Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Băcănie Brănzeturi Italia Mezeluri Italia Pasta Fresca Soft drinks Sosuri pentru paste Vinuri
Del Popolo shop cover image
Del Popolo shop logo
Del Popolo shop
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99  Lei

Livrare de la
Comandă de minim 2990 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Da
Acceptă card Edenred
Da
Acceptă card Edenred
Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Deschide la 12:00
Del Popolo shop este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Băcănie

Aceto Balsamico Modena IGP - Stilla 250 gr.

Otet balsamic de origine controlata Modena - 250 gr.

15 80 
Ton file in ulei de masline Delfino 540 gr

Ton file in ulei de masline 540 gr. File de ton de calitate premium, pescuit din Marea Mediterana. Ingrediente: ton, ulei de masline, sare. Ideal pt gustari rapide sau retete creative. Tara de origine: Italia.

81 80 

Brănzeturi Italia

Scamorza affumicata 200 gr

Scamorza afumata 450 gr Ingrediente: Laptele de vacă, sare, cheag lapte și fermenții lactici. Lapte din țări UE, prelucrat în Italia.

15 80 
Mascarpone 500 gr

Mascarpone 500 gr Ingrediente: Zer cu adaos de LAPTE, smantana și sare. Origine: Italia.

36 10 
Straciatella di Burrata 250 gr

Straciatella di burrata 250 gr. Straciatella este interiorul cremos al burratei. Se poate servi ca aperitiv sau topping peste paste sau pizza. SMANTANA UHT (60%), LAPTE pasteurizat, sare, cheag din fermenti lactici. Corector de aciditate: acid lactic.Origine: Campania, Italia.

29 20 
Mozzarella di Bufala DOP 250 gr.

MOZZARELLA DI BUFALA D.O.P IN ZER Mozzarella proaspată din lapte de bivolita. Origine controlată: Campania, Italia.

28 50 

Mezeluri Italia

Pancetta Coppata 100 gr

Pancetta Coppata 100 gr. Ingrediente: Carne de porc, sare, dextroză, condimente, arome naturale, vin alb Falanghina. Antioxidant: Ascorbat de sodiu, conservanți: Nitrit de sodiu, nitrat de potasiu.

22 30 
Speck 100 gr

Speck 100 gr Ingrediente: Carne de porc, sare, arome naturale, condimente, dextroză, zaharoză, antioxidant: E301 (ascorbat de sodiu), conservant: E250 (nitrit de sodiu). Origine: Italia

26 50 
Prosciutto Cotto 100 gr

Prosciutto Cotto 100 gr Ingrediente: Carne de porc, sare, dextroză, amidon, agent de gelifiere E407, arome, regulator de aciditate E331, E262 Antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu. Ambalat în ATM. Origine: Italia

24 80 
Prosciutto Crudo 100 gr

Prosciutto Crudo 100 gr. Ingrediente: carne de porc, sare, nitrat de potasiu E252.

29 30 
Salame Spianata 100 gr

Salam Spianata feliat 100 gr. Ingrediente: Carne de porc, sare, dextroză, condimente, arome naturale, vin alb Falanghina, Antioxidant: Ascorbat de sodiu, Conservanți: Nitrit de sodiu, Nitrat de potasiu.

20 80 
Salame Napoli 100 gr

SALAM NAPOLI CAMPANO CERTIFICAT FELIAT 100 gr. Salam de o calitate superioara, produs in Campania. Ingrediente: carne de porc, sare, dextroza, condimente, arome naturale, vin alb, antioxidanti E301, conservanti E252, E250. Sugestie gustare Campania: salame napoli, mozzarella di bufala, carciofi.

21 80 
Nduja di Spilinga 400 gr

Nduja di Spilinga 400 gr. Ingrediente: 42% grăsime de porc, 30% carne de porc, 25% ardei iute, 3% sare. Produs picant. Se poate intinde pe paine, folosi in retetele de paste sau in alte retete creative.

Indisponibil

Pasta Fresca

Mafalde | 4 portii - 500 gr.

Mafalde cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Ideale cu sos pesto sau trufe. Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pastele produse de noi trec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasa ele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Tortelloni Prosciutto Crudo - 500 gr.

