Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Lichide Calde Reci Salate fel principal Trufe Pește Păsări Porc Miel Cu brânză Vită Vegan și vegetarian Deserturi Salate de însoțire
Sub Tampa cover image
Sub Tampa logo
Sub Tampa
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Livrare de la

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Da
Acceptă tichete de masă
Da
Ridicare personală
Comandă de minim 30 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Deschide în 05.12 la 12:00

Lichide

Ciorbă de fasole cu afumătură

400 ml

27 00 
Ciorbă de fasole cu afumătură image
Ciorbă de perișoare, cu tarhon, dreasă cu smântână

400

27 00 
Ciorbă de perișoare, cu tarhon, dreasă cu smântână image
Ciorbă de burtă

400 ml

28 00 
Ciorbă de burtă image
Ciorbă de văcuță cu leustean si carne de pe os

400 ml

28 00 
Ciorbă de văcuță cu leustean si carne de pe os image
Supă cremă de ciuperci de pădure

400 ml

31 00 
Supă cremă de ciuperci de pădure image

Calde

Jumări boierești

Nu lipsesc aproape de pe nici o masă alături de muștar de casă cu ierburi, murături și ceapă roșie 300 g

39 00 
Jumări boierești image
Burtă de vită crocantă în două texturi

Ai chef de calamar prăjit? Incearcă această burtă și vezi dacă sesizezi diferența, cu sos de usturoi și sos de ardei iute picant 300 g

39 00 
Burtă de vită crocantă în două texturi image
Aur de bran (vegetarian)

Pe departe cel mai apreciat de toate vârstele! burduf cu nucă, muguri de pin și dulceață de roșii, nuci murate cu brânză de la Nea’ Ion din Bran 220 g

39 00 
Aur de bran (vegetarian) image

Reci

Cremă de vinete

coapte chiar de noi pe foc de lemne, servite cu ceapă și telemea, un strop de miere de albine, pudră de roșii si ulei de ardei copt - 250g

30 00 
Cremă de vinete image
Spumă de icre

Cu burete din măsline negre, ceapă, lămâie murată și ulei de pătrunjel 230 g

34 00 
Spumă de icre image
Pastă de creier

O pastă fină cu mirodenii, biscuiți de mei, piure de ceapă, sfeclă roșie, pară marinată în vin și un strop de coniac vechi 250 g

35 00 
Pastă de creier image
Pate de ficat de pasăre

Un preparat mult îndrăgit de clienții noștri, copt la temperatură mică, fin și cremos ca o înghețată, servit cu pară marinată în vin 230 g

41 00 
Pate de ficat de pasăre image
Tartar de rață

Carne roșie de cea mai fină calitate, îmbibată în coriandru proaspăt cu accente de murături și un gălbenuș de ou proaspăt 180 g

49 00 
Tartar de rață image
Tartar de vită

Cu porumb, castravete compresat, pastă de ardei iute, muștar de casă și maioneză din lapte 180 g

53 00 
Tartar de vită image
Tartar de pește

Pește alb, maioneză de lapte, pătrunjel, vită de vie murată, ceapă verde, maghiran, arpagic murat și muștar de casă cu ulei de leuștean 200 g

49 00 
Tartar de pește image

Salate fel principal

Salată cu piept de rață

rată grasă afumată cu sos de fructe de pădure în armonie cu un amestec de verdețuri si seminte asortate 400 g

45 00 
Salată cu piept de rață image
Salată cu brânză de capră

cremă de brânză de capră pe un pat de verdețuri, tăieței de sfeclă cu sos de zmeură si seminte asortate 400 g

41 00 
Salată cu brânză de capră image

Trufe

Fudulii de vițel

pe piure de cartofi cu slăninută innobilat cu ceapa verde, sos cremos de ciuperci si arpagic murat. Fiind taur tânăr de pe pajiștile din Bruiu, vă dați seama că este și fraged! 380 g

59 00 
Fudulii de vițel image
Obrăjori de porc

sos fin de ciuperci, piure de ceapă și vin de Porto redus mai bine de 48 de ore, cartofi crocanți și ou cremos 380 g

59 00 
Obrăjori de porc image
Coadă de bou

Coaptă lent în suc propriu până când carnea cade de pe os, învelită în tăieței de casă făcuți cu multe ouă; zilnic poate fi servită cu un demi-glace cu legume 380 g

60 00 
Coadă de bou image
Taitei de casa cu branza de capra si muschi de vita

tăiței lați de casă, cu sos de ardei copți, telemea de capră, spanac, nuci si muschi de vită usor picant

51 00 

Pește

Somn de Dunăre

legume coapte, mămăligă, sos cremos de porumb și muguri de pin 200/200 g

57 00 
Somn de Dunăre image
Păstrăv de munte

Servit cu piure de mălai cremos cu trufe, legume coapte, sos de lapte cu usturoi și ulei de pătrunjel 380 g

51 00 
Păstrăv de munte image
Lup de mare

cu legume la grătar, andive trase la tigaie și o salată de dovlecel cu ghimbir și usturoi

69 00 

Păsări

Piept de pui

Carne fină și suculentă cu pielea crocantă, lângă un risotto cremos de arpacaș și brânză de burduf de la Bran de la nea’ Ion, cu ciuperci și un sos de ciuperci, puse în valoare de un dressing de mied și miere 220/200 g

