Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Starters Salate Fel principal Platouri Ciorbă On the grill Garnituri Pizza mare Pizza mică Paste Desert Băuturi
Foozz Delivery cover image
Foozz Delivery logo

Foozz Delivery

Detalii Detalii Vezi detalii

Livrare gratuită

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă minimă 50 lei
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 10:00
Costul și livrarea sunt stabilite de restaurant Comanda plasată de la acest restaurant nu va putea fi urmărită pe hartă.
Foozz Delivery este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Starters

Cașcaval pane

Nu știu despre voi, dar copiii noștri sunt înnebuniți după cașcavalul pane. Crocant, dar moale la interior, este genul de gustare pe care o poți consuma lângă orice garnitură. Ție cu ce îți place să îl combini?

26 00 
Omletă Foozz

Ne poartă numele pentru că este așa cum ne place. Micul dejun perfect marca Foozz este format dintr-o omletă delicioasă din ouă proaspete pe care am combinat-o cu ciuperci, cașcaval si suncă.

19 00 
Omletă Foozz image
Focaccia simplă

Foccacia conține blat, ierburi aromatice si ulei de măsline. În Roma Antică, panis focacius era o lipie coaptă pe vatră. Focaccia este un produs de panificație specific bucătăriei italiene si este consumată drept aperitiv.

12 00 
Focaccia simplă image
Focaccia cu parmezan și usturoi

Foccacia cu parmezan si usturoi conține: blat, ulei de măsline,ierburi aromatice, pe langa acestea am adăugat parmezan si puțin usturoi.Pe vremuri, focaccia era servită de Sărbători.

16 00 
Focaccia cu parmezan și usturoi image
Ouă jumări

Cu un mic dejun clasic nu poți da niciodată greș. Ouăle jumări sunt preparatul delicios de care te poți bucura in fiecare zi, iar noi il facem intr-un mod de-a dreptul delicios. Tu le-ai încercat?

18 00 
Ouă jumări image

Salate

Salată Caesar

Această rețetă datează din anii ‘20, iar noi o urmăm cu mândrie, folosind la rândul nostru mix de salată verde, piept de pui, parmezan,lămâie, crutoane și dressing Caesar.

35 00 
Salată Caesar image
Salată Grecească

O salată usoara pentru acele momente când vrei sa mănânci ceva light. Am păstrat clasica rețetă grecească cu legume proaspete, feta si măsline, am asezonat-o cu un dressing perfect si am însoțit-o cu două felii delicioase de focaccia. Bon appetit!

33 00 
Salată Grecească image
Salată de post

O salată savuroasă și răcoritoare, perfectă pentru perioada postului. Am combinat cele mai proaspete legume și am adăugat și câteva ciupercuțe la grătar. Pe langă asta am făcut și un dressing special pentru voi și am completat tot preparatul cu doua felii crocante de focaccia.

28 00 
Salată de post image
Salata Tonno

Cea mai colorată si delicioasă salată asteaptă sa fie gustată de toți pofticiosii. Am combinat un mix proaspăt de salată cu deliciosul ton, porumbul, măslinele si castraveții si ne-a iesit ceva exceptional.

33 00 
Salată Foozz

Pentru iubitorii de brânzeturi fine și de preparate fresh am făcut această delicioasă salată.

38 00 
Salată Foozz image
Salata Bulgarească

Nou adăugată în meniul nostru, salata bulgărească face furori printre amatorii de preparate rafinate și fresh. Tu ai încercat-o?

35 00 
Salata halloumi

Mix salata, halloumi la grătar, roșii cherry, dresing rodie

41 00 
Salata halloumi image

Fel principal

Burger Foozz

Poftă de Burger? Iți venim in ajutor, carne suculentă atent selecționată, bacon crocant si legume proaspete. Ce îți poți dori mai mult?