Tortelloni prosciutto crudo 500 gr. Ingrediente: urda, prosciutto crudo, parmezan, pesmet auriu. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Toate pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Cel mai bine se pastreaza in congelator. Se pun la fiert direct din congelator, timp de 3-4 minute.

45 30 
Bucatini | 4 portii - 500 gr

Bucatini cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pastele produse de noi trec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasa ele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Gnocchi sardi | 4 portii - 500 gr.

Gnocchi sardi cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Casarecce | 4 portii - 500 gr.

Casarecce cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Rigatoni | 4 portii - 500 gr.

Rigatoni cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Spaghetti | 4 portii - 500 gr.

Spaghette cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Tagliatelle | 4 portii - 500 gr.

Tagliatelle cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Tortelloni Formaggi - 500 gr.

Tortelloni cu mix de branzeturi 500 gr. Ingrediente: mix de branzeturi, pesmet auriu, sare, ulei. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 3-4 minute.

Indisponibil
Ravioli Blue Cheese - 500 gr.

Ravioli cu ricotta, blue cheese, double cream 500 gr. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 3-4 minute.

Indisponibil
Ravioli Ricotta Spanac - 500 gr.

Ravioli cu spanac si ricotta 500 gr. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 3-4 minute.

Indisponibil
Ravioli Somon Salbatic si Ricotta - 500 gr.

Ravioli cu somon salbatic si ricotta 500 gr. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 3-4 minute.

Indisponibil

Soft drinks

Lurisia Chinotto BAX 4 buc x 275 ml

Chinotto di Savona, o mandarina cu o aromă intensă care face parte din Slow Food Presidium din 2004. Este un fruct citric originar din China, care și-a găsit totuși pământul preferat în ținutul Savona. Mic și incredibil de parfumat, Chinotto di Savona își transferă toată plăcerea aromată băuturii Lurisia.

52 00 
Lurisia Aranciata BAX 4 buc x 275 ml

Ingrediente: Apa, suc de portocale (12%), zahăr din trestie, extracte din portocala gargano PGI Biondo Quality), arome vegetale naturale, suc de acerola, dioxid de carbon. Nu conține conservanți sau coloranți.

52 00 
Lurisia Limonata BAX 4 buc x 275 ml

Ingrediente: apă, zahăr brun, suc de lămâie (12%), suc de portocale, dioxid de carbon, extract de „lămâie Primofiore” * (0,6%), extract de lămâie Verdello * (0,3%), extract de lămâie Spring * (0,1%), arome naturale.

52 00 

Sosuri pentru paste

Passata Classica Ursini 720 ml

PASSATA CLASSICA DIN ROSII ITALIENESTI 720 ml. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei.

25 50 
Tonno Ursini - 2 portii - 260 gr.

SOS TONNO 260 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: 64% roșii tăiate cubulețe, 15% ton galben, ardei, ulei de măsline extra virgin, ceapă, măsline negre, capere în oțet (conține sulfiți), sare, pătrunjel, usturoi, ardei iute. Poate conține țelină, migdale, alune, nuci, fistic, pește, lupin, crustacee, moluște, produse lactate și derivați din ouă. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

58 80 
Pesto Forte Ursini - 2 portii - 170 gr.

SOS PESTO FORTE - ROSII USCATE, ANCHOIS, MASLINE, PECORINO 170 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin, roșii uscate (roșii, sare) 16%, măsline leccino în saramură (măsline leccino, apă, sare, acidifianti: acid lactic și acid citric) 16%, brânză Pecorino Romano DOP (lapte de oaie, sare, coadă) 16%, pătrunjel, busuioc, hamsii în ulei (hamsii, ulei de floarea soarelui, sare) 4,5%, ardei iute, oregano, acidifiant: acid lactic. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

49 10 
Alfierina Ursini - 2 portii - 170 gr.

