Best Deals
1+1 GRATUIT: Ciubota curcanului
Copănel de curcan rumenit la cuptor cu vin roșu și mirodenii, servit cu cartofi copți și sos de hrean 330 g / 200 g / 50 g
83 40 41 70
50% GRATUIT: Ciorbă de burtă
350 g
19 30 9 65
50% GRATUIT: Papanași
Serviți cu smântână cremoasă și dulceață 330 g
24 80 12 40
30% REDUCERE: Mititei Manuc
3 mititei serviți cu cartofi prăjiți românești, muștar și ardei iute 240 g / 150 g / 50 g
27 20 19 04Supele Noastre
Ciorbă de fasole
350 g
20 40
Supă cremă de linte
Servită cu crutoane făcute în casă 300 g
17 00
Ciorbă de burtă
350 g
19 30
Borș de curcan
350 g
17 00
Ciorbă de văcuță
350 g
19 30
Meniu
Meniu avantaj
Ciorbă / Gustare + Fel principal + garnitură + salată
29 90Meniu Burger
Alege tip burger + băutură
32 90
Meniu Pui
Alege fel principal + garnitură + băutură
29 90Meniu Purcel
Alege fel principl + garnitură + băutură
39 90Meniu Berbecuț
Alege fel principal + garnitură + băutură
49 90Meniu Pește
Alege fel principal + garnitură + băutură
55 90Aperitive
Platou Giugiuc
Șunculiță țărănească, cârnați bine afumați, pastramă de curcan, toba munteneasca, telemea de vacă, icre de crap, muștar, castraveți murați și ceapă roșie si rosii proaspete - pentru 2 persoane 600 g
57 80
Cașcaval împănat
180 g
24 10
Chifteluțe Bosfor
Chifteluțe de miel în lipie cu roșii și sos picant 370 g
32 50
Zacuscă gătită la foc cu lemne
Produs vegetarian 200 g
18 60
Salată de vinete proaspete coapte pe grătar
Servită cu roșii proaspete și ceapă roșie (produs vegetarian) 280 g
21 70
Icre de crap
100 g
16 40
Bulz ciobănesc
Bacon, cârnați din topor, ou, brânză de burduf, cașcaval și smântână încinse în untură și învelite în mămăligă 600 g
36 20
Icre de fasole bătută
18 60
Platoul gospodinei
Salată ce vinete proaspătă coaptă la grătar,zacuscă gătită la foc cu lemne, icre de fasole bătută 620 g
41 70
Platoul lui Manuc
Crochete de cașcaval, chifteluțe de miel, ruladă de pui cu șuncă, cașcaval și miel, brânză de burduf rumenită, acompaniate de legume la jar 650 g
63 70
Șoric strașnic
100 g
16 00Jumări dolofane și rumenite
100 g
16 00
Bucătăria Hanului
Ciolan de miel caramelizat
Pregătit la cuptor cu mirodenii și vin roșu, asortat cu cartofi copți și soté de fasole verde cu usturoi - pentru 2 persoane 800 g / 200 g / 200 g
148 50
Poftele Duduii
Codițe de purcel rumenite cu știință la cuptor, două la număr, servite cu mujdei și hrean 400 g
41 30
Ciubota curcanului
Copănel de curcan rumenit la cuptor cu vin roșu și mirodenii, servit cu cartofi copți și sos de hrean 330 g / 200 g / 50 g
41 70
Tochitură dobrogeană
Ceafă de porc, piept de pui, ficat de vițel și cârnați, trase în sos roșu făcut în vin, mujdei de usturoi și piper, servită cu mămăliguță, ou ochi și brânză telemea rasă 250 g / 300 g / 100 g
49 40
Sărmăluțe tradiționale în foi de varză
Asortate cu mămăliguță ardei iute și crispy bacon 300 g / 300 g
41 30
Șnițel din piept de pui
200 g
29 60
Scăricică de porc
Coaste de porc rumenite bine, pregătite cu vin și mirodenii servite cu cartofi copți și sos Barbeque 330 g / 200 g
64 80
Pastramă de berbecuț la ceaun
Pastramă frăgezită în vin alb și servită cu mămăligă și mujdei 240 g / 300 g / 50 g
51 60Tigaie de pui picantă
Bucățele de piept de pui trase la tigaie împreună cu legume proaspete 240 g
31 80
Somon la cuptor
Medalion de somon pregătit la cuptor cu ulei de măsline și lămâie 250 g
60 00
Rumenită și călită (Pulpe de rață cu varză călită)
58 90
Cotlete de berbecuț caramelizate
65 50Cărnuri fripte
Platoul gurmandului Manuc
Pastramă de vită, piept de pui, ceafă de porc, mititei, cartofi copți, castraveți murați și varză murată 660 g / 400 g / 300 g
87 90
Pastramă fragedă de berbecuț
Asortată cu mămăliguță și brânză de burduf în membrană de oaie 250 g / 300 g / 30 g
49 00
Piept de pui la jar
200 g
27 00
Ceafă de porc la jar
200 g
32 50
Mititei Manuc
3 mititei serviți cu cartofi prăjiți românești, muștar și ardei iute 240 g / 150 g / 50 g
27 20Chifteluțe Bosfor
32 50
Pulpe dezosate
27 00
Cârnați vienezi cu cașcaval
38 00
Antricot de porc fript voinicește
450 g
42 80
Cârnați bine afumați
200 g
25 20
Mici
1 bucată
5 40
Garnituri
Cartofi prăjiți românești
170 g
12 70
Soté de fasole verde
200 g
13 00
Piure de cartofi
200 g
12 70
Cartofi copți
200 g
12 10
Legume la abur
140 g
13 20
Orez cu legume
11 00
Mămăligă
7 20
Salate
Salată de la Soare Apune
Salată verde, porumb, ardei capia, ou fiert, bucăți de ton marinat în ulei de măsline presat la rece, miez de nucă, măsline Kalamata, baghetă rumenită cu mirodenii alese 310 g
40 70Salată Grecească cu brânză Feta grasă și parfum de maghiran
Mix de salată, roșii, castraveți verzi, măsline Kalamata, brânză Feta, ardei gras, ceapă roșie, servită cu foaie de plăcintă arsă la cuptor 400 g
32 90
Salată Caesar
Salată eisberg, piept de pui la grătar, dressing Caesar, parmezan, anchois, fără crutoane, cu o tortilla crocantă răsucită 270 g
40 20Salată asortată de sezon
200 g
13 80
Salată de varză albă
150 g
11 60
Salată de ardei copți
210 g
13 80
Salată de roșii cu brânză rasă
180 g
12 10
Salată de castraveți murați
9 80Pâine de casă
Paine pentru 1 persoană
200 g
6 10
Paine pentru 2 persoane
400 g
10 50
Baghetă rustică
200 g
6 50
Deserturi pregătite în casă
Dark chocolate cake with drunken cherries
220 g
21 50Desertul casei
150 g
19 30
Papanași
Serviți cu smântână cremoasă și dulceață 330 g
24 80