Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Meniuri Burgeri Garnituri Deserturi Bauturi Sosuri
Burger King Bucuresti cover image
Burger King Bucuresti logo

Burger King Bucuresti

Detalii Detalii Vezi detalii

9 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Momentan indisponibil

Meniuri

Meniu TeriyaKing Beef Burger

Carne de vită 100% la grătar, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky, totul într-o chiflă pufoasă presarată cu mălai. Descoperă gustul Asiei! Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. Conține alergeni: gluten, soia, lactate. Poate conține: semințe de susan.

37 40 
Meniu TeriyaKing Beef Burger image
Meniu TeriyaKing Chicken Burger

Pui fraged în crustă crocantă, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky, totul într-o chiflă pufoasă presarată cu mălai. Descoperă gustul Asiei! Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. Conține alergeni: gluten, soia, lactate, țelină. Poate conține: ouă, muștar sălbatic, semințe de susan.

37 40 
Meniu TeriyaKing Chicken Burger image
Meniu TeriyaKing Plant-Based Burger

Chiftea Plant-Based la grătar, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky, totul într-o chiflă pufoasă presarată cu mălai. Descoperă gustul Asiei! Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. *Pregatirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne. Conține alergeni: gluten, soia, lactate. Poate conține: semințe de susan.

37 40 
Meniu TeriyaKing Plant-Based Burger image
Meniu TeriyaKing Beef Wrap

Wrap cu vită 100% la grătar, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky. Descoperă gustul Asiei! Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. Conține alergeni: gluten, soia, lactate.

37 40 
Meniu TeriyaKing Beef Wrap image
Meniu TeriyaKing Chicken Wrap

Wrap pui fraged în crustă crocantă, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky. Descoperă gustul Asiei! Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. Conține alergeni: gluten, soia, lactate, țelină. Poate conține: ouă, muștar sălbatic.

37 40 
Meniu TeriyaKing Chicken Wrap image
Meniu TeriyaKing Plant-Based Wrap

Wrap cu chiftea Plant-Based la grătar, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky. Descoperă gustul Asiei! Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare. *Pregatirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne. Conține alergeni: gluten, soia, lactate.

37 40 
Meniu TeriyaKing Plant-Based Wrap image
Meniu Lord Pepper Burger

42 40 
Meniu Lord Pepper Burger image
Meniu 5 King Wings

Incearca noul Meniu 5 King Wings!

35 40 
Meniu 5 King Wings image
Meniu 7 King Wings

Incearca noul Meniu 7 King Wings!

39 40 
Meniu 7 King Wings image
Meniu Plant-Based Whopper

Incearca noul Meniu Plant-Based Whopper! 0% Carne, 100% Gust!

40 00 
Meniu Plant-Based Whopper image
Meniu Plant-Based 6 Nuggets

Incearca noul Meniu Plant-Based 6 Nuggets! 0% Carne, 100% Gust!

32 40 
Meniu Plant-Based 6 Nuggets image
Meniu Plant-Based 9 Nuggets

Incearca noul Meniu Plant-Based 9 Nuggets! 0% Carne, 100% Gust!

37 40 
Meniu Plant-Based 9 Nuggets image
Meniu Bacon King

Incearca noul Meniu Bacon King !

42 00 
Meniu Bacon King image
Meniu Chicken Tendercrisp

Piept de pui pane, roșii și salată proaspătă. Totul asezonat cu maioneză. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

38 40 
Meniu Chicken Tendercrisp image
Meniu Beef Wrap

Incearca noul Meniu Beef Wrap!

38 00 
Meniu Beef Wrap image
Meniu Chicken Wrap

Incearca noul Meniu Chicken Wrap!

38 00 
Meniu Chicken Wrap image
Meniu Halloumi Wrap

Incearca noul Meniu Halloumi Wrap!

38 00 
Meniu Halloumi Wrap image
Meniu Big King XXL

Big King XXL ispitește nu doar prin dimensiunile sale, ci și prin gustul său regal: o porție dublă de carne de vită la grătar, salată, castraveți murați, ceapă, brânză și sosul original Big King. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

49 00 
Meniu Big King XXL image
Meniu Dublu Steakhouse

Ce combinație... 100% vită la grătar, salată proaspătă, roșii suculente, bacon, brânză și ceapă prăjită. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

50 40 
Meniu Dublu Steakhouse image
Meniu Triplu Whopper

100% carne de vită la grătar, roșii, ceapă proaspătă, salată și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

51 40 
Meniu Triplu Whopper image
Meniu Dublu Bacon & Cheese Whopper

Imaginați-vă un burger clasic de vită 100% la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați. Totul asezonat cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

49 00 
Meniu Dublu Bacon & Cheese Whopper image
Meniu Steakhouse

Vită la grătar, salată proaspătă, roșii suculente, bacon, brânză, ceapă prăjită, maioneză și un sos delicios de BBQ. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

