Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Coș
Băcănie Brănzeturi Italia Mezeluri Italia Pasta Fresca Soft drinks Sosuri pentru paste Vinuri
Del Popolo shop cover image
Del Popolo shop logo
Del Popolo shop

Livrare gratuită!

30 00 Lei

Comandă min.

Da
Acceptă voucher
Da
Plată online
Program: Deschide la 12:00
Detalii Detalii Vezi detalii
Del Popolo shop este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Băcănie

Ulei extra-virgin masline Rocca 1L

Ulei extra-virgin masline Rocca 1L Origine: Italia

52 00 
Olive Nere Italia 250 gr

Masline negre Italia in apa - 250 gr Ingrediente: Masline negre, apa, sare, acid lactic, acid citric. Masline negre cu samburi, calitate premium.

18 80 
Făina Caputo Fără Gluten 1 KG

Acestă făină fără gluten este un amestec de amidon de orez și cartofi, făină de orez și soia, zahăr și fibre alimentare. Aceste ingrediente naturale sunt în mod natural fără gluten, iar combinația a fost creată cu atenție pentru a produce pâini de cea mai bună calitate și blaturi de pizza. Origine: Italia

50 30 
Făina Caputo Pizza 1 KG

Glutenul elastic și amidonul moale ajută aluatul să obțină o hidratare excelentă. Cu o creștere perfectă, satisface nevoile celor mai mari pizzaioli din lume. Ideală pentru pizza clasică napoletană. TIP FĂINĂ 00 PROTEINE 12,50% PUTERE W 260/270 ELASTICITATE P/L 0,50 / 0,60

11 30 
Făina Caputo Cuoco Rossa 1 KG

Faină cu gluten puternic, elastic, ideal pentru aluatul care necesita o fermentatie îndelungata. TIP FĂINA 00 PROTEINE 13 TERMEN 12 LUNI PUTERE W 300/320 ELASTICITATE P/L 0,50 / 0,60 Origine: Italia

11 30 
Covrigi Taralli cu migdale si piper 250 gr.

Covrigi Taralli cu migdale 250 gr. INGREDIENTE: FAINA TIP 00, MIGDALE (29,9%), APĂ, GRASIMI ANIMALE (11%), ULEI DE SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI, SARE, PIPER NEGRU (5%), DROJDIE DE BERE Origine: Italia

31 70 
Drojdie Uscata Caputo 100 gr

Mod de utilizare: Drojdia uscata are o putere de 2-3 ori mai mare decat drojdia proaspata.

18 30 
Olive Verdi Italia 250 gr

Masline verzi Italia in apa - 250 gr. Ingrediente: Masline verzi, apa, sare, acid lactic, acid citric. Masline verzi cu samburi, calitate premium.

19 40 
Aceto Balsamico Modena IGP - Stilla 250 gr.

Otet balsamic de origine controlata Modena - 250 gr.

15 80 
Ton file in ulei de masline Delfino 540 gr

Ton file in ulei de masline 540 gr. File de ton de calitate premium, pescuit din Marea Mediterana. Ingrediente: ton, ulei de masline, sare. Ideal pt gustari rapide sau retete creative. Tara de origine: Italia.

81 80 
Colatura di Alici Delfino 100 ml

Esenta de anchois 100 ml Ingrediente: extract de anchois, sare. Colatura di Alici din Cetara este sănătoasă, digerabilă și bogată în vitamina A și poate fi savurată împreună cu câteva ingrediente proaspete, cum ar fi: pătrunjel, usturoi, ardei iute și ulei de măsline virgin. Se amesteca în mod natural in tagliatelle sau spaghetti al dente.

Indisponibil
Amestec Cereale & Seminte Caputo 1 KG

Cuor di Cereali este o selecție atentă de cereale și semințe (floarea-soarelui, secară, in, orz, susan și grâu) pentru a fi amestecata in proportie de 10 - 20% cu o făina de bază de la Caputo. Exemplu: 10% Cuor di Cereali - 90% Caputo Rossa.Un produs profesionist de calitate superioară care vă permite să obțineți aluaturi care pot îmbunătăți fiecare preparat, sunt bogate în gust și în proprietăți nutritive.