35 00 
Burger Foozz image
Piept de pui cu sos gorgonzola

Carnea fragedă de pui se lasă cuprinsă de un sos catifelat cu gorgonzola pentru o experiență cu adevărat specială.

36 00 
Piept de pui cu sos gorgonzola image
Șnitel din piept de pui

Nu mai are nevoie de prezentări sau alte explicații, preferatul tuturor, bun cu cartofi, salată sau… ție cu ce îți place să il combini?

31 00 
Ficatei Lyonezi

Ficățeii de pui te așteaptă intr-un sos cu ceapă, usturoi si vin. Să mai adăugăm si că face o pereche perfectă cu piureul de cartofi?

30 00 
Ficatei Lyonezi image
Pui cu legume la wok

Puiul si legumele se completează perfect intr-un wok la foc iute. Este un preparat cu origini asiatice – si tocmai de aceea este un preparat plin de arome orientale. Mai lipsește orezul si… poftă bună!

33 00 
Pui cu legume la wok image
Aripioare de pui picante

Aripioare de pui condimentate cu grijă si prăjite până capătă o crustă perfectă. Încearcă-le si tu dacă ai poftă de ceva spicy.

31 00 
Aripioare de pui picante image
Pui crocant cu fulgi de porumb

Fâsii de pui aurii si crocante în căutare de sosuri delicioase.

30 00 
Pui crocant cu fulgi de porumb image
Mititei cu cartofi prăjiți și muștar

Suculenți, aromați, gustosi, grozavi alături de muștar si perfecți alături de cartofi pentru un adevărat ospăț.

29 00 
Burger Royal Foozz

Acest burger este preparat cu carne de vită Black Angus si este inspirat din rețeta clasică americană, combinat cu branză Gouda, ceapă caramelizată, castraveți murați si cartofi prajiți naturali 100% este tot ce îți poți dori astăzi.

39 00 
Burger Royal Foozz image

Platouri

Platou formaggi

Brânzeturi fine, nuci, mere, perfecte pentru a impresiona invitații. Sfatul nostru este să le combini cu un pahar de vin pentru o experiență completă.

150 00 
Platou formaggi image
Platou grill

Tot ce isi poate dori un carnivor desăvârsit, intr-o singură farfurie. Platoul grill este preparatul în care veți putea găsi în acelasi loc: suculenta ceafă de porc, fragedul piept de pui, fasii de pui cripsy, crocanții cârnăciori, tradiționalii mici, dar si ciuperci umplute, castraveți murați, gogonele murate si cartofi prăjiți.

160 00 
Platou grill image
Platou Foozz 1500 gr

aripioare de pui picante, pui shanghai, frigarui de pui, cartofi prajiti, cascaval panne, hallumi, ciuperci gratinate cu mozzarella,

180 00 

Ciorbă

Ciorbă de văcuță

Bucățelele de carne sunt alese cu grijă si sunt fierte muuulte ore până ce se topesc in gură. Lor le sunt adăugate o sumedenie de legume pentru un buchet de arome si un strop de acreală pentru un gust desăvârsit.

20 00 
Ciorbă de văcuță image
Ciorbă de pui a la grec

Îți dorești sa savurezi rapid o cină gustoasă sau un prânz delicios? Incearca ciorba de pui a la grec pregătită dupa o rețetă clasică cu ingrediente proaspete. Savurează acest preparat si lasă-te învaluit de aromele proaspete si gustul autentic. Poftă bună!

18 00 
Ciorbă de pui a la grec image
Ciorbă de perișoare

O combinație de arome aparte ce păstrează gustul autentic al ciorbei de perișoare. Ingredientele proaspete dau o savoare aparte amintind de gustul ciorbei „ca la mama acasă”.

18 00 
Ciorbă de perișoare image
Supă de legume cu crutoane

Supă cremă de legume este un preparat simplu si delicios, cu ingrediente naturale. Extra cremoasă si fină, aceasta supă cremă este o alegere sănătoasă si gustoasă pentru masa ta. Pentru un plus de savoare poți adăuga crutoane. Un deliciu!

