Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Bidon 19litri Dozatoare Accesorii apă Cafea capsule Ceai Cafea Boabe
H2On cover image
H2On logo
H2On
Detalii Detalii Vezi detalii

15 00 Lei

Livrare de la

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Comanda minima este 49 lei
Închide la 17:00
Costul si livrarea sunt stabilite de restaurant Comanda plasata de la acest restaurant nu va putea fi urmarita pe harta.

Bidon 19litri

Bidon H20n 19litri

Bidonul cu apă H2On este oferit gratuit în cutodie, însă trebuie returnat către H2On după folosire. Dorim să vă oferim câteva informații cu privire la anumite aspecte legate de păstrarea și depozitarea bidoanelor cu apă pentru a nu întâmpina probleme pe timpul consumului acesteia. Având în vedere că apă pe care o comercializam este microbiologic pură și nu este tratată prin clorinare, legea interzicând acest tip de tratament pentru apă de izvor, apariția algelor nu este deloc anormală. Sporii de alge sunt prezenți peste tot în natură inclusiv pe toate rocile prin care curge apa și nu numai. În momentul în care bidonul cu apă este depozitat timp îndelungat în camere luminoase dar mai ales în bătaia razelor soarelui sporii se activează iar algele devin vizibile. Trebuie precizat că singură problema pe care o pun acești spori este strict legată de aspect aceștia nepunând în nici un fel sănătate în pericol. Ph-ul apei H2On este de 7,8.

27 00 
Bidon H20n 19litri image
Bidon AQUAVIA 19litri

Recipientul este oferit gratuit în custodia dumneavoastră, strict pentru consumul de apă AQUAVIA. Apă natural alcalină AQUAVIA este îmbuteliată la sursă, la poalele Munților Apuseni, în localitatea Bologa, județul Cluj, fiind extrasă din acvifere, prin puțuri de mare adâncime. Având în mod natural pH de 9,4, apa natural alcalină AQUAVIA este recunoscută de consumatorii săi pentru proprietățile antioxidante (cantitate mare de ioni de hidrogen) dar și pentru reducerea acidității din corp, având un rol alcalin. Comandați apă natural alcalină, îmbuteliată în bidoane 100% reciclabile și BPA free (fără Bisphenol A), reutilizabile și bucurați-vă de proprietățile sale benefice, în confortul casei dumneavoastră. La fiecare nouă comandă, vă rugăm să ne returnați recipientul gol, pentru a fi reutilizat. Extrem de simplu. Plătești doar ce consumi și te bucuri de starea de bine!

47 00 
Bidon AQUAVIA 19litri image

Dozatoare

Dozator Electron și 3 bidoane H2On incluse

Cel mai nou model de dozator electric pe care îl comercializam, elegant, inovator. Rezervorul interior cald și rece este fabricat din oțel alimentar. Economie de energie independentă pornire / oprire pentru funcții de încălzire și răcire. Indicatoare LED de încălzire și răcire. Tava picurătoare se îndepărtează pentru o curățare ușoară. Dimensiuni: 330 x 320 x 950 mm Material carcasă: plastic Putere (W): 590 Tensiune (V): 230 Certificare: CB, ce, RoHS Cerere: Comercial, de uz casnic Sursă de putere: Electric Funcție: Fierbinte și rece Robineți: 2 Răcire: Pe bază de ventilator Oferta include 3 bidoane cu apa H2On de 19litri. Bidonul de apa H2On este oferit gratuit in cutodie, insa trebuie returnat catre H2On dupa folosire.