Indisponibil
Ulei extra-virgin masline Monini 1L

Ulei extra-virgin masline Monini 1L Origine: Italia

Indisponibil
Carciofi grigliati 1 kg

Anghinare grill marinate in ulei 800 gr. Produse de o cooperativa agricola din Sarno. Ingrediente: anghinare grill in saramura, ulei de floarea soarelui, otet, usturoi, menta, sare , peperoncino, acid citric, acid asorbic. Dupa desfacere se pot tine la frigider. Sugestie gustare Campania: carciofi, mozzarella di bufala, salame napoli.

Indisponibil

Brănzeturi Italia

Caciotta Pecora con Olive Verdi 600 gr

Caciotta cu masline verzi 600 gr. Ingrediente: LAPTE Pasteurizate de Oaie, masline verzi, sare, cheag, fermenți lactici.

51 80 
Caciotta Pecora con Tartufo 600 gr

Caciotta cu trufe 600 gr Ingrediente: LAPTE Pasteurizate de Oaie, trufă (Tuber aestivum Vitt.) 1%, sare, cheag, fermenți lactici.

73 50 
Pecorino Romano DOP - răzuit 500 gr

Pecorino Romano DOP - RĂZUIT 500 gr Ingrediente: Lapte oaie, sare, cheag. Pecorino Romano este o brânză dură fabricată cu lapte integral de oaie, derivat exclusiv din fermele din zona de producție. Pecorino Romano Dop răzuit este ambalat într-o atmosferă de protecție, fără procese de uscare. Produsul rămâne la fel de proaspăt răzuit timp de aproximativ 120 de zile.

51 50 
Parmiggiano Reggiano 450 gr

Parmiggiano Reggiano 450 gr Ingrediente: lapte, sare, cheag. Parmigiano Reggiano este o brânză dură DOP, produsă cu lapte crud de vacă, parțial degresat la suprafață, fără adaosuri. Zona de producție include provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna la stânga râului Rin și Mantua la sud de Po. Parmigiano Reggiano este unul dintre cele mai vechi și mai renumite brânzeturi din lume. Este încă produs ca în urmă cu nouă secole: aceleași ingrediente, aceeași tehnică de prelucrare și aceeași măiestrie. Este o brânză complet naturală, cunoscută la nivel mondial drept „Regele brânzeturilor” datorită producției sale speciale, caracteristicilor nutriționale și organoleptice care îl fac un produs unic și superior. Originile sale documentate datează din secolul al XIII-lea: a supraviețuit de-a lungul anilor, a călătorit în întreaga lume, dar a rămas fidel identității și unicității sale naturale, grație multor generații de maeștri lactate care au cultivat această artă extraordinară într-o zonă limitată.

56 80 
Scamorza affumicata 200 gr

Scamorza afumata 450 gr Ingrediente: Laptele de vacă, sare, cheag lapte și fermenții lactici. Lapte din țări UE, prelucrat în Italia.

15 80 
Mascarpone 500 gr

Mascarpone 500 gr Ingrediente: Zer cu adaos de LAPTE, smantana și sare. Origine: Italia.

36 10 
Straciatella di Burrata 250 gr

Straciatella di burrata 250 gr. Straciatella este interiorul cremos al burratei. Se poate servi ca aperitiv sau topping peste paste sau pizza. SMANTANA UHT (60%), LAPTE pasteurizat, sare, cheag din fermenti lactici. Corector de aciditate: acid lactic.Origine: Campania, Italia.

29 20 
Mozzarella di Bufala DOP 250 gr.

MOZZARELLA DI BUFALA D.O.P IN ZER Mozzarella proaspată din lapte de bivolita. Origine controlată: Campania, Italia.

28 50 

Mezeluri Italia

Pancetta Coppata 100 gr

Pancetta Coppata 100 gr. Ingrediente: Carne de porc, sare, dextroză, condimente, arome naturale, vin alb Falanghina. Antioxidant: Ascorbat de sodiu, conservanți: Nitrit de sodiu, nitrat de potasiu.