19 00 

On the grill

Piept de pui

Piept de pui proaspăt trecut prin condimente alese si făcut cu mare grijă la grătar. Un produs ușor si foarte sănătos!

25 00 
Piept de pui image
Pulpe de pui dezosate

Pulpe de pui fragede si dezosate, trecute prin mirodenii alese si preparate cu mare grijă pe grătarul incins!

22 00 
Pulpe de pui dezosate image
Ceafă de porc

Ceafa de porc la grătar este pregătită doar pentru clienții noștri gurmanzi. O friptură perfectă cu un gust desăvârsit!

29 00 
Ceafă de porc image
Somon file

Somonul file proaspăt ales, bine curățat si preparat cu mare grijă la grătar. Un produs delicios!

Indisponibil
Păstrăv la grătar

Pastravul proaspăt ales, bine curățat si preparat cu mare grijă la grătar. Un produs delicios!

Indisponibil

Garnituri

Cartofi prăjiți cu parmezan

Bineințeles că ne respectăm pentru că folosim cartofi prăjiți naturali, foarte buni si cu un strop de sare aruncat în grabă… Apoi, trecuți prin parmezan .

10 00 
Cartofi prăjiți cu parmezan image
Cartofi la cuptor cu rozmarin

Cartofii la cuptor cu rozmarin se pot servi ca atare sau ca garnitură la diverse mâncăruri cu carne si vor fi extrem de apreciaţi.Mai ales ca sunt foarte buni prieteni cu crenguțele de rozmarin!

10 00 
Cartofi la cuptor cu rozmarin image
Cartofi piure

Chiar dacă pare unul dintre cele mai simple feluri de mâncare pe care am putea să le facem, piureul de cartofi este preparat cu grijă pentru a iesi cremos si delicios. Îl puteți servi alături de o friptură suculentă sau cu chifteluțe marinate.. Yummmy!

10 00 
Cartofi piure image
Sote de ciuperci

O mâncare bună nu trece fără o garnitură imbietoare. Un sóte de ciuperci delicios, facut după o rețetă din Franța.

13 00 
Legume la grătar

Legume preparate la grătar si presărate atent cu codimente alese si ierburi aromatice fresh.

16 00 
Legume la grătar image
Orez cu ou și legume

Orez de cea mai bună calitate, răsfațat cu fâsii de ou şi legume julienne, preparate cu grijă după o delicioasă reţetă tradiţională din estul îndepărtat.

13 00 
Orez cu ou și legume image
Ciuperci gratinate cu mozzarella

Ciuperci gratinate cu mozzarella sunt cu siguranță un prânz perfect, rapid si savuros, o combinație potrivită de gusturi si texturi.

16 00 
Ciuperci gratinate cu mozzarella image
Gogonele și castraveți murați

„Gogonelele murate ca la mama soacră” sunt foarte delicioase, potrivit de acrișoare si sunt perfecte consumate ca atare, ca garnitură pentru fripturi sau alte preparate din carne sau în salate.

6 00 
Gogonele și castraveți murați image
Rucola cu roșii cherry și parmezan

Salată de rucola cu rosii cherry si parmezan este alegerea perfectă, nimic complicat, dar totul echilibrat! Este combinația perfectă care-ți aduce plăcerea unui moment de liniște în Italia.

20 00 
Rucola cu roșii cherry și parmezan image

Pizza mare

Pizza Margherita

Pizza Margerita conține sos rosii, mozzarella, busuioc proaspăt.Potrivit legendei in 1889 în timpul unei vizite la Napoli a Reginei Margareta, soţia regelui Umberto I, chef Raffaele Esposito de la Pizzeria Brandi a creat o pizza care reproducea culorile de pe steagul Italiei: roşu (roşiile), alb (mozzarella) şi verde (busuiocul) si au numit-o după numele reginei Margherita.