46 00 
Piept de pui image
Pulpă de pui

am încercat să ne apropriem de un gust clasic, servind preparatul cu piure de cartofi și sos de salvie, alături de salată asortată cu dressing pe bază de oțet de mere 200/200 g

43 00 
Pulpă de pui image
Piept de rață

servit cu piure de cartof dulce, sos cu zmeură afumată, fondant de măr și plăcintă de sfeclă 220/200 g

65 00 
Piept de rață image
Pulpă de rață

Gătită lent, servită cu mere, pere, stafide, șofran, și cartofi gratinați sau cu varză călită, morcovi copți alături de o dulceață de morcovi cu cardamon și sos cu cimbru. 220/ 200 g

54 00 
Pulpă de rață image

Porc

Piept de porc

acompaniat de cartofi și ciuperci, sos de ardei copt picant și ardei copt îmbăiat în zmeură 200/ 200 g

51 00 
Piept de porc image
Steak din ceafă de porc

pentru că nu ne putem decide care este o garnitură de cartof mai bună, am decis să combinăm această bucată de carne clasică cu cartofi în untură, dar și cu un piure cu slăninuță, ceapă verde și boia, alături de un sos de ardei copt, frișcă de usturoi și o salată de verdețuri 220/ 200 g

48 00 
Steak din ceafă de porc image
Ciolan de porc

preparatul este unul clasic la noi, îl oferim obligatoriu cu sos de hrean, iar că și garnitură fie cu sos de roșcove și cartofi în untură, fie cu fasole în două texture asezonată cu ulei aromatizat de cimbru 400/200 g

56 00 
Ciolan de porc image
Mușchi alb de porc

Lângă piure de cartof, păstârnac, demi-glace cu infuzie de usturoi, dressing de borș, spumă de usturoi și pudră de castravete murat 220/ 200 g

52 00 
Mușchi alb de porc image
Carne la borcan

m ă măligă coaptă, murături, ardei iute la grătar si dulceață de ardei iute. În funție de zonă unii o știu drept carne la garniță. Mami Nono se asigură în fiecare an să avem destul pentru o familie numeroasă! 200/200 g

49 00 
Carne la borcan image

Miel

Duo de cotlet de miel

Cotlet în două texturi, un melanj între cotletul clasic cu os dar și o bucată de cotlet fragedă de carne fără os, îmbinată perfect cu destulă carne de pe coastă încât să fie suculentă, servită cu piure de mazăre și mentă, cartof și un sos aromat 200/200 g

105 00 
Duo de cotlet de miel image
Pulpă de miel

Servită cu piure de ceapă, brânză de oaie coaptă, piure fin asezonat cu ceapă verde și sos de reducție de vin cu usturoi 200/200 g

73 00 
Pulpă de miel image
Gât de miel

Carne fină, coaptă până cade de pe os, demi-glace, piure de usturoi asezonat cu pudră de chimen prăjit, lângă morcovi și salată de verdețuri pe bază de iaurt 220/200 g

82 00 
Gât de miel image

Cu brânză

Macaroane cu branza

macaroanele copilăriei cu aceleași brânzeturi din zonă

39 00 
Macaroane cu branza image
Mămăligă cu brânză și smântână

Un amestec de brânzeturi din zona Brașovului, cu cea mai grasă smântână rumenită la cuptor până crusta devine un auriu perfect 550 g

39 00 
Mămăligă cu brânză și smântână image

Vită

Mușchi de vită

Cu piure de cartofi, salată de verdețuri de sezon, sos din reducție de Porto și scalii de trufe 200/ 200 G

139 00 
Mușchi de vită image
Limbă de vită

clasicele felii de limbă de văcuță fragede cu piure de roșii cu ceapă, reduse în vin alb și măsline, sos de praz, ciuperci, pe un pat de piure fin de cartofi Dacă limba de vită este pe gustul tău, rețeta asta este una care te va duce înapoi pe melagurile copilăriei. O rețetă de a lui Mami Nono pe care o făcea doar în perioada sărbătorilor 200/200 g

55 00 
Limbă de vită image
Cotlet de vițel de lapte

Obligatoriu cu os pentru a asigura gustul ideal. Va fi servit cu sos de vin de Porto, ciuperci și un piure cu cea mai fină slănină și boia dulce. Preparatul se servește roze 550 g

159 00 

Vegan și vegetarian

Țelină

Fondant de țelină cu trufe, piure de țelină, sos de praz și ulei de trufe 380 g

46 00 
Țelină image
Chiftelute cu piure cu trufe si varza rosie

vegan 300g

43 00 
Risotto de arpacas cu telemea

cu ciuperci și sos fin din ciulama de ciuperci ușor picant 300g

43 00 

Deserturi

Ruladă de zmeură

180 g

25 00 
Ruladă de zmeură image

Salate de însoțire

Sfeclă coaptă cu sos de zmeură afumat si brânză de capră

160 g

18 00 
Ardei copți în oțet infuzat cu zmeură

160 g

18 00 
Salată de murături

160 g

18 00 
Dovlecei cu andive si usturoi

20 00 
Salata de sezon

18 00