530 00 
Dozator Electron și 3 bidoane H2On incluse image
Dozator Nautilus și 3 bidoane H2On incluse

Rezervorul interior este fabricat din oțel alimentar. Economie de energie independentă pornire / oprire pentru funcții de încălzire și răcire. Indicatoare LED de încălzire și răcire. Tava picurătoare se îndepărtează pentru o curățare ușoară. Dimensiuni: 330 x 320 x 950 mm Material carcasă: plastic Tensiune nominală: 220-240V ~ Frecvență nominală: 50-60Hz Putere nominală (totală): 590W Putere nominală (încălzire): 500W Putere nominală (răcire): 90W Curent nominal (răcire): 0,8A Temperatura apei calde: ≤ 95 ° C Temperatura apei reci: ≤10 ° C Capacitate apă caldă: 5L / H Capacitate apă rece: 2L / H Răcire: Compresor Oferta include 3 bidoane cu apa H2On de 19litri. Bidonul de apa H2On este oferit gratuit in cutodie, insa trebuie returnat catre H2On dupa folosire.

650 00 
Dozator Nautilus și 3 bidoane H2On incluse image
Dozator Star și 3 bidoane H2On incluse

Dozatorul de ultimă generație Star are un design reînnoit, modern și un compresor de răcire puternic și silențios, pentru apă rece instant. Construcția a dozatorului oferă o durabilitate sporită și completează decorul aproape oricărei camere din casă sau locul de muncă. Oferta include 3 bidoane cu apă H2On de 19litri. Bidonul de apă H2On este oferit gratuit în cutodie, însă trebuie returnat către H2On după folosire.

883 00 
Dozator Star și 3 bidoane H2On incluse image
Dozator Tornado și 3 bidoane H2On incluse

Folosind tehnologia avansată a compresorului, dozatorul de apă poate menține excelent apă rece în verile fierbinți. Acces instant la apă fierbinte în zilele de iarnă pentru băutura ta caldă preferată. Acest dozator este compus numai din piese de înalta calitate pentru a prelungi durata de viață a dozatorului. Este și super ușor de folosit! Oferta include 3 bidoane cu apă H2On de 19litri. Bidonul de apă H2On este oferit gratuit în cutodie, însă trebuie returnat către H2On după folosire.

790 00 
Dozator Tornado și 3 bidoane H2On incluse image
Dozator AQUAVIA și 3 bidoane AQUAVIA 19L incluse

Mini - Dozator AQUAVIA Dimensiuni reduse, 30cmx50cmx40cm 3 robineți, pentru apă rece/ caldă sau la temperatura camerei Design modern, minimalist, perfect pentru orice spațiu Apă caldă ≥ 95˚C 5L/h Apă rece: 6-10˚C 2l/h Recipientul este oferit gratuit în custodia dumneavoastră, strict pentru consumul de apă AQUAVIA. La fiecare nouă comandă, vă rugăm să ne returnați recipientul gol, pentru a fi reutilizat. Extrem de simplu. Plătești doar ce consumi și te bucuri de starea de bine!

720 00 
Dozator AQUAVIA și 3 bidoane AQUAVIA 19L incluse image

Accesorii apă

Pompa Cosmo

Putere nominală: 4W Tensiune nominală: 5V Țeavă de ieșire: Oțel inoxidabil 304 Țeavă de alimentare : Tub din silicon 55cm Capacitate acumulatori: Baterie litiu de mare capacitate 1200 mA Timp de încărcare : Aproximativ 3 ore Accesorii: Cablu alimentare USB, tub siliconic, conducta de ieșire. La un singur clic pompează instantaneu apă. O pompă potrivită pentru bidoane mari și mici de 19L Se poate folosi atât la interior cât și la exterior.

58 00 
Pompa Cosmo image
Pompa Joy Alb

Putere nominală: 4W Tensiune nominală: 5V Țeavă de ieșire: Oțel inoxidabil 304 Țeavă de alimentare : Tub din silicon 55cm Capacitate acumulatori: Baterie litiu de mare capacitate 1200 mA Timp de încărcare : Aproximativ 3 ore Accesorii: Cablu alimentare USB, tub siliconic, conducta de ieșire. La un singur clic pompează instantaneu apă. O pompă potrivită pentru bidoane mari și mici de 19L Se poate folosi atât la interior cât și la exterior.