42 00 
Pizza Margherita image
Pizza Mexicana

sos de rosii, mozzarella, salam, bacon, ceapa rosie, porumb, gorgonzola, peperoncino

54 00 
Pizza Prosciutto e funghi

Pizzz Prosciutto e Funghi conține sos rosii, mozzarella, ciuperci, prosciutto cotto.Pizza este un fel de mâncare cu originea în Napoli, Italia. Este o pâine plată, de obicei rotundă, acoperită cu sos de rosii si brânză, plus alte topping-uri .

45 00 
Pizza Prosciutto e funghi image
Pizza Quatro Stagioni

Dacă îți plac preparatele italienești, atunci cu certitudine această rețetă de pizza, Quattro Stagioni va fi pe gustul tău. Blatul este împărțit în 4 secțiuni, fiecare secțiune având ingrediente diferite si simbolizează unul din anotimpurile: primăvară, vară, toamnă si iarnă. Pur si simplu un deliciu pe vatră!

50 00 
Pizza Quatro Stagioni image
Pizza Capricciosa

Pizza Capriciosa conține sos rosii, mozzarella, șuncă, ciuperci, măsline si ardei gras.

49 00 
Pizza Capricciosa image
Pizza Quattro Formaggi

Combinând 4 feluri de brânzeturi fine, a rezultat acest deliciu copt pe vatră: cremoasă, aromată, dar mai ales, creată special pentru amatorii de brânzeturi fine.

58 00 
Pizza Quattro Formaggi image
Pizza Tonno

Tonul delicios si ceapa te vor duce cu gândul la sezonul estival cât ai zice…pește! Toate aceste combinate într-o pizza delicioasă coaptă pe vatră.

49 00 
Pizza Tonno image
Pizza Pepperoni

Pizza Pepperoni conține sos rosii, mozzarella, salam picant, peperoncino.Pepperoni este o categorie de salam, făcut dintr-un mix de carne de porc si vită amestecate si asezonate cu paprika si fulgi de ardei iute.

51 00 
Pizza Pepperoni image
Pizza Tartufo

Pizza Tartufo conține sos alb, mozzarella, bacon si ulei de trufe.

53 00 
Pizza Prosciutto Crudo e Rucola

Pizza Prosciutto Crudo e Rucola conține sos rosii, mozzarella, prosciutto crudo, parmezan, rucola proaspătă, rosii cherry atent alese.Prosciutto este o șuncă din pulpă de porc specifică bucătăriei italiene, sărată si uscată.

65 00 
Pizza Prosciutto Crudo e Rucola image
Pizza Intenso

Ingredientele folosite perfect dozăte si armonios îmbinate, sos rosii de casa, mozzarella, gorgonzola, salam picant, ceapa rosie

57 00 
Pizza Rustico

Ingredientele folosite perfect dozăte si armonios îmbinate, blatul subțire si crocant, coacerea pe vatra de lemne conferă acestei pizza un gust fabulos.

50 00 
Pizza Rustico image
Pizza Foozz

Pizza Foozz conține sos alb, mozzarella, bacon, salam, emmentaler, nuci, brânză feta, busuioc proaspăt.Este pizza care ne reprezintă si are un gust unic.Asociația Pizzei Napolitane Veridice are reguli foarte stricte în ceea ce privește pregătirea unei pizza autentic napolitane.

58 00 
Pizza Foozz image
Pizza Vegetariana

Am combinat ardeiul gras, maslinele, ciupercile si porumbul si ne-a iesit un deliciu copt pe vatra. Plina de arome si vitamine, recomandată nu doar vegetarienilor, ci si amatorilor de preparate fresh.

45 00 
Pizza Vegetariana image
Pizza Gamberetti

Ingredientele folosite perfect dozăte si armonios îmbinate, sos rosii de casa, mozzarella, creveti, dovlecel, rosii cherry, patrunjel.