41 40 
Meniu Steakhouse image
Meniu Extra Long Chili Cheese

100% carne de vită la gratar, sos de brânză și ardei chili. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

39 00 
Meniu Extra Long Chili Cheese image
Meniu Bacon & Cheese Whopper

Vită la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați, brânză și bacon. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

40 40 
Meniu Bacon & Cheese Whopper image
Meniu Whopper

Gustul unic BK. Vită la grătar, roșii, ceapă proaspătă și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

35 40 
Meniu Whopper image
Meniu Chicken Royal

Piept de pui pane, două felii de brânză, salată proaspătă și maioneză. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

36 40 
Meniu Chicken Royal image
Meniu Big King

Două bucăți de carne de vită 100% la grătar, salată proaspătă, ceapă, castraveți murați, brânză delicioasă și sosul unic Big King. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

32 40 
Meniu Big King image
Meniu Crispy Chicken

Piept de pui pane, roșie și salată proaspătă. Totul asezonat cu maioneză. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

32 40 
Meniu Crispy Chicken image
Meniu Double Cheeseburger

Cheeseburger nostru este cu adevărat regal! Carne de vită 100%, castraveți murați și brânză, totul asezonat cu ketchup și muștar. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

31 40 
Meniu Double Cheeseburger image
Meniu Nuggets 6 buc. + 1 x sos

Piept de pui pane, fraged în interior și crocant la exterior. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți, o răcoritoare (0,33l) și un sos la alegere. conține alergeni: gluten, lapte, soia, țelină, ouă. Poate conține alergeni: alune

30 40 
Meniu Nuggets 6  buc. + 1 x sos image
Meniu Nuggets 9 buc. + 2 x sos

Piept de pui pane, fraged în interior și crocant la exterior. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți, o răcoritoare (0,33l) și 2 sosuri la alegere. conține alergeni: gluten, lapte, soia, țelină, ouă. Poate conține alergeni: alune

34 40 
Meniu Nuggets 9  buc. + 2 x sos image
Meniu Whopper Jr.

Vită la grătar, roșie proaspătă, ceapă și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. Meniul include o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare la alegere (0,33l).

25 40 
Meniu Whopper Jr. image

Burgeri

TeriyaKing Beef Burger

Carne de vită 100% la grătar, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky, totul într-o chiflă pufoasă presarată cu mălai. Descoperă gustul Asiei! Conține alergeni: gluten, soia, lactate. Poate conține: semințe de susan.

25 90 
TeriyaKing Beef Burger image
TeriyaKing Chicken Burger

Pui fraged în crustă crocantă, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky, totul într-o chiflă pufoasă presarată cu mălai. Descoperă gustul Asiei! Conține alergeni: gluten, soia, lactate, țelină. Poate conține: ouă, muștar sălbatic, semințe de susan.

25 90 
TeriyaKing Chicken Burger image
TeriyaKing Plant-Based Burger

Chiftea Plant-Based la grătar, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky, totul într-o chiflă pufoasă presarată cu mălai. Descoperă gustul Asiei! *Pregatirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne. Conține alergeni: gluten, soia, lactate. Poate conține: semințe de susan.

25 90 
TeriyaKing Plant-Based Burger image
TeriyaKing Beef Wrap

Wrap cu carne de vită 100% la grătar, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky. Descoperă gustul Asiei! Conține alergeni: gluten, soia, lactate.

25 90 
TeriyaKing Beef Wrap image
TeriyaKing Chicken Wrap

Wrap cu pui fraged în crustă crocantă, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky. Descoperă gustul Asiei! Conține alergeni: gluten, soia, lactate, țelină. Poate conține: ouă, muștar sălbatic.

25 90 
TeriyaKing Chicken Wrap image
TeriyaKing Plant-Based Wrap

Wrap cu chiftea Plant-Based la grătar, brânză Cheddar, ceapă rosie, salată valeriană, castraveți proaspeti și deliciosul sos Teriyaky. Descoperă gustul Asiei! *Pregatirea produselor Plant-Based are loc pe aceleași aparate de gătit care sunt folosite pentru prepararea produselor din carne. Conține alergeni: gluten, soia, lactate.

