Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Meniuri Pranz + Cina Meniuri Pranz
GOOD-FOOD.ro cover image
GOOD-FOOD.ro logo
GOOD-FOOD.ro
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99  Lei

Livrare de la
Comandă de minim 2990 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Da
Acceptă card Edenred
Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
20% reducere Fă-ți toate poftele cu Oferte IreZZistibile!
Deschide la 10:00
GOOD-FOOD.ro este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Meniuri Pranz + Cina

Meniul Standard

MENIU PRÂNZ Supă cremă de legume (350 ml, 313 kcal)  Valdostana de porc cu sos de roșii aromatizat cu busuioc (300 g, 524 kcal)  Gustare: Salată orientală (120 g, 202 kcal)  Pâine (157 kcal) MENIU CINĂ Pastramă de pui la plită cu cuburi de legume înăbușite cu sos de roșii (300 g, 491 kcal)  Ia-ti meniul complet si nu mai ai nicio grija despre "ce mai mananc azi?". Preparatele sunt răcite controlat imediat după gătire, pentru a-și prezerva savoarea și calitățile nutriționale, dar și pentru o mai buna securitate alimentară. Datorita caserolelor termorezistente, preparatele se încălzesc direct in cuptorul cu microunde, după îndepărtarea foliei protectoare. Pofta buna!

Indisponibil
Meniul Standard image
Meniul Veggie

MENIU PRÂNZ Supă cremă de legume cu ardei copt (350 ml, 313 kcal)  Tofu prăjit alături de orez cu curry (300 g, 517 kcal)  Salată de sfeclă roșie cu dressing de hrean (120 g, 62 kcal)  Pâine (157 kcal) MENIU CINĂ Legume pe grătar cu orzo, cu dressing de busuioc și usturoi copt (300 g, 366 kcal)  Ia-ti meniul complet! Mananci sanatos si nu vei mai avea nicio grija despre "ce mai mananc azi?". Preparatele sunt răcite controlat imediat după gătire, pentru a-și prezerva savoarea și calitățile nutriționale, dar și pentru o mai buna securitate alimentară. Datorita caserolelor termorezistente, preparatele se încălzesc direct in cuptorul cu microunde, după îndepărtarea foliei protectoare. Pofta buna!

Indisponibil
Meniul Veggie image
Meniul Gourmet

MENIU PRÂNZ Supă cremă de legume cu ardei copt (350 ml, 313 kcal)  File de păstrăv cu sos de șampanie și sote de legume ușor caramelizate (300 g, 374 kcal)  Salată germană de cartofi (120 g, 233 kcal) Pâine (157 kcal) MENIU CINĂ Pulpă de curcan la cuptor alături de conopidă gratinată cu gorgonzola (300 g, 578 kcal)   Ia-ti meniul complet! Mananci sanatos si nu vei mai avea nicio grija despre "ce mai mananc azi?". Preparatele sunt răcite controlat imediat după gătire, pentru a-și prezerva savoarea și calitățile nutriționale, dar și pentru o mai buna securitate alimentară. Datorita caserolelor termorezistente, preparatele se încălzesc direct in cuptorul cu microunde, după îndepărtarea foliei protectoare. Pofta buna!

Indisponibil
Meniul Gourmet image

Meniuri Pranz

Veggie Lunch

MENIU PRÂNZ Supă cremă de legume cu ardei copt (350 ml, 313 kcal)  Tofu prăjit alături de orez cu curry (300 g, 517 kcal)  Salată de sfeclă roșie cu dressing de hrean (120 g, 62 kcal)  Pâine (157 kcal) Preparatele sunt răcite controlat imediat după gătire, pentru a-și prezerva savoarea și calitățile nutriționale, dar și pentru o mai buna securitate alimentară. Datorita caserolelor termorezistente, preparatele se încălzesc direct in cuptorul cu microunde, după îndepărtarea foliei protectoare. Pofta buna!

Indisponibil
Veggie Lunch image
Gourmet Lunch

MENIU PRÂNZ Supă cremă de legume cu ardei copt (350 ml, 313 kcal)  File de păstrăv cu sos de șampanie și sote de legume ușor caramelizate (300 g, 374 kcal)  Salată germană de cartofi (120 g, 233 kcal) Pâine (157 kcal) Preparatele sunt răcite controlat imediat după gătire, pentru a-și prezerva savoarea și calitățile nutriționale, dar și pentru o mai buna securitate alimentară. Datorita caserolelor termorezistente, preparatele se încălzesc direct in cuptorul cu microunde, după îndepărtarea foliei protectoare. Pofta buna!

Indisponibil
Gourmet Lunch image