61 00 
Pizza Fresh

Pizza Fresh conține sos rosii, mozzarella, brânză feta, busuioc proaspăt si rosii cherry. Inițial pizza a fost comercializată la chioșcurile în aer liber, iar tot sub această formă a fost deschisă în 1738 si prima pizzerie.

50 00 
Pizza Fresh image
Pizza Modena

Pizza Modena conține sos rosii de casa, mozzarella, piept de pui, ardei kapia, ciuperci, porumb, masline.Modena si Verona sunt două orașe în Italia cu tradiție de secole pentru vestitul vin roșu si pizza.

53 00 
Pizza Modena image
Pizza Carnivora

Pizza Carnivora conține sos rosii, salam, șunca, bacon, cârnați.Este special creată pentru iubitorii de carne, adevărații gurmanzi.În Italia, cel mai important oraș,care este strâns legat de pizza este Napoli.

57 00 
Pizza Carnivora image
Pizza Cortina

Pizza Cortina conține sos rosii, salam, șuncă, bacon, cârnați, porumb, măsline, parmezan. Cortina d’Ampezzo este un oraș aflat în sudul Alpilor Dolomiți italieni si provincia Belluno, Veneția.

61 00 
Pizza Taraneasca

Pizza Țărănească conține sos de rosii, mozzarella, bacon, cârnați, ceapă, ardei gras, porumb.

48 00 
Pizza Kids

sos de rosii, mozzarella, sunca, porumb

44 00 
Pizza Salsiccia

Pizza Salsiccia conține mozzarella, sos de rosii, cârnați, șunca si ciuperci alese cu grijă.Salsiccia sunt cârnăciori fresh specifici bucătăriei italiene din carne de porc cu mirodenii.

51 00 
Pizza Pollo Fresh

Pizza Pollo Fresh conține mozzarella, sos de rosii, piept de pui, rosii cherry, șuncă.În cenușa rezultată în urma eruperii catastrofale a vulcanului Vezuviu din anul 74, s-au descoperit dovezi care ar indica faptul că o pâine rotundă din făină ar fi fost consumată la scară mare în acea perioadă în Pompei si Neopolis (Neopolis fiind o colonie greacă care ulterior a devenit orașul Napoli).

49 00 
Pizza Post

Am combinat ardeiul gras, maslinele, ciupercile si porumbul si ne-a iesit un deliciu copt pe vatra. Plina de arome si vitamine, recomandată nu doar vegetarienilor, ci si amatorilor de preparate fresh.

45 00 

Pizza mică

Pizza Margherita

Pizza Margerita conține sos rosii, mozzarella, busuioc proaspăt.Potrivit legendei in 1889 în timpul unei vizite la Napoli a Reginei Margareta, soţia regelui Umberto I, chef Raffaele Esposito de la Pizzeria Brandi a creat o pizza care reproducea culorile de pe steagul Italiei: roşu (roşiile), alb (mozzarella) şi verde (busuiocul) si au numit-o după numele reginei Margherita.

30 00 
Pizza Margherita image
Pizza Mexicana

sos de rosii, mozzarella, salam, bacon, ceapa rosie, porumb, gorgonzola, peperoncino

38 00 
Pizza Mexicana image
Pizza Prosciutto e funghi

Pizzz Prosciutto e Funghi conține sos rosii, mozzarella, ciuperci, prosciutto cotto.Pizza este un fel de mâncare cu originea în Napoli, Italia. Este o pâine plată, de obicei rotundă, acoperită cu sos de rosii si brânză, plus alte topping-uri .

32 00 
Pizza Prosciutto e funghi image
Pizza Quatro Stagioni

Dacă îți plac preparatele italienești, atunci cu certitudine această rețetă de pizza, Quattro Stagioni va fi pe gustul tău. Blatul este împărțit în 4 secțiuni, fiecare secțiune având ingrediente diferite si simbolizează unul din anotimpurile: primăvară, vară, toamnă si iarnă. Pur si simplu un deliciu pe vatră!