22 30 
Speck 100 gr

Speck 100 gr Ingrediente: Carne de porc, sare, arome naturale, condimente, dextroză, zaharoză, antioxidant: E301 (ascorbat de sodiu), conservant: E250 (nitrit de sodiu). Origine: Italia

26 50 
Prosciutto Cotto 100 gr

Prosciutto Cotto 100 gr Ingrediente: Carne de porc, sare, dextroză, amidon, agent de gelifiere E407, arome, regulator de aciditate E331, E262 Antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu. Ambalat în ATM. Origine: Italia

24 80 
Prosciutto Crudo 100 gr

Prosciutto Crudo 100 gr. Ingrediente: carne de porc, sare, nitrat de potasiu E252.

29 30 
Salame Spianata 100 gr

Salam Spianata feliat 100 gr. Ingrediente: Carne de porc, sare, dextroză, condimente, arome naturale, vin alb Falanghina, Antioxidant: Ascorbat de sodiu, Conservanți: Nitrit de sodiu, Nitrat de potasiu.

20 80 
Salame Napoli 100 gr

SALAM NAPOLI CAMPANO CERTIFICAT FELIAT 100 gr. Salam de o calitate superioara, produs in Campania. Ingrediente: carne de porc, sare, dextroza, condimente, arome naturale, vin alb, antioxidanti E301, conservanti E252, E250. Sugestie gustare Campania: salame napoli, mozzarella di bufala, carciofi.

21 80 
Nduja di Spilinga 400 gr

Nduja di Spilinga 400 gr. Ingrediente: 42% grăsime de porc, 30% carne de porc, 25% ardei iute, 3% sare. Produs picant. Se poate intinde pe paine, folosi in retetele de paste sau in alte retete creative.

Indisponibil
Mortadella cu fistic 100 gr

Mortadella 100 gr Ingrediente: Carne de porc, maț de porc, sare, proteine din lapte, dextroză, zaharoză, condimente, fistic, arome naturale, glutamat monosodic. Antioxidant: ascorbat de sodiu E301. Conservanți: Ambalare cu nitrit de sodiu E250. Origine: Italia

Indisponibil

Pasta Fresca

Mafalde | 4 portii - 500 gr.

Mafalde cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Ideale cu sos pesto sau trufe. Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pastele produse de noi trec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasa ele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Tortelloni Prosciutto Crudo - 500 gr.

Tortelloni prosciutto crudo 500 gr. Ingrediente: urda, prosciutto crudo, parmezan, pesmet auriu. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Toate pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Cel mai bine se pastreaza in congelator. Se pun la fiert direct din congelator, timp de 3-4 minute.

45 30 
Bucatini | 4 portii - 500 gr

Bucatini cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pastele produse de noi trec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasa ele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Gnocchi sardi | 4 portii - 500 gr.

Gnocchi sardi cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Casarecce | 4 portii - 500 gr.

Casarecce cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Rigatoni | 4 portii - 500 gr.

Rigatoni cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Spaghetti | 4 portii - 500 gr.

Spaghette cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Tagliatelle | 4 portii - 500 gr.

Tagliatelle cu ou 500 gr. ( 4 portii ) Mod de preparare: Se fierb 2-3 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 2-3 minute.

29 80 
Tortelloni Formaggi - 500 gr.

Tortelloni cu mix de branzeturi 500 gr. Ingrediente: mix de branzeturi, pesmet auriu, sare, ulei. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 3-4 minute.

Indisponibil
Ravioli Blue Cheese - 500 gr.

Ravioli cu ricotta, blue cheese, double cream 500 gr. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 3-4 minute.

Indisponibil
Ravioli Ricotta Spanac - 500 gr.

Ravioli cu spanac si ricotta 500 gr. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 3-4 minute.

Indisponibil
Ravioli Somon Salbatic si Ricotta - 500 gr.

Ravioli cu somon salbatic si ricotta 500 gr. Mod de preparare: Se fierb 3-4 minute. Pastele sunt facute in laboratorul nostru din Bucuresti dintr-o faina din grau tanar de la renumita moara din Piacenza. Aluatul contine doar faina si oua pasteurizate. Pentru a le pastra prospetimea, pasteleproduse de noitrec printr-un proces de congelare imediat dupa productie. Chiar si acasaele se pastreaza cel mai bine in congelator. Se pun la fiert direct congelate, timp de 3-4 minute.