58 00 
Pompa Joy Alb image
Pompa Joy Albastru

Putere nominală: 4W Tensiune nominală: 5V Țeavă de ieșire: Oțel inoxidabil 304 Țeavă de alimentare : Tub din silicon 55cm Capacitate acumulatori: Baterie litiu de mare capacitate 1200 mA Timp de încărcare : Aproximativ 3 ore Accesorii: Cablu alimentare USB, tub siliconic, conducta de ieșire. La un singur clic pompează instantaneu apă. O pompă potrivită pentru bidoane mari și mici de 19L Se poate folosi atât la interior cât și la exterior.

58 00 
Pompa Joy Albastru image
Pompa Sink

Vă rugăm să încărcați pompa timp de 3 ore înainte de prima utilizare, indicatorul luminos se va aprinde în timpul încărcării și devine verde după ce este complet încărcată. Poate fi folosit timp de 30-40 de zile, după ce a fost încărcat complet. Fabricat din material sigur, fără miros, luciu ridicat, rezistentă la zgârieturi și rezistentă la uzură Conducta de apă din silicon de calitate alimentară (poate fi înlocuită pentru o perioada îndelungată, mai igienică) Țeava de evacuare din oțel inoxidabil 304, cu un corp elegant și compact, evidențiază calitatea. Pompă electrică fără fir, potrivită pentru exterior, ușor de transportat. Indicator de încărcare completă, buton de atingere inteligent, convenabil și confortabil. Mic și ușor, este foarte ușor de instalat și transportat, poate fi folosit oriunde precum birouri, în aer liber, locuri publice, hoteluri, picnicuri sau activități de camping. Material: plastic ABS + țeavă din oțel inoxidabil 304 + tub din silicon alimentar Compatibilitate: Se potrivește perfect pentru sticlă care are un diametru al gurii de 6 cm. Selectare capacitate: 2 moduri, 0.3L / 1.0L Timp de încărcare: 3 ore Capacitate baterie: 3.7V / 1200mAh Baterie reîncărcabilă încorporată cu litiu Putere: 4W Lungimea tubului: 55cm Lungime cablu de încărcare USB: 80 cm Înălțimea conductei de apă: 25cm Dimensiune: 31x19x13,5cm (Produs), 26x17x11cm (Ambalaj) Greutate: 340g (Net), 810g (Brut)

93 00 
Pompa Sink image
Suport pahare pentru dozator

Suportul de pahare se montează în lateralul aparatului și este alimentat cu setul de 100 de pahare din plastic, de unică folosință. Acest produs este compatibil cu toate dozatoarele H2On.

56 00 
Suport pahare pentru dozator image
Pahare carton H2On (100 buc)

Pahare de carton de unică folosință în seturi de 100 buc

18 00 
Pahare carton H2On (100 buc) image

Cafea capsule

Capsule Julius Meinl Inspresso Decafe

Pachetul conține: 10 capsule x 5 cutii Julius Meinl Inspresso Decaf sunt capsule compatibile cu aparatele care funcționează pe bază de capsule Nespresso. Această cafea decofeinizată este un dulce sonet plin de savoare și post gust delicat. Blendul conține boabe Arabica din America de Sud precum și boabe Robusta din Asia, oferă o crema foarte bogată și catifelată. Tip de cafea – Arabica, Robusta Intensitate – 8/10 Aromă – Fină, cu note de cereale Crema – Foarte bogată și catifelată Gust – Dulce și aromat, cu un postgust cremos Capsule biodegradabile 100%.