SOS ALFERINA CREMA DE MORCOVI SI PANCETTA 170 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: Morcovi 30%, ceapă 30%, pancetta afumată (carne de porc, sare, dextroză, zahăr, arome naturale, antioxidant: acid ascorbic, conservanți: nitrit de sodiu și nitrat de potasiu) 18%, ulei de măsline extravirgin 16%, apă , suc de lamaie, rozmarin, antioxidant: acid ascorbic, sare. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

41 60 
Cac`e Ove Ursini - 2 portii - 260 gr.

SOS CU CHIFTELUTE DIN OU SI BRANZA 260 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: rosii decojite 81%, chiftelute 11% care contin [branza de vaca (lapte de vaca, sare si cheag), oua, paine (contine gluten, faina, apa, drojdie, sare) patrunjel, sare, ulei de floarea soarelui, agent de crestere: carbonat de sodiu hidrogen], ulei de masline extra virgin, ceapa, sare si acid lactic. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

48 50 
Amatriciana Ursini - 2 portii - 260 gr.

SOS AMATRICIANA 260 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: rosii decojite 84%, guanciale porc 11% (carne de porc, sare, dextroza, zahar, arome naturale, antioxidanti: acid ascorbic, conservanti: nitriti de sodiu si potasiu, ceapa, vin alb (contine sulfiti), ulei de masline extra virgin 2%, acid lactic, sare, piper negru. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

42 80 
Tartufunghi Ursini - 2 portii - 170 gr.

PASTA DIN TRUFE SI CIUPERCI 170 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: ciuperci mixte 68% in proportii variabile [champignion (agaricus bisporus), de muschi (volvariella volvacea), pleurotus (pleurotus ostreatus), hribi (boletus badius si boletus edulis), pinaroli (suillus luteus), shiitake (lentinus edodes)], ulei de masline extra virgin 23%, trufa neagra 5% (T. aestivum), ceapa, usturoi, extract natural de trufa, acidifiant: acid lactic, sare si piper alb. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se topeste unt dupa gust in tigaie, se adauga sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

63 20 
Pesto Ursini - 2 portii - 180 gr.

PESTO DE BUSUIOC 180 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: Ulei de masline 32%, busuioc genovez DOP 22%, NUCI, ulei extra virgin de masline, Grana Padano DOP (lapte de vaca, sare, cheag, conservant: lizozima de ou), usturoi, sirop de glucoza, sare, Pecorino romano DOP (lapte de oaie, sare, cheag), fibra vegetala din grau fara gluten, muguri de pin, antioxidant: acid ascorbic, acid citric, conservant: sorbat de potasiu. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

39 80 
Marinara Ursini - 2 portii - 250 gr.

SOS MARINARA 250 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: rosii decojite 95%, ulei de masline extra virgin 1,7%, patrunjel, ceapa, busuioc, sare, oregano 0,05%, piper negru. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

32 80 
Carbonara Ursini - 2 portii - 170 gr.

SOS CARBONARA FARA OU 170 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: smantana proaspata pasteurizata (crema din LAPTE), pancetta afumata 21 % (carne de porc, sare, dextroza, zahar, arome naturale, antioxidant: acid ascorbic, conservant: nitrit de sodiu si potasiu), ulei de masline extra virgin, Grana Padano DOP (lapte de vaca, sare, cheag, conservant: lizozima de ou), vin alb (contine sulfiti), ceapa, amidon de porumb, piper negru, sofran. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

32 80 

Vinuri

Prosecco Bonotto delle Tezze Treviso DOC Treviso 750 ml

Prosecco alb origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

70 00 
Ega Monte del Fra 750 ml

Vin alb origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

66 00 
Soave Classico Monte del Fra 750 ml

Vin alb origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

66 00 
Ca del Magro Monte del Fra 750 ml

Vin alb orgine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

108 00 
Bardolino Chiaretto Ca del Magro 750 ml

Vin rose origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

65 00 
Cantus Primus Feteasca Neagra Metamorfosis 750 ml

Vin rosu origine Dealu Mare, Romania. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

93 00 
Nero D`Avola Nero Oro 750 ml

Vin Rosu origine Sicilia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

66 00 
Coltul Pietrei Sauvignon Blanc Metamorfosis 750 ml

Vin alb origine Romania. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

Indisponibil