Indisponibil

Soft drinks

Lurisia Chinotto BAX 4 buc x 275 ml

Chinotto di Savona, o mandarina cu o aromă intensă care face parte din Slow Food Presidium din 2004. Este un fruct citric originar din China, care și-a găsit totuși pământul preferat în ținutul Savona. Mic și incredibil de parfumat, Chinotto di Savona își transferă toată plăcerea aromată băuturii Lurisia.

52 00 
Lurisia Aranciata BAX 4 buc x 275 ml

Ingrediente: Apa, suc de portocale (12%), zahăr din trestie, extracte din portocala gargano PGI Biondo Quality), arome vegetale naturale, suc de acerola, dioxid de carbon. Nu conține conservanți sau coloranți.

52 00 
Lurisia Limonata BAX 4 buc x 275 ml

Ingrediente: apă, zahăr brun, suc de lămâie (12%), suc de portocale, dioxid de carbon, extract de „lămâie Primofiore” * (0,6%), extract de lămâie Verdello * (0,3%), extract de lămâie Spring * (0,1%), arome naturale.

52 00 

Sosuri pentru paste

Passata Classica Ursini 720 ml

PASSATA CLASSICA DIN ROSII ITALIENESTI 720 ml. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei.

25 50 
Tonno Ursini - 2 portii - 260 gr.

SOS TONNO 260 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: 64% roșii tăiate cubulețe, 15% ton galben, ardei, ulei de măsline extra virgin, ceapă, măsline negre, capere în oțet (conține sulfiți), sare, pătrunjel, usturoi, ardei iute. Poate conține țelină, migdale, alune, nuci, fistic, pește, lupin, crustacee, moluște, produse lactate și derivați din ouă. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

58 80 
Arrabbiata Ursini - 2 portii - 250 gr.

SOS ARRABBIATA 250 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: Roșiile decojite 96%, ulei de măsline extravirgin, busuioc, sare, usturoi, pătrunjel, ardei iute 0,1%. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

25 10 
Pesto Forte Ursini - 2 portii - 170 gr.

SOS PESTO FORTE - ROSII USCATE, ANCHOIS, MASLINE, PECORINO 170 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin, roșii uscate (roșii, sare) 16%, măsline leccino în saramură (măsline leccino, apă, sare, acidifianti: acid lactic și acid citric) 16%, brânză Pecorino Romano DOP (lapte de oaie, sare, coadă) 16%, pătrunjel, busuioc, hamsii în ulei (hamsii, ulei de floarea soarelui, sare) 4,5%, ardei iute, oregano, acidifiant: acid lactic. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

49 10 
Alfierina Ursini - 2 portii - 170 gr.

SOS ALFERINA CREMA DE MORCOVI SI PANCETTA 170 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: Morcovi 30%, ceapă 30%, pancetta afumată (carne de porc, sare, dextroză, zahăr, arome naturale, antioxidant: acid ascorbic, conservanți: nitrit de sodiu și nitrat de potasiu) 18%, ulei de măsline extravirgin 16%, apă , suc de lamaie, rozmarin, antioxidant: acid ascorbic, sare. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

41 60 
Cac`e Ove Ursini - 2 portii - 260 gr.

SOS CU CHIFTELUTE DIN OU SI BRANZA 260 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: rosii decojite 81%, chiftelute 11% care contin [branza de vaca (lapte de vaca, sare si cheag), oua, paine (contine gluten, faina, apa, drojdie, sare) patrunjel, sare, ulei de floarea soarelui, agent de crestere: carbonat de sodiu hidrogen], ulei de masline extra virgin, ceapa, sare si acid lactic. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

48 50 
Amatriciana Ursini - 2 portii - 260 gr.

SOS AMATRICIANA 260 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: rosii decojite 84%, guanciale porc 11% (carne de porc, sare, dextroza, zahar, arome naturale, antioxidanti: acid ascorbic, conservanti: nitriti de sodiu si potasiu, ceapa, vin alb (contine sulfiti), ulei de masline extra virgin 2%, acid lactic, sare, piper negru. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

42 80 
Tartufunghi Ursini - 2 portii - 170 gr.