112 00 
Capsule Julius Meinl Inspresso Decafe image
Capsule Julius Meinl Inspresso Crema

Pachetul conține: 10 capsule x 5 cutii Julius Meinl Inspresso Crema sunt capsule compatibile cu aparatele care funcționează pe bază de capsule Nespresso. Acest blend perfect echilibrat este la fel de însuflețitor ca un poem bun, este compus din cafele Arabica speciale, cultivate pe faimoasele soluri vulcanice din Nicaragua, alte cafele Arabica de top din America de Sud și o idee de Robusta catifelată din Asia. Această cafea unică oferă o aromă plină și parfumată și are o crema foarte bogată și catifelată, cu o culoare intensă de alune. Tip de cafea – Arabica, Robusta Intensitate – 8/10 Aromă – Plină și condimentată Crema – Foarte bogată și catifelată cu o intensă culoare de nucă Gust – Perfect echilibrat, catifelat și cu o mare persistență Capsule biodegradabile 100%

112 00 
Capsule Julius Meinl Inspresso Crema image
Capsule Julius Meinl Inspresso LUNGO Classico

Pachetul conține: 10 capsule x 5 cutii Julius Meinl Inspresso Lungo Classico sunt capsule compatibile cu aparatele care funcționează pe bază de capsule Nespresso. Această compoziție unică de 100% Arabica ne relatează povești din Brazilia și Columbia – o epopee originală despre originea boabelor. Prăjirea intensă realizată cu grijă și amestecul boabelor crează această cafea cu o savoare bine echilibrată și o cremă ușoară și fină. Tip de cafea – Arabica Intensitate – 4/10 Aromă – Foarte proaspătă și fructată Crema – Ușoara și fină Gust – Foarte bun echilibru între dulce și aciditate fructată Capsule biodegradabile 100%.

112 00 
Capsule Julius Meinl Inspresso LUNGO Classico image
Capsule Julius Meinl Inspresso RISTRETTO Intenso

Pachetul conține: 10 capsule x 5 cutii Gramaj: 0.56g Julius Meinl Inspresso Ristretto Intenso sunt capsule compatibile cu aparatele care funcționează pe bază de capsule Nespresso. Cafelele top premium Arabica din America de Sud și Centrală și Estul Africii cu o idee din cea mai bună cafea Robusta din Asia sunt armonizate în această poezie scurtă și impresionantă. Amestecul foarte intens prăjit este caracterizat de o savoare puternică și corpolentă, cu un post gust intens care se bazează pe o aciditate florală. Tip de cafea – Arabica, Robusta Intensitate – 10/10 Aromă – Foarte intensă și penetrantă Crema – Foarte catifelată și persistența Gust – Puternic, corpolent și un postgust intens cu o bogată aciditate florală Capsule biodegradabile 100%.

112 00 
Capsule Julius Meinl Inspresso RISTRETTO Intenso image

Ceai

Ceai negru Julius Meinl Earl Grey Traditional Blend, 25 pliculețe, 50 g

Ceai negru Julius Meinl Earl Grey Traditional Blend, 25 pliculețe, 50 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Această combinație excepțională este îmbogățită cu aroma bergamotei pentru a oferi gustul tipic, cu o ușoară atingere citrică. Ingrediente: ceai negru (92%), aromă bergamotă. Mod de preparare: infuzie timp de 3-5 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai negru Julius Meinl Earl Grey Traditional Blend, 25 pliculețe, 50 g image
Ceai negru Julius Meinl Ceylon English Breakfast, 25 pliculețe, 50 g

Ceai negru Julius Meinl Ceylon English Breakfast, 25 pliculețe, 43.75 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Acest ceai negru, recoltat cu cea mai mare grijă în Sri Lanka, fascinează prin gustul fin și delicat dar și prin culoarea ca de cupru din ceașcă. Ingrediente: ceai negru. Mod de preparare: infuzie timp de 3-5 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai negru Julius Meinl Ceylon English Breakfast, 25 pliculețe, 50 g image
Ceai Julius Meinl China Green Pure, 25 pliculețe, 43.75 g

Ceai Julius Meinl China Green Pure, 25 pliculețe, 43.75 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Acest ceai verde din China, este cules și preparat cu cea mai mare grijă, ceea ce permite etalarea întregii sale arome. În ceașcă, ceaiul fascinează prin stralucitoarea sa culoare galbenă. Ingrediente: ceai verde. Mod de preparare: infuzie timp de 2-4 minute într-o cană cu apă fierbinte (80°).

