mono-porție, fiind ambalată individual. Deserturi keto. Fără zahăr, low carb. Fără regrete.

Indisponibil
Căpșună în ciocolată (low carb / sugar-free) image