PASTA DIN TRUFE SI CIUPERCI 170 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: ciuperci mixte 68% in proportii variabile [champignion (agaricus bisporus), de muschi (volvariella volvacea), pleurotus (pleurotus ostreatus), hribi (boletus badius si boletus edulis), pinaroli (suillus luteus), shiitake (lentinus edodes)], ulei de masline extra virgin 23%, trufa neagra 5% (T. aestivum), ceapa, usturoi, extract natural de trufa, acidifiant: acid lactic, sare si piper alb. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se topeste unt dupa gust in tigaie, se adauga sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

63 20 
Pesto Ursini - 2 portii - 180 gr.

PESTO DE BUSUIOC 180 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: Ulei de masline 32%, busuioc genovez DOP 22%, NUCI, ulei extra virgin de masline, Grana Padano DOP (lapte de vaca, sare, cheag, conservant: lizozima de ou), usturoi, sirop de glucoza, sare, Pecorino romano DOP (lapte de oaie, sare, cheag), fibra vegetala din grau fara gluten, muguri de pin, antioxidant: acid ascorbic, acid citric, conservant: sorbat de potasiu. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

39 80 
Ragu Ursini - 2 portii - 260 gr.

SOS RAGU CLASIC 260 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: rosii cubulete, carne de vita 32%, carne de porc 11%, ceapa, ulei de masline extra virgin 2%, concentrat din rosii, morcovi, telina, vin rosu (contine sulfiti), sare, piper si dafin. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

54 60 
Marinara Ursini - 2 portii - 250 gr.

SOS MARINARA 250 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: rosii decojite 95%, ulei de masline extra virgin 1,7%, patrunjel, ceapa, busuioc, sare, oregano 0,05%, piper negru. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

32 80 
Carbonara Ursini - 2 portii - 170 gr.

SOS CARBONARA FARA OU 170 gr. Ursini este unul dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de sosuri "ready made" pentru paste din Italia. Ingrediente: smantana proaspata pasteurizata (crema din LAPTE), pancetta afumata 21 % (carne de porc, sare, dextroza, zahar, arome naturale, antioxidant: acid ascorbic, conservant: nitrit de sodiu si potasiu), ulei de masline extra virgin, Grana Padano DOP (lapte de vaca, sare, cheag, conservant: lizozima de ou), vin alb (contine sulfiti), ceapa, amidon de porumb, piper negru, sofran. Până la desfacere, produsul se pastrează la temperatura camerei. Sos pentru 2 portii de paste. Mod de preparare: Se pune in tigaie sosul, incalzim, adaugam peste sos 100 ml din apa in care au fiert pastele, se omogenizeaza, apoi se mai trage in tigaie inca 1 minut impreuna cu pastele.

32 80 

Vinuri

Prosecco Bonotto delle Tezze Treviso DOC Treviso 750 ml

Prosecco alb origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

70 00 
Ega Monte del Fra 750 ml

Vin alb origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

66 00 
Soave Classico Monte del Fra 750 ml

Vin alb origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

66 00 
Ca del Magro Monte del Fra 750 ml

Vin alb orgine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

108 00 
Bardolino Chiaretto Ca del Magro 750 ml

Vin rose origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

65 00 
Har Dagon Clan 750 ml

Vin rose Syrah - Sauvignon Blanc, origine Romania. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

49 00 
Valpolicella Classico Monte del Fra 750 ml

Vin rosu origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

82 00 
Barbera d`Alba Bel Colle 750 ml

Vin rosu origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

108 00 
Primitivo di Manduria Gran Maestro 750 ml

Vin rosu origine Italia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

91 00 
Cantus Primus Feteasca Neagra Metamorfosis 750 ml

Vin rosu origine Dealu Mare, Romania. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

93 00 
Nero D`Avola Nero Oro 750 ml

Vin Rosu origine Sicilia. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

66 00 
Coltul Pietrei Sauvignon Blanc Metamorfosis 750 ml

Vin alb origine Romania. Acest produs este interzis persoanelor sub 18 ani.

Indisponibil