24 00 
Ceai Julius Meinl China Green Pure, 25 pliculețe, 43.75 g image
Ceai Julius Meinl Green Jasmin, 25 pliculețe, 43.75 g

Ceai Julius Meinl Green Jasmin, 25 pliculețe, 43.75 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Acest fin ceai verde din China este caracterizat de gustul sau catifelat. Intensa aromă florală de iasomie se armonizează perfect cu gustul tipic de ceai verde. Mod de preparare: infuzie timp de 2-4 minute într-o cană cu apă fierbinte (80°).

24 00 
Ceai Julius Meinl Green Jasmin, 25 pliculețe, 43.75 g image
Ceai Julius Meinl China Green Lemone/Lime, 25 pliculețe, 43.75 g

Ceai Julius Meinl China Green Lemone/Lime, 25 pliculețe, 43.75 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Grija cu care este cules și preparat acest ceai verde chinezesc asigură prospețimea și intensitatea aromei, îmbogățită de parfumul fructat de lămâie. Ingrediente: ceai verde (51%), lemongrass, mentă, aromă, coajă de lămâie (3.5%). Mod de preparare: infuzie timp de 2-4 minute într-o cană cu apă fierbinte (80°).

24 00 
Ceai Julius Meinl China Green Lemone/Lime, 25 pliculețe, 43.75 g image
Ceai Julius Meinl Fruit Symphony, 25 pliculețe, 62.5 g

Ceai Julius Meinl Fruit Symphony, 25 pliculețe, 62.5 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Această compoziție de fructe coapte de soare este deosebit de revigorantă. Gustul de mere, hibiscus și măceșe este combinat cu cel de portocale, scorțișoară și lămâie pentru a desăvârși o aromă perfect echilibrată. Ingrediente: flori de hibiscus (32%), măceșe (32%), mere (10%), arome, coajă de portocale (5%), scorțișoară (5%), coajă de lămâie (1%), soc (1%). Mod de preparare: infuzie timp de 5-10 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai Julius Meinl Fruit Symphony, 25 pliculețe, 62.5 g image
Ceai Julius Meinl Wild Cherry, 25 pliculețe, 62.5 g

Ceai Julius Meinl Wild Cherry, 25 pliculețe, 62.5 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Delicata aciditate a vișinelor face din această infuzie de fructe una foarte înviorătoare. În ceașcă, infuzia dezvăluie o minunată culoare roșie, intensă. Ingrediente: flori de hibiscus, mere, măceșe, coajă de portocale, aromă, coajă de lămâie, concentrat de suc de cireșe (0.1%). Mod de preparare: infuzie timp de 5-10 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai Julius Meinl Wild Cherry, 25 pliculețe, 62.5 g image
Ceai Julius Meinl Apple Black Currant, 25 pliculețe, 62.5 g

Ceai Julius Meinl Apple Black Currant, 25 pliculețe, 62.5 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Bucurați-vă de această bogată și proaspătă compoziție de mere și fructe de pădure. Blândul gust fructat de mere se armonizează perfect cu aroma dulce de fructe de pădure zemoase. Ingrediente: hibiscus, frunze de mur, tescovina de mere (14.7%), aromă, rădăcină de cicioare, coacăze negre (2%), măceșe, acidifiant: acid malic, granule de suc de merișoare. Mod de preparare: infuzie timp de 5-10 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai Julius Meinl Apple Black Currant, 25 pliculețe, 62.5 g image
Ceai Julius Meinl Garden Strawberry Rhubarb, 25 pliculețe, 62.5 g