37 00 
Pizza Quatro Stagioni image
Pizza Capricciosa

Pizza Capriciosa conține sos rosii, mozzarella, șuncă, ciuperci, măsline si ardei gras.

36 00 
Pizza Capricciosa image
Pizza Quattro Formaggi

Combinând 4 feluri de brânzeturi fine, a rezultat acest deliciu copt pe vatră: cremoasă, aromată, dar mai ales, creată special pentru amatorii de brânzeturi fine.

42 00 
Pizza Tonno

Tonul delicios si ceapa te vor duce cu gândul la sezonul estival cât ai zice…pește! Toate aceste combinate într-o pizza delicioasă coaptă pe vatră.

36 00 
Pizza Tonno image
Pizza Pepperoni

Pizza Pepperoni conține sos rosii, mozzarella, salam picant, peperoncino.Pepperoni este o categorie de salam, făcut dintr-un mix de carne de porc si vită amestecate si asezonate cu paprika si fulgi de ardei iute.

35 00 
Pizza Pepperoni image
Pizza Tartufo

Pizza Tartufo conține sos alb, mozzarella, bacon si ulei de trufe.

38 00 
Pizza Prosciutto Crudo e Rucola

Pizza Prosciutto Crudo e Rucola conține sos rosii, mozzarella, prosciutto crudo, parmezan, rucola proaspătă, rosii cherry atent alese.Prosciutto este o șuncă din pulpă de porc specifică bucătăriei italiene, sărată si uscată.

47 00 
Pizza Prosciutto Crudo e Rucola image
Pizza Intenso

Ingredientele folosite perfect dozăte si armonios îmbinate, sos rosii de casa, mozzarella, gorgonzola, salam picant, ceapa rosie

41 00 
Pizza Rustico

Ingredientele folosite perfect dozăte si armonios îmbinate, blatul subțire si crocant, coacerea pe vatra de lemne conferă acestei pizza un gust fabulos.

37 00 
Pizza Rustico image
Pizza Foozz

Pizza Foozz conține sos alb, mozzarella, bacon, salam, emmentaler, nuci, brânză feta, busuioc proaspăt.Este pizza care ne reprezintă si are un gust unic.Asociația Pizzei Napolitane Veridice are reguli foarte stricte în ceea ce privește pregătirea unei pizza autentic napolitane.

42 00 
Pizza Foozz image
Pizza Vegetariana

Am combinat ardeiul gras, maslinele, ciupercile si porumbul si ne-a iesit un deliciu copt pe vatra. Plina de arome si vitamine, recomandată nu doar vegetarienilor, ci si amatorilor de preparate fresh.

32 00 
Pizza Vegetariana image
Pizza Gamberetti

Ingredientele folosite perfect dozăte si armonios îmbinate, sos rosii de casa, mozzarella, creveti, dovlecel, rosii cherry, patrunjel.

46 00 
Pizza Fresh

Pizza Fresh conține sos rosii, mozzarella, brânză feta, busuioc proaspăt si rosii cherry. Inițial pizza a fost comercializată la chioșcurile în aer liber, iar tot sub această formă a fost deschisă în 1738 si prima pizzerie.

36 00 
Pizza Fresh image
Pizza Modena

Pizza Modena conține sos rosii de casa, mozzarella, piept de pui, ardei kapia, ciuperci, porumb, masline.Modena si Verona sunt două orașe în Italia cu tradiție de secole pentru vestitul vin roșu si pizza.

40 00 
Pizza Modena image
Pizza Carnivora

Pizza Carnivora conține sos rosii, salam, șunca, bacon, cârnați.Este special creată pentru iubitorii de carne, adevărații gurmanzi.În Italia, cel mai important oraș,care este strâns legat de pizza este Napoli.