25 90 
TeriyaKing Plant-Based Wrap image
Lord Pepper Burger

29 90 
Lord Pepper Burger image
Plant-Based Whopper

Incearca noul Plant-Based Whopper! 0% Carne, 100% Gust! conține alergeni: gluten, soia, țelină, ouă, semințe susan. Poate conține alergeni: lapte

26 50 
Plant-Based Whopper image
Chicken Tendercrisp

Piept de pui pane, roșii și salată proaspătă. Totul asezonat cu maioneză. conține alergeni: gluten, soia, țelină, semințe de susan. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

24 90 
Chicken Tendercrisp image
Beef Wrap

Incearca noul Beef Wrap! conține alergeni: gluten, țelină

24 50 
Beef Wrap image
Chicken Wrap

Incearca noul Chicken Wrap! conține alergeni: gluten, țelină

24 50 
Chicken Wrap image
Bacon King

Incearca noul Bacon King! conține alergeni: gluten, lapte, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină, semințe de susan

28 50 
Bacon King image
Halloumi Wrap

Incearca noul Halloumi Wrap! conține alergeni: gluten, lapte. Poate conține alergeni: țelină

24 50 
Halloumi Wrap image
Dublu Steakhouse

Ce combinație... 100% vită la grătar, salată proaspătă, roșii suculente, bacon brânză și ceapă prăjită. conține alergeni: gluten, lapte, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină, semințe de susan

36 90 
Dublu Steakhouse image
Big King XXL

Big King XXL ispitește nu doar prin dimensiunile sale, ci și prin gustul său regal: oporție dublă de carne de vită la grătar, salată, castraveți murați, ceapă, brânză și sosul original Big King. conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină, semințe de susan

35 50 
Big King XXL image
Triplu Whopper

100% carne de vită la grătar, roșii, ceapă proaspătă, salată și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină.

38 90 
Triplu Whopper image
Dublu Bacon & Cheese Whopper

Imaginați-vă un burger clasic de vită 100% la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați. Totul asezonat cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

35 50 
Dublu Bacon & Cheese Whopper image
Steakhouse

Vită la grătar, salată proaspătă, roșii suculente, bacon, brânză, ceapă prăjită, maioneză și un sos delicios de BBQ. conține alergeni: gluten, lapte, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină, semințe de susan

27 90 
Steakhouse image
Dublu Whopper

Două bucăți de carne de vită 100% la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă, salată și castraveți murați. Totul asezonat cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

33 50 
Dublu Whopper image
Extra Long Chili Cheese

100% carne de vită la gratar, sos de brânză și ardei chili.

25 50 
Extra Long Chili Cheese image
Bacon & Cheese Whopper

Vită la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați, brânză și bacon. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

26 90 
Bacon & Cheese Whopper image
Whopper

Gustul unic BK. Vită la grătar, roșii, ceapă proaspătă și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

22 90 
Whopper image
Chicken Royal

Piept de pui pane, două felii de brânză, salată proaspătă și maioneză. conține alergeni: gluten, soia, lapte, țelină, semințe de susan. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

22 90 
Chicken Royal image
Big King

Două bucăți de carne de vită 100% la grătar, salată proaspătă, ceapă, castraveți murați, brânză delicioasă și sosul unic Big King. conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte, muștar sălbatic, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

19 90 
Big King image
Crispy Chicken

Piept de pui pane, roșie și salată proaspătă. Totul asezonat cu maioneză. conține alergeni: gluten, soia, lapte, țelină, semințe de susan. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

19 90 
Crispy Chicken image
Dublu Cheeseburger

Cheeseburger nostru este cu adevărat regal! Carne de vită 100%, castraveți murați și brânză, totul asezonat cu ketchup și muștar. conține alergeni: gluten, soia, lapte, muștar sălbatic, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

18 90 
Dublu Cheeseburger image
Whopper Jr.

Vită la grătar, roșie proaspătă, ceapă și castraveți murați. Toate asezonate cu maioneză și ketchup. conține alergeni: gluten, soia, lapte, semințe de susan. Poate conține alergeni: țelină

14 50 
Whopper Jr. image

Garnituri

TeriyaKing Chick'n Pops XXL

Chick'n Pops în ediție limitată, bucăți delicioase din piept de pui 100% pane - crocante la exterior, fragede la interior, cu deliciosul sos Teriyaki! Conține alergeni: gluten, soia. Poate conține: ouă, lactate, țelină, muștar sălbatic.

20 90 
TeriyaKing Chick'n Pops XXL image
TeriyaKing Chick'n Pops

Chick'n Pops în ediție limitată, bucăți delicioase din piept de pui 100% pane - crocante la exterior, fragede la interior, cu deliciosul sos Teriyaki! Conține alergeni: gluten, soia. Poate conține: ouă, lactate, țelină, muștar sălbatic.