Ceai Julius Meinl Garden Strawberry Rhubarb, 25 pliculețe, 62.5 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Fragii copți de soare conferă acestui ceai prospețimea plăcuței arome. Savurați acest ceai în orice moment al zilei. Ingrediente: mere, flori de hibiscus, aromă, frunze de mur dulce, căpșuni (5%), măceșe, rubarbă (0.5%), acidifiant: acid citric. Mod de preparare: infuzie timp de 5-10 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai Julius Meinl Garden Strawberry Rhubarb, 25 pliculețe, 62.5 g image
Ceai Julius Meinl Rooibos Vanilla, 25 pliculețe, 50 g

Ceai Julius Meinl Rooibos Vanilla, 25 pliculețe, 50 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Istoria ceaiului Rooibos își are rădăcinile în cultura sud-africană. Gustul dulce cu o ușoară tentă de nucă este completat armonios de parfumul de vanilie. Ingrediente: rooibos (59.4%), bucăți de roșcova, mere, aromă, sâmburi de cacao (4.6%), extract de vanilie (0.1%). Mod de preparare: infuzie timp de 5-10 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai Julius Meinl Rooibos Vanilla, 25 pliculețe, 50 g image
Ceai mentă Julius Meinl Peppermint, 25 pliculețe, 35 g

Ceai mentă Julius Meinl Peppermint, 25 pliculețe, 35 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Această infuzie de frunze de mentă selectate este deosebit de răcoritoare. Mentă are un conținut ridicat de uleiuri esențiale ce influențează pozitiv starea noastră de bine. Ingrediente: mentă Mod de preparare: infuzie timp de 5-7 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai mentă Julius Meinl Peppermint, 25 pliculețe, 35 g image
Ceai Julius Meinl Camomile, 25 pliculețe, 27.5 g

Ceai Julius Meinl Camomile, 25 pliculețe, 27.5 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Această infuzie conține doar flori de mușețel atent selectate. Ceaiul este caracterizat de un gust ușor aromat și are un efect benefic și deosebit de liniștitor. Ingrediente: mușețel. Mod de preparare: infuzie timp de 5-7 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai Julius Meinl Camomile, 25 pliculețe, 27.5 g image
Ceai alb Julius Meinl White Tea Peach, 25 pliculețe, 43,75 g

Ceai alb Julius Meinl White Tea Peach, 25 pliculețe, 43,75 g Pachetul conține: 25 buc/cutie Acest ceai este un ceai alb obținut dintr-o combinație de muguri și frunze tinere de ceai, cu gust delicat de piersici. Ceaiul alb este obținut din frunze tinere și muguri albi, selecționați din planta denumită Camelia Sinensis. Frunzele și mugurii sunt tratate cu abur și lăsate să se usuce. Față de ceaiurile verzi și negre, acesta are cea mai mică rată de procesare, ceea ce îl face să își păstreze cât mai mulți nutrienți, obținând cea mai mare concentrație de antioxidanți. Ingrediente: ceai alb (56.6%), bucăți de mere, aromă, rădăcină de lemn-dulce, bucăți de piersici (0.1%). Mod de preparare: infuzie timp de 2-4 minute într-o cană cu apă fierbinte (80°).

24 00 
Ceai alb Julius Meinl White Tea Peach, 25 pliculețe, 43,75 g image
Ceai Julius Meinl Asian Spirit Ginger Lemon, 25 pliculețe, 43,75g

Ceai Julius Meinl Asian Spirit Ginger Lemon, 25 pliculețe, 43,75g Pachetul conține: 25 buc/cutie Un blend energizant ce combină prospețimea lămâii și căldura ghimbirului completate de o sofisticată notă condimentată a piperului negru. Ingrediente: lemongrass (42%), hibiscus alb, rădăcină de lemn-dulce, ghimbir (10%), mentă, coajă de lămâie (4%), piper negru, suc de lămâie granulat (1%) (amidon, suc de lămâie concentrat), aromă. Mod de preparare: infuzie timp de 5-7 minute într-o cană cu apă fierbinte (100°).