42 00 
Pizza Carnivora image
Pizza Cortina

Pizza Cortina conține sos rosii, salam, șuncă, bacon, cârnați, porumb, măsline, parmezan. Cortina d’Ampezzo este un oraș aflat în sudul Alpilor Dolomiți italieni si provincia Belluno, Veneția.

46 00 
Pizza Țărănească

Pizza Țărănească conține sos de rosii, mozzarella, bacon, cârnați, ceapă, ardei gras, porumb.

37 00 
Pizza Kids

sos de rosii, mozzarella, sunca, porumb

34 00 
Pizza Salsiccia

Pizza Salsiccia conține mozzarella, sos de rosii, cârnați, șunca si ciuperci alese cu grijă.Salsiccia sunt cârnăciori fresh specifici bucătăriei italiene din carne de porc cu mirodenii.

38 00 
Pizza Pollo Fresh

Pizza Pollo Fresh conține mozzarella, sos de rosii, piept de pui, rosii cherry, șuncă.În cenușa rezultată în urma eruperii catastrofale a vulcanului Vezuviu din anul 74, s-au descoperit dovezi care ar indica faptul că o pâine rotundă din făină ar fi fost consumată la scară mare în acea perioadă în Pompei si Neopolis (Neopolis fiind o colonie greacă care ulterior a devenit orașul Napoli).

37 00 
Pizza Post

Am combinat ardeiul gras, maslinele, ciupercile si porumbul si ne-a iesit un deliciu copt pe vatra. Plina de arome si vitamine, recomandată nu doar vegetarienilor, ci si amatorilor de preparate fresh.

32 00 

Paste

Penne arrabiata

Am îmbrăcat pennele într-un sos de rosii delicios iar la final am presărat puțin pepperoncino. Ce spui, ți-am făcut poftă?

31 00 
Spaghete cu somon

Combinația rafinată dintre somon , usturoi, vin, cognac si rosii cherry poate fi gasită in bucătăria noastra.

43 00 
Penne al forno

Am îmbracat pennele într-o pătură de mozzarella delicioasă si le-am pus la gratinat pentru un răsfăț total.

37 00 
Penne al forno image
Penne quattro formaggi

Pennele Quattro Formagi se relaxează într-un sos catifelat si aromat, perfecte pentru iubitorii de brânză.

38 00 
Penne quattro formaggi image
Penne cu pui si ciuperci

35 00 
Spaghete Carbonara

Bacon crocant si un sos cremos de smântână îmbinăte in cel mai popular fel. Mmm… un deliciu!

35 00 
Spaghete cu creveți

Spaghete, creveti, sos alb, ouzo, smantana dulce, sare, piper, usturoi….ce spui, ți-am făcut poftă?

43 00 

Desert

Clătite cu dulceață

Delicioasele clătite (crêpes) sunt preferatele tuturor, iar noi ți le propunem in combinație cu o dulceață delicioasă.

17 00 
Clătite cu dulceață image
Clătite cu ciocolată

Recunoaște, ciocolata pe clătitele (crêpes) cu care ești deja obișnuit, sunt o combinație căreia nu ii poți rezista.

17 00 
Clătite cu ciocolată image
Tiramisu

Știai ca traducerea acestui desert italian este “ridică-mă cat mai sus”? (lift me up) Aroma de cafea, pișcoturile si crema de mascarpone se îmbină perfect intr-un desert menit să te binedispună.

22 00 
Tiramisu image
Cremșnit

Foile crocante fac o echipă minunată alături de cremoasa frișcă si aromata cremă de vanilie, intr-un desert cu origini belgiene.

17 00 
Cremșnit image

Băuturi

Pepsi

0.25 l

7 00 
7 Up

0.25 l

7 00 
Mirinda

0.25 l

7 00 
Mirinda image
Apă minerală

0.5 l

4 00 
Apă plată

0.5 l

4 00 
Lipton

1,5 l

12 00 
Ciuc

0,5 l

7 00 
Heineken

0,5 l

9 00