15 90 
TeriyaKing Chick'n Pops image
Salată cu pui

Incearcă o salată fresh cu pui! conține alergeni: dioxid de sulf. Poate conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte, muștar sălbatic, țelină

20 90 
Salată cu pui image
Crispers Fries

12 90 
Crispers Fries image
Plant-Based 9 Nuggets

Nou, incearcă Plant-Based 9 Nuggets! 0% Carne, 100% Gust! conține alergeni: gluten, soia, lapte, țelină

24 90 
Plant-Based 9 Nuggets image
Plant-Based 6 Nuggets

Nou, incearcă Plant-Based 6 Nuggets! 0% Carne, 100% Gust! conține alergeni: gluten, soia, lapte, țelină

19 90 
Plant-Based 6 Nuggets image
Bacon & Cheese Fries

Incearca noul Bacon Cheese Fries! conține alergeni: gluten, soia, lapte

13 90 
Bacon & Cheese Fries image
Angry Fries

Incearcă Angry Fries! conține alergeni: gluten, soia, lapte, ouă

13 90 
Angry Fries image
5 King Wings

Incearca 5 King Wings! conține alergeni: gluten, lapte, soia, țelină, ouă. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

22 90 
5 King Wings image
7 King Wings

Incearca 7 King Wings! conține alergeni: gluten, lapte, soia, țelină, ouă. Poate conține alergeni: muștar sălbatic

26 90 
7 King Wings image
Nuggets 6 buc.

Piept de pui pane, fraged în interior și crocant la exterior.

17 90 
Nuggets 6  buc. image
Nuggets 9 buc.

Piept de pui pane, fraged în interior și crocant la exterior.

21 90 
Nuggets 9  buc. image
Cartofi prăjiți porție medie

116g

9 90 
Cartofi prăjiți porție medie image
Cartofi prăjiți porție XXL

240g

13 50 
Cartofi prăjiți porție XXL image
Inele de ceapă 6 buc.

6 buc. conține alergeni: gluten, ouă, lapte, soia. Poate conține alergeni: alune

8 50 
Inele de ceapă 6 buc. image
Chilli Cheese Nuggets 6 buc.

6 buc. conține alergeni: gluten, ouă, lapte, soia. Poate conține alergeni : alune

11 90 
Chilli Cheese Nuggets 6 buc. image
Sos de usturoi 25 ml

25 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos de usturoi 25 ml image
Sos barbeque 25 ml

25 ml Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos barbeque 25 ml image
Sos Salsa 25 ml

Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos Salsa 25 ml image
Sos muștar cu miere 25 ml

25 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos muștar cu miere 25 ml image
Sos curry 25 ml

Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos curry 25 ml image
Sos Chili

3 90 
Sos Chili image
Sos Dulce Acrișor

3 90 
Sos Dulce Acrișor image

Deserturi

Choco Donut

conține alergeni: gluten, lapte. Poate conține alergeni: ouă, alune, Migdale

6 50 
Choco Donut image
Rosy Donut

conține alergeni: gluten, lapte. Poate conține alergeni: ouă, alune, Migdale

6 50 
Rosy Donut image
Hot Sufleu de ciocolată

Hot Brownie conține alergeni: gluten, ouă, soia, lapte. Poate conține alergeni: alune

10 90 
Hot Sufleu de ciocolată image
Shake Oreo

Incearca Shake Oreo de la BK, cu bucatele crocante de biscuiti Oreo! conține alergeni (Oreo: gluten, soia, lapte)

13 90 
Shake Oreo image
Choco Shake

conține alergeni Choco/Caramel: : gluten, soia, lapte, arahide)

13 90 
Choco Shake image
Caramel Shake

conține alergeni: gluten, soia, lapte

13 90 
Caramel Shake image

Bauturi

Aqua Carpatica Minerala

9 00 
Aqua Carpatica Minerala image
Aqua Carpatica Plata

9 00 
Aqua Carpatica Plata image
7 UP Zero

8 40 
7 UP Zero image
Pepsi 0,33l

8 40 
Pepsi  0,33l image
Pepsi Max 0,33l

8 40 
Pepsi Max 0,33l image
Pepsi Twist 0,33l

8 40 
Pepsi Twist 0,33l image
Mirinda 0,33l

8 40 
Mirinda 0,33l image

Sosuri

Set 3 Sauces

7 90 
Set 3 Sauces image
Sos Salsa 25 ml

Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos Salsa 25 ml image
Sos salată balsamic 50 ml

50 ml

3 90 
Sos salată balsamic 50 ml image
Sos salată iaurt 50 ml

50 ml Sosul de iaurt conține alergeni: lapte. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos salată iaurt 50 ml image
Sos curry 25 ml

Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos curry 25 ml image
Sos barbeque 25 ml

25 ml Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos barbeque 25 ml image
Sos de usturoi 25 ml

25 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos de usturoi 25 ml image
Sos muștar cu miere 25 ml

25 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

3 90 
Sos muștar cu miere 25 ml image
Extra Ketchup 10 ml

10 ml conține alergeni: țelină

2 90 
Extra Ketchup 10 ml image
Extra Mayonnaise 10 ml

10 ml conține alergeni: ouă, soia, muștar sălbatic. Poate conține alergeni: țelină

2 90 
Extra Mayonnaise 10 ml image
Sos Chili

3 90 
Sos Chili image
Sos Dulce Acrișor

3 90 
Sos Dulce Acrișor image