24 00 
Ceai Julius Meinl Asian Spirit Ginger Lemon, 25 pliculețe, 43,75g image

Cafea Boabe

Lavazza Expert Tierra Bio Organic Intenso, cafea boabe, 1 kg

Lavazza EXPERT Tierra Bio Organic Intenso – un amestec de Arabica și Robusta cu aromă intensă și note plăcute de fructe uscate și lemn. Boabele de cafea provin de pe plantații unde se practică agricultură organică și unde se respectă principiile de sustenabilitate ale mediului conform standardelor UTZ. Intensitate: 8/10 Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.

89 00 
Lavazza Expert Tierra Bio Organic Intenso, cafea boabe, 1 kg image
LavAzza Crema Classica, boabe, 1kg

Un blend cu gust bogat și cremos și un caracter puternic. Textură dulce – amară. Echilibrată – un acord perfect între amestecul de arabică și robustă, rezultând astfel o cafea cu un gust armonios și arome de ciocolată și alune.

66 00 
LavAzza Crema Classica, boabe, 1kg image
LavAzza Aroma Top 100% Arabica, cafea boabe, 1kg

Dulce și aromată – cafea 100% Arabica. Un espresso ce îți lasă un gust persistent și note de cereale. Aromatică – Arome intense de flori și fructe caracterizează această cafea. Textura catifelată, cu o cremă compactă și delicată. *LavAzza Aromă Top este certificată cu Rainforest Alliance care atestă conformitatea procesului de producție și procesarea materiilor prime conform standardelor de sustenabilitate.

86 00 
LavAzza Aroma Top 100% Arabica, cafea boabe, 1kg image
LavAzza Crema Ricca, cafea boabe, 1kg

Echilibrată, cremoasă cu un gust intens și savuros. Un espresso cu note plăcute de fructe uscate și condimentate Aromatică – Arome intense de flori și fructe caracterizează această cafea. Textura catifelată, cu o cremă compactă și delicată. *LavAzza Crema Ricca este o cafea cultivată de agricultori certificați UTZ, care aplică cele mai bune practici agricole prin îmbunătățirea condițiilor de muncă respectând mediul înconjurător.

67 00 
LavAzza Crema Ricca, cafea boabe, 1kg image
LavAzza Crema & Aroma, cafea boabe, 1kg

Amestec echilibrat de boabe Arabica și Robusta. Textura cremoasă de lungă durată. Echilibrată – un acord perfect între amestecul de arabică și robustă, rezultând astfel o cafea cu un gust armonios și arome de ciocolată și alune.

66 00 
LavAzza Crema & Aroma, cafea boabe, 1kg image
LavAzza Gusto Forte, cafea boabe, 1kg

Intens și puternic. Un espresso cu un caracter decisiv și un gust de cacao. Intensă – aromele picante contribuie la caracteristicile acestei cafele. Un gust decisiv cu note puternice.

50 00 
LavAzza Gusto Forte, cafea boabe, 1kg image
LavAzza Gusto Pieno, cafea boabe, 1kg

Decis și gustos. Un espresso cu crema compactă și note lemnoase. Intensă – aromele picante contribuie la caracteristicile acestei cafele. Un gust decisiv cu note puternice.

50 00 
LavAzza Gusto Pieno, cafea boabe, 1kg image
LavAzza Bourbon Intenso, cafea boabe, 1kg

Cafea boabe 1kg Lavazza Bourbon Intenso este un sortiment de cafea boabe conceput în special pentru segmentul vending. Cafeaua rezultată din aceste boabe este deopotrivă tare și revigorantă, fiind potrivită pentru a fi consumată atât simplă, cât și cu lapte. Prețul este principalul atu al acestui produs, fiind unul deosebit de avantajos pentru o cafea boabe produsă de LavAzza.

41 00 
LavAzza Bourbon Intenso, cafea boabe, 1kg image