

Lichide
Ciorbă de fasole cu afumătură
400 ml
27 00
Ciorbă de perișoare, cu tarhon, dreasă cu smântână
400
27 00
Ciorbă de burtă
400 ml
28 00
Ciorbă de văcuță cu leustean si carne de pe os
400 ml
28 00
Supă cremă de ciuperci de pădure
400 ml
31 00
Calde
Jumări boierești
Nu lipsesc aproape de pe nici o masă alături de muștar de casă cu ierburi, murături și ceapă roșie 300 g
45 00
Burtă de vită crocantă în două texturi
Ai chef de calamar prăjit? Incearcă această burtă și vezi dacă sesizezi diferența, cu sos de usturoi și sos de ardei iute picant 300 g
39 00
Aur de bran
Pe departe cel mai apreciat de toate vârstele! burduf cu nucă, muguri de pin și dulceață de roșii, nuci murate cu brânză de la Nea’ Ion din Bran 220 g
43 00
Reci
Cremă de vinete
coapte chiar de noi pe foc de lemne, servite cu ceapă și telemea, un strop de miere de albine, pudră de roșii si ulei de ardei copt - 250g
36 00
Fasole bătută fină
Cu ceapă caramelizată, bacon crocant, ulei de verdețuri și pastă dulce de ardei copți tot de noi 230 g
34 00
Spumă de icre
Cu burete din măsline negre, ceapă, lămâie murată și ulei de pătrunjel 230 g
39 00
Pastă de creier
O pastă fină cu mirodenii, biscuiți de mei, piure de ceapă, sfeclă roșie, pară marinată în vin și un strop de coniac vechi 250 g
43 00
Pate de ficat de pasăre
Un preparat mult îndrăgit de clienții noștri, copt la temperatură mică, fin și cremos ca o înghețată, servit cu pară marinată în vin 230 g
41 00
Salate fel principal
Salată cu piept de pui
piept de pui suculent, pe bunătături din grădină, cu sos de roșii uscate 400 g
47 00Salată cu brânză de capră
cremă de brânză de capră pe un pat de verdețuri, tăieței de sfeclă cu sos de zmeură si seminte asortate 400 g
49 00
Trufe
Momițe de miel
Pe un piure de țelină coaptă, sos de morcovi copți, chipsuri de arpacaș și scalii de trufe 380 g
71 00
Fudulii de vițel
pe piure de cartofi cu slăninută innobilat cu ceapa verde, sos cremos de ciuperci si arpagic murat. Fiind taur tânăr de pe pajiștile din Bruiu, vă dați seama că este și fraged! 380 g
59 00
Obraji de vițel
Cu piure de ceapă, piure fin de cartofi cu trufe, sos brun, verdețuri cu dressing de borș și esență de ciuperci 380 g
99 00Obrăjori de porc
sos fin de ciuperci, piure de ceapă și vin de Porto redus mai bine de 48 de ore, cartofi crocanți și ou cremos 380 g
63 00
Coadă de bou
Coaptă lent în suc propriu până când carnea cade de pe os, învelită în tăieței de casă făcuți cu multe ouă; zilnic poate fi servită cu un demi-glace cu legume 380 g
69 00
Pește
Păstrăv de munte
Servit cu piure de mălai cremos cu trufe, legume coapte, sos de lapte cu usturoi și ulei de pătrunjel 380 g
55 00
Lup de mare
cu legume la grătar, andive trase la tigaie și o salată de dovlecel cu ghimbir și usturoi
69 00Păsări
Piept de pui
Carne fină și suculentă cu pielea crocantă, lângă un risotto cremos de arpacaș și brânză de burduf de la Bran de la nea’ Ion, cu ciuperci și un sos de ciuperci, puse în valoare de un dressing de mied și miere 220/200 g
51 00
Pulpă de pui
am încercat să ne apropriem de un gust clasic, servind preparatul cu piure de cartofi și sos de salvie, alături de salată asortată cu dressing pe bază de oțet de mere 200/200 g
49 00
Piept de rață
servit cu piure de cartof dulce, sos cu zmeură afumată, fondant de măr și plăcintă de sfeclă 220/200 g
75 00
Pulpă de rață
Gătită lent, servită cu mere, pere, stafide, șofran, și cartofi gratinați sau cu varză călită, morcovi copți alături de o dulceață de morcovi cu cardamon și sos cu cimbru. 220/ 200 g
65 00
Porc
Piept de porc
acompaniat de cartofi și ciuperci, sos de ardei copt picant și ardei copt îmbăiat în zmeură 200/ 200 g
51 00
Steak din ceafă de porc
pentru că nu ne putem decide care este o garnitură de cartof mai bună, am decis să combinăm această bucată de carne clasică cu cartofi în untură, dar și cu un piure cu slăninuță, ceapă verde și boia, alături de un sos de ardei copt, frișcă de usturoi și o salată de verdețuri 220/ 200 g
51 00
Mușchi alb de porc
Lângă piure de cartof, păstârnac, demi-glace cu infuzie de usturoi, dressing de borș, spumă de usturoi și pudră de castravete murat 220/ 200 g
55 00
Carne la borcan
m ă măligă coaptă, murături, ardei iute la grătar si dulceață de ardei iute. În funție de zonă unii o știu drept carne la garniță. Mami Nono se asigură în fiecare an să avem destul pentru o familie numeroasă! 200/200 g
52 00
Miel
Pulpă de miel
Servită cu piure de ceapă, brânză de oaie coaptă, piure fin asezonat cu ceapă verde și sos de reducție de vin cu usturoi 200/200 g
79 00
Cu brânză
Macaroane cu branza
macaroanele copilăriei cu aceleași brânzeturi din zonă
39 00
Mămăligă cu brânză și smântână
Un amestec de brânzeturi din zona Brașovului, cu cea mai grasă smântână rumenită la cuptor până crusta devine un auriu perfect 550 g
39 00
Vită
Mușchi de vită
Cu piure de cartofi, salată de verdețuri de sezon, sos din reducție de Porto și scalii de trufe 200/ 200 G
139 00
Limbă de vită
clasicele felii de limbă de văcuță fragede cu piure de roșii cu ceapă, reduse în vin alb și măsline, sos de praz, ciuperci, pe un pat de piure fin de cartofi Dacă limba de vită este pe gustul tău, rețeta asta este una care te va duce înapoi pe melagurile copilăriei. O rețetă de a lui Mami Nono pe care o făcea doar în perioada sărbătorilor 200/200 g
55 00
Cotlet de vițel de lapte
Obligatoriu cu os pentru a asigura gustul ideal. Va fi servit cu sos de vin de Porto, ciuperci și un piure cu cea mai fină slănină și boia dulce. Preparatul se servește roze 550 g
159 00Vegan și vegetarian
Țelină
Fondant de țelină cu trufe, piure de țelină, sos de praz și ulei de trufe 380 g
46 00
Chiftelute cu piure cu trufe si varza rosie
vegan 300g
43 00Risotto de arpacas cu telemea
cu ciuperci și sos fin din ciulama de ciuperci ușor picant 300g
43 00Deserturi
Ruladă de zmeură
180 g
31 00
Tort Eszterhazy
Își datorează numele prințului Paul de Eszterhazy. 5 foi de bezea cu nucă, creme anglaise amestecată cu unt, nucă și rom. 180g
31 00
Ecler in 5 simturi
Eclerele au apărut în Franța în secolul al 19-lea și au purtat denumirea de “pâinea ducesei” până în 1850. Numai bune de împărțit. 3 eclere cu ciocolată, vanilie, căpsună și 2 choux, zmeura și caramel. 250g
31 00
Tortul de zmeura
Un desert ce combină armonios ciocolata cu zmeură, așezate pe un blat umed de ciocolată. Două feluri de cremă de zmeură, mousse de ciocolată și ganache de ciocolată. 180g
31 00
Tort de cocos
Cunoscut ca prăjitura de vis, este un tort care combină perfect crema de vanilie cu un blat de cocos și inserție de raffaello. 210g
31 00
Tortul casei
Desertul favorit al casei cu blat din bezea cu nucă, cremă fină cu nuci caramelizate și frișcă pufoasă, un adevărat deliciu pentru orice ocazie. 180g
31 00
Tort Sub Tampa
Regândit după o rețetă veche, cu o explozie de ciocolată. Tort cu blat umed de ciocolată, vișine îmbăiate în rom, cremă fină de ciocolată și ciocolată neagră crocantă. 180g
31 00
Salate de însoțire
Sfeclă coaptă cu sos de zmeură afumat si brânză de capră
160 g
21 00Ardei copți în oțet infuzat cu zmeură
160 g
19 00Salată de murături
160 g
18 00